- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Amin canim insallah. Benim bebis erkek olacak nasipse.Senin ki ne canim?Mrb canim ikimizinde dogum tarihi ayni Allahin izniyle hepimiz saglikli sihhatli
kucagimiza aliriz insaallah senin bebisin cinsiyeti ney acaba
Ne güzel böyle ilgili doktorlarda var demekki.Bebeklerimiz saglikli olsun da ben de ne derse yapmaya calisicam Allah'in izniyle.
Çok güzelmiş bunlar ama kız için. Oğluma yakışmaz böyle fiyonklu fiyonklu sen yap güle güle giydir. Biz de sisinkilere bakar dururuz artıkResim atmayı unutmusum
Yok kuzum yok eskisi gibi sanıyoruz kendimizi ama değiliz ki. Açıkçası ben tek başıma dışarı çıkmıyorum. İlla yanıma bir arkadaş alıyorum, korkuyorum vallaAyy çok yoruldum. Biraz dışarı çıkayım dedim ama artık o eski performansım nerdeeee. Iki adım atıp yoruluyorum :) bi de üstüne otobüs bekle otobüste ayakta git gel ayaklarıma kara sular indi vallaha
Ahhh ahhhh nazlanamadık. Gerçi sağolsun annem ve ablam benim temizliğimi arada yaptılar. Ben üstün körü temizledim onda da eşim yardımcı oldu. Hakkını yiyemem ev ve mutfak işlerinde yardımcı olmaya çalışıyor ama o işten gelene kadar yemeği mecbur ben yapıyorum yine. İnsan onlara da kıyamıyor ki. Ağrım sızım pek olmadı rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür o yüzden naz yapmaya fırsat bulamadım :)Şimdi bi de yemek hazırla sofra hazırla.. Şu nazlı hamilelerden olamadım bir türlü
Doğru valla. Kocişler gelmeden hazırlayalım yemekleri de hem iş bitsin hem erkenden yemek işi hallolsun oturup başbaşa kalalım istiyoruz. İş başa düşüyor sağlık olsun.iyi aksamlar hadi git bakalim eve gelsek nolcak yemekbyap orasi burasi kimsemde yok burda kicisimde geliyo 9da yorgun bitkin nasil yapmayimda nazlanayim simdi mecbut is basta sonuclarim ii cikmis kizlar bu arada bi seker yuklemesi sayfasini daha kapatmis bulunuyoruz bitti sanirim artik tahliller taramalar vs. Cocuklar dogcak anam biz hala kan pesinde ahahahaa ama kolum fena agriyo ilkinde bole agrimamisti sismedide buz koysam ne alir acep agriyi ya dayanilmicak gibi siddetli
Bugun bi hareketlilik var sayfada aman nazar degmesin yeni formata alisiyok galibaa bursada olmak isterdim kizlar bana bos bi sandalye ayirin varmisim gibii :)
En azından çok ciddi bir şey değil. Sadece kontrol altında tutulmanı istemiş her ihtimale karşı. Biraz dikkat edersen her şey hallolur inş Allah.Bu arada dün demiştim şeker yükleme testimin sonuçları yüksek çıkmış biraz diye doktorum da bana dedi ki diyetisyen ve endokrine git muayene ol dedi. Çok ciddi bir yükseklik değil ama gene de kontrol altında tutmak lazım. Bebişime bir zararı olmasın da Allahım korusun onu
Aynen bende hiç mide bulantısı yaşamadım. Kokudan falan da tiksinmedim o yüzden inanmaz :)Benimki inanmaz vallaHiç mide bulantısı yaşamadım hamilelikte o yüzden inanmaz bu saatten sonra benim şansım yok artık
Ooo süper sin canım yaa. Eşime söyledim akşam. Tmm perşembe çiçeğe bakarız uygun yaparsa ordan alırız, olmadı şahin bebe de zaten orda. Kısmetse yarın gideceğiz. Evet evet pazarlık şart.Canim mobilyaci aradi teslimat icin dedim persembe gibi bi arkadas daha gelecek. Ayni indirimleri yapin mutlaka dedim. Cok sevindiler bekliyoruz dediler. Sizde pazarlik yapin azcikin artik
Benim ki de öyle söyledi. Epidural ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum sizce mantıklı mı falan diye sormak istedim. Anlattı gerçi ama daha bebek bile dönmedi bunun için erken. Epidural o an ki duruma göre karar verilecek bir şey dedi. Bazen erkenden yapılırsa engeller sancıları falan dedi. Onu o zaman konuşacağız dedi. Hayırlısı bakalım. Bende normal istiyorum inş allah. Rabbim kolaylıklar versin hepimize.dün doktorum doğum hakkında konuşmak için çok erken olduğunu, doğumu biraz da şartların belirlediğini söyledi.. normal doğum istiyorum ben yaaaa... hayırlısı tabi, önemli olan benim ve bebişimin sağlığı
Biliyorum canım senin kavonozlara bayıldım. FEs kutu aldı arkadaş ona sormuştum içinde şekeri var mı diye. O da cevapladı zaten.canim seker kavanozlarini yapan benim bana mi sordun acaba bilemiyorumama su an benimkiletde seker yok içlerine mavi beyaz renklerde seker kapli cikolatali badem şekeri koyucam inşallah :)
Günaydın canım, aynen valla bende zor geldim. Yataktan kalkmak ölüm gibi .günaydınlar kızlar. bugün işe çok zor geldimbu hafta biranönce bitsede haftasonu bebişimin odası ile ilgilenmeye başlasak artıkk..
Günaydın, yok benim bebiş yukarda :)günaydın kızlar bebişi aşağıda oynaşan var mı???
günaydın kızlar bebişi aşağıda oynaşan var mı???
Günaydın canım, aynen valla bende zor geldim. Yataktan kalkmak ölüm gibi .
Ohh sen hafta sonunu iple çekersin tabi bebiş odası hazırlayacaksın. Darısı bizim başımıza :)
Günaydın, yok benim bebiş yukarda :)
canım bu arada sende bursa daydın demi. 20 Eylül de bursa buluşması yapacağız kent meydanında saat 13 te gelir misin sende ?
benim bebekte aşağıda oynuyor bazen ama sıklıkla hep sağ tarafımı depikliyor bende bunu merak ediyorum neden hep tek taraflı depik atıyor hissediyorum diyegünaydın kızlar bebişi aşağıda oynaşan var mı???
evet canım ben de bursadayım gelmeyi çok isterdim ama ne yazık ki gelemicem...çünkü 24 saat yatıyorum yatakta yatak istiharatindeyim...doktorum evde bile dolaşmaya izin vermiyor..hiçbir iş yapmıyorum yani sadece yatıyorumGünaydın, yok benim bebiş yukarda :)
canım bu arada sende bursa daydın demi. 20 Eylül de bursa buluşması yapacağız kent meydanında saat 13 te gelir misin sende ?
GÜNAYDIN CANLARRRR BUGÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR KIZLARIMI GÖRÜCEMMMM YUPPİİİİİİİİGünaydın canım nerelerdesin sennasılsın iyi misin? benimde aşağıda oynuyo canım genelde ya. özellikle vururken kasıklarıma vuruyo bazen. hep değil ama genelde oluyo.
buradayımm yatıyorumm:) sık sık da olmasa:) doktor da bebek aşağıda diye söylemişti ama ne zaman çıkar acaba çıkar mı ki???Günaydın canım nerelerdesin sennasılsın iyi misin? benimde aşağıda oynuyo canım genelde ya. özellikle vururken kasıklarıma vuruyo bazen. hep değil ama genelde oluyo.
BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA DOĞUMDAN SONRA GEZERİZ BOL BOL İNŞALLAH RAHAT Bİ SEKİLDE SIKINTISIZ ATLATIRSIN CANIM DİNLEN BOL BOL HARFİYEN UY DOKTORUN DEDİKLERİNEevet canım ben de bursadayım gelmeyi çok isterdim ama ne yazık ki gelemicem...çünkü 24 saat yatıyorum yatakta yatak istiharatindeyim...doktorum evde bile dolaşmaya izin vermiyor..hiçbir iş yapmıyorum yani sadece yatıyorumama gelmeyi çok isterdim çok sıkılıyorumm
inşallah canım evet tek duam o...bi geçse bu günler ahh ahhBEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA DOĞUMDAN SONRA GEZERİZ BOL BOL İNŞALLAH RAHAT Bİ SEKİLDE SIKINTISIZ ATLATIRSIN CANIM DİNLEN BOL BOL HARFİYEN UY DOKTORUN DEDİKLERİNE
bunu doktorun mu verdi canım ? bana sadece calsiyum vermiştiEet canım yaklaşık 1.5 aydan beri hem magnezyum hem calcium içeren osteocare die bi hap kullanıorum günde 1 adet ..
MAŞALLAH YOLUN 3 TE 2 SİNDEN FAZLASINI BİTİRDİK CANIM NE KALDIKİ ŞUNUN SURASINDA SONUNDA MUCİZELERİMİZE KAVUŞMAK VAR RABBİMİZİN İZNİYLEinşallah canım evet tek duam o...bi geçse bu günler ahh ahh
Kesinlikle aldıklarımıza yer bulamıyorum. Ki benim çoğu şeyim ablamdan var. Onların hepsi annemlerde onları getirmiyorum bile getirsem kıpırdamaya yer kalmayacak odada :)evet ya toparlasın artık odası. kıyafetler ıvırlar zıvırlar almışım poşet poşet bi yerlerde. ne aldım unuttum bile canım ya. şöyle mobilyasıda yerleşsede dolabına cicilerini koysam paşamınikeadan askı bile aldım canım yaa minik minik çok tatlı.
Canım benimde sol tarafıma genelde ve göğüs altıma tekme atıyor. Ayakları sol tarafımdaydı en son kafası da göğüs altımda. Makat rahme doğru oturur pozisyonda o yüzden belli yerlere yiyorum ben. Belki seninde öyledir.benim bebekte aşağıda oynuyor bazen ama sıklıkla hep sağ tarafımı depikliyor bende bunu merak ediyorum neden hep tek taraflı depik atıyor hissediyorum diye
Ayy canım kusura bakma unuttum ben senin yattığını. Üzülme canım benim biz doğumdan sonra da görüşürüz kısmet olursa :) Bebişlerimiz ile birlikte inş Allah. Sen ve bebişin iyi olunda gerisi önemli değil.evet canım ben de bursadayım gelmeyi çok isterdim ama ne yazık ki gelemicem...çünkü 24 saat yatıyorum yatakta yatak istiharatindeyim...doktorum evde bile dolaşmaya izin vermiyor..hiçbir iş yapmıyorum yani sadece yatıyorumama gelmeyi çok isterdim çok sıkılıyorumm
Oyy oyy oyyy ne heycanlı, inş allah güzel poz verirler :)GÜNAYDIN CANLARRRR BUGÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR KIZLARIMI GÖRÜCEMMMM YUPPİİİİİİİİ
BENİMKİLERDE ARADA KASIKLARIMA DOĞRU TEKMELİYOLAR
Sonunda teyzemiz yazlığından çıkıp kendini en yakın avm ye atmış bulunmaktaKendi çocuklarına bayramlık almak için gitmişti ee yeğenini es geçmek olmaz tabi. Yalnız 6 yaşındaki kızı ile biraz gerilim yaşamışlar. Ablam hadi Eymen'e ayakkabı bakalım demiş. Yeğenim bizim seçmemize izin verecekmisin diye sormuş (kardeşi 4,5 yaşındaki ERen ile birlikteyi kastediyor)
Ablam tabi ki seçebilirsiniz demiş. Ama selen'in seçtiklerinin hiç birini beğenmemiş. Bizim kız atarlıdır biraz fırlatmış ayakkabıyı hani biz seçecektik, yine sen seçiyorsun, bizi kandırmaktan vazgeç diye atarlanmaya başlamışMecbur bir tane onun bir tane de benim beğendiklerimden aldık dedi. Birde 3 lü yazlık takım almışlar. Saks ayakkabı Selenimin beğendiği :) Ben hepsine bayıldım o ayrı. Ablamda 2 çocuktan sonra hala kıyafetleri görünce doğurasım geldi diyor Eki Görüntüle 1238966 Eki Görüntüle 1238967 Eki Görüntüle 1238968 Eki Görüntüle 1238965
bir gün biz de buluşalım :) sadece iki kişiyiz desene çok memnun oldum bu arada :)canım ben Alanya'dayım buyur gel beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?