2014 Aralık Anneleri

Benim kızım da akşamüstü 5 gibi olmuştu güzelce sildi hemşire kuruladı zıbın takımını giydirdi. Ertesi gün değiştirdik galiba o gün de çıktık bir gece kaldık sezeryan olmasına rağmen. Leke olmuyo güzelce kuruladıkları için. Benim de bu konuda tereddütlerim vardı ama yinede en güzel cicisini verdim ilk giyeceği kıyafet sonuçta hiç öyle pislenmedi. Aralıkta doğacağı için kalın battaniye de verin kızlar hastaneler çok sıcak olmuyor sonuçta. Bebek de odaya hemen gelmiyor üşümesinler oralarda.

kızlar günaydın benimde haftaya kontrolüm var.. ama kafam da deli sorular ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum ya.. su içtiğim için tamam da çok afedersiniz büyük tuvalete de çok çıkıyorum günde 5, 6 kez filan bebeğin kilosuyla ilgili bir problem olurmu.. hamile olmadan öncede çok çıkardım..

benim iki haftadır gribim geçmek bilmedi neler yiyip içiyorum anlatamam bir de üstüne üstelik bu sabah uyandığımda gözümde kocaman kocaman yaralar göz doktoruna gittim önemli bişi değil diye damla ve krem verdi ama şu grip geçmediği için tedirginim

geçmiş olsunn yaaa,bende bi yakalanınca geçmek bilmez o yüzden ne çektiğini anlıyorumm aslında grip aşısı tehlikeli değilmiş gebelikde bende vurunsam mı diye düşünüyorum eşim kızıyo,vurunma diyo,ama grip da hamilelikde daha zor olur yaa

kızlar memur arkadaşlarr bu doğum izni kafamı karışltırdı benim kasım anneleri çok güzel tartışmışlar ama kafam karıştı bizim 16 haftalık iznimiz var çıktığımız anda başlar doğum öncesi sonrası diye ayrı mı yaa

maşallah 9.cu ayda nasıl gözükeceksin acabaa bizde geçsin istiyozruzz da geçmiyo,daha bi yavaşladı,özellikle randevumuzun olduğu hafta sanki hiç geçmiyoo
ben çabuk geçsin diye 6-7 haftada bir gidiyorum kontrole gidip film izler gibi izlemek dışında çok da espirisi yok bence...rahat takılıyorum :))

kaısm annelernide çok net açık seçik yazıyor canım. doğumdan itibaren net 16 değil. kasımdakilerin yazdığı gibi.
senin ilk bebeğin değil sanırım. ilkinde çalışmıyormuydun?

öncesi 3 hafta, sonrası 13 hafta...öncesi sonradı diye ayırmanın sebebi , zaten 3 hafta kala ayrılmak zorundasın..daha geç ayrılma şansın yok

2 dakika oğluşuma bir şey bakayım netten dedim 3 sayfa yazmışsınız. Neyse Maş Allah diyeyim nazar değmesin :)
doğruu ben ve bebişim iyi olalım da .... inşallahh kucağımda bebişle ne güzel olur amaa
Ayy gerçekten hepimiz bebişlerle ne komik oluruz :)
Aa merhaba bende Bursadayım. Hoşgeldin. Moremo mobilyayı ilk defa senden duydum. Yarın akşam kısmetse biz çiçek mobilyaya gidip fiyat alacağız.
çok sağol canım bende bayıldım :) Amin.
Evet var C&A ve mothercare burda da var. Bakayım oraya da. Aynen mothercare fiyat olarak biraz fazla. Gerçi bazı indirimli ürünleri de olabiliyor.
Senin daha işin ne olacağı belli değil. Sen gerekirse sonra alırsın. Ben kesin çalışacağım o yüzden mecbur aldım.
Benimde çok yoğun ama yapmıyorum. Hepsi birikti ne olacak benim bu halim :)
Ilık bir duş alsaydın belki rahatlar uyurdun

yıldırım yediselvilerdekini mi diyosun acabaa :)
evet canım orasını diyorum.
Çocuklara güven de olmuyor ki. Bizim büyük kızdığı zaman kardeşini ısırıyordu. Zaten araları 14 ay ikiz gibiler.

SAdece ilki çok çıkmış oda aşırı değil aslında. Dikkat etmek gerek işte. Benim şeker çıkmadı diye habire yiyorum ama inş Allah sorun olmaz. Bende bir oturuşta koca bir meyve tabağının dibini buluyorum. Birde üstüne şekerli sütlü tatlılar yiyorum. Ekmek, pilav, makarna hiç kesmedim. Dikkat edeyim bari bende
Yanımıza fazladan alacağız mecbur demek ki.
minik adama nazarlar değdircen kızz Acilen benimde girmem lazım :)

Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam
Günaydın canım. akan suya anlat. Su gibi akıp gitsin. İçini de ferah tut. Hamişlerin rüyası yorumlanmazmış zaten.
Gunaydin annislerr nasilsiniz bakalimmm?? Bebisleriniz nasil? Biz bebek odasi takimi aldik. Bakalim begenecek misiniz...
Oyyy çok güzelll. Güle güle kullanırsınız inş Allah.
Ahhh bizde heycanla zaman geçsin diyoruz ama geçmiyor beee
çok sade, çok güzelmiş güle güle kullansın kuzucuk yalnız hepimiz beyaz aldık, ne kadar garanticiyiz
aynen canım ya hepimizin ki beyaz :) Bende beyaz alacağım. Eşim diyor araya maviler olsa mı ben süslerle mavilicem odayı dedim :)

kaısm annelernide çok net açık seçik yazıyor canım. doğumdan itibaren net 16 değil. kasımdakilerin yazdığı gibi.
senin ilk bebeğin değil sanırım. ilkinde çalışmıyormuydun?
evt canım ilkinde çalışmıyordum ama çok kafa karıştıı

u karışıklığı biz gideremiycez anlaşılan. sen iyisimi iş yerinde personel birimine sor

anaa nasıl sabrediyosun yaaa ben 4 haftayı zor geçiriyorumm
bilmem...aslında çok da istekliyim, hevesliyim, dört gözle bebişi bekliyorum ama çok yoğunlaşıp sabırsızlık yapmamaya çalışıyorum....geçmiyor yoksa günler....ilk bebem de 42. hafta da doğmuştu...bekle bekle bi hal olmuştum :)

aynen bende..kac gr.sa elime o kadar peynir kutusu yada baska seyler alip hissetmeye calisiyorum..urfaya yolunuz duserse beklerim..misafirimiz olun insallah :)

neyyyy 42 mii,erken doğan olduğu gibi birde geç doğanda oluyo demii,şimdi ilk bebeğin kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…