2014 Aralık Anneleri

Ne güzel böyle ilgili doktorlarda var demekki.Bebeklerimiz saglikli olsun da ben de ne derse yapmaya calisicam Allah'in izniyle.

ama çoğunluğu 32. haftadan sonra konuşuyor canım. seninkinin bu durumdan dolayı kötü olduğunu düşünme. herhalde erkenden konuşup doğum stresine sokmak istemiyorlar.

günaydınlar kızlar. bugün işe çok zor geldim bu hafta biranönce bitsede haftasonu bebişimin odası ile ilgilenmeye başlasak artıkk..

günaydın kızlar bebişi aşağıda oynaşan var mı???

Günaydın anneler vetabi ki prensler ve prensesler

Resim atmayı unutmusum
Çok güzelmiş bunlar ama kız için. Oğluma yakışmaz böyle fiyonklu fiyonklu sen yap güle güle giydir. Biz de sisinkilere bakar dururuz artık
Ayy çok yoruldum. Biraz dışarı çıkayım dedim ama artık o eski performansım nerdeeee. Iki adım atıp yoruluyorum :) bi de üstüne otobüs bekle otobüste ayakta git gel ayaklarıma kara sular indi vallaha
Yok kuzum yok eskisi gibi sanıyoruz kendimizi ama değiliz ki. Açıkçası ben tek başıma dışarı çıkmıyorum. İlla yanıma bir arkadaş alıyorum, korkuyorum valla
Şimdi bi de yemek hazırla sofra hazırla.. Şu nazlı hamilelerden olamadım bir türlü
Ahhh ahhhh nazlanamadık. Gerçi sağolsun annem ve ablam benim temizliğimi arada yaptılar. Ben üstün körü temizledim onda da eşim yardımcı oldu. Hakkını yiyemem ev ve mutfak işlerinde yardımcı olmaya çalışıyor ama o işten gelene kadar yemeği mecbur ben yapıyorum yine. İnsan onlara da kıyamıyor ki. Ağrım sızım pek olmadı rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür o yüzden naz yapmaya fırsat bulamadım :)
Doğru valla. Kocişler gelmeden hazırlayalım yemekleri de hem iş bitsin hem erkenden yemek işi hallolsun oturup başbaşa kalalım istiyoruz. İş başa düşüyor sağlık olsun.
Evet çok şükür bitti artık her halde. Sana da geçmiş olsun. Atlattın şekeri :)
Bugun bi hareketlilik var sayfada aman nazar degmesin yeni formata alisiyok galibaa bursada olmak isterdim kizlar bana bos bi sandalye ayirin varmisim gibii :)
tabi ayırırız :)
En azından çok ciddi bir şey değil. Sadece kontrol altında tutulmanı istemiş her ihtimale karşı. Biraz dikkat edersen her şey hallolur inş Allah.
Benimki inanmaz valla Hiç mide bulantısı yaşamadım hamilelikte o yüzden inanmaz bu saatten sonra benim şansım yok artık
Aynen bende hiç mide bulantısı yaşamadım. Kokudan falan da tiksinmedim o yüzden inanmaz :)
Canim mobilyaci aradi teslimat icin dedim persembe gibi bi arkadas daha gelecek. Ayni indirimleri yapin mutlaka dedim. Cok sevindiler bekliyoruz dediler. Sizde pazarlik yapin azcikin artik
Ooo süper sin canım yaa. Eşime söyledim akşam. Tmm perşembe çiçeğe bakarız uygun yaparsa ordan alırız, olmadı şahin bebe de zaten orda. Kısmetse yarın gideceğiz. Evet evet pazarlık şart.
Benim ki de öyle söyledi. Epidural ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum sizce mantıklı mı falan diye sormak istedim. Anlattı gerçi ama daha bebek bile dönmedi bunun için erken. Epidural o an ki duruma göre karar verilecek bir şey dedi. Bazen erkenden yapılırsa engeller sancıları falan dedi. Onu o zaman konuşacağız dedi. Hayırlısı bakalım. Bende normal istiyorum inş allah. Rabbim kolaylıklar versin hepimize.
canim seker kavanozlarini yapan benim bana mi sordun acaba bilemiyorum ama su an benimkiletde seker yok içlerine mavi beyaz renklerde seker kapli cikolatali badem şekeri koyucam inşallah :)
Biliyorum canım senin kavonozlara bayıldım. FEs kutu aldı arkadaş ona sormuştum içinde şekeri var mı diye. O da cevapladı zaten.

günaydınlar kızlar. bugün işe çok zor geldim bu hafta biranönce bitsede haftasonu bebişimin odası ile ilgilenmeye başlasak artıkk..
Günaydın canım, aynen valla bende zor geldim. Yataktan kalkmak ölüm gibi .
Ohh sen hafta sonunu iple çekersin tabi bebiş odası hazırlayacaksın. Darısı bizim başımıza :)
günaydın kızlar bebişi aşağıda oynaşan var mı???
Günaydın, yok benim bebiş yukarda :)
canım bu arada sende bursa daydın demi. 20 Eylül de bursa buluşması yapacağız kent meydanında saat 13 te gelir misin sende ?

evet ya toparlasın artık odası. kıyafetler ıvırlar zıvırlar almışım poşet poşet bi yerlerde. ne aldım unuttum bile canım ya. şöyle mobilyasıda yerleşsede dolabına cicilerini koysam paşamın ikeadan askı bile aldım canım yaa minik minik çok tatlı.

Günaydın, yok benim bebiş yukarda :)
canım bu arada sende bursa daydın demi. 20 Eylül de bursa buluşması yapacağız kent meydanında saat 13 te gelir misin sende ?
evet canım ben de bursadayım gelmeyi çok isterdim ama ne yazık ki gelemicem...çünkü 24 saat yatıyorum yatakta yatak istiharatindeyim...doktorum evde bile dolaşmaya izin vermiyor..hiçbir iş yapmıyorum yani sadece yatıyorum ama gelmeyi çok isterdim çok sıkılıyorumm

Günaydın canım nerelerdesin sen nasılsın iyi misin? benimde aşağıda oynuyo canım genelde ya. özellikle vururken kasıklarıma vuruyo bazen. hep değil ama genelde oluyo.
GÜNAYDIN CANLARRRR BUGÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR KIZLARIMI GÖRÜCEMMMM YUPPİİİİİİİİ
BENİMKİLERDE ARADA KASIKLARIMA DOĞRU TEKMELİYOLAR

Günaydın canım nerelerdesin sen nasılsın iyi misin? benimde aşağıda oynuyo canım genelde ya. özellikle vururken kasıklarıma vuruyo bazen. hep değil ama genelde oluyo.
buradayımm yatıyorumm:) sık sık da olmasa:) doktor da bebek aşağıda diye söylemişti ama ne zaman çıkar acaba çıkar mı ki???

BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA DOĞUMDAN SONRA GEZERİZ BOL BOL İNŞALLAH RAHAT Bİ SEKİLDE SIKINTISIZ ATLATIRSIN CANIM DİNLEN BOL BOL HARFİYEN UY DOKTORUN DEDİKLERİNE

Sonunda teyzemiz yazlığından çıkıp kendini en yakın avm ye atmış bulunmakta Kendi çocuklarına bayramlık almak için gitmişti ee yeğenini es geçmek olmaz tabi. Yalnız 6 yaşındaki kızı ile biraz gerilim yaşamışlar. Ablam hadi Eymen'e ayakkabı bakalım demiş. Yeğenim bizim seçmemize izin verecekmisin diye sormuş (kardeşi 4,5 yaşındaki ERen ile birlikteyi kastediyor)
Ablam tabi ki seçebilirsiniz demiş. Ama selen'in seçtiklerinin hiç birini beğenmemiş. Bizim kız atarlıdır biraz fırlatmış ayakkabıyı hani biz seçecektik, yine sen seçiyorsun, bizi kandırmaktan vazgeç diye atarlanmaya başlamış Mecbur bir tane onun bir tane de benim beğendiklerimden aldık dedi.Birde 3 lü yazlık takım almışlar. Saks ayakkabı Selenimin beğendiği :) Ben hepsine bayıldım o ayrı. Ablamda 2 çocuktan sonra hala kıyafetleri görünce doğurasım geldi diyor

BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNDA DOĞUMDAN SONRA GEZERİZ BOL BOL İNŞALLAH RAHAT Bİ SEKİLDE SIKINTISIZ ATLATIRSIN CANIM DİNLEN BOL BOL HARFİYEN UY DOKTORUN DEDİKLERİNE
inşallah canım evet tek duam o...bi geçse bu günler ahh ahh

Kesinlikle aldıklarımıza yer bulamıyorum. Ki benim çoğu şeyim ablamdan var. Onların hepsi annemlerde onları getirmiyorum bile getirsem kıpırdamaya yer kalmayacak odada :)
Senin az kaldı yine yerleşeceksin inş Allah.
benim bebekte aşağıda oynuyor bazen ama sıklıkla hep sağ tarafımı depikliyor bende bunu merak ediyorum neden hep tek taraflı depik atıyor hissediyorum diye
Canım benimde sol tarafıma genelde ve göğüs altıma tekme atıyor. Ayakları sol tarafımdaydı en son kafası da göğüs altımda. Makat rahme doğru oturur pozisyonda o yüzden belli yerlere yiyorum ben. Belki seninde öyledir.
Ayy canım kusura bakma unuttum ben senin yattığını. Üzülme canım benim biz doğumdan sonra da görüşürüz kısmet olursa :) Bebişlerimiz ile birlikte inş Allah. Sen ve bebişin iyi olunda gerisi önemli değil.
GÜNAYDIN CANLARRRR BUGÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR KIZLARIMI GÖRÜCEMMMM YUPPİİİİİİİİ
BENİMKİLERDE ARADA KASIKLARIMA DOĞRU TEKMELİYOLAR
Oyy oyy oyyy ne heycanlı, inş allah güzel poz verirler :)

ayy canım yerim ben bunları bence saks ayakkabı daha güzel zaten ben rengarenk şeyleri severim erkeklerde. ben hiç ayakkabı almadım daha canım ya yeni doğduğunda yada yaza doğru nasıl ayakkabı giydirilir bilmiyorum. küçük ayakkabı pek görmedim. bunlar kaç aylıktan sonra giydiriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…