kızlar hastaneye hastane çıkışı aldım ben 10 lu takım. bunun haricinde kaç takım daha götüreceksiniz. bana dedilerki ilk ebeye verdiğiniz kıyafetler bebek yağlı kanlı falan çıktığı için silselerde kirli kalıyo eddiler. artık yıkamıyolarmış çocukları. o yüzden o verilen takım genelde bi kaç saat sonra değiştiriliyormuş. ayrıca takım aldınızmı altlı üstlü. onları götürecek misiniz?
Bende öyle diyorum zor olacak ama bebişle daha fazla zaman için mecbur öyle yapacağım yine. Hatta daha fazla bile çalışabilirsem çalışırım. İşyerinden doğuma giderim :) Bizim burda prosedür pek işlemez biz kafamıza göre takılırız :)
Hamişliğimden beri hiç lcw uğramadım. Halbu ki annemlerin caddesinde koca mağzası var. Gidip bir bakayım oraya.
Canım zaten 10 lu takımı götürdün mü yeter bence. Onun içinde giydirmeye dünya kadar parçası oluyor. Biri kirlense birini giydirirsin. Ama tabi her ihtimale karşı da çantaya atalım ne olur ne olmaz. Çelişki ye bak.
Bak bu dediğin doğru yıkamıyorlar genelde de açık renk oluyor hastane çıkışları hemen batıyor. Bence asıl giydirmek istediğin takımı odana gelince sen giydir. Ben öyle yaparım diye düşünüyorum şimdi. Ahhh ahhh neleri düşünmeye başladık. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
yıldırım yediselvilerdekini mi diyosun acabaa :)
gözün aydın canım. allah başımızdan eksik etmesin analarımızı.
gözün aydın canım, allah sağlık sıhhat versin analarımızaa.
100lükmü yaptırmıştın canım? benim sonuçlar şöyle
açlık 80
1.saat 195 (maksimum 180 olmalıymış)
2.saat 130( max 160 olmalıymış)
3.saat 113 (max sınır 140)
diyetisyen cumaya randevu verdi, cuma detaylı görüşürüz ama pilav makarna patates hamurişi kızartma üzüm muz incir kavun karpuz yemiyorsun dedi. ben zaten hamur pilav makarna vs yemiyordum . ama beni yakan meyve galiba. ben bir oturuşta çeyrek kavun ya da karpuz yerim. deli olurum meyveye:)
yemeklerden sonra yarım saat yürüyüş. inşallah hava serinler de yürürüm. bir yönden de iyi oldu biraz kendime gelirim. yürüdükçe canlanırım diye düşünüyorum. ilk gebeliğimde hergün yürürdüm ve inanılmaz enerjiktim. ödem nedir bilmemiştim. bunda ayaklar davul oldu . ne kadar evde koştursak işte çalışsak da yüryüşün yerini tutmuyor günlük yaşam temposunda koşturmak.
biz verdiğimiz takımla taburcu olduk, değiştirmedik.
ayy evet orda çok güzel şeyler vardı en son gittiğimde bir hırka bir de gömlek yelek takımı vardı papyonlu çok tatlıydı tam küçük adam olcaktı:)ama malesef ben gidip alamicam artık eşim alır...ben seviyorum yaa orayı güzel şeyler varbende hiç uğramamıştım bi arkadaş çorapları ordan aldım diyince girdim ama bebişlere güzel şeyler var. hatta bu 4 lü takım dediklerim var bissürü tulumlar falan 24 liraydı. bi tanede yelek aldım süper bişey o da o fiyataydı galiba. gömlek üstüne giydirim adam yapıcam onu ben bide papyon
hadi ya. hiç üstünü değiştirmediniz mi? sezeryen olursa 2 gece kalacakmışız. onda değişir diyolar ama.
Sürekli sert olması değil canım. Benim özellikle ayağa kalkıp yürümeye başladığım zamanlarda oluyor. Ara ara olan bi sertlik bu sadece dokunarak hissedilen bişey değil zaten ara ara olduğu için kasılmayı farkediyorsunsertleşme dediğiniz nasıl oluyo canım ya. rahatsızlık veriyomu. bende kasılma falan yok ama benim karnım sert sonuçta. korktum şimdi
Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam
günaydın kızlar maşallah ben gelipte okuyana kadar dedikodular kaynamış oluyoo nerden buluyonuzbu enerjiyi sabah sabahvalla bravoo çıkış takımı benimde aklımı karıştırdı bak şimdi napsakki acaba ya ama ilk doğdugu gibi giydirirz diyede heveslenerek almıştık ama olsun yıkanınca çıkmazmıki çıkar herhalde yaa
canım ben Alanya'dayım buyur gel beklerim
aslinda sicaklar azaldi..daha rahatiz canim artik balkonda yatmiyoruz..iceriye tasindiksenin nasil gidiyor..bebis ve gobis buyudumu :) ozlemisim buralari ama tanidiklar azalmis..
evet bende öyle düşündüm. içeri verirken altlı üstlü bi takım eldiveni şapkası falan var 4 lü takım deniyor. onu veririm dedim. odaya gelince bi kaç saat sonra hastane çıkışını giydiririz. benim hastane çıkışımda tek takım var giyebileceği canım ya. 10 lu takım. alt var bide üst var. eldivendi iç badi iki tane mendil önlük battaniye falan. diğerleri ıvır zıvır. yani ben tek takım giydirebilirim o takımdan. ama bazı hastane çıkışları daha fazla parçalı oluyomuş. alt üst haricinde birde tulum oluyomuş. benimkinde yok.
Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam
Canim korkma hemen.. dua et icin ferahlasin. Ben ne ruyalar goruyorum bilemezsin :) hayira yor anlatma. Hormonlardan kaynaklaniyo hep. Bir de bilincaltina yerlesmis korkularimizdan..Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam
Benim kızım da akşamüstü 5 gibi olmuştu güzelce sildi hemşire kuruladı zıbın takımını giydirdi. Ertesi gün değiştirdik galiba o gün de çıktık bir gece kaldık sezeryan olmasına rağmen. Leke olmuyo güzelce kuruladıkları için. Benim de bu konuda tereddütlerim vardı ama yinede en güzel cicisini verdim ilk giyeceği kıyafet sonuçta hiç öyle pislenmedi. Aralıkta doğacağı için kalın battaniye de verin kızlar hastaneler çok sıcak olmuyor sonuçta. Bebek de odaya hemen gelmiyor üşümesinler oralarda.biz verdiğimiz takımla taburcu olduk, değiştirmedik.
maşallahmerhaba arkadaşlar....uzun zamandır yazmadım..26. haftamdayım..herşey normal gidiyo...9 aylık gibi görünmem dışında :) ikinci bebeğim olduğu halde çok heyecanlıyım..bir an önce günler geçsin istiyorum....
CANIM İÇERİ VERDİĞİN KIYAFETİ YARIM SAAT SONRA DEĞİŞTİRİYOSUN SAKIN UNUTMA EBELER DEMEYİ UNUTUYO BAZENçıkar canımda hastanede işte üstünde çok durmasını istediğimiz takımı ebeye içeri vermeyin diyolar. kirli gelirse değiştirirsiniz o gün dediler bana. zaten hastaneye ziyarete gelenlerde ya ikinci günü yada o gün geç saatlerde geliyor. toplasın anne kendini diye. hastane çıkışı üstünde olsun istiyorum bende. çok özenerek aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?