doğmadan belliydi benim kuzumun ismi demir babasıda leventide eklesekmi diyo sadece o konuda kararsızız demir kesin ama levent belli değil.
Tamam canım. Onlar da haklı tabi ona göre plan yapıyorlar. İnş Allah fırsat bulur gelirsin.adamlar çok yoğun ya bi görsen. adrese göre teslimat yapıyoruz edmişti bana mesela nilüferde 2 teslimat varsa onları hallediyoruz aynı anda sonra yıldırım tarafına geçiyoruz dedi yada tam tersi. nilüfer yapıp sonra yıldırıma gidip tekrar oraya dönemeyiz dedi. haklılar benim çeyizlerim gelirkende mobilyacılar falan aynı şeyi söylüyolardı. adrese göre sıraya koyuyolar ama ben yine o gün boşluk bulursam gelicem. haber veririm mutlaka.
Ben 4 tanesi 136tl ye aldım. Aden cuski gibi bi marka İngiltere de. Zaten cuski ileyok almadım daha, 97ye çıkmış fiyatı. adenden hangisini aldın sen?
Eet canım yaklaşık 1.5 aydan beri hem magnezyum hem calcium içeren osteocare die bi hap kullanıorum günde 1 adet ..
1 adet kivi günlük C vitamini ihtiyacının büyük kısmını karşılar bu arada..Sagol canim evet antibiyotik vermedi bol su iciyorum C vitamini de iyi geliyomus öyle mi?O zaman yesil bibere yükleneyim hemen. Sagol tavsiyelerin icin.
Vücut krampları ve rahim kasılmaları için veriliyor canım.magnezyum ne için veriliyor ben kullanmıyorum
Vücut krampları ve rahim kasılmaları için veriliyor canım.
hahahha hadi yaaa nerde değişik bi isim var onu bulacaklar illabera bende düşünmüştüm :) ahahaha ah bu eşler yok mu benim eşimde babür diyooooo
Şimdi bi de yemek hazırla sofra hazırla.. Şu nazlı hamilelerden olamadım bir türlü
böffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devammŞimdi bi de yemek hazırla sofra hazırla.. Şu nazlı hamilelerden olamadım bir türlü
Resim atmayı unutmusum
Aksam yemeklerine cogunlukla kayinvalideme gidiyoruz cok şukür ben bir türlü yetisemiyorum belim agriyo cok dikilince. Azcik naz yapin kiz sizde ev isi temizlik hepsi olur mu aaaa:)böffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devamm
yapamıyoz anacımmAksam yemeklerine cogunlukla kayinvalideme gidiyoruz cok şukür ben bir türlü yetisemiyorum belim agriyo cok dikilince. Azcik naz yapin kiz sizde ev isi temizlik hepsi olur mu aaaa:)
Evet canım kırık beyaz tulumunu aldık.. Koca suluhanda fiyonk bulamadık .. Fiyonk bulursam süslüycem ya bant yapcam yada bereyi süslüycem kış bebişi ya bere yaparımmsaburjm becerersem yapınca koyarım fotoAyy kizlarin herseyi güzel anacimmmm yerim ben onlari masallahCok hosmus gercekten sen de yapicak misin?Benim de kizim olsa yapardim ya da anneme yaptirirdum herhalde☺
iyi akşamlar kızlar benim mesaim bitti. Evime gidiyorum.
iyi aksamlar hadi git bakalim eve gelsek nolcak yemekbyap orasi burasi kimsemde yok burda kicisimde geliyo 9da yorgun bitkin nasil yapmayimda nazlanayim simdi mecbut is basta sonuclarim ii cikmis kizlar bu arada bi seker yuklemesi sayfasini daha kapatmis bulunuyoruz bitti sanirim artik tahliller taramalar vs. Cocuklar dogcak anam biz hala kan pesinde ahahahaa ama kolum fena agriyo ilkinde bole agrimamisti sismedide buz koysam ne alir acep agriyi ya dayanilmicak gibi siddetliböffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?