bana kauçuk tavsiye ettiler ben de öle aldım ama iyi mi kötü mü pek bilmiyorum. alıştırmak da istemiyorum aslında emziğe bıraktırmak çok zor oluyo sonra. yine de aldım belki durmaz falan. susturma aracı olarak kullanırız diye :)Kızlar silikon emzik mi kauçuk emzik mi daha iyi??
Yaa o kadarda ugrasmistim oysaki telefonda kayitli oldugu icin telefondan denedim ama olmamis demekki tekrar deniycem insallah olur.Ama hata verıyor hiç açılmıyor
Ben silikondan yana kullandim tercihimi kaucuk cabuk kirleniyo diye deniycem 6 aydan sonra gerekirse degistiririmKızlar silikon emzik mi kauçuk emzik mi daha iyi??
Ayy maşallah cok ciciler güle güle giysin bebişOldu galiba bu kez bazi resimleri 2 kez atmisim ama idare edin artik :)
Evet en güzel susturma aracıbana kauçuk tavsiye ettiler ben de öle aldım ama iyi mi kötü mü pek bilmiyorum. alıştırmak da istemiyorum aslında emziğe bıraktırmak çok zor oluyo sonra. yine de aldım belki durmaz falan. susturma aracı olarak kullanırız diye :)
Bilemedim gene silikon mu kauçuk mu kafam karıştı neyse biraz daha araştırayım olmazsa ikisinden de bir tane alırım :)Yaa o kadarda ugrasmistim oysaki telefonda kayitli oldugu icin telefondan denedim ama olmamis demekki tekrar deniycem insallah olur.
Ben silikondan yana kullandim tercihimi kaucuk cabuk kirleniyo diye deniycem 6 aydan sonra gerekirse degistiririm
Çok tatlılar canım. Allah sağlıkla kirletmeyi nasip etsin :)Oldu galiba bu kez bazi resimleri 2 kez atmisim ama idare edin artik :)
Atel aldim canim geceleri cikarmadan uyuyorum cok iyi geldi cok sukur. Uyusmalar var hala ama 2 gecedir krampla uyanmadim cok sukur. Nettin faydasi dokundu doktor bisey onermesede ben aldim kullaniorum.3 ay daha idare edeceksin demek olsun şu bebisler için herşey zaten çok geçmiş olsun canım:)
Cok güzeller cnm allah güle güle, sağlikla giydirmeyi nasip etsin.Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239506 Eki Görüntüle 1239507 Eki Görüntüle 1239508 Eki Görüntüle 1239509 Eki Görüntüle 1239510 Eki Görüntüle 1239512
Tesekkurler canim darisi size insallah :)Ayy maşallah cok ciciler güle güle giysin bebiş
Tamamen sana kalmis canim once uygun fiyatli biseylerle dene bence emzik deyip gecme ucuz degil yani :)Bilemedim gene silikon mu kauçuk mu kafam karıştı neyse biraz daha araştırayım olmazsa ikisinden de bir tane alırım :)
Amin canim sagol..Çok tatlılar canım. Allah sağlıkla kirletmeyi nasip etsin :)
Arkadaslar cok acil online olanlar lütfen 27 28 haftalik olanlar bebeginizin kilosunu yazarmisiniz? ya ben bugün devlete gittim kontrole oglum 1248 gr olmus 28. haftaya girdim bebek iri sen sezaryan yaparsin 30 haftalik görünüyo falan filan dedi sinirlerim cok bozuk ya hemen yarın kendi doktoruma gidicem bayilicaktim nerdeyse
Amin tatlim.tesekkurler..Cok güzeller cnm allah güle güle, sağlikla giydirmeyi nasip etsin.
insallah canim. Cekip koyarim fotoyu. Aksesuarlari da halledeyim ondan snrageldi mi sizin pompalar, bir ara forumumuzun en önemli konusuydu o pompalar :)
çok saol canımmm, inşallahben de beklerim buralara :)
aynen öyle canım ben de beyaz aldım zaten. kulplarımız pembe, onlar da sonra değişebiliyor demişti mobilyacı. sadece pembe fon alacağız, onu da öyle bebekli falan değil de çiçek desenli falan alacağım. yatak odamın perdesi de pembe, değiştire değiştire kullanırım dedim
oda gelince yerleştirince fotoğraf bekliyoruzz :)
Hey massallah tatlim ne yiyosun ne iciyosun?? Bnmki 1000 gr.kusurdur su an. Ama o kadar yok.canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?
Hey massallah tatlim ne yiyosun ne iciyosun?? Bnmki 1000 gr.kusurdur su an. Ama o kadar yok.
slm canım benim bebişim 800 gr bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım bu gün çok bitkinlik yarattı sizde de oldu mu?Annisler sizin bebikleriniz kac gram olmus? Bnmki gecen hafta 966 gr.di. su an 1000 gr.i gecmistir heralde..
çok güzeller, güle güle giydir annesiEki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239506 Eki Görüntüle 1239507 Eki Görüntüle 1239508 Eki Görüntüle 1239509 Eki Görüntüle 1239510 Eki Görüntüle 1239512
canım pijama takımı için cumhuriyet caddesinde çiftel çamaşıra bak derim, ben bugün aldım, çok güzel şeyler var.Kesinlikle boş kalmasınBizim kıyafet olarak hemen herşeyimiz tamam. Sadece bana pijama takımı ve aynı renk bebişe hastane çıkışı alacağız. Battaniye birde. Başka eksiğimiz yok ama çorabımızda hiç yok. Nerde güzel bebiş çorapları bulabilirim fikir verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?