- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Aminn canim cok saol..MAŞALLAH ÇOK TATLI RABBİM HUZURLU MUTLU MUTLU ODASINI KULLANMAYI NASİP ETSİN
Sagol canim arkasindan bi de kizim olursa ona gore susleme yapicam. Hem kiza hem erkege gider dedim. Malum takimlar ya pembe ya mavi oluyo bn de oyle sevmiyorm. Zatn mobilyam da beyaz :) stickerlarla duvarlari suslerim. Bikac raf monte edip oyuncaklar koyarim dedim :)çok sade, çok güzelmiş güle güle kullansın kuzucukyalnız hepimiz beyaz aldık, ne kadar garanticiyiz
Merhaba kızlar,bende yeni katıldım foruma ,çok bilgilendim sayenizdeBursa 'da oturuyorum,mobilya konusunda kararsız kaldık ,moremo mobilya hakkında fikri olan varmı?Çiçek mobilyayla Moremo arasında kararsızım.Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler,eşim de Çiçekten almaktan yana ,beğendiklerim birbirine çok yakın aslında ama Moremonun dekorasyon setleriyle,anne koltuğu çok içime sinmiştimoremoya bend ebaktım cnm guzel ama daha pahalı cıcek te kalıtelı ve daha uyguna alabılırsın
2 buçuk yaşında oğlum....42 lere kalmayız umarim :)neyyyy 42 mii,erken doğan olduğu gibi birde geç doğanda oluyo demii,şimdi ilk bebeğin kaç yaşında
Bana 75lik yapıldı canım. Benim açlık şekerim 87. Birinci saat 192. İkinci saat 154. Beni de endokrine yönlendirdi doktorum. Ben de eskiden çok tatlı yerdim ama sonra insülin direnci çıkmıştı bende hamile kalmadan önce tedavi görüyordum tabi hamilelik olunca ilaçları kesmiştik. Ben de her gün muz yiyorum bak onu yemiyim o zaman. Ben de pilav makarna pek yemem ama bu aralar bi meyve delisi olmuştum ben de :) Yürüyüş de her gün olmasa da haftada 4-5 gün yapabildiğim zamanlarda yapıyorum. Bakalım bana ne diyecek doktor. Hepimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerimize de kavuşalım da inşallah başka şey istemiyorum..100lükmü yaptırmıştın canım? benim sonuçlar şöyle
açlık 80
1.saat 195 (maksimum 180 olmalıymış)
2.saat 130( max 160 olmalıymış)
3.saat 113 (max sınır 140)
diyetisyen cumaya randevu verdi, cuma detaylı görüşürüz ama pilav makarna patates hamurişi kızartma üzüm muz incir kavun karpuz yemiyorsun dedi. ben zaten hamur pilav makarna vs yemiyordum . ama beni yakan meyve galiba. ben bir oturuşta çeyrek kavun ya da karpuz yerim. deli olurum meyveye:)
yemeklerden sonra yarım saat yürüyüş. inşallah hava serinler de yürürüm. bir yönden de iyi oldu biraz kendime gelirim. yürüdükçe canlanırım diye düşünüyorum. ilk gebeliğimde hergün yürürdüm ve inanılmaz enerjiktim. ödem nedir bilmemiştim. bunda ayaklar davul oldu . ne kadar evde koştursak işte çalışsak da yüryüşün yerini tutmuyor günlük yaşam temposunda koşturmak.
oy maşallahh2 buçuk yaşında oğlum....42 lere kalmayız umarim :)
çok sağol canım bende bayıldım :) Amin.
Evet var C&A ve mothercare burda da var. Bakayım oraya da. Aynen mothercare fiyat olarak biraz fazla. Gerçi bazı indirimli ürünleri de olabiliyor.
Senin daha işin ne olacağı belli değil. Sen gerekirse sonra alırsın. Ben kesin çalışacağım o yüzden mecbur aldım.
aynen bende..kac gr.sa elime o kadar peynir kutusu yada baska seyler alip hissetmeye calisiyorum..urfaya yolunuz duserse beklerim..misafirimiz olun insallah :)
Sagol canim arkasindan bi de kizim olursa ona gore susleme yapicam. Hem kiza hem erkege gider dedim. Malum takimlar ya pembe ya mavi oluyo bn de oyle sevmiyorm. Zatn mobilyam da beyaz :) stickerlarla duvarlari suslerim. Bikac raf monte edip oyuncaklar koyarim dedim :)
CANIM İÇERİ VERDİĞİN KIYAFETİ YARIM SAAT SONRA DEĞİŞTİRİYOSUN SAKIN UNUTMA EBELER DEMEYİ UNUTUYO BAZEN
Ayy bak sen şimdi 10 hafta kaldı deyince çok az geldi gözüme :) 29. haftamın içindeyim o zaman 8-9 hafta kalmış benimkine :) ayyy çok azzzzbi kaç günden beri kendimi ağır hissetmeye başladım hiç derdim bitmiyo ya kasılıyom ya yoruluyom ya sıcak ya midem yanıyo ya bulanıyo hiç çalışasım yokk nasıl gelecek bu 37 . hafat abilmem daha 10 hafta varr
Evet çok önemli bir konuydugeldi mi sizin pompalar, bir ara forumumuzun en önemli konusuydu o pompalar :)
çok saol canımmm, inşallahben de beklerim buralara :)
aynen öyle canım ben de beyaz aldım zaten. kulplarımız pembe, onlar da sonra değişebiliyor demişti mobilyacı. sadece pembe fon alacağız, onu da öyle bebekli falan değil de çiçek desenli falan alacağım. yatak odamın perdesi de pembe, değiştire değiştire kullanırım dedim
oda gelince yerleştirince fotoğraf bekliyoruzz :)
İyiyiz çok şükür siz nasılsınız ?Ne çok şey yazmışsınız kızlar yetişemedim valla
Selam herkese bu arada
Nasılsınız bakalım. Bebişleriniz nasıl
Biz pompa ile birlikte almıştık. Hazır duruyorlar evdekızlar e-bebekte lansinoh un göğüs kreminde falan indirim var bilginiz olsun
Biz de iyiyiz çok şükür. oğlum uyuyo herhalde daha bir kıpırtı yok bugün pek onu bekliyorum sabırsızlıklaİyiyiz çok şükür siz nasılsınız ?
magnezyum ne için veriliyor ben kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?