Bende saksı beğendim :) 17-18-19 numaralar var onlardan aldık bizde. Baknumara olayı aşağıdaki gibi. Bizim 3 tane oldu. Başka da almayız artık. Zaten yaşına yakın ilk adım ayakkabısı alırız.ayy canım yerim ben bunları bence saks ayakkabı daha güzel zatenben rengarenk şeyleri severim erkeklerde. ben hiç ayakkabı almadım daha canım ya yeni doğduğunda yada yaza doğru nasıl ayakkabı giydirilir bilmiyorum. küçük ayakkabı pek görmedim. bunlar kaç aylıktan sonra giydiriliyor?
Onlar emdikçe ucu da çıkar sütte olur merak etme. Gereksiz korkulara kapılma daha şişmdiden. Sadece bol bol sıvı tüketeceğiz sütümüz olsun diye. Eğer çıkmazsa göğüs uçların o zaman alırsın bence. Hem daha vakit var. Benimkilerde mesala koyulaşmadı öyle çok.kızlar günaydın nasılsınız?
ne dicem beni bi korku aldı ya bebeğim ememezse diye göğüs ucu çıkarıcı mı alsam diyorum onu da şimdi almak gerekiyor sanırım ama az buz para da değilnapıcam ben yaaa? göğüs uçlarım küçük gibi geliyor kendime
Bende saksı beğendim :) 17-18-19 numaralar var onlardan aldık bizde. Baknumara olayı aşağıdaki gibi. Bizim 3 tane oldu. Başka da almayız artık. Zaten yaşına yakın ilk adım ayakkabısı alırız.
BEDEN
UZUNLIK
YAŞ ARALIĞI
AYAKKABI NUMARASI
Small
11cm
0 - 6 aylık
17 - 18 EU....0-2 UK
Medium
12.4cm
6 - 12 aylık
19 - 20 EU....2-3 UK
Large
14.2cm
12 - 18 aylık
21 - 22 EU....3-5 UK
X Large
15.5cm
18 - 27 aylık
23 - 24 EU....5-6 UK
Çocuk X Small
16.5cm
2 - 3 yaş
25 - 26 EU....6-7 UK
Çocuk Small
17.5cm
3 - 4 yaş
27 - 28 EU....8-9 UK
Çocuk Medium
18.5cm
4 - 5 yaş
28 - 29 EU....10 UK
Çocuk Medium Plus
19.5cm
5 - 6 yaş
30 - 31 EU....11 UK
Bende saksı beğendim :) 17-18-19 numaralar var onlardan aldık bizde. Baknumara olayı aşağıdaki gibi. Bizim 3 tane oldu. Başka da almayız artık. Zaten yaşına yakın ilk adım ayakkabısı alırız.
BEDEN
UZUNLIK
YAŞ ARALIĞI
AYAKKABI NUMARASI
Small
11cm
0 - 6 aylık
17 - 18 EU....0-2 UK
Medium
12.4cm
6 - 12 aylık
19 - 20 EU....2-3 UK
Large
14.2cm
12 - 18 aylık
21 - 22 EU....3-5 UK
X Large
15.5cm
18 - 27 aylık
23 - 24 EU....5-6 UK
Çocuk X Small
16.5cm
2 - 3 yaş
25 - 26 EU....6-7 UK
Çocuk Small
17.5cm
3 - 4 yaş
27 - 28 EU....8-9 UK
Çocuk Medium
18.5cm
4 - 5 yaş
28 - 29 EU....10 UK
Çocuk Medium Plus
19.5cm
5 - 6 yaş
30 - 31 EU....11 UK
günaydınlar kızlar. bugün işe çok zor geldimbu hafta biranönce bitsede haftasonu bebişimin odası ile ilgilenmeye başlasak artıkk..
kızlar günaydın nasılsınız?
ne dicem beni bi korku aldı ya bebeğim ememezse diye göğüs ucu çıkarıcı mı alsam diyorum onu da şimdi almak gerekiyor sanırım ama az buz para da değilnapıcam ben yaaa? göğüs uçlarım küçük gibi geliyor kendime
anommm bayıldımmm yaaaa,güle güle giysinn,kuzenleri seçmiş bakk bakk.benim bebişe de ablam patik alayım demiş yeğenim tutturmuş illa mavi değil sarı olacak diye,sarı almışlar mecburr,çocukların hepsi aynı yaaa,yerim onlarııSonunda teyzemiz yazlığından çıkıp kendini en yakın avm ye atmış bulunmaktaKendi çocuklarına bayramlık almak için gitmişti ee yeğenini es geçmek olmaz tabi. Yalnız 6 yaşındaki kızı ile biraz gerilim yaşamışlar. Ablam hadi Eymen'e ayakkabı bakalım demiş. Yeğenim bizim seçmemize izin verecekmisin diye sormuş (kardeşi 4,5 yaşındaki ERen ile birlikteyi kastediyor)
Ablam tabi ki seçebilirsiniz demiş. Ama selen'in seçtiklerinin hiç birini beğenmemiş. Bizim kız atarlıdır biraz fırlatmış ayakkabıyı hani biz seçecektik, yine sen seçiyorsun, bizi kandırmaktan vazgeç diye atarlanmaya başlamışMecbur bir tane onun bir tane de benim beğendiklerimden aldık dedi. Birde 3 lü yazlık takım almışlar. Saks ayakkabı Selenimin beğendiği :) Ben hepsine bayıldım o ayrı. Ablamda 2 çocuktan sonra hala kıyafetleri görünce doğurasım geldi diyor Eki Görüntüle 1238966 Eki Görüntüle 1238967 Eki Görüntüle 1238968 Eki Görüntüle 1238965
Kesinlikle boş kalmasıntamam canım saol. anladım şimdi. bende 2-3 tane alayım bari. gezmeye giderken boş kalmasın paşamın ayakları
Günaydın kızlar,
sıkıcı, bunaltıcı ama en azından serin bir havayla uyandık buna da şükür :) bugün ofise gelirken, aşağıda yemek yapan abi hayırlı olsun dedi. artık hamile olduğum anlaşılıyor oley :)
günaydın canım ya hiç sorma yataktan kalkmak istemiyorumişimi çok severim oysa ki, her sabah zınk diye kalkarım normalde ama havadan mıdır nedir şimdi çok zor geliyor uykuyu bırakıp gelmek. geçen ay geçici olarak benim işlerime bakacak birini almak için sormuşlardı ne zamana kadar çalışırsın diye, kasım sonuna kadar demiştim ama bu gidişle zor olabilir
günaydın, iyiyiz çok şükür canım. herkeste gerekmeyebiliyormuş göğüs ucu çıkarıcı, bi de sana şimdi küçük gelir göğüs uçların ama sonuçta önemli olan bebeğin tutması. bu arada süt sağma pompası alacaksan o da göğüs ucunun çıkması için kullanılıyor canım, belki hiç gerek bile kalmaz. şimdiden dert etme kendine, bebek doğmadan emmeyi denemeden bilemeyiz sonuçta
Kesinlikle boş kalmasınBizim kıyafet olarak hemen herşeyimiz tamam. Sadece bana pijama takımı ve aynı renk bebişe hastane çıkışı alacağız. Battaniye birde. Başka eksiğimiz yok ama çorabımızda hiç yok. Nerde güzel bebiş çorapları bulabilirim fikir verin bana.
Günaydın canım, Evet artık saklanmayacak kadar büyüdü :) Bana da pastanede ki kız aaa hamilemisin daha önce hiç farketmemiştim dedi :) İnsan bi sevindirik oluyor.Günaydın kızlar,
sıkıcı, bunaltıcı ama en azından serin bir havayla uyandık buna da şükür :) bugün ofise gelirken, aşağıda yemek yapan abi hayırlı olsun dedi. artık hamile olduğum anlaşılıyor oley :)
günaydın canım ya hiç sorma yataktan kalkmak istemiyorumişimi çok severim oysa ki, her sabah zınk diye kalkarım normalde ama havadan mıdır nedir şimdi çok zor geliyor uykuyu bırakıp gelmek. geçen ay geçici olarak benim işlerime bakacak birini almak için sormuşlardı ne zamana kadar çalışırsın diye, kasım sonuna kadar demiştim ama bu gidişle zor olabilir
günaydın, iyiyiz çok şükür canım. herkeste gerekmeyebiliyormuş göğüs ucu çıkarıcı, bi de sana şimdi küçük gelir göğüs uçların ama sonuçta önemli olan bebeğin tutması. bu arada süt sağma pompası alacaksan o da göğüs ucunun çıkması için kullanılıyor canım, belki hiç gerek bile kalmaz. şimdiden dert etme kendine, bebek doğmadan emmeyi denemeden bilemeyiz sonuçta
SAğol canım amin inş Allah.anommm bayıldımmm yaaaa,güle güle giysinn,kuzenleri seçmiş bakk bakk.benim bebişe de ablam patik alayım demiş yeğenim tutturmuş illa mavi değil sarı olacak diye,sarı almışlar mecburr,çocukların hepsi aynı yaaa,yerim onlarıı
Bende öyle diyorum zor olacak ama bebişle daha fazla zaman için mecbur öyle yapacağım yine. Hatta daha fazla bile çalışabilirsem çalışırım. İşyerinden doğuma giderim :) Bizim burda prosedür pek işlemez biz kafamıza göre takılırız :)bende hep öyle düşünüyordum. kasım sonuna kadar bari çalışsak aralıkta zaten doktorlar ,izin vermeyebilir. 36 bittikten sonra mı yasaktı çalışmak.?
Hamişliğimden beri hiç lcw uğramadım. Halbu ki annemlerin caddesinde koca mağzası var. Gidip bir bakayım oraya.ben LWC dan aldım geçen gün canım. orda var böyle küçük küçük çoraplar. 5 li 2 li vardı. ikisinden aldım. 7 tane olduç hemde uygundu fiyatı. başka eyrde pek denk gelmedi bana.
Canım zaten 10 lu takımı götürdün mü yeter bence. Onun içinde giydirmeye dünya kadar parçası oluyor. Biri kirlense birini giydirirsin. Ama tabi her ihtimale karşı da çantaya atalım ne olur ne olmaz. Çelişki ye bak.kızlar hastaneye hastane çıkışı aldım ben 10 lu takım. bunun haricinde kaç takım daha götüreceksiniz. bana dedilerki ilk ebeye verdiğiniz kıyafetler bebek yağlı kanlı falan çıktığı için silselerde kirli kalıyo eddiler. artık yıkamıyolarmış çocukları. o yüzden o verilen takım genelde bi kaç saat sonra değiştiriliyormuş. ayrıca takım aldınızmı altlı üstlü. onları götürecek misiniz?
doğruu ben ve bebişim iyi olalım da .... inşallahh kucağımda bebişle ne güzel olur amaaAyy canım kusura bakma unuttum ben senin yattığını. Üzülme canım benim biz doğumdan sonra da görüşürüz kısmet olursa :) Bebişlerimiz ile birlikte inş Allah. Sen ve bebişin iyi olunda gerisi önemli değil.
Kesinlikle boş kalmasınBizim kıyafet olarak hemen herşeyimiz tamam. Sadece bana pijama takımı ve aynı renk bebişe hastane çıkışı alacağız. Battaniye birde. Başka eksiğimiz yok ama çorabımızda hiç yok. Nerde güzel bebiş çorapları bulabilirim fikir verin bana.
bende hep öyle düşünüyordum. kasım sonuna kadar bari çalışsak aralıkta zaten doktorlar ,izin vermeyebilir. 36 bittikten sonra mı yasaktı çalışmak.?
Günaydın canım, Evet artık saklanmayacak kadar büyüdü :) Bana da pastanede ki kız aaa hamilemisin daha önce hiç farketmemiştim dedi :) İnsan bi sevindirik oluyor.
Kesinlikle katılıyorum sana emzirmeden bilemeyeceğiz. Biz süt pompalarını aldık ama bakalım sağabilecek kadar sütümüz olacak mı ? Hayırlısı.
yıldırım yediselvilerdekini mi diyosun acabaa :)Hamişliğimden beri hiç lcw uğramadım. Halbu ki annemlerin caddesinde koca mağzası var. Gidip bir bakayım oraya.
.
hehhh başlamışlar şimdiden kıskançlığa,benim yeğenimde 4.5 yaşında o da teyze sütünü ben içiririm sen gidersin ben bakarım diyo ama çok hırçın,kardeşine bile kimse görmeden sıkıştırır,vurur,ben bebeğe fazla yaklaşsın istemiyorum aslında evlerinde küçük kuzenleri var her gelip geçmede yanından bebeğin hep yanaklarını sıkıyo anlayacağın küçük çocukları çok seviyo ama severken can yakıyo.küçüğü de çok uysal,hiç ellemez,dokunmaz eğer dokunma dersen...Günaydın canım, Evet artık saklanmayacak kadar büyüdü :) Bana da pastanede ki kız aaa hamilemisin daha önce hiç farketmemiştim dedi :) İnsan bi sevindirik oluyor.
Kesinlikle katılıyorum sana emzirmeden bilemeyeceğiz. Biz süt pompalarını aldık ama bakalım sağabilecek kadar sütümüz olacak mı ? Hayırlısı.
SAğol canım amin inş Allah.Evet ya veletler illa dediklerini yaptıracaklar.
Ben büyük yeğenim Selen'in bebeişe tepkisinden çok korkuyorsum. Çok düşkündür bana. İlk göz ağrısı ne de olsa :) Kıskanır diyorduk ama başlarda çok kıskandı. Çöpe atın eve getirmeyin sakın diyordu şimdi yol ortasında bile durup durup karnımı öpüyor :) Hep ben ona böyle bakacağımlı hayaller kuruyor. Ufak yeğenim erkek 4,5 yaşında Eren o hiç sallamaz diyorduk. Şimdi hiç bir oyuncağımı paylaşmayacağım,onu döveceğim diyor. Birinden birinden illa çektireceklerERkek olduğu için erkek olan kıskanıyor Allah'ım tüm bebeişlere, yeğenlere, kuzenlere uzun sağlıklı mutlu huzurlu hayatlar versin. Çok seviliyorlar çokkk.
gözün aydın canım. allah başımızdan eksik etmesin analarımızı.heyyyyooo annemin karaciger biyopsi sonucu temiz cikti kizlarrr cok mutluyumm
gözün aydın canım, allah sağlık sıhhat versin analarımızaa.gözünüz aydınnnn,aynı mutluluğu bende biliyorum,geçen hafta da annemim boğazından biyopsi yapılmıştı o da temiz çıkıncaa sevinçden yağmurda alışveriş yapmıştk ıslana ıslanaaallahım onları bize bağışlasınnnn
Bu arada dün demiştim şeker yükleme testimin sonuçları yüksek çıkmış biraz diye doktorum da bana dedi ki diyetisyen ve endokrine git muayene ol dedi. Çok ciddi bir yükseklik değil ama gene de kontrol altında tutmak lazım. Bebişime bir zararı olmasın da Allahım korusun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?