- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
Benim kızım da akşamüstü 5 gibi olmuştu güzelce sildi hemşire kuruladı zıbın takımını giydirdi. Ertesi gün değiştirdik galiba o gün de çıktık bir gece kaldık sezeryan olmasına rağmen. Leke olmuyo güzelce kuruladıkları için. Benim de bu konuda tereddütlerim vardı ama yinede en güzel cicisini verdim ilk giyeceği kıyafet sonuçta hiç öyle pislenmedi. Aralıkta doğacağı için kalın battaniye de verin kızlar hastaneler çok sıcak olmuyor sonuçta. Bebek de odaya hemen gelmiyor üşümesinler oralarda.çıkar canımda hastanede işte üstünde çok durmasını istediğimiz takımı ebeye içeri vermeyin diyolar. kirli gelirse değiştirirsiniz o gün dediler bana. zaten hastaneye ziyarete gelenlerde ya ikinci günü yada o gün geç saatlerde geliyor. toplasın anne kendini diye. hastane çıkışı üstünde olsun istiyorum bende. çok özenerek aldım
MAŞALLAH ÇOK TATLI RABBİM HUZURLU MUTLU MUTLU ODASINI KULLANMAYI NASİP ETSİNGunaydin annislerr nasilsiniz bakalimmm?? Bebisleriniz nasil? Biz bebek odasi takimi aldik. Bakalim begenecek misiniz...
Gunaydin annislerr nasilsiniz bakalimmm?? Bebisleriniz nasil? Biz bebek odasi takimi aldik. Bakalim begenecek misiniz...
buluşalım canım :) napalım iki kişilik aktivitelere katılırız :)bir gün biz de buluşalım :) sadece iki kişiyiz desene çok memnun oldum bu arada :)
aaa inanmıyorum nerde oturuyorsun kaç yaşındasın ilk gebeliğin mi _? çok heycanlandım Alanya da ilk hamile tanıdığım olacaksınbende alanyadayım
geçmiş olsunn yaaa,bende bi yakalanınca geçmek bilmez o yüzden ne çektiğini anlıyorummbenim iki haftadır gribim geçmek bilmedi neler yiyip içiyorum anlatamambir de üstüne üstelik bu sabah uyandığımda gözümde kocaman kocaman yaralar göz doktoruna gittim önemli bişi değil diye damla ve krem verdi ama şu grip geçmediği için tedirginim
ben çabuk geçsin diye 6-7 haftada bir gidiyorum kontrolemaşallah9.cu ayda nasıl gözükeceksin acabaa bizde geçsin istiyozruzz da geçmiyo,daha bi yavaşladı,özellikle randevumuzun olduğu hafta sanki hiç geçmiyoo
öncesi 3 hafta, sonrası 13 hafta...öncesi sonradı diye ayırmanın sebebi , zaten 3 hafta kala ayrılmak zorundasın..daha geç ayrılma şansın yokkızlar memur arkadaşlarr bu doğum izni kafamı karışltırdı benim kasım anneleri çok güzel tartışmışlar ama kafam karıştı bizim 16 haftalık iznimiz var çıktığımız anda başlar doğum öncesi sonrası diye ayrı mı yaa
çok güzeller...sağlıkla yatsın kuzu :)Gunaydin annislerr nasilsiniz bakalimmm?? Bebisleriniz nasil? Biz bebek odasi takimi aldik. Bakalim begenecek misiniz...
Ayy gerçekten hepimiz bebişlerle ne komik oluruz :)doğruu ben ve bebişim iyi olalım da .... inşallahh kucağımda bebişle ne güzel olur amaa
Aa merhaba bende Bursadayım. Hoşgeldin. Moremo mobilyayı ilk defa senden duydum. Yarın akşam kısmetse biz çiçek mobilyaya gidip fiyat alacağız.Merhaba kızlar,bende yeni katıldım foruma ,çok bilgilendim sayenizdeBursa 'da oturuyorum,mobilya konusunda kararsız kaldık ,moremo mobilya hakkında fikri olan varmı?Çiçek mobilyayla Moremo arasında kararsızım.Yardımcı olursanız sevinirim
çok sağol canım bende bayıldım :) Amin.bayıldım küçük adamın kıyafetlerine yagüle güle sağlıkla giysin inşallah canım.
c&a ya bakmıştık geçenlerde, çok güzel şeyler vardı. Bursa'da da vardır muhakkak, oraya bakabilirsin. mothercare'de de olabilir, ben çok fazla buluyorum fiyatlarını aslında oranın ama güzel görünce de dayanamıyor insan
evet canım doğumdan 3 hafta öncesine kadardı sanırım. 36-37. haftada ayrılmak gerekiyor. Bana zaten kasımın ortasında göndeririz seni, bizi strese sokma dedilerben daha sonrasında çalışıp çalışmayacağımı bile kesinleştirmedim, çok sıkıntıdayım
aynen öyle canım, ben pompa da almadım. manuel olanlardan yengemde var o almış ama hiç kullanmamış eğer gerekirse bunu denersin yapamazsan elektrikli alırsın dedi. çalışma durumum da belli olmadığı için şimdilik almayacağım pompa falan
Benimde çok yoğun ama yapmıyorum. Hepsi birikti ne olacak benim bu halim :)bugünlerde işler çok yoğun sadece yorumları okuyabiliyor arada da sıkıntımı paylaşmaya çalışıyorum
gece hiç uyuyamadım tansiyonum çıktı sanırımbi oyana bi buyana dönüp durdum karnım davul gibiydi bebeğimi bile hissedemedim nerdeyse kocişime ben burda rahat edemedim o tarafa geç burası rahatsız etti diğer yana geç diye diye sabahı ettim sabaha kadar yudum yudum su içtiğim için şeker kontrolümüde yaptıramadım su içinde şimdi biraz iyiyim ama gece nerdeyse balkona gidip yatmayı düşündüm
evet canım orasını diyorum.yıldırım yediselvilerdekini mi diyosun acabaa :)
Çocuklara güven de olmuyor ki.hehhh başlamışlar şimdiden kıskançlığa,benim yeğenimde 4.5 yaşında o da teyze sütünü ben içiririm sen gidersin ben bakarım diyo ama çok hırçın,kardeşine bile kimse görmeden sıkıştırır,vurur,ben bebeğe fazla yaklaşsın istemiyorum aslında evlerinde küçük kuzenleri var her gelip geçmede yanından bebeğin hep yanaklarını sıkıyo anlayacağın küçük çocukları çok seviyo ama severken can yakıyo.küçüğü de çok uysal,hiç ellemez,dokunmaz eğer dokunma dersen...başta benim yeğen erkek olursa sevmem dedi erkek deyince ben zaten erkek severim diye döndü
SAdece ilki çok çıkmış oda aşırı değil aslında. Dikkat etmek gerek işte. Benim şeker çıkmadı diye habire yiyorum ama inş Allah sorun olmaz. Bende bir oturuşta koca bir meyve tabağının dibini buluyorum. Birde üstüne şekerli sütlü tatlılar yiyorum. Ekmek, pilav, makarna hiç kesmedim. Dikkat edeyim bari bendegözün aydın canım. allah başımızdan eksik etmesin analarımızı.
gözün aydın canım, allah sağlık sıhhat versin analarımızaa.
100lükmü yaptırmıştın canım? benim sonuçlar şöyle
açlık 80
1.saat 195 (maksimum 180 olmalıymış)
2.saat 130( max 160 olmalıymış)
3.saat 113 (max sınır 140)
diyetisyen cumaya randevu verdi, cuma detaylı görüşürüz ama pilav makarna patates hamurişi kızartma üzüm muz incir kavun karpuz yemiyorsun dedi. ben zaten hamur pilav makarna vs yemiyordum . ama beni yakan meyve galiba. ben bir oturuşta çeyrek kavun ya da karpuz yerim. deli olurum meyveye:)
yemeklerden sonra yarım saat yürüyüş. inşallah hava serinler de yürürüm. bir yönden de iyi oldu biraz kendime gelirim. yürüdükçe canlanırım diye düşünüyorum. ilk gebeliğimde hergün yürürdüm ve inanılmaz enerjiktim. ödem nedir bilmemiştim. bunda ayaklar davul oldu . ne kadar evde koştursak işte çalışsak da yüryüşün yerini tutmuyor günlük yaşam temposunda koşturmak.
Yanımıza fazladan alacağız mecbur demek ki.evet bende öyle düşündüm. içeri verirken altlı üstlü bi takım eldiveni şapkası falan var 4 lü takım deniyor. onu veririm dedim. odaya gelince bi kaç saat sonra hastane çıkışını giydiririz. benim hastane çıkışımda tek takım var giyebileceği canım ya. 10 lu takım. alt var bide üst var. eldivendi iç badi iki tane mendil önlük battaniye falan. diğerleri ıvır zıvır. yani ben tek takım giydirebilirim o takımdan. ama bazı hastane çıkışları daha fazla parçalı oluyomuş. alt üst haricinde birde tulum oluyomuş. benimkinde yok.
minik adama nazarlar değdircen kızzbende hiç uğramamıştım bi arkadaş çorapları ordan aldım diyince girdim ama bebişlere güzel şeyler var. hatta bu 4 lü takım dediklerim var bissürü tulumlar falan 24 liraydı. bi tanede yelek aldım süper bişey o da o fiyataydı galiba. gömlek üstüne giydirim adam yapıcam onu ben bide papyon
Günaydın canım. akan suya anlat. Su gibi akıp gitsin. İçini de ferah tut. Hamişlerin rüyası yorumlanmazmış zaten.Kizlar günaydin cok koekunc rüyalar gördüm bebegimle ilgili anlatmali miyim cok korktum napicam
Oyyy çok güzelll. Güle güle kullanırsınız inş Allah.Gunaydin annislerr nasilsiniz bakalimmm?? Bebisleriniz nasil? Biz bebek odasi takimi aldik. Bakalim begenecek misiniz...
Ahhh bizde heycanla zaman geçsin diyoruz ama geçmiyor beeemerhaba arkadaşlar....uzun zamandır yazmadım..26. haftamdayım..herşey normal gidiyo...9 aylık gibi görünmem dışında :) ikinci bebeğim olduğu halde çok heyecanlıyım..bir an önce günler geçsin istiyorum....
aynen canım ya hepimizin ki beyaz :) Bende beyaz alacağım. Eşim diyor araya maviler olsa mı ben süslerle mavilicem odayı dedim :)çok sade, çok güzelmiş güle güle kullansın kuzucukyalnız hepimiz beyaz aldık, ne kadar garanticiyiz
anaa nasıl sabrediyosun yaaa ben 4 haftayı zor geçiriyorummben çabuk geçsin diye 6-7 haftada bir gidiyorum kontrolegidip film izler gibi izlemek dışında çok da espirisi yok bence...rahat takılıyorum :))
evt canım ilkinde çalışmıyordum ama çok kafa karıştııkaısm annelernide çok net açık seçik yazıyor canım. doğumdan itibaren net 16 değil. kasımdakilerin yazdığı gibi.
senin ilk bebeğin değil sanırım. ilkinde çalışmıyormuydun?
bilmem...aslında çok da istekliyim, hevesliyim, dört gözle bebişi bekliyorum ama çok yoğunlaşıp sabırsızlık yapmamaya çalışıyorum....geçmiyor yoksa günler....ilk bebem de 42. hafta da doğmuştu...bekle bekle bi hal olmuştum :)anaa nasıl sabrediyosun yaaa ben 4 haftayı zor geçiriyorumm
aynen bende..kac gr.sa elime o kadar peynir kutusu yada baska seyler alip hissetmeye calisiyorum..urfaya yolunuz duserse beklerim..misafirimiz olun insallah :)bizim de akrabalar var, onlar hep sıcaktan yakınıyorlar da ondan sordum. ben sık sık gider gelirim urfa'ya ama bu yıl gelemedim çok da özledim :)
göbiş büyüdü, bebiş de en son 750 gr olmuştu. doktor 750 gr diyince eşim de hemen gidip marketten 750 gr et alacağım ne kadar oluyor çok merak ettim diye dalga geçti hatta
sitenin yeni haline alışmak zor oldu, burayı da bırakamıyoruz işte her şeyimizi paylaşıyoruz bağımlılık yaptı bi
neyyyy 42 mii,erken doğan olduğu gibi birde geç doğanda oluyo demii,şimdi ilk bebeğin kaç yaşındabilmem...aslında çok da istekliyim, hevesliyim, dört gözle bebişi bekliyorum ama çok yoğunlaşıp sabırsızlık yapmamaya çalışıyorum....geçmiyor yoksa günler....ilk bebem de 42. hafta da doğmuştu...bekle bekle bi hal olmuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?