2014 Aralık Anneleri

Swift hangi pompadan aldınız? Ben emin olamadım alıp almamak arasında kaldım yine.. Çünkü bebek hep benimle beraber olacak kismetse. Yine de alayım mı sizce kızlar??

canım 140 a kadar normal demişti doktorum benim açlık 99 yükleme sorası 138 di ..

Hangi pompayı aldınız hangisine iyi diyorlar? Ben daha almadım biberon emzik pompa falan
canım hangi marka pompa aldın ? ben çok cahilim ya. hastaneye götürülüyor mu o pompa?
Swift hangi pompadan aldınız? Ben emin olamadım alıp almamak arasında kaldım yine.. Çünkü bebek hep benimle beraber olacak kismetse. Yine de alayım mı sizce kızlar??
Pompa olarak Lansinoh marka aldık. Yakınımda onu kullanmış çok memnun kalmış. Hastaneye götürmeye gerek yok bence. Sonuçta orada sen emzirebilirsin. Eğer gerekli olursa hastaneden temin ederler etmezlerse bir koşu evden alınıp gelinir.
Susayaci sen devamlı çocuğun yanında olacaksan bence gerek yok. Ben çalışacağım sütümü sağmam gereceği için aldım.
Benim 113 çıkmıştı normal dedi. Sınır 140 bildiğim kadarıyla.

benimki 50 gr da 114 çıkmıştı, normal dedi doktorum canım. seninki de muhtemelen normaldir bu duruma göre :) açlık şekerin kaçtı bu arada?

benimki 50 gr da 114 çıkmıştı, normal dedi doktorum canım. seninki de muhtemelen normaldir bu duruma göre :) açlık şekerin kaçtı bu arada?

bilmiyorumki sonuçta sadece ogtt 112 yazıyo :) açken yapıldı işte test. yarın kontrolum var?

kafamdaki bir çok şey sonuç bulacak. tahlıl sonuçları, ayrıntılı ults. sonuçları,( bebeğe giden kan akışında bazı yerlerde azalma varmış ve plesanta biraz aşağıdaymış) istanbulda yaşıyorum dokorumun bulunduğu hastanede doğum yapmam imkansız. yarın onuda konuşcaz bakalım o mu gelir başka yere indirimmi yaparlar. başka yer mi önerir. yani anlayacağınız kızlar bu kontrol gebelik sürecinde gittiğim en önemli kontrol. dua edinde bişey çıkmasın :)

Pompa elektrikli mi olacak kizlar?
Canım ben çalışacağım sütümü sağıp bırakmak zorundayım. Manueller ile başa çıkamam diye elektrikli aldım. Kısa sürede çok süt sağmak için elektrikliler daha pratik.Manuellerle her gün 1-2 saat başa çıkamam.
İnş allah tüm sorunlarına olumlu cevaplar alır. İçin rahat çıkarsın.

50 gram yüklemede sınır 140 canım. 140ı geçerse 100lük yükleniyor. gözünaydın:)

sabah aldım duşu artık saçlarım uzun olunca kurutmam gerekiyor yoksa hemen hastalanıyorum gece gece kurutma makinesini çalıştırmak istemedim canım

en fazla 37. haftaya kadar çalışılabiliyor diye biliyorum bende 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum nasipse ama yıllık iznimi kullanmazsam o zamankadar 2 hafta öncesinden yıllık izinlerimi daha sonra yani 35. haftadan itibaren kullanıp sonrada iznimi yaptırmak istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhatli o günlere ulaştırır hepimizi ve görürürz

Teşekkürler,eşim de Çiçekten almaktan yana ,beğendiklerim birbirine çok yakın aslında ama Moremonun dekorasyon setleriyle,anne koltuğu çok içime sinmişti Vakit var inşallah karar verebilirim.

anne koltuğu bende aldım canım çiçek mobilyadan. diğer yerlerde 800 TL den aşağı söylemediler meltemde falan. hem bununki gerçekten sağlam adamın kendi üretimi. bana mobilyalarla koltuk 300-400 e mi ne geldi.

hemde nasıl canım anlatamam zaten hamilelik enerji bitiriyor birde olmayan enerjiyi hastalıkla boğuşmak için kullanınca bttim resmen

calciumla birlikte kemik gelişimi için canım ,bacağına kramp giriyorsa o da magnezyum eksikliğinden..
bol bol muz ye dediler baktım geçirmiyor bende kullanmaya başladım doktorum yazdı..

anladım bi kez kramp olduğu için kullanmak istemedim ama tekrarlarsa tabiki kullanırım

Merhaba kizlar iyisinizdir insallah ben cok fena halde grip oldum, ilacda kullanamiyorum salya sumuk dolaniyom halsiz ve bitkin bir sekilde. Bu arada sabah gorumcem dogum yapmis normalde eylul sonunda yapacakti 20 gun erken olmus. Gece sancilanmis sabaha kadar sanci cekmis sabah en sonunda normal olmayinca sezeryana almislar.

geçmiş olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynen canım bende 2 haftadır atlamadım gribi salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…