2014 Aralık Anneleri

bursadaysan 20 eylülde sen de geeeeelll

1281di canım benim de 2 gün önce.

kızlarrrrr 2 gün önce doktorumdan "alışveriş yapabilirsin" onayını aldığım için bugün kendimi sokaklara attım :) 3 takım pijama, 2 gecelik aldım, bir de mothercare 'den tek kullanımlık kilotlardan hastane için. bebişime de chicco'dan hastane çıkışı aldım.. bir de hastanede lohusa şerbeti ikram edicez ya onun için minik kadehler yapmışlar tek kullanımlık onlar da, mika gibi bi malzeme. 40 tane aldım, yeter heralde.

Annisler sizin bebikleriniz kac gram olmus? Bnmki gecen hafta 966 gr.di. su an 1000 gr.i gecmistir heralde..
benim ki biraz tombalak canım :) 15 gün önceki kontrolümde tam 1000 gr dı. dr da ölçer ölçmez tatilde besiye çekmişsin bebişi dedi :) 2 hafta önden gidiyoruz ama sonlara doğru fark kapanabilir tabi. şimdi 1300 civarıdır diye tahmin ediyorum

şunlara bakınnnn heleeeee :) bittercim ya güzel günlerde güle güle giysin inş.
ben de artık bu hafta sonu başlıyorum. deli gibi alışveriş yapcam bebişime. listem hazır. baby moll ve e bebek e bi gitcem. bir de ankaralı arkadaşlar biliyorlardır belki. sulu han varmış. oraya giden var mı tavsiye ediyor musunuz güzel şeyler var mı yoksa hiç gitmeyeyim mi?

Günaydın annişler
Bitterim aldıkların çok güzel. Bayıldım. Kız değil mi işte süslü püslü kıyafetler. Çok güzeller çok. Güle güle giydirirsin inş Allah.
canım pijama takımı için cumhuriyet caddesinde çiftel çamaşıra bak derim, ben bugün aldım, çok güzel şeyler var.
SAğol canım bende orayı düşünüyorum ama daha çıkamadım. Ablamın yazlıktan temelli dönmesini bekliyorum. Ablam olmadan alışverişin tadı çıkmaz

Atel aldim canim geceleri cikarmadan uyuyorum cok iyi geldi cok sukur. Uyusmalar var hala ama 2 gecedir krampla uyanmadim cok sukur. Nettin faydasi dokundu doktor bisey onermesede ben aldim kullaniorum.
ohh sevindim sonunda biraz da olsa rahat bir uykuu...güle güle kullan canım ve sana iyi gelmesi dileğiyle:)

canım moralini bozma hemen nasıl doğum şekline karar verilebiliyor bende devlette takipliyim doktorum doğum anına kadar bile doğum şekli belli olmaz diyor tüm hastalarına ki benim gittiğim bölüm riskli gebelik polikliniği yani normal kadın doğum da değil senin için rahat olsun bebeğinide strese sokma maşallah topicik olmuş diye sev bebeğini şeker falan çıkmasın sağlıklı olsun yeter

sonunda açlık tokluk kan şekerini de verdim vatana millete hayırlı uğurlu olsun 2 haftadır elek gibi oldum maşallah
inşallah normal çıkar sonucum diyet yapmam gerekmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…