daha önce grip falan olmuşrum gerçekden de kalkacak halim yoktu,akşamdan kalan çorbayı ısıtıp sabah içirmişti,akşama da bişi yapma ben getircem yada yaparım demişti,numaradan yapamıom yaaaAllah dagina göre kis veriyo iste ben bulansam dursam ac kalacaktik demekBi gün dene bakalim kötüyüm de o hazirlasin yemekleri kiyabilirsen tabiiii
Benimki inanmaz vallaBu saatten sonra inanir mi bilmem denemekte fayda var ama :)
Mutfaga giriyosun ögggg diye ögüre ögüre cikiyosun bu taktigi uygula bakalim sonuc ne olacak
Canim asi vurundun galiba? Buz koy canim yarim saat kadar buz kompresi yap günde 3-4 kez hemsire öyle demisti baska care yok malesef.Benim ikinci daha hafif agridi ilkinde 3-4gün dokunamamistim.Gecmis olsun sükür bitti testlerimiz nihayet.Seker de cikmamis ohhh büyüsün bebisler artikiyi aksamlar hadi git bakalim eve gelsek nolcak yemekbyap orasi burasi kimsemde yok burda kicisimde geliyo 9da yorgun bitkin nasil yapmayimda nazlanayim simdi mecbut is basta sonuclarim ii cikmis kizlar bu arada bi seker yuklemesi sayfasini daha kapatmis bulunuyoruz bitti sanirim artik tahliller taramalar vs. Cocuklar dogcak anam biz hala kan pesinde ahahahaa ama kolum fena agriyo ilkinde bole agrimamisti sismedide buz koysam ne alir acep agriyi ya dayanilmicak gibi siddetli
hahahha demiii,o zaman devam et böle yoksa mutfak savaş alanııUyuzcanim sen yine sanslisin benimki corba yapsa mutfaga girilir mi sonrasinda bilemem,girmese bana daha karli herhalde sanirsam :)
Benim de mide bulantim olmadi fazla ondan benimki de inanmaz herhalde ...Kacirdik sansimizi
Aynen öyle becerikli olsalar da erkekler biz gibi titiz olamiyo canim yaaa.Acaba biz mi firsat vermiyoruz vilemiyorum.Alistirmadik biz bunlari alistirmadikhahahha demiii,o zaman devam et böle yoksa mutfak savaş alanıı
Canim mobilyaci aradi teslimat icin dedim persembe gibi bi arkadas daha gelecek. Ayni indirimleri yapin mutlaka dedim. Cok sevindiler bekliyoruz dediler. Sizde pazarlik yapin azcikin artikTamam canım. Onlar da haklı tabi ona göre plan yapıyorlar. İnş Allah fırsat bulur gelirsin.
başta biz yapmışız hatayııAynen öyle becerikli olsalar da erkekler biz gibi titiz olamiyo canim yaaa.Acaba biz mi firsat vermiyoruz vilemiyorum.Alistirmadik biz bunlari alistirmadik
canım ben Alanya'dayım buyur gel beklerimanca forumu okuyabildim baştan sona kaldığım yerden ne güzel anneler buluşacak orada olmayı çok isterdim antalyalı yok mu ya aranıza hiç ?
ikramlıklardan konu açılmış ben hastane için bir şey yapmayı düşünmüyorum yapmıcam da sanırım.. mendil ve Yasin dağıtıcam onu da mevlütünde yapıcam bebek görmeye gelenlere de ya mendilinden ya da afilli bebek çikolatarından ikram edicem açıkçası magnetler ıvırlar zıvırlar çöpe gidiyor elbet bir gün.. kalıcı olsun istiyorum o yüzden mendil dedik tabii değişmezse bakalım fikrimiz
dün doktorum doğum hakkında konuşmak için çok erken olduğunu, doğumu biraz da şartların belirlediğini söyledi.. normal doğum istiyorum ben yaaaa... hayırlısı tabi, önemli olan benim ve bebişimin sağlığıKizlar bu arada doktorunuz dogumunuzun nasil olacagi konusunda konusuyo mu sizle?Benimki pek bi aceleci.Gidince fazla konusamiyoruz.Ne yazik ki alternatif yok burada mecbur devam ediyoruz.Benim cikolata kistim var normal dogum yapamam herhalde degil mi kisti de cikaracaklari icin???
dün doktorum doğum hakkında konuşmak için çok erken olduğunu, doğumu biraz da şartların belirlediğini söyledi.. normal doğum istiyorum ben yaaaa... hayırlısı tabi, önemli olan benim ve bebişimin sağlığı
canim seker kavanozlarini yapan benim bana mi sordun acaba bilemiyorumİçinde şekeri de var mı ? sen sonradan mı koyacaksın. Çok güzel ben çok beğendim. Güle güle dağıtırsın inş Allah.
Canim bsna doktorum bi sorun cikmadikca normal doğum fiye dusunecegiz demisti. Detaylidan sonrada her kontrolde bakip rahim ağzı iyi suyu iyi normal doguma musait diyo. Artik her kontrolde konuşuyoruz genelde. Yakinda vajina muayeneside yspicsk sanirimKizlar bu arada doktorunuz dogumunuzun nasil olacagi konusunda konusuyo mu sizle?Benimki pek bi aceleci.Gidince fazla konusamiyoruz.Ne yazik ki alternatif yok burada mecbur devam ediyoruz.Benim cikolata kistim var normal dogum yapamam herhalde degil mi kisti de cikaracaklari icin???
Ne güzel böyle ilgili doktorlarda var demekki.Bebeklerimiz saglikli olsun da ben de ne derse yapmaya calisicam Allah'in izniyle.Canim bsna doktorum bi sorun cikmadikca normal doğum fiye dusunecegiz demisti. Detaylidan sonrada her kontrolde bakip rahim ağzı iyi suyu iyi normal doguma musait diyo. Artik her kontrolde
konuşuyoruz genelde. Yakinda vajina muayeneside yspicsk sanirim
Mrb canim ikimizinde dogum tarihi ayni Allahin izniyle hepimiz saglikli sihhatliNe güzel böyle ilgili doktorlarda var demekki.Bebeklerimiz saglikli olsun da ben de ne derse yapmaya calisicam Allah'in izniyle.
Aylin Karahasan benim doktorum canım, AcıbademdeSEN hangı doktora gııdosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?