- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
demii aynen eşler yorgunn mecbur yapıcaz,insan kıyamıyo kiiiyi aksamlar hadi git bakalim eve gelsek nolcak yemekbyap orasi burasi kimsemde yok burda kicisimde geliyo 9da yorgun bitkin nasil yapmayimda nazlanayim simdi mecbut is basta sonuclarim ii cikmis kizlar bu arada bi seker yuklemesi sayfasini daha kapatmis bulunuyoruz bitti sanirim artik tahliller taramalar vs. Cocuklar dogcak anam biz hala kan pesinde ahahahaa ama kolum fena agriyo ilkinde bole agrimamisti sismedide buz koysam ne alir acep agriyi ya dayanilmicak gibi siddetli
Ben de bilemiyorum ama yardıma gelir herhalde birileri o zamanşu yemek olayı zaten bi olay şimdiyken zorr gelıyo bebişer olunca napıcaz bılmem
Aynen ben de hiç hamile gibi olamadım.Tabi Allaha çok şükür ki her işimi kendim yapabiliyorum ama insan biraz da şımartılmak istiyo yaniiiiböffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devamm
evet allah şükürrrAynen ben de hiç hamile gibi olamadım.Tabi Allaha çok şükür ki her işimi kendim yapabiliyorum ama insan biraz da şımartılmak istiyo yaniiii
Benmki bi haftasonu kahvaltı hazırlıyo o kadarevet allah şükürrrarada şımartılmak lazımda kociişler odun mu nee
işte o yaptıkları şeyleri sanıyolar ki tamam yardım ediyorum ilgileniyorum,sanki biz sadece iş yemek yapmakdan bahsediyoruzBenmki bi haftasonu kahvaltı hazırlıyo o kadarAma bazen de evi süpürüyo sağolsun ama ben hani davranışlarında da bana biraz hamile gibi davranmasını istiyorum daha fazla sevgi manyağı olmak ya da şımartılmak gibi ama yok valla önceden nasılsa gene aynı davranıyo
Aynen yaa neden anlamıyolar bunlar biziişte o yaptıkları şeyleri sanıyolar ki tamam yardım ediyorum ilgileniyorum,sanki biz sadece iş yemek yapmakdan bahsediyoruz
resim ekli aldığım hem battaniye hem kundaklar :)tamam zaman mekan belli olduğuna göre kasım annelerine de duyurabiliriz, 8-10 kişi olsak süper olur.20 Eylül Kent meydanı carribou cafe saat 13.00 o zaman.
evet bebekler doğsunda o zaman farkına varacaklar herşeyinn,o zamanda onlar ilgi isteyecek biz bebişlerle ilgilenmekden onlara ilgi gösteremicez,ödeşmiş olucaz galibaaAynen yaa neden anlamıyolar bunlar biziBiz o kadar şey çekiyoruz bebeklerini taşıyoruz onların ama onlar bize çok görüyolar biraz fazla ilgiyi ya da farkında değiller daha işin ciddiyetinin
aslinda sicaklar azaldi..daha rahatiz canim artik balkonda yatmiyoruz..iceriye tasindikben kullanmaya çalışıyorum canım, bazen çok ağırlaşıyor çünkü kramplarım. bu aydan sonra daha da fazlalaşabilirmiş, kullanmak lazım sanırım
yeniden hoşgeldin o zaman :) inşallah canım, ilk başlarda keseyi gördük bebeği göremedik diye heyecanlarımız varken şimdi artık ağızlarını burunlarını çok net seçebiliyoruz, büyüttük kuzuları :) hep güzel günlerini görürüz inş
bu arada urfa feci sıcakmış, nasıl gidiyor hem sıcaklar hem hamilelik?
Bence deevet bebekler doğsunda o zaman farkına varacaklar herşeyinn,o zamanda onlar ilgi isteyecek biz bebişlerle ilgilenmekden onlara ilgi gösteremicez,ödeşmiş olucaz galibaa
yapamıyoz anacımmeşim arada bulaşık falan yıkıyo,arada da dışarda ısmarlıyo allahdan
benim eşimin elinden her iş geliyo maşllah da evlenince yapan var diye hiç elini sürmüyo işe güceeBi arkadasim da hamile benden 2 ay kücük bebisi esi hamile kaldiginin ertesi ayindan itibarrn yemek ve temizligi yapiyo.Kiz mutfak kokuyo diye su bile almaya girmiyo düsünün. Cok sanslisin diyom ona.Esime de cemkiriyom bak gör diye.Saka bi yana mide bulantim olsaydi yapamasaydim esim yapamazdi benim anca makarna yapar cünkü temizlikte bi süpürge tutuyo sagolsun deyince yapar da o ben kiyamiyom herhalde:) Amannn bi nazli olamadik ...
Allah dagina göre kis veriyo iste ben bulansam dursam ac kalacaktik demekbenim eşimin elinden her iş geliyo maşllah da evlenince yapan var diye hiç elini sürmüyo işe güceedüşünüyorum da bana o arkadaşın gibi koku olsa eşim ne yapardı acepp
Bu saatten sonra inanir mi bilmem denemekte fayda var ama :)Ben de bundan sonra çok kokuyo mutfak bana ıyyy giremiyorum artık mı desem ne yapsam acep
Amaaan yapmacık da olamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?