2014 Aralık Anneleri

idrar yolu enfeksiyonu bile deseler birkaç gün hastanede yat bence tecrübe ile sabit ablamdan biliyorum seni korkutmak istemem hiç beklenecek bir durum değil canım
 


canım, ben de başta kadeh takımı düşünmüştüm, daha çok yenilerde bi arkadaşımın doğumu için hastaneye ziyarete gittim, şarap kadehleri kullanmış, bizim takımlardakilerden. Çok büyük kalmış bence, lohusa şerbeti doyumluk değil, tadımlık bi şey olmalı çünkü. Bunun için de kadehi tamamen doldurmamışlardı, o da hoş bi görüntü oluşturmamış. Bundan daha önemlisi şu: 6 tane bardak götürüyorsun mesela, ama biz o gün ziyarete 8 kişi gittik, 6 kişi içti 2 kişi bekledi, aynı bardaklarla bi de onlara ikram edildi. O yoğunlukta yıkamak etmek zor olur tabi. Bu yüzden ben 8 ya da 10 tane likör kadehi alcaktım, hatta zafer plazadaki paşabahçede beğenmiştim bi takım, tanesi 4 lira falandı 40 lira verecektim. Sonra Cumhuriyet caddesinde gezerken gördüm bu kadehleri, Has inci diye bi yer, hep bebek süsü malzemeleri var, kadeh kullancaksan mesela kadehler için süs de var, dükkanın arka tarafında benim aldığım kadehlerden var. 2 çeşit biri biraz daha büyük bürü daha ufak. Ben ufaklardan aldım, süs yok üzerlerinde ama kurdele aldım ordan, onla ayaklarına fiyonk yapıcam. Ay ne çok anlattım.. Başka şehirlerde de illa ki vardır ama nerde olduğunu bilmek lazım işte, tesadüfen gördüm ben.
 
MEHTAP doktorunun onayına çoooook sevindim gönlünce tadını çıkar alışverişin :) bende ayın 20sinde kaldırıcam avm yi :)
Teşekkür ederim canııımm, çok mutlu oldum yaa. Bakıp durdum zıbınlara, whatsapptan kızkardeşime gönderdim, o da bakıp bakıp duygulanmış, ağlamış. Bugün de e-bebek'in internet mağazasını kaldırcam dün gittim mağazasına, fiyatlar internettekiyle aynı dediler, hiç taşımayayım dedim, ordan beğendim netten alcam darısı başına diyeyim o zaman :) :)
 
ben ufak ufak başlamıştım ama o kadar ufak ki asıl 20si bayram bana :) aldıklarını paylaşırsan sevinirim cicilerini de görelim bebişin :) sen göğüs pompası alacak mısın? ya aklıma takıldı herkese sorar oldum :)
 
bu arada aldıklarımın 10 tanesi 5 lira. 10lu satılıyo, 40 tane aldım. en kötü ihtimalle bir kısmını kullanıldıktan sonra yıkarız öyle elimiz ayağımıza dolaşmadan. 20 tane bile yeter aslında.
 
aldıklarımı paylaşırım tabi, beklemede kalın, en kısa zamanda foto çekip yüklerim. :) göğüs pompası alıcam, aventin elektriklisini ya da medelanınkini düşünüyorum. bi arkadaşım methettti medelayı. ama avente daha yakınım sanki.
 

okadar sıkıldımki bayılıcaktım direk devletten kaçtım kendi doktoruma attım kendimi ama oda ameliyata girdi. bende yarına randevu aldım yarın gidicem kafam allak bullak oldu ya

canım benimki de 28.haftada 1275 gr idi. her çocuk 3 kilo doğacak diye bir şey mi var. ilk oğlumu 39+3de doğurdum. 4kilodan 10 gr eksik doğdu. ve de sezaryanla doğdu. bebek iri sen sezaryan yaparsın dedi diye mi sinirlerin bozuldu. Allah başka dert vermesin. sezaryan gibi rahat bir şey mi var.

canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?

kaç çıktı şekerin canım? diyet mi verdi dr.
 
ben devamlı bebekle olucam ama yine de alıp almamak arasında kaldım ya diyorum süt bol gelirse stok yaparım az gelirse de bol bol pompalar süt üretimini arttırırım diye ama çevremdekiler gerek yok diyor bilemedim gitti
 

çalışmıyorsan gerek yok . ben de stoklayım nolur nolmaz diye sağıp sağıp, sonra taze süt varken mememde niye bunu vereyim diye sütlerimi çiçeklerime döktüm :)))))
 
ben de hemen başlamayacağım çalışmaya, başladığımda bebek 7-8 aylık olacak. yine de pompa asıl başlarda lazım oluyomuş, çünkü meme uçlarının yara olma ihtimali var, o durumda kullandı mesela arkadaşım, bebek daha çok acıtıyomuş, pompayla rahat sağılıyomuş. o da lansinohun elektriklisini kullanıyo, memnun.
 
bi de bebek başlarda ememezse kullanırız belki. süt, emildikçe artan bi şey. artırmak için kullanılır diye düşünüyorum ben
 
İNŞALLAH CANIM SAĞLICAKLA KAVUŞURUZ KUZULARIMIZA

Canım bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim. İkizlerden biri hep daha baskın olur zaten. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş Allah.

Kızlar bu gün hiç havamda değilim. Kafam çok karışık mobilyayı hala sipariş vermedik. Bir türlü karar veremiyoruz. Tam netleştiriyoruz biri çıkıp şuna da bak diyor hoopp biz yine kalıyoruz. Ne olacak bu işin sonu hiç bilmiyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kararsız kaldım.
 
çalışmıyorsan gerek yok . ben de stoklayım nolur nolmaz diye sağıp sağıp, sonra taze süt varken mememde niye bunu vereyim diye sütlerimi çiçeklerime döktüm :)))))
ne desem bilemedim ama tebessüm ettim en azından çiçeklere gitmiş caaanım kıymetli süt çok haklısın tazesi varken bayat gelir diğeri o zaman ben erteliyorum şu pompa işini.. baktım gerekiyor o zaman çaresine bakayım çok sağol yazdığın için
 
çocuğun yanağı anne memesine gömülerek, o anne kokusunu, o memenin sıcaklığını alarak beslenmesi, fiziksel doyum dışında müthiş bir duygusal doyum. inşallah herkesin sütü bol olur doyasıya emişir kuzularıyla..
 

Kanama çok tehlikeli olabilir bu haftalarda! Sakın durma hemen git!!!
 
günaydın kızlarrrr biraz önce markete gittim yolda 2 kere karnımdan vajinama doğru bi batma oldu,korktum ya,sizce neden olabiilir
 
off en büyük dileğim bu. bol bol sütüm olur inş. kızımda yetmiyordu mama destekli gittik hep. pompaya falan da hiç gerek olmadı yani.sağacak kadar sütüm olmadı yani. medelayı almıştım öncesinde. sonra görümceme verdim o çok memnun kalmıştı.
bu arada şeker sonucun noldu. ben yine kaçırdım galiba. bu ara çok yoğunuz ya
 
bence kendin karar vermeye çalış ya da bi kaç gün süre ver kendine kafan dağılsın çünkü şu an çok yoğunlaşmışsın kafan dağıldıktan sonra zevkin seni yönlendirir zaten bu arada günaydın canım Allah sadece böyle dertler versin bizlere :)

bi de bebek başlarda ememezse kullanırız belki. süt, emildikçe artan bi şey. artırmak için kullanılır diye düşünüyorum ben
sen bebekle mi duracaksın yoksa işe devam mı edeceksin? ben lansinoh u bir de aventin methini çok duydum.. diğer markayı şimdi senden duydum bi bakıcam.. ya buradaki anneleri gördükçe ben hiç hazrlık yapmamışım gibi geliyor 20si gelsin bir an önce bi de doktorun ne dedi.. bebeğin nasıl kilosu durumu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…