evet canım osteocare calcium + magnezyum içeriyor zatenbunu doktorun mu verdi canım ? bana sadece calsiyum vermişti
canım hangi marka pompa aldın ? ben çok cahilim ya. hastaneye götürülüyor mu o pompa?Biz pompa ile birlikte almıştık. Hazır duruyorlar evde
Kızlar pazartesi kan tahlili idrar tahlili ve ogtt(şeker yüklemesi yaptırdım) yarın doktorda randevum vra. sonuçları aldım ama biirşey anlamıyorum ki1 saatlik 50 gr şeker yüklemesi sonucum 112 çıkmış ? anlayan var mı?
Hangi pompayı aldınız hangisine iyi diyorlar? Ben daha almadım biberon emzik pompa falan
canım hangi marka pompa aldın ? ben çok cahilim ya. hastaneye götürülüyor mu o pompa?
Pompa olarak Lansinoh marka aldık. Yakınımda onu kullanmış çok memnun kalmış. Hastaneye götürmeye gerek yok bence. Sonuçta orada sen emzirebilirsin. Eğer gerekli olursa hastaneden temin ederler etmezlerse bir koşu evden alınıp gelinir.Swift hangi pompadan aldınız? Ben emin olamadım alıp almamak arasında kaldım yine.. Çünkü bebek hep benimle beraber olacak kismetse. Yine de alayım mı sizce kızlar??
Benim 113 çıkmıştı normal dedi. Sınır 140 bildiğim kadarıyla.Kızlar pazartesi kan tahlili idrar tahlili ve ogtt(şeker yüklemesi yaptırdım) yarın doktorda randevum vra. sonuçları aldım ama biirşey anlamıyorum ki1 saatlik 50 gr şeker yüklemesi sonucum 112 çıkmış ? anlayan var mı?
Kızlar pazartesi kan tahlili idrar tahlili ve ogtt(şeker yüklemesi yaptırdım) yarın doktorda randevum vra. sonuçları aldım ama biirşey anlamıyorum ki1 saatlik 50 gr şeker yüklemesi sonucum 112 çıkmış ? anlayan var mı?
benimki 50 gr da 114 çıkmıştı, normal dedi doktorum canım. seninki de muhtemelen normaldir bu duruma göre :) açlık şekerin kaçtı bu arada?
Canım ben çalışacağım sütümü sağıp bırakmak zorundayım. Manueller ile başa çıkamam diye elektrikli aldım. Kısa sürede çok süt sağmak için elektrikliler daha pratik.Manuellerle her gün 1-2 saat başa çıkamam.Pompa elektrikli mi olacak kizlar?
İnş allah tüm sorunlarına olumlu cevaplar alır. İçin rahat çıkarsın.bilmiyorumki sonuçta sadece ogtt 112 yazıyo :) açken yapıldı işte test. yarın kontrolum var?
kafamdaki bir çok şey sonuç bulacak. tahlıl sonuçları, ayrıntılı ults. sonuçları,( bebeğe giden kan akışında bazı yerlerde azalma varmış ve plesanta biraz aşağıdaymış) istanbulda yaşıyorum dokorumun bulunduğu hastanede doğum yapmam imkansız. yarın onuda konuşcaz bakalım o mu gelir başka yere indirimmi yaparlar. başka yer mi önerir. yani anlayacağınız kızlar bu kontrol gebelik sürecinde gittiğim en önemli kontrol. dua edinde bişey çıkmasın :)
sabah aldım duşu artık saçlarım uzun olunca kurutmam gerekiyor yoksa hemen hastalanıyorum gece gece kurutma makinesini çalıştırmak istemedim canım2 dakika oğluşuma bir şey bakayım netten dedim 3 sayfa yazmışsınız. Neyse Maş Allah diyeyim nazar değmesin :)
Ayy gerçekten hepimiz bebişlerle ne komik oluruz :)
Aa merhaba bende Bursadayım. Hoşgeldin. Moremo mobilyayı ilk defa senden duydum. Yarın akşam kısmetse biz çiçek mobilyaya gidip fiyat alacağız.
çok sağol canım bende bayıldım :) Amin.
Evet var C&A ve mothercare burda da var. Bakayım oraya da. Aynen mothercare fiyat olarak biraz fazla. Gerçi bazı indirimli ürünleri de olabiliyor.
Senin daha işin ne olacağı belli değil. Sen gerekirse sonra alırsın. Ben kesin çalışacağım o yüzden mecbur aldım.
Benimde çok yoğun ama yapmıyorum. Hepsi birikti ne olacak benim bu halim :)
Ilık bir duş alsaydın belki rahatlar uyurdun
evet canım orasını diyorum.
Çocuklara güven de olmuyor ki.Bizim büyük kızdığı zaman kardeşini ısırıyordu. Zaten araları 14 ay ikiz gibiler.
SAdece ilki çok çıkmış oda aşırı değil aslında. Dikkat etmek gerek işte. Benim şeker çıkmadı diye habire yiyorum ama inş Allah sorun olmaz. Bende bir oturuşta koca bir meyve tabağının dibini buluyorum. Birde üstüne şekerli sütlü tatlılar yiyorum. Ekmek, pilav, makarna hiç kesmedim. Dikkat edeyim bari bende
Yanımıza fazladan alacağız mecbur demek ki.
minik adama nazarlar değdircen kızzAcilen benimde girmem lazım :)
Günaydın canım. akan suya anlat. Su gibi akıp gitsin. İçini de ferah tut. Hamişlerin rüyası yorumlanmazmış zaten.
Oyyy çok güzelll. Güle güle kullanırsınız inş Allah.
Ahhh bizde heycanla zaman geçsin diyoruz ama geçmiyor beee
aynen canım ya hepimizin ki beyaz :) Bende beyaz alacağım. Eşim diyor araya maviler olsa mı ben süslerle mavilicem odayı dedim :)
hım ben söyledim sabah ama gerek yok dedi vitaminlerim bitmek üzere hepsini bir yazdırayım o zaman barievet canım osteocare calcium + magnezyum içeriyor zaten
avent pompa en iyisiHangi pompayı aldınız hangisine iyi diyorlar? Ben daha almadım biberon emzik pompa falan
Teşekkürler,eşim de Çiçekten almaktan yana ,beğendiklerim birbirine çok yakın aslında ama Moremonun dekorasyon setleriyle,anne koltuğu çok içime sinmiştiVakit var inşallah karar verebilirim.
geçmiş olsunn yaaa,bende bi yakalanınca geçmek bilmez o yüzden ne çektiğini anlıyorummaslında grip aşısı tehlikeli değilmiş gebelikde bende vurunsam mı diye düşünüyorum eşim kızıyo,vurunma diyo,ama grip da hamilelikde daha zor olur yaa
calciumla birlikte kemik gelişimi için canım ,bacağına kramp giriyorsa o da magnezyum eksikliğinden..
bol bol muz ye dediler baktım geçirmiyor bende kullanmaya başladım doktorum yazdı..
Merhaba kizlar iyisinizdir insallah ben cok fena halde grip oldum, ilacda kullanamiyorum salya sumuk dolaniyom halsiz ve bitkin bir sekilde. Bu arada sabah gorumcem dogum yapmis normalde eylul sonunda yapacakti 20 gun erken olmus. Gece sancilanmis sabaha kadar sanci cekmis sabah en sonunda normal olmayinca sezeryana almislar.
evet yaaa,zor olur canımmm,sağlıkla bi atlatsak şu 3 ayı daahemde nasıl canım anlatamam zaten hamilelik enerji bitiriyor birde olmayan enerjiyi hastalıkla boğuşmak için kullanınca bttim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?