2014 Aralık Anneleri

Kızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı

GÜNAYDIN TATLI GEBİŞLER BEBİŞLER NASILLAR
Dün doktor kontrolümüz vardı soldaki kızçem 740 gr sağdaki kızçem 830 gr olmuş gelişimleri iyi biri minyon olcak dedi doktor teyzesi
sağdaki tam bi afacan olacak ultarsonda ağzını açıp kapatıyodu bize bişey söyler gibi kurban olurum nekadar tatlılardı soldaki tekmeliyip duruyodu çok güzel geçti kanım yükselmiş azıcık kan hapına devam günde 2 kez tartıda 66 kilo çıktım sabah tartıldığımda 64 çıkıyodum 2 hafta sonra tekrar gidecez

CANIM DOKTORUNA BİAN ÖNCE GİT ULTRASONLA BAKARLAR ERKEN DOĞUM RİSKİ VARMI FELAN DİYE

canım bence beklemeden git derim doktoruna en azından tahlil falan istenir

Bir an önce doktorunuza gidin vakit kaybetmeyin bence daha fazla

oyy maşallah ne güzel :) İkizlerden biri hep daha afacan oluyo diğerine göre. Benim kardeşlerim ikiz oradan biliyorum. Güzel bir duygu. Allah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..

Günaydın kızlar,

canım günaydın, burada oyalanma bence git doktoruna. Belki önemsiz, basit bir şeydir ama her ihtimali düşünmek zorundayız hem bizim hem bebeklerin sağlığı için. git bir görün hem sen de rahat edersin. inşallah önemli bir durum yoktur.

günaydın canım, iyiyiz çok şükür.
maşallah kuzucuklara, biri birine ablalık yapıyor şimdiden desene
benim de kan değerlerim çok düşük çıktı geçen hafta gittiğimde, günde 2 taneye çıkardı doktor ilaçları. inşallah bir sonraki kontrolde benimki de düzelmiş olur

Annişler, süt saklama poşeti ve süt saklama kabı arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlı ve pratiktir ki?

oyy maşallah ne güzel :) İkizlerden biri hep daha afacan oluyo diğerine göre. Benim kardeşlerim ikiz oradan biliyorum. Güzel bir duygu. Allah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..
İNŞALLAH CANIM SAĞLICAKLA KAVUŞURUZ KUZULARIMIZA

Annişler, süt saklama poşeti ve süt saklama kabı arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlı ve pratiktir ki?
CANIM DERİN DONDURUCA SAKLAYIP İLERLEYEN GÜNLERDE VERECEKSEN POŞET EN İYİ SAĞIP GÜN İÇİNDE FELAN VERECEKSEN KAPLAR EN İYİSİ

cnım o kadehleri nerden aldın. bende yapıcam lohusa şerbeti ama bana arkadaşlar evde kadeh takımlarım vardı. çeyizden onun sürahisini bide kadehlerini kurdele ile fiyonkla süsle. birde gümüş tepsinin tutacak yerlerine kurdele ile süsle dediler. lohusa şerbet takımınıda öyle yapıyoalrmış. bi takım alma dediler banada mantıklı gelmişti ama bu mikalar ucuzsa alsam mı? nasıl bişey süslü mü?

oy çok tatlı hepsi güle güle giysin kuzucuk. en alttaki pembe patikten dün annemle gördük biz de, annem alalım dedi ama kasada sıra vardı bi' patik için beklemeyelim dedim. şimdi pişman oldum bak çok güzeller

oh ne güzel yapmışsın, güle güle giyin ikiniz de ben başlarda çok aldım kendimi tutamadım, şimdi de veto yedim alışveriş yapmam yasaklandı etraftakiler tarafından. onların almasına da fırsat vermem lazımmış
mika kadehleri nereden aldın canım her yerde bulunur mu acaba?

CANIM DERİN DONDURUCA SAKLAYIP İLERLEYEN GÜNLERDE VERECEKSEN POŞET EN İYİ SAĞIP GÜN İÇİNDE FELAN VERECEKSEN KAPLAR EN İYİSİ
Ben aslında evde olacağım hep ama gene de pompa al diyorlar çevremdeki arkadaşlar. Sürekli evde olacağım için kaplar mı daha kullanışlı olur acaba bilemiyorum??

Ben aslında evde olacağım hep ama gene de pompa al diyorlar çevremdeki arkadaşlar. Sürekli evde olacağım için kaplar mı daha kullanışlı olur acaba bilemiyorum??
EVDE OLACAKSAN SÜTÜN YETERLİ GELİRSE POŞET KULLAN DONDURUR SAKLARSIN

Canım bende calışmad

canım bende çalışmadığım için düşünmüyorum. Almayı .. Cok gerekırse sonra düşünürüz dıyorum
YA SEN NEDEN BEKLİYORSUN Kİ EVDE!!!! KALK GİT Bİ DOKTORA KENDİ DOKTORUNDA PEK RAHATMIŞ
KOCANA SÖYLE GÖTÜRSÜN KANAMA BU HİÇ BELLİ OLMAZ NORMAL DE OLABİLİR Bİ SORUNDA SAKIN SAKIN BEKLEME HEMEN GİT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…