2014 Aralık Anneleri

geçmiş olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynen canım bende 2 haftadır atlamadım gribi salgın var

geçmiş olsun arkadaşlar. geçen ptesi ben de griptim. bol ıhlamur içtim. iş yerinde de termos bardağa demledim içtim. şükür geçti. tavsiye ederim. babylove canım bebişiniz hoşgelmiş , allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynen canım bende 2 haftadır atlamadım gribi salgın var
Sağol cnm, sanada gecmis olsun. Bu grip birazda yatarak istirahat ederek geciyor isyerindee cok zor yaa, kafam masadan kalkmiyor limon getirdim yanimda birazda nane kaynar suya katip bekletip iciyorum insallah ise yarar.

anne koltuğu bende aldım canım çiçek mobilyadan. diğer yerlerde 800 TL den aşağı söylemediler meltemde falan. hem bununki gerçekten sağlam adamın kendi üretimi. bana mobilyalarla koltuk 300-400 e mi ne geldi.
Doğru söylüyosun aslında ,abartmaya gerek yok arada 250 lira gibi bi fiyat farkı vardı ,onlada uyku seti,lamba ,halı takım halinde olandan alırım.Herkes gibi ben de beyazdan yanayım.Renklendirmeyi de duvar kağıdıyla tamamlarım diye düşünüyorum.Kız odaları çok tatlı oluyorr bayılıyorum .Oğlum olacağı için renkler sınırlı tabiki

geçmiş olsun arkadaşlar. geçen ptesi ben de griptim. bol ıhlamur içtim. iş yerinde de termos bardağa demledim içtim. şükür geçti. tavsiye ederim. babylove canım bebişiniz hoşgelmiş , allah analı babalı büyütsün

Sağol cnm, sanada gecmis olsun. Bu grip birazda yatarak istirahat ederek geciyor isyerindee cok zor yaa, kafam masadan kalkmiyor limon getirdim yanimda birazda nane kaynar suya katip bekletip iciyorum insallah ise yarar.

teşekkürler canım zorlada olsa içicem ıhlamur başka çare yok :)

slm guzel anneler :)

bende 26+3 um , dun tetanoz asısının ıkıncı dozunu yaptırdım, 3 ve 4 . doza gerek yok dedı eıle hekımı, yapmayalım dedı,

sızlerde ıkıncı dozu we dıerlerını yaptırdınızmı ?

benım ıstah gıttıkce acılıyor, herkeste grıp salgını war okudugum kadarıyla, gecmıs olsun dıkkkat edın !

saglıkla kawusalım ınsallah bebıslerımıze :)

ben 24+4 üm ayın 22 inde ikinci dozu vuruncam eğer 5 doza tamamlarsan 10 yıl seni koruyor ama zaten iki doz gebelikte yeterli denildi bana da diğer dozları yaptırmak sana kalmış :)

sabah aldım duşu artık saçlarım uzun olunca kurutmam gerekiyor yoksa hemen hastalanıyorum gece gece kurutma makinesini çalıştırmak istemedim canım
Hmm anladım canım. Ben kurutmadığım için günün her saati su kaplumbası gibiyim :)
Geçmiş olsun canım. Bol bol c vitamini al.
Bebişi de Allah analı babalı büyütsün.

Selam kızlar nasılsınız?
Cumartesi gecesini ağlayarak geçirdim kulak ağrısıyla sabahı zor ettik ve randevu saatini beklemeden hemen doktora gittik beni aldı erkenden sağolsun kulağımı temizledi acayip canım yandı mantar ve iltihap var dedi birde damla verdi kulağım temizlenince ağrım filan kalmadı damlayıda düzenli kullanıyorum ama hala işitme sorunum var haftaya tekrar gel dedi bakalım ne diyecek hamile kaldığımdan beri değişik değişik hastalıklara yakalanıyorum
Kızıma çok güzel şeyler aldık bu arada bi ara resim atarım size..
Şimdi bi sorum var biberon suluk emzik vs alıcam internetten ben avent düşünüyorum siz neler aldınız nerden aldınız bana bi yardım edin chiccomu aventmi çok kararsızım emzikte zaten 0-6 ay alıcam yada önereceğiniz daha iyi markalar varsa öğrenmek isterim

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Ağrın geçmiş en azından. Duyma sorunu da yavaş yavaş düzelecektir.
Evet resim bekliyoruz mutlaka.
Ben avent cam biberon aldım 240 ml ve 120 ml olarak 2 tane. Emzik sorunu bende de devam ediyor almadım henüz.

Ben Plastik olan 260 ml likten alıyorum ona karar verdim 120 lik küçük geldi bana birde çalışmadığım için 6 aydan sonra daha çok ihtiyaç olacak diye düşündüm sütüm olursa tabi.. manuel bi pompa alıcam yine sütüm fazla gelirse.
Alıştırma bardağınıda alalım diyorum ama chicco ile avent arasındayım galiba onuda avent alıcam emziği biraz daha araştırayım ona bir türlü karar veremedim

Geçmiş olsun .. Biberonkonusunsa bi arkadasım var tecrübeli Dr. Browns ı önerdi bebekte kolik sancılar için en iyisi olduğunu söyledi . Yoksa bende avent düşünüyordum

120 lik te ben çalışırken anne sütünü vermeleri için aldım. 240 lık normal mama için.
Nasılsa evdesin duruma göre alırsın sonra pompayı da. manuel senin işini görür. Maksat göğsü rahatlatmak. Zaman sorunun biz çalışanlar kadar olmayacak neticede.
Emziği elleyip görmeden alamayacağım gibi bir his var içimde.

Swift hangi pompadan aldınız? Ben emin olamadım alıp almamak arasında kaldım yine.. Çünkü bebek hep benimle beraber olacak kismetse. Yine de alayım mı sizce kızlar??
Canım bende calışmad
Swift hangi pompadan aldınız? Ben emin olamadım alıp almamak arasında kaldım yine.. Çünkü bebek hep benimle beraber olacak kismetse. Yine de alayım mı sizce kızlar??
canım bende çalışmadığım için düşünmüyorum. Almayı .. Cok gerekırse sonra düşünürüz dıyorum

kızlar bir şey sorucam size eskiler söyler hep hamileyken saç kestirmeyin diye benim saçlarım çok kötü sürekli toplamak zorunda kalıyorum ve kestirmek istiyorum sizce neyapıyım :kk23:

MERHABA CANIM;

yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı, nuk'un anne memesine uygun biberonunu tavsiye etti, ben ayrıca aventin yeni doğan setini almayı düşünüyorum. emzikse şimdilik avent almayı planlıyorum. bebekler emzik alma konusunda değişkenlik gösteriyormuş çok pahalı bişi düşünmüyorum. bir listem ve adresleri mevcut. aşağıda gönderiyorum.
SÜT SAKLAMA ŞİŞELERİ https://www.joker.com.tr/urun/lansinoh-sut-saklama-iseleri-4-adet-87
EMZİK KUTUSU ASKILI https://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-yalanci-emzik-tutucu-ve-kutusu-kedicik-178
EMZİK KUTUSU CANTADA TAŞIMA https://www.joker.com.tr/urun/nuk-emzik-kutusu-1200
MAMA KAŞIĞI https://www.joker.com.tr/urun/bebe-dor-silikon-yumusak-kasik-1734
Weewell WEM590 Biberon Isıtıcı
Philips Avent SCF 271/60 Yenidoğan Hediye Seti PP http://www.hepsiburada.com/liste/ph...&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.bid&v=1.81.8
Dr Browns Yarım Kesim Geniş Ağız (2 adet) Biberon Emziği http://www.hepsiburada.com/liste/dr...x?productId=ailedrbdb455240&categoryId=301172
nuk anne memesi biberon

Haklısın canım ben internetten alıyoken hepsini çıkarayım aradan diyorum.Aynen sadece göğüsü boşaltmak için alıcam pompayı süt ziyan olmasın saklayabileyim bir de sen çalıştığın için tabiki elektrikli alıyosun çalışsam bende öyle yapardım hergün dakikalarca süt sağamazsın sonuçta alıştırma bardağıda bu alttaki alıcam biberon ucuda varmış gerekirse kullanılabilir..

kızlar bir şey sorucam size eskiler söyler hep hamileyken saç kestirmeyin diye benim saçlarım çok kötü sürekli toplamak zorunda kalıyorum ve kestirmek istiyorum sizce neyapıyım :kk23:
Ben batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Hocalarda öyle diyor. Tabi karar senin.
Evet canım hepsini birden al. Parça parça daha zor :) Evdeyken zaten elektrikliye gerek yok. Bu biberonda çok hoşmuş beğendim. Zaten bebiş tutmaya başlayınca böyle bişeyler almak gerekecek.

Eklentiler

• image.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 82

Benim de hamileliğimi öğrendiğim ilk zamanlarda çok kötüydü saçlarım. Ne yapayım diye kararsız kaldım, netten araştırdım, hurafe diyen de vardı, kestirmedim diyen de. Kestirmeye karar vermiştim. Aynı gün eşim de, ilçe müftüsüne sormuş, o da bu tip şeylerin hurafe olduğunu söylemiş. Ben kestirdim, kötü düşünmemek lazım, sonuçta Allah bilir herşeyi, O'nun takdiri. Bebeğe zararlı olabilecek kimyasal bir işlem yapmadıktan sonra, saç kestirmeyle bişeylerin belirleneceğini düşünmüyorum.

SAgol canım yardımcı oldu senin listende jokerdede fiyatlar uygun görünüyo ben biberon seti almıycam aslında öylesi daha hesaplı geliyo ama sadece 1 biberon ve alıştırma bardağına karar verdim emzikte 2 marka arasındayım avent ve chicco evet 0-6 ay için çok para aslında ama sürekli ağzında olacak şeyler o yüzden..
off çok kafam karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…