2014 Aralık Anneleri

Bugun bi hareketlilik var sayfada aman nazar degmesin yeni formata alisiyok galibaa bursada olmak isterdim kizlar bana bos bi sandalye ayirin varmisim gibii :)

demii aynen eşler yorgunn mecbur yapıcaz,insan kıyamıyo kii hadi yaa geçmiş olsun bi netten araştır baksana o kadar şiddetli ağrıda ne yapılır diyee

böffff malesef bende olamadım,sanki hiç hamile değilim ev işi yemek 6 aydır tam gaz devamm
Aynen ben de hiç hamile gibi olamadım.Tabi Allaha çok şükür ki her işimi kendim yapabiliyorum ama insan biraz da şımartılmak istiyo yaniiii

Bu arada dün demiştim şeker yükleme testimin sonuçları yüksek çıkmış biraz diye doktorum da bana dedi ki diyetisyen ve endokrine git muayene ol dedi. Çok ciddi bir yükseklik değil ama gene de kontrol altında tutmak lazım. Bebişime bir zararı olmasın da Allahım korusun onu

evet allah şükürrr arada şımartılmak lazımda kociişler odun mu nee
Benmki bi haftasonu kahvaltı hazırlıyo o kadar Ama bazen de evi süpürüyo sağolsun ama ben hani davranışlarında da bana biraz hamile gibi davranmasını istiyorum daha fazla sevgi manyağı olmak ya da şımartılmak gibi ama yok valla önceden nasılsa gene aynı davranıyo

işte o yaptıkları şeyleri sanıyolar ki tamam yardım ediyorum ilgileniyorum,sanki biz sadece iş yemek yapmakdan bahsediyoruz

işte o yaptıkları şeyleri sanıyolar ki tamam yardım ediyorum ilgileniyorum,sanki biz sadece iş yemek yapmakdan bahsediyoruz
Aynen yaa neden anlamıyolar bunlar bizi Biz o kadar şey çekiyoruz bebeklerini taşıyoruz onların ama onlar bize çok görüyolar biraz fazla ilgiyi ya da farkında değiller daha işin ciddiyetinin

Aynen yaa neden anlamıyolar bunlar bizi Biz o kadar şey çekiyoruz bebeklerini taşıyoruz onların ama onlar bize çok görüyolar biraz fazla ilgiyi ya da farkında değiller daha işin ciddiyetinin
evet bebekler doğsunda o zaman farkına varacaklar herşeyinn,o zamanda onlar ilgi isteyecek biz bebişlerle ilgilenmekden onlara ilgi gösteremicez,ödeşmiş olucaz galibaa

aslinda sicaklar azaldi..daha rahatiz canim artik balkonda yatmiyoruz..iceriye tasindik senin nasil gidiyor..bebis ve gobis buyudumu :) ozlemisim buralari ama tanidiklar azalmis..

yapamıyoz anacımm eşim arada bulaşık falan yıkıyo,arada da dışarda ısmarlıyo allahdan

Bi arkadasim da hamile benden 2 ay kücük bebisi esi hamile kaldiginin ertesi ayindan itibarrn yemek ve temizligi yapiyo.Kiz mutfak kokuyo diye su bile almaya girmiyo düsünün. Cok sanslisin diyom ona.Esime de cemkiriyom bak gör diye.Saka bi yana mide bulantim olsaydi yapamasaydim esim yapamazdi benim anca makarna yapar cünkü temizlikte bi süpürge tutuyo sagolsun deyince yapar da o ben kiyamiyom herhalde:) Amannn bi nazli olamadik ...

benim eşimin elinden her iş geliyo maşllah da evlenince yapan var diye hiç elini sürmüyo işe gücee düşünüyorum da bana o arkadaşın gibi koku olsa eşim ne yapardı acepp

benim eşimin elinden her iş geliyo maşllah da evlenince yapan var diye hiç elini sürmüyo işe gücee düşünüyorum da bana o arkadaşın gibi koku olsa eşim ne yapardı acepp
Allah dagina göre kis veriyo iste ben bulansam dursam ac kalacaktik demek Bi gün dene bakalim kötüyüm de o hazirlasin yemekleri kiyabilirsen tabiiii

Ben de bundan sonra çok kokuyo mutfak bana ıyyy giremiyorum artık mı desem ne yapsam acep
Amaaan yapmacık da olamıyorum işte
Bu saatten sonra inanir mi bilmem denemekte fayda var ama :)
Mutfaga giriyosun ögggg diye ögüre ögüre cikiyosun bu taktigi uygula bakalim sonuc ne olacak

anca forumu okuyabildim baştan sona kaldığım yerden ne güzel anneler buluşacak orada olmayı çok isterdim antalyalı yok mu ya aranıza hiç ?
ikramlıklardan konu açılmış ben hastane için bir şey yapmayı düşünmüyorum yapmıcam da sanırım.. mendil ve Yasin dağıtıcam onu da mevlütünde yapıcam bebek görmeye gelenlere de ya mendilinden ya da afilli bebek çikolatarından ikram edicem açıkçası magnetler ıvırlar zıvırlar çöpe gidiyor elbet bir gün.. kalıcı olsun istiyorum o yüzden mendil dedik tabii değişmezse bakalım fikrimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…