idrar yolu enfeksiyonu bile deseler birkaç gün hastanede yat bence tecrübe ile sabit ablamdan biliyorum seni korkutmak istemem hiç beklenecek bir durum değil canımKızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
MEHTAP doktorunun onayına çoooook sevindim gönlünce tadını çıkar alışverişin :) bende ayın 20sinde kaldırıcam avm yi :)bursadaysan 20 eylülde sen de geeeeelll
cnım o kadehleri nerden aldın. bende yapıcam lohusa şerbeti ama bana arkadaşlar evde kadeh takımlarım vardı. çeyizdenonun sürahisini bide kadehlerini kurdele ile fiyonkla süsle. birde gümüş tepsinin tutacak yerlerine kurdele ile süsle dediler. lohusa şerbet takımınıda öyle yapıyoalrmış. bi takım alma dediler banada mantıklı gelmişti ama bu mikalar ucuzsa alsam mı? nasıl bişey süslü mü?
oy çok tatlı hepsigüle güle giysin kuzucuk. en alttaki pembe patikten dün annemle gördük biz de, annem alalım dedi ama kasada sıra vardı bi' patik için beklemeyelim dedim. şimdi pişman oldum bak çok güzeller
oh ne güzel yapmışsın, güle güle giyin ikiniz deben başlarda çok aldım kendimi tutamadım, şimdi de veto yedim alışveriş yapmam yasaklandı etraftakiler tarafından. onların almasına da fırsat vermem lazımmış
mika kadehleri nereden aldın canım her yerde bulunur mu acaba?
Teşekkür ederim canııımm, çok mutlu oldum yaa. Bakıp durdum zıbınlara, whatsapptan kızkardeşime gönderdim, o da bakıp bakıp duygulanmış, ağlamış. Bugün de e-bebek'in internet mağazasını kaldırcamMEHTAP doktorunun onayına çoooook sevindim gönlünce tadını çıkar alışverişin :) bende ayın 20sinde kaldırıcam avm yi :)
ben ufak ufak başlamıştım ama o kadar ufak ki asıl 20si bayram bana :) aldıklarını paylaşırsan sevinirim cicilerini de görelim bebişin :) sen göğüs pompası alacak mısın? ya aklıma takıldı herkese sorar oldum :)Teşekkür ederim canııımm, çok mutlu oldum yaa. Bakıp durdum zıbınlara, whatsapptan kızkardeşime gönderdim, o da bakıp bakıp duygulanmış, ağlamış. Bugün de e-bebek'in internet mağazasını kaldırcamdün gittim mağazasına, fiyatlar internettekiyle aynı dediler, hiç taşımayayım dedim, ordan beğendim netten alcam darısı başına diyeyim o zaman :) :)
bu arada aldıklarımın 10 tanesi 5 lira. 10lu satılıyo, 40 tane aldım. en kötü ihtimalle bir kısmını kullanıldıktan sonra yıkarız öyle elimiz ayağımıza dolaşmadan. 20 tane bile yeter aslında.cnım o kadehleri nerden aldın. bende yapıcam lohusa şerbeti ama bana arkadaşlar evde kadeh takımlarım vardı. çeyizdenonun sürahisini bide kadehlerini kurdele ile fiyonkla süsle. birde gümüş tepsinin tutacak yerlerine kurdele ile süsle dediler. lohusa şerbet takımınıda öyle yapıyoalrmış. bi takım alma dediler banada mantıklı gelmişti ama bu mikalar ucuzsa alsam mı? nasıl bişey süslü mü?
aldıklarımı paylaşırım tabi, beklemede kalın, en kısa zamanda foto çekip yüklerim. :) göğüs pompası alıcam, aventin elektriklisini ya da medelanınkini düşünüyorum. bi arkadaşım methettti medelayı. ama avente daha yakınım sanki.ben ufak ufak başlamıştım ama o kadar ufak ki asıl 20si bayram bana :) aldıklarını paylaşırsan sevinirim cicilerini de görelim bebişin :) sen göğüs pompası alacak mısın? ya aklıma takıldı herkese sorar oldum :)
Arkadaslar cok acil online olanlar lütfen 27 28 haftalik olanlar bebeginizin kilosunu yazarmisiniz? ya ben bugün devlete gittim kontrole oglum 1248 gr olmus 28. haftaya girdim bebek iri sen sezaryan yaparsin 30 haftalik görünüyo falan filan dedi sinirlerim cok bozuk ya hemen yarın kendi doktoruma gidicem bayilicaktim nerdeyse
okadar sıkıldımki bayılıcaktım direk devletten kaçtım kendi doktoruma attım kendimi ama oda ameliyata girdi. bende yarına randevu aldım yarın gidicem kafam allak bullak oldu ya
canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?
ben devamlı bebekle olucam ama yine de alıp almamak arasında kaldım ya diyorum süt bol gelirse stok yaparım az gelirse de bol bol pompalar süt üretimini arttırırım diye ama çevremdekiler gerek yok diyor bilemedim gittialdıklarımı paylaşırım tabi, beklemede kalın, en kısa zamanda foto çekip yüklerim. :) göğüs pompası alıcam, aventin elektriklisini ya da medelanınkini düşünüyorum. bi arkadaşım methettti medelayı. ama avente daha yakınım sanki.
çok seviniriz :) bu arada kasım annelerinden de gelecek olan var kızlarOlabilir aslında nöbetim olmazsa gelebilirim
ben devamlı bebekle olucam ama yine de alıp almamak arasında kaldım ya diyorum süt bol gelirse stok yaparım az gelirse de bol bol pompalar süt üretimini arttırırım diye ama çevremdekiler gerek yok diyor bilemedim gitti
ben de hemen başlamayacağım çalışmaya, başladığımda bebek 7-8 aylık olacak. yine de pompa asıl başlarda lazım oluyomuş, çünkü meme uçlarının yara olma ihtimali var, o durumda kullandı mesela arkadaşım, bebek daha çok acıtıyomuş, pompayla rahat sağılıyomuş. o da lansinohun elektriklisini kullanıyo, memnun.ben devamlı bebekle olucam ama yine de alıp almamak arasında kaldım ya diyorum süt bol gelirse stok yaparım az gelirse de bol bol pompalar süt üretimini arttırırım diye ama çevremdekiler gerek yok diyor bilemedim gitti
bi de bebek başlarda ememezse kullanırız belki. süt, emildikçe artan bi şey. artırmak için kullanılır diye düşünüyorum benben devamlı bebekle olucam ama yine de alıp almamak arasında kaldım ya diyorum süt bol gelirse stok yaparım az gelirse de bol bol pompalar süt üretimini arttırırım diye ama çevremdekiler gerek yok diyor bilemedim gitti
İNŞALLAH CANIM SAĞLICAKLA KAVUŞURUZ KUZULARIMIZA
ne desem bilemedim ama tebessüm ettim en azından çiçeklere gitmiş caaanım kıymetli süt çok haklısın tazesi varken bayat gelir diğeri o zaman ben erteliyorum şu pompa işini.. baktım gerekiyor o zaman çaresine bakayım çok sağol yazdığın içinçalışmıyorsan gerek yok . ben de stoklayım nolur nolmaz diye sağıp sağıp, sonra taze süt varken mememde niye bunu vereyim diye sütlerimi çiçeklerime döktüm :)))))
Kızla r günaydın size sorum olacaktı. Ben 24 haftalık hamileyim. Dün sabahtan akşama kadar şiddetli adet sancısı çektim. Sonra biraz geçti dışarı markete cıktım tam eve girdim bi anda pedimi doluracak şekilde kanamam oldu. Hiç anlamadım çok korktum. Doktorumu aradım kanaman devam ederse acile git dedi devam etmezse yarın yanıma gel dedi henüz doktoruma gitmedim. Ama gece de şiddetli kasık agrısı yaşadım.bebek kıpır kıpır içeride inş bi sorun yoktur değil mi acaba neden öle kanamam oldu başına böle bişe gelen varmı
off en büyük dileğim bu. bol bol sütüm olur inş. kızımda yetmiyordu mama destekli gittik hep. pompaya falan da hiç gerek olmadı yani.sağacak kadar sütüm olmadı yani. medelayı almıştım öncesinde. sonra görümceme verdim o çok memnun kalmıştı.çocuğun yanağı anne memesine gömülerek, o anne kokusunu, o memenin sıcaklığını alarak beslenmesi, fiziksel doyum dışında müthiş bir duygusal doyum. inşallah herkesin sütü bol olur doyasıya emişir kuzularıyla..
bence kendin karar vermeye çalış ya da bi kaç gün süre ver kendine kafan dağılsın çünkü şu an çok yoğunlaşmışsın kafan dağıldıktan sonra zevkin seni yönlendirir zaten bu arada günaydın canım Allah sadece böyle dertler versin bizlere :)Canım bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim. İkizlerden biri hep daha baskın olur zaten. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş Allah.
Kızlar bu gün hiç havamda değilim. Kafam çok karışık mobilyayı hala sipariş vermedik. Bir türlü karar veremiyoruz. Tam netleştiriyoruz biri çıkıp şuna da bak diyor hoopp biz yine kalıyoruz. Ne olacak bu işin sonu hiç bilmiyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kararsız kaldım.
sen bebekle mi duracaksın yoksa işe devam mı edeceksin? ben lansinoh u bir de aventin methini çok duydum.. diğer markayı şimdi senden duydum bi bakıcam.. ya buradaki anneleri gördükçe ben hiç hazrlık yapmamışım gibi geliyorbi de bebek başlarda ememezse kullanırız belki. süt, emildikçe artan bi şey. artırmak için kullanılır diye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?