- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
Evet canım 120 lik yeni doğduğu zaman.Neyse bakarım bir ara olmazsa. Zaten çok pahalı bir şey değil. 120 ml olanlar ilk aylar için oluyo değil mi? Ben de Dr browns muydu o markanın baya methini duydum e-bebekten alabilirim biberon ve emzik.
Ohh sen bitirmişsin herşeyini toptan aldın. Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim.Ben alışverişi bitirdim şimdilik hayırlısıyla emzik chicco aldım 6 aydan sonrada avent alıcam;
Biberonumuz bu oldu
Alıştırma bardağını atmıştım zaten onu aldım küveti kovası filesi maşrapası takım halinde aldık
biberon fırçası-zinciri-burun aspiratörü-kulak pamuğu-tırnak makası-birde göğüs pedi aldım uygun fiyata şimdilik bu kadar :)
Aventte kolik sancilar icin iyi diye biliyorum ben canim dr brownsada baktik ama o icindeki pipeti temizlemek zor olur diye dusundum sut kalintisi falan olursa diye..neyse artik aldim kurtuldum rahatladim :)Geçmiş olsun .. Biberonkonusunsa bi arkadasım var tecrübeli Dr. Browns ı önerdi bebekte kolik sancılar için en iyisi olduğunu söyledi . Yoksa bende avent düşünüyordum
Elbette bitmedi canim ama artik bi yerden baslamak lazimdi bende cok begenerek aldim gercekten icim rahat kullanicam en azindan hepimiz iyi gunlerde kullanalim insallah :)Evet canım 120 lik yeni doğduğu zaman.
Ohh sen bitirmişsin herşeyini toptan aldın. Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim.
Ben biberonla aşk yaşıyorum her akşam kutusundan çıkarıp seviyorum bi. Eşim onun bebiş kullanmadan sen kıracaksın diyor zaten :) Çok beğenerek aldım ne yapayım
Bitmez bitmez. Ben az bir eksiğim kaldı diyordum ama baya varmış yine :) Ne çok şey kullanıyor bu bebişlerElbette bitmedi canim ama artik bi yerden baslamak lazimdi bende cok begenerek aldim gercekten icim rahat kullanicam en azimdan
Nereden aldın canım mustelanın setini? Benim de arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış ben de alabilirimOkul acildigindan beri yetisemiyorum sayfslara. Biz de bugun seker yuklemesi ysptirdik saglik ocaginda. Henuz sonuclar cikmadi. Meraktayim cunku ben de coook meyve yiyiyorum.
Bugun birde mustelanin bakim setini siparis verdim. Sac vucut sampuani, yagi, pidik kremi, losyonu, canta ve alt acma bezi toplam 116 liraydi. Cok uygun geldi bana. Bi de mustelayi cok ovduler. Ins dogru karar vermisimdir.
Mama için değil. Anne sütünü pompa ile sağıp içirebilmek için gerektiği zamanlarda.Kızlar neden biberon alıyosunuz bebek zaten epey bi emecek anneyi,biberona ne gerek var mama için erken değilmi
Bebek dogunca belki ememez diye aliyorum bem canim diher annelerde calistiklari icin sutlerini sagip birakicaklar 6 aydan sonra ek gidayada basliycaz alalim bulunsun hastaneden isteyebiliyolarmisKızlar neden biberon alıyosunuz bebek zaten epey bi emecek anneyi,biberona ne gerek var mama için erken değilmi
Ozelden yazdim csnim.Nereden aldın canım mustelanın setini? Benim de arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış ben de alabilirim
Geçmiş olsun o zaman canım sana da. Peki sancın oluyor mu? Benim bir kere sancım oldu onda da genişleme olduğunu öğrendm. Bir daha hiç olmadı. Doktorun ne dedi birde. Endişelenecek bir şey var mı ? SAğol canım maş Allah büyüttük baya :)
merhaba swiftcim endişelenecek birşey olmadığını söyledi zaten detaylıda çıkmıştı hiç bir olumsuzluk hissetmiyorum ben şükür
canım öncelikle maşallah oğlunaArkadaslar cok acil online olanlar lütfen 27 28 haftalik olanlar bebeginizin kilosunu yazarmisiniz? ya ben bugün devlete gittim kontrole oglum 1248 gr olmus 28. haftaya girdim bebek iri sen sezaryan yaparsin 30 haftalik görünüyo falan filan dedi sinirlerim cok bozuk ya hemen yarın kendi doktoruma gidicem bayilicaktim nerdeyse
Ama hata verıyor hiç açılmıyor
Her ihtimale karşı canım ilkden süt gelmeyebilir , çalışan arkadaslar zaten sagıp bırakacak.Kızlar neden biberon alıyosunuz bebek zaten epey bi emecek anneyi,biberona ne gerek var mama için erken değilmi
okadar sıkıldımki bayılıcaktım direk devletten kaçtım kendi doktoruma attım kendimi ama oda ameliyata girdi. bende yarına randevu aldım yarın gidicem kafam allak bullak oldu yacanım öncelikle maşallah oğlunabenimde kilosu 1 hafta önde görünüyo dedi ama doğum türünü konuşmak için erken dedi 36 37. haftalarda belli olur nasıl doğum yapacağn dedi sen sakın sıkma canını daha hiç bir şey belli değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?