2014 Aralık Anneleri

HoşbuldukMoremonun internet sitesine bi bak derim çok güzel gerçekten.Ben Çiçek Mobilyayı da beğendim ama çok kurumsal gelmedi bana .Fiyat olarak biraz daha cazip Çiçek mobilya ama ,almışkende en iyisi olsun istiyorum.Kararsız kaldım,Bursa da bakmadığım yer yok gibi bide İnegöl e bakacağız kısmetse .

çok sade, çok güzelmiş güle güle kullansın kuzucuk yalnız hepimiz beyaz aldık, ne kadar garanticiyiz
Sagol canim arkasindan bi de kizim olursa ona gore susleme yapicam. Hem kiza hem erkege gider dedim. Malum takimlar ya pembe ya mavi oluyo bn de oyle sevmiyorm. Zatn mobilyam da beyaz :) stickerlarla duvarlari suslerim. Bikac raf monte edip oyuncaklar koyarim dedim :)

moremoya bend ebaktım cnm guzel ama daha pahalı cıcek te kalıtelı ve daha uyguna alabılırsın

moremoya bend ebaktım cnm guzel ama daha pahalı cıcek te kalıtelı ve daha uyguna alabılırsın
Teşekkürler,eşim de Çiçekten almaktan yana ,beğendiklerim birbirine çok yakın aslında ama Moremonun dekorasyon setleriyle,anne koltuğu çok içime sinmişti Vakit var inşallah karar verebilirim.

bi kaç günden beri kendimi ağır hissetmeye başladım hiç derdim bitmiyo ya kasılıyom ya yoruluyom ya sıcak ya midem yanıyo ya bulanıyo hiç çalışasım yokk nasıl gelecek bu 37 . hafat abilmem daha 10 hafta varr

Sagolun kizlar akan suya anlatayim ben o zaman rüyami cok korktum esime de anlatmayayim madem.Cok sagolun önerileriniz icin.

Bana 75lik yapıldı canım. Benim açlık şekerim 87. Birinci saat 192. İkinci saat 154. Beni de endokrine yönlendirdi doktorum. Ben de eskiden çok tatlı yerdim ama sonra insülin direnci çıkmıştı bende hamile kalmadan önce tedavi görüyordum tabi hamilelik olunca ilaçları kesmiştik. Ben de her gün muz yiyorum bak onu yemiyim o zaman. Ben de pilav makarna pek yemem ama bu aralar bi meyve delisi olmuştum ben de :) Yürüyüş de her gün olmasa da haftada 4-5 gün yapabildiğim zamanlarda yapıyorum. Bakalım bana ne diyecek doktor. Hepimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerimize de kavuşalım da inşallah başka şey istemiyorum..

geldi mi sizin pompalar, bir ara forumumuzun en önemli konusuydu o pompalar :)

aynen bende..kac gr.sa elime o kadar peynir kutusu yada baska seyler alip hissetmeye calisiyorum..urfaya yolunuz duserse beklerim..misafirimiz olun insallah :)

çok saol canımmm, inşallah ben de beklerim buralara :)

aynen öyle canım ben de beyaz aldım zaten. kulplarımız pembe, onlar da sonra değişebiliyor demişti mobilyacı. sadece pembe fon alacağız, onu da öyle bebekli falan değil de çiçek desenli falan alacağım. yatak odamın perdesi de pembe, değiştire değiştire kullanırım dedim
oda gelince yerleştirince fotoğraf bekliyoruzz :)

Ne çok şey yazmışsınız kızlar yetişemedim valla
Selam herkese bu arada
Nasılsınız bakalım. Bebişleriniz nasıl

CANIM İÇERİ VERDİĞİN KIYAFETİ YARIM SAAT SONRA DEĞİŞTİRİYOSUN SAKIN UNUTMA EBELER DEMEYİ UNUTUYO BAZEN

bende öyle duydum canım. ondan içeri hastane çıkışını vermyeyim o zaman. normal bi takım vereyim gelince hastane çıkışlarını tam takım giydirsinler tekrar

Ayy bak sen şimdi 10 hafta kaldı deyince çok az geldi gözüme :) 29. haftamın içindeyim o zaman 8-9 hafta kalmış benimkine :) ayyy çok azzzz
Evet çok önemli bir konuydu Geldi geldi aldık ikimizde. Hatta mağzada tanıştık kaşçımla
Ne çok şey yazmışsınız kızlar yetişemedim valla
Selam herkese bu arada
Nasılsınız bakalım. Bebişleriniz nasıl
İyiyiz çok şükür siz nasılsınız ?

Kızlar pazartesi kan tahlili idrar tahlili ve ogtt(şeker yüklemesi yaptırdım) yarın doktorda randevum vra. sonuçları aldım ama biirşey anlamıyorum ki 1 saatlik 50 gr şeker yüklemesi sonucum 112 çıkmış ? anlayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…