2014 Aralık Anneleri

doğmadan belliydi benim kuzumun ismi demir babasıda leventide eklesekmi diyo sadece o konuda kararsızız demir kesin ama levent belli değil.

bence demir tek başına güzel bir isim yanına ikinci isim koymayın özelliğini kaybeder. sıfat gibi olur başında demir levent mesela. tek başına çok asil

Tamam canım. Onlar da haklı tabi ona göre plan yapıyorlar. İnş Allah fırsat bulur gelirsin.

yok almadım daha, 97ye çıkmış fiyatı. adenden hangisini aldın sen?
Ben 4 tanesi 136tl ye aldım. Aden cuski gibi bi marka İngiltere de. Zaten cuski ile
Aynı seyleri üretiyor. Chakra ile zara arasındaki fark gibi dusun. Aslında aden daha pahalı ama ebay amerika kanalından sipariş veriyorsun. Benim elime
Bir kac haftaya gelecek. Istersen resim ekliyim geldiginde

Selam kızlar off sayfalar ne dolmuş öyle.. Hamarat hamişler kutuları, kolonyaları yapmış ne guzel .. Bizde bugun bebişin eksikleri gezdik yenidoğan kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı cok şükür .. Bi hastane çıkışı kaldı onuda disneyın minnie mouselu alıcam nette uygun oluyor.. Bu arada nette gördüm tulum süslemişler cok basit düz krem uzerıne fiyonkla.. Bugun düz krem aldık artık fiyonkla süslüycez .. Netten bulduğum resmi atıyım sizlerde fikir olur. Birde Ankara'da olanlar bu aralar musluk suları şaibeli .. Yemeğe , câya bi sure hazır su kullanın .. Cok fazla şikayet olmuş hastaneler.. Biz dikkate ediyoruz artık aman diyim Bebişleri kendinize dıkkat.. Ve biz hala isim netleştırmedik.nil ve Asya seceneklerımız

Resim atmayı unutmusum

Eklentiler

• image.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 86
Ayy çok yoruldum. Biraz dışarı çıkayım dedim ama artık o eski performansım nerdeeee. Iki adım atıp yoruluyorum :) bi de üstüne otobüs bekle otobüste ayakta git gel ayaklarıma kara sular indi vallaha

Şimdi bi de yemek hazırla sofra hazırla.. Şu nazlı hamilelerden olamadım bir türlü

böffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devamm
Aksam yemeklerine cogunlukla kayinvalideme gidiyoruz cok şukür ben bir türlü yetisemiyorum belim agriyo cok dikilince. Azcik naz yapin kiz sizde ev isi temizlik hepsi olur mu aaaa:)

Ayy kizlarin herseyi güzel anacimmmm yerim ben onlari masallahCok hosmus gercekten sen de yapicak misin?Benim de kizim olsa yapardim ya da anneme yaptirirdum herhalde☺
Evet canım kırık beyaz tulumunu aldık.. Koca suluhanda fiyonk bulamadık .. Fiyonk bulursam süslüycem ya bant yapcam yada bereyi süslüycem kış bebişi ya bere yaparımmsaburjm becerersem yapınca koyarım foto

iyi akşamlar kızlar benim mesaim bitti. Evime gidiyorum.

böffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devamm
iyi aksamlar hadi git bakalim eve gelsek nolcak yemekbyap orasi burasi kimsemde yok burda kicisimde geliyo 9da yorgun bitkin nasil yapmayimda nazlanayim simdi mecbut is basta sonuclarim ii cikmis kizlar bu arada bi seker yuklemesi sayfasini daha kapatmis bulunuyoruz bitti sanirim artik tahliller taramalar vs. Cocuklar dogcak anam biz hala kan pesinde ahahahaa ama kolum fena agriyo ilkinde bole agrimamisti sismedide buz koysam ne alir acep agriyi ya dayanilmicak gibi siddetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…