2014 Aralık Anneleri

biz verdiğimiz takımla taburcu olduk, değiştirmedik.

evet bende öyle düşündüm. içeri verirken altlı üstlü bi takım eldiveni şapkası falan var 4 lü takım deniyor. onu veririm dedim. odaya gelince bi kaç saat sonra hastane çıkışını giydiririz. benim hastane çıkışımda tek takım var giyebileceği canım ya. 10 lu takım. alt var bide üst var. eldivendi iç badi iki tane mendil önlük battaniye falan. diğerleri ıvır zıvır. yani ben tek takım giydirebilirim o takımdan. ama bazı hastane çıkışları daha fazla parçalı oluyomuş. alt üst haricinde birde tulum oluyomuş. benimkinde yok.

yıldırım yediselvilerdekini mi diyosun acabaa :)

bende hiç uğramamıştım bi arkadaş çorapları ordan aldım diyince girdim ama bebişlere güzel şeyler var. hatta bu 4 lü takım dediklerim var bissürü tulumlar falan 24 liraydı. bi tanede yelek aldım süper bişey o da o fiyataydı galiba. gömlek üstüne giydirim adam yapıcam onu ben bide papyon

bencede yürüyüş çok iyi geliyor. bende hiç yürümüyordum işe bile arabayla gidip geldim hep 2 ayda şiştim hemen. bende üzüm kavun karpuz çok yiyodum yaa. yemeyeyim bari. üzümde çok şeker varmış zaten

ayy evet orda çok güzel şeyler vardı en son gittiğimde bir hırka bir de gömlek yelek takımı vardı papyonlu çok tatlıydı tam küçük adam olcaktı:)ama malesef ben gidip alamicam artık eşim alır...ben seviyorum yaa orayı güzel şeyler var

hadi ya. hiç üstünü değiştirmediniz mi? sezeryen olursa 2 gece kalacakmışız. onda değişir diyolar ama.

canım kirlenirse 1 saat içinde de değişir. kirlenmezse değişmez. sen yanına 3 takım göçtür yeter iki güne.

evet üzüm kavun karpuz muz incir asla yemiyorsun dedi. 1 elma, yarım şeftali bunlar birer porsiyon. ben bir oturuşta 2 şeftali yerim:))) sonrada böyle şekerim çıkar işteee

günaydın kızlar maşallah ben gelipte okuyana kadar dedikodular kaynamış oluyoo nerden buluyonuzbu enerjiyi sabah sabah valla bravoo çıkış takımı benimde aklımı karıştırdı bak şimdi napsakki acaba ya ama ilk doğdugu gibi giydirirz diyede heveslenerek almıştık ama olsun yıkanınca çıkmazmıki çıkar herhalde yaa

Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam

sertleşme dediğiniz nasıl oluyo canım ya. rahatsızlık veriyomu. bende kasılma falan yok ama benim karnım sert sonuçta. korktum şimdi
Sürekli sert olması değil canım. Benim özellikle ayağa kalkıp yürümeye başladığım zamanlarda oluyor. Ara ara olan bi sertlik bu sadece dokunarak hissedilen bişey değil zaten ara ara olduğu için kasılmayı farkediyorsun

çıkar canımda hastanede işte üstünde çok durmasını istediğimiz takımı ebeye içeri vermeyin diyolar. kirli gelirse değiştirirsiniz o gün dediler bana. zaten hastaneye ziyarete gelenlerde ya ikinci günü yada o gün geç saatlerde geliyor. toplasın anne kendini diye. hastane çıkışı üstünde olsun istiyorum bende. çok özenerek aldım

aslinda sicaklar azaldi..daha rahatiz canim artik balkonda yatmiyoruz..iceriye tasindik senin nasil gidiyor..bebis ve gobis buyudumu :) ozlemisim buralari ama tanidiklar azalmis..

bizim de akrabalar var, onlar hep sıcaktan yakınıyorlar da ondan sordum. ben sık sık gider gelirim urfa'ya ama bu yıl gelemedim çok da özledim :)
göbiş büyüdü, bebiş de en son 750 gr olmuştu. doktor 750 gr diyince eşim de hemen gidip marketten 750 gr et alacağım ne kadar oluyor çok merak ettim diye dalga geçti hatta
sitenin yeni haline alışmak zor oldu, burayı da bırakamıyoruz işte her şeyimizi paylaşıyoruz bağımlılık yaptı bi anlamda :)

aslında buradaki arkadaşlar da demişti hastane çıkışı almayın, tulum veya takım alın diye. ben de bir tane hastane çıkışı aldıım onu götürürüm bir de ayrıca takım, çıtçıtlı atlet ve çorap vs alırım diyorum. yeter muhtemelen

Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam

günaydın canım, sürekli bebeklerimizi düşündüğümüzden bilinçaltımız onlarla dolu ve rüyalarımıza da yansıyor bu. kötü düşünme, gönlünü ferah tut aklımızdaki tedirginliklerdendir bu rüyalar. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza nasip etsin hepimize

Canim korkma hemen.. dua et icin ferahlasin. Ben ne ruyalar goruyorum bilemezsin :) hayira yor anlatma. Hormonlardan kaynaklaniyo hep. Bir de bilincaltina yerlesmis korkularimizdan..

merhaba arkadaşlar....uzun zamandır yazmadım..26. haftamdayım..herşey normal gidiyo...9 aylık gibi görünmem dışında :) ikinci bebeğim olduğu halde çok heyecanlıyım..bir an önce günler geçsin istiyorum....

biz verdiğimiz takımla taburcu olduk, değiştirmedik.
Benim kızım da akşamüstü 5 gibi olmuştu güzelce sildi hemşire kuruladı zıbın takımını giydirdi. Ertesi gün değiştirdik galiba o gün de çıktık bir gece kaldık sezeryan olmasına rağmen. Leke olmuyo güzelce kuruladıkları için. Benim de bu konuda tereddütlerim vardı ama yinede en güzel cicisini verdim ilk giyeceği kıyafet sonuçta hiç öyle pislenmedi. Aralıkta doğacağı için kalın battaniye de verin kızlar hastaneler çok sıcak olmuyor sonuçta. Bebek de odaya hemen gelmiyor üşümesinler oralarda.

maşallah 9.cu ayda nasıl gözükeceksin acabaa bizde geçsin istiyozruzz da geçmiyo,daha bi yavaşladı,özellikle randevumuzun olduğu hafta sanki hiç geçmiyoo

CANIM İÇERİ VERDİĞİN KIYAFETİ YARIM SAAT SONRA DEĞİŞTİRİYOSUN SAKIN UNUTMA EBELER DEMEYİ UNUTUYO BAZEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…