2014 Aralık Anneleri

Allah dagina göre kis veriyo iste ben bulansam dursam ac kalacaktik demek Bi gün dene bakalim kötüyüm de o hazirlasin yemekleri kiyabilirsen tabiiii
daha önce grip falan olmuşrum gerçekden de kalkacak halim yoktu,akşamdan kalan çorbayı ısıtıp sabah içirmişti,akşama da bişi yapma ben getircem yada yaparım demişti,numaradan yapamıom yaaa

Bu saatten sonra inanir mi bilmem denemekte fayda var ama :)
Mutfaga giriyosun ögggg diye ögüre ögüre cikiyosun bu taktigi uygula bakalim sonuc ne olacak
Benimki inanmaz valla Hiç mide bulantısı yaşamadım hamilelikte o yüzden inanmaz bu saatten sonra benim şansım yok artık

Canim asi vurundun galiba? Buz koy canim yarim saat kadar buz kompresi yap günde 3-4 kez hemsire öyle demisti baska care yok malesef.Benim ikinci daha hafif agridi ilkinde 3-4gün dokunamamistim.Gecmis olsun sükür bitti testlerimiz nihayet.Seker de cikmamis ohhh büyüsün bebisler artik

Uyuzcanim sen yine sanslisin benimki corba yapsa mutfaga girilir mi sonrasinda bilemem,girmese bana daha karli herhalde sanirsam :)
Benim de mide bulantim olmadi fazla ondan benimki de inanmaz herhalde ...Kacirdik sansimizi

Uyuzcanim sen yine sanslisin benimki corba yapsa mutfaga girilir mi sonrasinda bilemem,girmese bana daha karli herhalde sanirsam :)
Benim de mide bulantim olmadi fazla ondan benimki de inanmaz herhalde ...Kacirdik sansimizi
hahahha demiii,o zaman devam et böle yoksa mutfak savaş alanıı

Tamam canım. Onlar da haklı tabi ona göre plan yapıyorlar. İnş Allah fırsat bulur gelirsin.
Canim mobilyaci aradi teslimat icin dedim persembe gibi bi arkadas daha gelecek. Ayni indirimleri yapin mutlaka dedim. Cok sevindiler bekliyoruz dediler. Sizde pazarlik yapin azcikin artik

Kizlar bu arada doktorunuz dogumunuzun nasil olacagi konusunda konusuyo mu sizle?Benimki pek bi aceleci.Gidince fazla konusamiyoruz.Ne yazik ki alternatif yok burada mecbur devam ediyoruz.Benim cikolata kistim var normal dogum yapamam herhalde degil mi kisti de cikaracaklari icin???

canım ben Alanya'dayım buyur gel beklerim

dün doktorum doğum hakkında konuşmak için çok erken olduğunu, doğumu biraz da şartların belirlediğini söyledi.. normal doğum istiyorum ben yaaaa... hayırlısı tabi, önemli olan benim ve bebişimin sağlığı

SEN hangı doktora gııdosun canım

İçinde şekeri de var mı ? sen sonradan mı koyacaksın. Çok güzel ben çok beğendim. Güle güle dağıtırsın inş Allah.
canim seker kavanozlarini yapan benim bana mi sordun acaba bilemiyorum ama su an benimkiletde seker yok içlerine mavi beyaz renklerde seker kapli cikolatali badem şekeri koyucam inşallah :)

Canim bsna doktorum bi sorun cikmadikca normal doğum fiye dusunecegiz demisti. Detaylidan sonrada her kontrolde bakip rahim ağzı iyi suyu iyi normal doguma musait diyo. Artik her kontrolde konuşuyoruz genelde. Yakinda vajina muayeneside yspicsk sanirim

Ne güzel böyle ilgili doktorlarda var demekki.Bebeklerimiz saglikli olsun da ben de ne derse yapmaya calisicam Allah'in izniyle.

Agri. Geçti çok şükür de kızlar elleri uyusan varmii cok sik uyusuyo benim eller karincalaniyo boyle sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…