canım, ben de başta kadeh takımı düşünmüştüm, daha çok yenilerde bi arkadaşımın doğumu için hastaneye ziyarete gittim, şarap kadehleri kullanmış, bizim takımlardakilerden. Çok büyük kalmış bence, lohusa şerbeti doyumluk değil, tadımlık bi şey olmalı çünkü. Bunun için de kadehi tamamen doldurmamışlardı, o da hoş bi görüntü oluşturmamış. Bundan daha önemlisi şu: 6 tane bardak götürüyorsun mesela, ama biz o gün ziyarete 8 kişi gittik, 6 kişi içti 2 kişi bekledi, aynı bardaklarla bi de onlara ikram edildi. O yoğunlukta yıkamak etmek zor olur tabi. Bu yüzden ben 8 ya da 10 tane likör kadehi alcaktım, hatta zafer plazadaki paşabahçede beğenmiştim bi takım, tanesi 4 lira falandı 40 lira verecektim. Sonra Cumhuriyet caddesinde gezerken gördüm bu kadehleri, Has inci diye bi yer, hep bebek süsü malzemeleri var, kadeh kullancaksan mesela kadehler için süs de var, dükkanın arka tarafında benim aldığım kadehlerden var. 2 çeşit biri biraz daha büyük bürü daha ufak. Ben ufaklardan aldım, süs yok üzerlerinde ama kurdele aldım ordan, onla ayaklarına fiyonk yapıcam. Ay ne çok anlattım..Başka şehirlerde de illa ki vardır ama nerde olduğunu bilmek lazım işte, tesadüfen gördüm ben.
çalışmıyorsan gerek yok . ben de stoklayım nolur nolmaz diye sağıp sağıp, sonra taze süt varken mememde niye bunu vereyim diye sütlerimi çiçeklerime döktüm :)))))
Kızlar bu gün hiç havamda değilim. Kafam çok karışık mobilyayı hala sipariş vermedik. Bir türlü karar veremiyoruz. Tam netleştiriyoruz biri çıkıp şuna da bak diyor hoopp biz yine kalıyoruz. Ne olacak bu işin sonu hiç bilmiyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kararsız kaldım.
Saçmalamışlar!! Benimki 28+0 da 1700 gr dı. Iki hft önde dedi Dr. Ultrasonları bozuktur onların.Arkadaslar cok acil online olanlar lütfen 27 28 haftalik olanlar bebeginizin kilosunu yazarmisiniz? ya ben bugün devlete gittim kontrole oglum 1248 gr olmus 28. haftaya girdim bebek iri sen sezaryan yaparsin 30 haftalik görünüyo falan filan dedi sinirlerim cok bozuk ya hemen yarın kendi doktoruma gidicem bayilicaktim nerdeyse
Her ikisini de kullandım. Avent berbat. Dr browns en iisiAventte kolik sancilar icin iyi diye biliyorum ben canim dr brownsada baktik ama o icindeki pipeti temizlemek zor olur diye dusundum sut kalintisi falan olursa diye..neyse artik aldim kurtuldum rahatladim :)
Kasım annelerinden kimler gelecek.çok seviniriz :) bu arada kasım annelerinden de gelecek olan var kızlar
Canım nasılsın, nasıl gidiyor bebişin nasıl.Kanama çok tehlikeli olabilir bu haftalarda! Sakın durma hemen git!!!
evet çok yoğunlaştım hemde. Ondan başka bir şey düşünemiyorum. Digital derece alacaktım netten onu bile sallıyorum şuan doğru karar veremem diyebence kendin karar vermeye çalış ya da bi kaç gün süre ver kendine kafan dağılsın çünkü şu an çok yoğunlaşmışsın kafan dağıldıktan sonra zevkin seni yönlendirir zaten bu arada günaydın canım Allah sadece böyle dertler versin bizlere :)
sen bebekle mi duracaksın yoksa işe devam mı edeceksin? ben lansinoh u bir de aventin methini çok duydum.. diğer markayı şimdi senden duydum bi bakıcam.. ya buradaki anneleri gördükçe ben hiç hazrlık yapmamışım gibi geliyor20si gelsin bir an önce bi de doktorun ne dedi.. bebeğin nasıl kilosu durumu?
çok iyi düşünmüşsün. bana da biri söylemişti ama göremedim hiç bir yerde. şimdi internetten bakacağım bulursam veririm hemen siparişini :)
Hay Allah iyiliğini versiniyi gelmiştir çiçeklere ya anne sütünden faydalı bir şey yok neticede :)
Ben de böyle olacağımı bildiğim için girdiğim ilk mağazadan aldım mobilyayı canım, aynı şeyi bebek arabasında yaşıyorum. en başta almadım şimdi sürekli karar değiştiriyorum her seferinde almadan dönüyorum :)
bu hafta gidecektin bakmaya sanırım, aklındaki mağazalara bak ve bu olsun de başka zamana bırakma gittiğin gün seç birini.
Canım aventin biberonu mu berbat. Ben de anne memesine çok yakın diye cam olanından almıştım. Artık beğenmezsek DR.Brown alırız bizde. Deneyip göreceğiz bakalım.Her ikisini de kullandım. Avent berbat. Dr browns en iisi
Canım nasılsın, nasıl gidiyor bebişin nasıl.
Kanama çok tehlikeli olabilir bu haftalarda! Sakın durma hemen git!!!
off en büyük dileğim bu. bol bol sütüm olur inş. kızımda yetmiyordu mama destekli gittik hep. pompaya falan da hiç gerek olmadı yani.sağacak kadar sütüm olmadı yani. medelayı almıştım öncesinde. sonra görümceme verdim o çok memnun kalmıştı.
bu arada şeker sonucun noldu. ben yine kaçırdım galiba. bu ara çok yoğunuz ya
Hay Allah iyiliğini versiniyi gelmiştir çiçeklere ya anne sütünden faydalı bir şey yok neticede :)
Ben de böyle olacağımı bildiğim için girdiğim ilk mağazadan aldım mobilyayı canım, aynı şeyi bebek arabasında yaşıyorum. en başta almadım şimdi sürekli karar değiştiriyorum her seferinde almadan dönüyorum :)
bu hafta gidecektin bakmaya sanırım, aklındaki mağazalara bak ve bu olsun de başka zamana bırakma gittiğin gün seç birini.
yaaa abcım bi taraftan tez yazmalar bi taraftan zor geçen gebelik ve heyecanı bi taraftan eş ve ev amannnnnn... ve ısrarla 3 yıl sonra bebişe kardeş düşünen deli mi denir cahil cesaretimi denir öyle bir benn... bende netten alışveriş yapıyom ne yapam ...e bebekten bende bez alacam da son kullanma tarihi nasıl geldi be bacım madem almışsın cvb verirsen çok sevinecem bebek bezi şapuan ve de unibaby nin ıslak havlusu ama alırım taihi geçer aralığa dek korkuyom eee az parada dedğil bu saydıklarım 120i buluyorr haniAmacım afişe etmek değil onları da katmaktı. Hep oku oku nereye kadar canım. Alışsınlar artık bu yeni düzene
Evet bundan sonra günlük yoklama takibi de yapalım
Ahh ahh sen heycanlı olmayacaksında kim olacak. İnş allah güzel bir poz verir, herşey de yolundadır. Güle oynaya gelir haberleri paylaşırsın.
Şu bebişlerde baskı yapmadan içerde büyeyemiyorlar. İlla bir yerleri zorlayacaklar
Canım inş allah çıkar yukarı da rahat erersin.
Eee biz başından beri kilo alıyoruz azar azar. Siz sonradan almaya başladınız ya arayı kapatmak gerekBende sürekli sola yatıyorum zor oluyor ama ne yapçan bebişler için. Benim de böbreği sıkıştırıyor sıpam
Valla bir mobilya için mağza mağza dolaştım diğer herşeyi bende netten aldım. Mağzalarda daha pahalı her şey. Bebek bezini bile e-bebekten aldım düşün yani.
Şu netten alışveriş çıkalı ürünü eline alıp bakıp yerine koyup gidip netten alır oldum
Alışverişinde suyunu çıkardık resmen
ooo senin işin başını aşmış durumdasın. Tezler yazılacak falan zor iş. allah yardımcın olsun kuzum.
İyi olmanıza çok sevindim ama bizde sizi takip etmek isteriz. Sizde paylaşın. Alışveriş için erken diyenlerden misin yoksa havalar serinlesin bu havalarda dışarı çıkamamcılardan mı ?
Evet cnm. Yeni doğan ucu bile çok hızlı akıtıyo. Bebeği biberona çok kolay alıştırırCanım aventin biberonu mu berbat. Ben de anne memesine çok yakın diye cam olanından almıştım. Artık beğenmezsek DR.Brown alırız bizde. Deneyip göreceğiz bakalım.
neden ki...bi sorun mu çıkmıştıda geçmişi okuyom ama gerilerden karman çorman oldu bu yeni kk düzeni ile... bacım biz 50 gram yükleme yaptırttık o kadar 100 de neyin nesi allahasenkılzar yarın 100 gr yüklemeye çağırdı dr. gitmek istemiyorum. ne yapsam ne etsem bilemedimmm
Masallah diyelim canimbenim ki biraz tombalak canım :) 15 gün önceki kontrolümde tam 1000 gr dı. dr da ölçer ölçmez tatilde besiye çekmişsin bebişi dedi :) 2 hafta önden gidiyoruz ama sonlara doğru fark kapanabilir tabi. şimdi 1300 civarıdır diye tahmin ediyorum
canım nerelerdesin nasılsın ? iyimisin?
çocuğun yanağı anne memesine gömülerek, o anne kokusunu, o memenin sıcaklığını alarak beslenmesi, fiziksel doyum dışında müthiş bir duygusal doyum. inşallah herkesin sütü bol olur doyasıya emişir kuzularıyla..
bence kendin karar vermeye çalış ya da bi kaç gün süre ver kendine kafan dağılsın çünkü şu an çok yoğunlaşmışsın kafan dağıldıktan sonra zevkin seni yönlendirir zaten bu arada günaydın canım Allah sadece böyle dertler versin bizlere :)
sen bebekle mi duracaksın yoksa işe devam mı edeceksin? ben lansinoh u bir de aventin methini çok duydum.. diğer markayı şimdi senden duydum bi bakıcam.. ya buradaki anneleri gördükçe ben hiç hazrlık yapmamışım gibi geliyor20si gelsin bir an önce bi de doktorun ne dedi.. bebeğin nasıl kilosu durumu?
Kasım annelerinden kimler gelecek.
Canım nasılsın, nasıl gidiyor bebişin nasıl.
evet çok yoğunlaştım hemde. Ondan başka bir şey düşünemiyorum. Digital derece alacaktım netten onu bile sallıyorum şuan doğru karar veremem diye
Off normal şartlarda bu akşam gidip çiçek mobilya ya bakıp ya oradan ya da şahinden kesin siparişi verecektik. Kaşçı arkadaşımızı biliyorsunuz o çok uyguna yaptırdı. Biz de oraya verecektik siparişi ama adam sözünde durmadı 2 ayda kaşçının kileri getirdi. Bu gün onunkiler gelecek. Fiyat olarak aşırı uygun 1500 tl. Mdf olduğunu söylüyor. Adama da güvenemiyoruz bu durumda oraya sipariş versek. MDf yi 1500 tl ye verir mi ona da güvenemiyoruz. Zaman da kısıtlı adam siparişi yapmazsa sonra ortada kalırız. Eşim zaten oraya pek yanaşmıyor. O adama güvenilmez diyor. Boşa fazla para da vermek istemiyorum. Offf kaldım böyle arada. Ya mdf yse adam yetiştirirse 1500 tl fazla vereceğim diyorum. OFffffffff OFfffffffff içim şişti be
gülr güle kullanın, harika.. baby cornerı ben de çok beğeniyorum alıcam ondan bi şeyler.. :)kızlarrr trend yoldan baby cornerin ürünlerinden aldım eee evde hapis hayatı yaşıyom dışarı çıkmak yok gezmek yok allah bu siteleri çıkaranalrdan razı olsunürünlerim şunlar paylaşmak istedim hoş sizden başka paylaşacağım kimsemde yok burda eşim de oralı olmaz amann al gitsin harca gitsin der durur yine ben tutumluyumdur allahtan yoksaaa şimdiye milyarlar gitmişti neysee sağlık versin rabbim önce hepimize Eki Görüntüle 1239898 Eki Görüntüle 1239902 Eki Görüntüle 1239903
bacım trilaylom emin ol bende senle aynı durumdayım azcık laptop karşısında oturmak bile belimi ağrıtyor bebek aşağıda hayırlısıyla 30 haftayı bir devirebileydik.. bana doktorum açık açık doğarsa yaşamaz dedi ALLAH korusun çok çok acı birini zaten kaybettim geçen yıl ekim24 de yine aynı durum olmasın... DUA edelim rabbim sana da iyi şifalar versin ...Evimde yatıştayım cnm ya. Zor günler geçiriyorum her an doğum korkum var. Dr a göre her şey yolunda ama ben öle hissetmiyorum. 30 u bekliyorum.
neden ki...bi sorun mu çıkmıştıda geçmişi okuyom ama gerilerden karman çorman oldu bu yeni kk düzeni ile... bacım biz 50 gram yükleme yaptırttık o kadar 100 de neyin nesi allahasen
Evimde yatıştayım cnm ya. Zor günler geçiriyorum her an doğum korkum var. Dr a göre her şey yolunda ama ben öle hissetmiyorum. 30 u bekliyorum.
Canım aventin biberonu mu berbat. Ben de anne memesine çok yakın diye cam olanından almıştım. Artık beğenmezsek DR.Brown alırız bizde. Deneyip göreceğiz bakalım.
bacım trilaylom emin ol bende senle aynı durumdayım azcık laptop karşısında oturmak bile belimi ağrıtyor bebek aşağıda hayırlısıyla 30 haftayı bir devirebileydik.. bana doktorum açık açık doğarsa yaşamaz dedi ALLAH korusun çok çok acı birini zaten kaybettim geçen yıl ekim24 de yine aynı durum olmasın... DUA edelim rabbim sana da iyi şifalar versin ...
aslında gereksiz pahalı gelmekteydi ama oeko tex belgesi olması yani kimyasal zararlı olan kumaşlardan arınık olması tek tetikleyen 3 ayı bitsin veledin sonra kimyasal ürünleri kullanacak mecburrrrrr ehrşeyde var....gülr güle kullanın, harika.. baby cornerı ben de çok beğeniyorum alıcam ondan bi şeyler.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?