2014 Aralık Anneleri

Kızlar silikon emzik mi kauçuk emzik mi daha iyi??
bana kauçuk tavsiye ettiler ben de öle aldım ama iyi mi kötü mü pek bilmiyorum. alıştırmak da istemiyorum aslında emziğe bıraktırmak çok zor oluyo sonra. yine de aldım belki durmaz falan. susturma aracı olarak kullanırız diye :)

Ama hata verıyor hiç açılmıyor
Yaa o kadarda ugrasmistim oysaki telefonda kayitli oldugu icin telefondan denedim ama olmamis demekki tekrar deniycem insallah olur.
Kızlar silikon emzik mi kauçuk emzik mi daha iyi??
Ben silikondan yana kullandim tercihimi kaucuk cabuk kirleniyo diye deniycem 6 aydan sonra gerekirse degistiririm

Oldu galiba bu kez bazi resimleri 2 kez atmisim ama idare edin artik :)

Evet en güzel susturma aracı Ama emme reflekslerini de gideriyo isteyen bebek için gerekli bi şey bence :)

Yaa o kadarda ugrasmistim oysaki telefonda kayitli oldugu icin telefondan denedim ama olmamis demekki tekrar deniycem insallah olur.

Ben silikondan yana kullandim tercihimi kaucuk cabuk kirleniyo diye deniycem 6 aydan sonra gerekirse degistiririm
Bilemedim gene silikon mu kauçuk mu kafam karıştı neyse biraz daha araştırayım olmazsa ikisinden de bir tane alırım :)

Ayy maşallah cok ciciler güle güle giysin bebiş
Tesekkurler canim darisi size insallah :)
Bilemedim gene silikon mu kauçuk mu kafam karıştı neyse biraz daha araştırayım olmazsa ikisinden de bir tane alırım :)
Tamamen sana kalmis canim once uygun fiyatli biseylerle dene bence emzik deyip gecme ucuz degil yani :)
Çok tatlılar canım. Allah sağlıkla kirletmeyi nasip etsin :)
Amin canim sagol..

canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?

insallah canim. Cekip koyarim fotoyu. Aksesuarlari da halledeyim ondan snra bayramdan once fotoyu atmis olurum.

canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?
Hey massallah tatlim ne yiyosun ne iciyosun?? Bnmki 1000 gr.kusurdur su an. Ama o kadar yok.

Annisler sizin bebikleriniz kac gram olmus? Bnmki gecen hafta 966 gr.di. su an 1000 gr.i gecmistir heralde..

canım pijama takımı için cumhuriyet caddesinde çiftel çamaşıra bak derim, ben bugün aldım, çok güzel şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…