CANIM DOKTORUNA BİAN ÖNCE GİT ULTRASONLA BAKARLAR ERKEN DOĞUM RİSKİ VARMI FELAN DİYEKızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
canım bence beklemeden git derim doktoruna en azından tahlil falan istenirKızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
Bir an önce doktorunuza gidin vakit kaybetmeyin bence daha fazlaKızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
oyy maşallah ne güzel :) İkizlerden biri hep daha afacan oluyo diğerine göre. Benim kardeşlerim ikiz oradan biliyorum. Güzel bir duygu. Allah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..GÜNAYDIN TATLI GEBİŞLER BEBİŞLER NASILLAR
Dün doktor kontrolümüz vardı soldaki kızçem 740 gr sağdaki kızçem 830 gr olmuş gelişimleri iyi biri minyon olcak dedi doktor teyzesi
sağdaki tam bi afacan olacak ultarsonda ağzını açıp kapatıyodu bize bişey söyler gibi kurban olurum nekadar tatlılardı soldaki tekmeliyip duruyodu çok güzel geçti kanım yükselmiş azıcık kan hapına devam günde 2 kez tartıda 66 kilo çıktım sabah tartıldığımda 64 çıkıyodum 2 hafta sonra tekrar gidecez
Kızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
GÜNAYDIN TATLI GEBİŞLER BEBİŞLER NASILLAR
Dün doktor kontrolümüz vardı soldaki kızçem 740 gr sağdaki kızçem 830 gr olmuş gelişimleri iyi biri minyon olcak dedi doktor teyzesi
sağdaki tam bi afacan olacak ultarsonda ağzını açıp kapatıyodu bize bişey söyler gibi kurban olurum nekadar tatlılardı soldaki tekmeliyip duruyodu çok güzel geçti kanım yükselmiş azıcık kan hapına devam günde 2 kez tartıda 66 kilo çıktım sabah tartıldığımda 64 çıkıyodum 2 hafta sonra tekrar gidecez
İNŞALLAH CANIM SAĞLICAKLA KAVUŞURUZ KUZULARIMIZAoyy maşallah ne güzel :) İkizlerden biri hep daha afacan oluyo diğerine göre. Benim kardeşlerim ikiz oradan biliyorum. Güzel bir duygu. Allah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..
CANIM DERİN DONDURUCA SAKLAYIP İLERLEYEN GÜNLERDE VERECEKSEN POŞET EN İYİ SAĞIP GÜN İÇİNDE FELAN VERECEKSEN KAPLAR EN İYİSİAnnişler, süt saklama poşeti ve süt saklama kabı arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlı ve pratiktir ki?
kızlarrrrr 2 gün önce doktorumdan "alışveriş yapabilirsin" onayını aldığım için bugün kendimi sokaklara attım :) 3 takım pijama, 2 gecelik aldım, bir de mothercare 'den tek kullanımlık kilotlardan hastane için. bebişime de chicco'dan hastane çıkışı aldım.. bir de hastanede lohusa şerbeti ikram edicez ya onun için minik kadehler yapmışlar tek kullanımlık onlar da, mika gibi bi malzeme. 40 tane aldım, yeter heralde.
Amiin inşallahİNŞALLAH CANIM SAĞLICAKLA KAVUŞURUZ KUZULARIMIZA
Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239502 Eki Görüntüle 1239503 Eki Görüntüle 1239504 Eki Görüntüle 1239505 Eki Görüntüle 1239506 Eki Görüntüle 1239507 Eki Görüntüle 1239508 Eki Görüntüle 1239509 Eki Görüntüle 1239510 Eki Görüntüle 1239512
kızlarrrrr 2 gün önce doktorumdan "alışveriş yapabilirsin" onayını aldığım için bugün kendimi sokaklara attım :) 3 takım pijama, 2 gecelik aldım, bir de mothercare 'den tek kullanımlık kilotlardan hastane için. bebişime de chicco'dan hastane çıkışı aldım.. bir de hastanede lohusa şerbeti ikram edicez ya onun için minik kadehler yapmışlar tek kullanımlık onlar da, mika gibi bi malzeme. 40 tane aldım, yeter heralde.
Ben aslında evde olacağım hep ama gene de pompa al diyorlar çevremdeki arkadaşlar. Sürekli evde olacağım için kaplar mı daha kullanışlı olur acaba bilemiyorum??CANIM DERİN DONDURUCA SAKLAYIP İLERLEYEN GÜNLERDE VERECEKSEN POŞET EN İYİ SAĞIP GÜN İÇİNDE FELAN VERECEKSEN KAPLAR EN İYİSİ
EVDE OLACAKSAN SÜTÜN YETERLİ GELİRSE POŞET KULLAN DONDURUR SAKLARSINBen aslında evde olacağım hep ama gene de pompa al diyorlar çevremdeki arkadaşlar. Sürekli evde olacağım için kaplar mı daha kullanışlı olur acaba bilemiyorum??
Tamam canım sağolEVDE OLACAKSAN SÜTÜN YETERLİ GELİRSE POŞET KULLAN DONDURUR SAKLARSIN
BEN SAKLAMADIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMAN OLDUM İLK ZAMANLAR BAYA YOĞUN GELİYO SÜT ÇÜNKÜTamam canım sağol
Evet öyleymiş bana da arkadaşım söyledi yoksa ben almayı düşünmüyordum pompa falan. Ama bulunsun acil bir durum falan olur hazırlıklı olmak iyidir :)BEN SAKLAMADIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMAN OLDUM İLK ZAMANLAR BAYA YOĞUN GELİYO SÜT ÇÜNKÜ
Canım bende calışmad
canım bende çalışmadığım için düşünmüyorum. Almayı .. Cok gerekırse sonra düşünürüz dıyorum
YA SEN NEDEN BEKLİYORSUN Kİ EVDE!!!! KALK GİT Bİ DOKTORA KENDİ DOKTORUNDA PEK RAHATMIŞKızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?