- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
120 lik te ben çalışırken anne sütünü vermeleri için aldım. 240 lık normal mama için.
Nasılsa evdesin duruma göre alırsın sonra pompayı da. manuel senin işini görür. Maksat göğsü rahatlatmak. Zaman sorunun biz çalışanlar kadar olmayacak neticede.
Emziği elleyip görmeden alamayacağım gibi bir his var içimde.
Canım ben de yakın zamanda doğum yapmış hemen üzerine hamile kalmış biri olarak tecrübelerimi yazayım dedim. Aventin anne memesine benzetilerek yapılmış biberonu süper hiç alışmıyor bebekler. Benim sütüm geç geldi hem mama verdim hem emzirdim birde göğsümün biri fena yara olmuştu 15 gün sol göğsümü emzirdim sağ göğsümü sağarak verdim hiç bırakma reddetme durumu olmadı. Lansinohun manuel pompası işimi gördü. Emziki nuku almadı kızım aventin damla uçlusu çok güzelmiş başta onu verseydim alırdı diye düşünüyorum. Mama kaşığı 4.aydan itibaren ek gıdaya geçildiği için piyasadakiler biraz büyük tupper ın kaşığını almıştım minicik onu kullandım.MERHABA CANIM;
yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı, nuk'un anne memesine uygun biberonunu tavsiye etti, ben ayrıca aventin yeni doğan setini almayı düşünüyorum. emzikse şimdilik avent almayı planlıyorum. bebekler emzik alma konusunda değişkenlik gösteriyormuş çok pahalı bişi düşünmüyorum. bir listem ve adresleri mevcut. aşağıda gönderiyorum.
SÜT SAKLAMA ŞİŞELERİ https://www.joker.com.tr/urun/lansinoh-sut-saklama-iseleri-4-adet-87
EMZİK KUTUSU ASKILI https://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-yalanci-emzik-tutucu-ve-kutusu-kedicik-178
EMZİK KUTUSU CANTADA TAŞIMA https://www.joker.com.tr/urun/nuk-emzik-kutusu-1200
MAMA KAŞIĞI https://www.joker.com.tr/urun/bebe-dor-silikon-yumusak-kasik-1734
Weewell WEM590 Biberon Isıtıcı
Philips Avent SCF 271/60 Yenidoğan Hediye Seti PP http://www.hepsiburada.com/liste/ph...&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.bid&v=1.81.8
Dr Browns Yarım Kesim Geniş Ağız (2 adet) Biberon Emziği http://www.hepsiburada.com/liste/dr...x?productId=ailedrbdb455240&categoryId=301172
nuk anne memesi biberon
Canım beni kestirdim hemde 2 aylık hamıleydim.. Annem cok kızdı ama bsna batıl geliyor.. Hatta sacımı boyatcaktım hamıle olduğumu ogrendım. Saglık acısından boya işini yapmadım gerek yok bile bile yapmaya ..kızlar bir şey sorucam size eskiler söyler hep hamileyken saç kestirmeyin diye benim saçlarım çok kötü sürekli toplamak zorunda kalıyorum ve kestirmek istiyorum sizce neyapıyım :kk23:
SAgol canım yardımcı oldu senin listende jokerdede fiyatlar uygun görünüyo ben biberon seti almıycam aslında öylesi daha hesaplı geliyo ama sadece 1 biberon ve alıştırma bardağına karar verdim emzikte 2 marka arasındayım avent ve chicco evet 0-6 ay için çok para aslında ama sürekli ağzında olacak şeyler o yüzden..
off çok kafam karışık..
Çok sağol canım. Ben aventin dediğin emzikli cam olan biberonundan aldım. Sırf çalışacağım için beni bırakmasın diye. Umarım bırakmaz. Tecrübelerinin faydası olacak.Canım ben de yakın zamanda doğum yapmış hemen üzerine hamile kalmış biri olarak tecrübelerimi yazayım dedim. Aventin anne memesine benzetilerek yapılmış biberonu süper hiç alışmıyor bebekler. Benim sütüm geç geldi hem mama verdim hem emzirdim birde göğsümün biri fena yara olmuştu 15 gün sol göğsümü emzirdim sağ göğsümü sağarak verdim hiç bırakma reddetme durumu olmadı. Lansinohun manuel pompası işimi gördü. Emziki nuku almadı kızım aventin damla uçlusu çok güzelmiş başta onu verseydim alırdı diye düşünüyorum. Mama kaşığı 4.aydan itibaren ek gıdaya geçildiği için piyasadakiler biraz büyük tupper ın kaşığını almıştım minicik onu kullandım.
Bana da öyle söylemişlerdi,doktor ise saçın proteinle beslendiğini ,senden protein aldığını ,uzatmamanın daha iyi olacağını söyledi.Böyle şeylere inanmayın bence gerçeklik payı yok.Ben hocalara da sordum öyle bişiy yokmuş.Kestirdim gitti...kızlar bir şey sorucam size eskiler söyler hep hamileyken saç kestirmeyin diye benim saçlarım çok kötü sürekli toplamak zorunda kalıyorum ve kestirmek istiyorum sizce neyapıyım :kk23:
Çok güzelmiş canım.ben Rizede hiç bişeyin mağazasını bulamadığım için mecburen internetten yapıyorum alışverişimi :)jokerin indirimlerini takip et canım, ben denizli deyim ve satış yeri burda var. bunları gidip direk görerek almayı planlıyorum. bende emzikte aventi düşünüyorum. anne memesine uygun olanından alıcam. askılarda çok dikkatimi çekiyor. bunlara ilave dişlikte almayı planlıyorum. ayrıca jokerde dikkat çekici oyuncaklar var. mesela şu favorim :)
https://www.joker.com.tr/urun/tiny-love-puset-oyuncagi-titreyen-zurafa-1777
bu gibi şeyler şuan çok dikkatimi çekiyor :)
Doğru söylüyosun aslında ,abartmaya gerek yok arada 250 lira gibi bi fiyat farkı vardı ,onlada uyku seti,lamba ,halı takım halinde olandan alırım.Herkes gibi ben de beyazdan yanayım.Renklendirmeyi de duvar kağıdıyla tamamlarım diye düşünüyorum.Kız odaları çok tatlı oluyorr bayılıyorum.Oğlum olacağı için renkler sınırlı tabiki
Kaşçının kızı olacak :)bursada kız yok galiba. hepimizin oğlan
Canım onlar batıl inanç. Ben kestirdim valla gayet de rahatladım. Sen de kestir ve böyle şeylere takılma. Ona bakarsan vücudundaki diğer tüylere de ellememen lazımkızlar bir şey sorucam size eskiler söyler hep hamileyken saç kestirmeyin diye benim saçlarım çok kötü sürekli toplamak zorunda kalıyorum ve kestirmek istiyorum sizce neyapıyım :kk23:
Onlar nerden aklına geldiCanım onlar batıl inanç. Ben kestirdim valla gayet de rahatladım. Sen de kestir ve böyle şeylere takılma. Ona bakarsan vücudundaki diğer tüylere de ellememen lazım
Ee mantık olarak saçın da bir tüy sonuçta onu kestirmiyorsan diğer tüyleri de bırakman lazım uzayıp gitsinlerOnlar nerden aklına geldi
Benim de hamileliğimi öğrendiğim ilk zamanlarda çok kötüydü saçlarım. Ne yapayım diye kararsız kaldım, netten araştırdım, hurafe diyen de vardı, kestirmedim diyen de. Kestirmeye karar vermiştim. Aynı gün eşim de, ilçe müftüsüne sormuş, o da bu tip şeylerin hurafe olduğunu söylemiş. Ben kestirdim, kötü düşünmemek lazım, sonuçta Allah bilir herşeyi, O'nun takdiri. Bebeğe zararlı olabilecek kimyasal bir işlem yapmadıktan sonra, saç kestirmeyle bişeylerin belirleneceğini düşünmüyorum.
Ee mantık olarak saçın da bir tüy sonuçta onu kestirmiyorsan diğer tüyleri de bırakman lazım uzayıp gitsinler
POmpayı gerekli görürsen alırsın ama yanında olduğun için gerek olmayabilir. Ama biberon nasılsa lazım olacak ben olsam alırdım. Gece lazım olsa nöbetçi eczane mi arayacaksın. Zaten aldığın biberonu büyüyene kadar kullanırsın. Emzik uçları değişiyor sadece. Tabi karar senin.Bu arada ben pompa ve biberon şimdilik almayacağım sanırım. Çalışmadığım için hep yanında olacağım bebeğimin inşallah. Eğer acil bir durum olursa da altımızda eczane var hemen inip alıverir biri diye düşündüm:)
Neyse bakarım bir ara olmazsa. Zaten çok pahalı bir şey değil. 120 ml olanlar ilk aylar için oluyo değil mi? Ben de Dr browns muydu o markanın baya methini duydum e-bebekten alabilirim biberon ve emzik.
POmpayı gerekli görürsen alırsın ama yanında olduğun için gerek olmayabilir. Ama biberon nasılsa lazım olacak ben olsam alırdım. Gece lazım olsa nöbetçi eczane mi arayacaksın. Zaten aldığın biberonu büyüyene kadar kullanırsın. Emzik uçları değişiyor sadece. Tabi karar senin.
Canım onlar batıl inanç. Ben kestirdim valla gayet de rahatladım. Sen de kestir ve böyle şeylere takılma. Ona bakarsan vücudundaki diğer tüylere de ellememen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?