bursadaysan 20 eylülde sen de geeeeelllMerhaba kızlar,bende yeni katıldım foruma ,çok bilgilendim sayenizdeBursa 'da oturuyorum,mobilya konusunda kararsız kaldık ,moremo mobilya hakkında fikri olan varmı?Çiçek mobilyayla Moremo arasında kararsızım.Yardımcı olursanız sevinirim
Evet canim bnde de oldu. Yukleme yapilinca tansiyonum cok dusmustu.slm canım benim bebişim 800 gr bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım bu gün çok bitkinlik yarattı sizde de oldu mu?
nerden canım bu küvet, hangi marka?kızlar küvet almayan varsa bu ürün müthiş yer kaplamıyor
1281di canım benim de 2 gün önce.Arkadaslar cok acil online olanlar lütfen 27 28 haftalik olanlar bebeginizin kilosunu yazarmisiniz? ya ben bugün devlete gittim kontrole oglum 1248 gr olmus 28. haftaya girdim bebek iri sen sezaryan yaparsin 30 haftalik görünüyo falan filan dedi sinirlerim cok bozuk ya hemen yarın kendi doktoruma gidicem bayilicaktim nerdeyse
benim ki biraz tombalak canım :) 15 gün önceki kontrolümde tam 1000 gr dı. dr da ölçer ölçmez tatilde besiye çekmişsin bebişi dedi :) 2 hafta önden gidiyoruz ama sonlara doğru fark kapanabilir tabi. şimdi 1300 civarıdır diye tahmin ediyorumAnnisler sizin bebikleriniz kac gram olmus? Bnmki gecen hafta 966 gr.di. su an 1000 gr.i gecmistir heralde..
şunlara bakınnnn heleeeee :) bittercim ya güzel günlerde güle güle giysin inş.Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239506 Eki Görüntüle 1239507 Eki Görüntüle 1239508 Eki Görüntüle 1239509 Eki Görüntüle 1239510 Eki Görüntüle 1239512
Bitterim aldıkların çok güzel. Bayıldım. Kız değil mi işte süslü püslü kıyafetler. Çok güzeller çok. Güle güle giydirirsin inş Allah.
SAğol canım bende orayı düşünüyorum ama daha çıkamadım. Ablamın yazlıktan temelli dönmesini bekliyorum. Ablam olmadan alışverişin tadı çıkmazcanım pijama takımı için cumhuriyet caddesinde çiftel çamaşıra bak derim, ben bugün aldım, çok güzel şeyler var.
Olabilir aslında nöbetim olmazsa gelebilirimbursadaysan 20 eylülde sen de geeeeelll
günaydın canım günaydın hanımlar nasılsınızgünaydınnlarrr
ohh sevindim sonunda biraz da olsa rahat bir uykuu...güle güle kullan canım ve sana iyi gelmesi dileğiyle:)Atel aldim canim geceleri cikarmadan uyuyorum cok iyi geldi cok sukur. Uyusmalar var hala ama 2 gecedir krampla uyanmadim cok sukur. Nettin faydasi dokundu doktor bisey onermesede ben aldim kullaniorum.
günaydın tatlı gebişler ve bebişler nasılsınızgünaydın canım günaydın hanımlar nasılsınız
canım moralini bozma hemen nasıl doğum şekline karar verilebiliyor bende devlette takipliyim doktorum doğum anına kadar bile doğum şekli belli olmaz diyor tüm hastalarına ki benim gittiğim bölüm riskli gebelik polikliniği yani normal kadın doğum da değil senin için rahat olsun bebeğinide strese sokma maşallah topicik olmuş diye sev bebeğini şeker falan çıkmasın sağlıklı olsun yeterArkadaslar cok acil online olanlar lütfen 27 28 haftalik olanlar bebeginizin kilosunu yazarmisiniz? ya ben bugün devlete gittim kontrole oglum 1248 gr olmus 28. haftaya girdim bebek iri sen sezaryan yaparsin 30 haftalik görünüyo falan filan dedi sinirlerim cok bozuk ya hemen yarın kendi doktoruma gidicem bayilicaktim nerdeyse
Tamamen sana kalmis canim once uygun fiyatli biseylerle dene bence emzik deyip gecme ucuz degil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?