2014 Aralık Anneleri

çok iyi düşünmüşsün. bana da biri söylemişti ama göremedim hiç bir yerde. şimdi internetten bakacağım bulursam veririm hemen siparişini :)

çalışmıyorsan gerek yok . ben de stoklayım nolur nolmaz diye sağıp sağıp, sonra taze süt varken mememde niye bunu vereyim diye sütlerimi çiçeklerime döktüm :)))))

Hay Allah iyiliğini versin iyi gelmiştir çiçeklere ya anne sütünden faydalı bir şey yok neticede :)

Ben de böyle olacağımı bildiğim için girdiğim ilk mağazadan aldım mobilyayı canım, aynı şeyi bebek arabasında yaşıyorum. en başta almadım şimdi sürekli karar değiştiriyorum her seferinde almadan dönüyorum :)
bu hafta gidecektin bakmaya sanırım, aklındaki mağazalara bak ve bu olsun de başka zamana bırakma gittiğin gün seç birini.

Saçmalamışlar!! Benimki 28+0 da 1700 gr dı. Iki hft önde dedi Dr. Ultrasonları bozuktur onların.
Hem şeker çıkmadıysa kilo avantajdır. Erken doğum olursa kolay atlatırsın. Sezeryan olsan nolur ki? Taktığın şeye bak:)

çok seviniriz :) bu arada kasım annelerinden de gelecek olan var kızlar
Kasım annelerinden kimler gelecek.
Kanama çok tehlikeli olabilir bu haftalarda! Sakın durma hemen git!!!
Canım nasılsın, nasıl gidiyor bebişin nasıl.
evet çok yoğunlaştım hemde. Ondan başka bir şey düşünemiyorum. Digital derece alacaktım netten onu bile sallıyorum şuan doğru karar veremem diye

Off normal şartlarda bu akşam gidip çiçek mobilya ya bakıp ya oradan ya da şahinden kesin siparişi verecektik. Kaşçı arkadaşımızı biliyorsunuz o çok uyguna yaptırdı. Biz de oraya verecektik siparişi ama adam sözünde durmadı 2 ayda kaşçının kileri getirdi. Bu gün onunkiler gelecek. Fiyat olarak aşırı uygun 1500 tl. Mdf olduğunu söylüyor. Adama da güvenemiyoruz bu durumda oraya sipariş versek. MDf yi 1500 tl ye verir mi ona da güvenemiyoruz. Zaman da kısıtlı adam siparişi yapmazsa sonra ortada kalırız. Eşim zaten oraya pek yanaşmıyor. O adama güvenilmez diyor. Boşa fazla para da vermek istemiyorum. Offf kaldım böyle arada. Ya mdf yse adam yetiştirirse 1500 tl fazla vereceğim diyorum. OFffffffff OFfffffffff içim şişti be

Kanama çok tehlikeli olabilir bu haftalarda! Sakın durma hemen git!!!

canım nerelerdesin nasılsın ? iyimisin?

inşallah canım gönlünce olur inşallah.. 100lük yüklendi, 3değerden 1 tabesi yüksek. diyet yapıcam. yarın diyetisyenle randevum. bi sorun olduğu belli canım, az yiyerek bunca kilo normal değildi zaten. yarın yazarım detayları listemi.

[napayım lavaboya dökmeye de kıyamadım. kedim olsa ona verirdim çiçeklere döktüm:)

yaaa abcım bi taraftan tez yazmalar bi taraftan zor geçen gebelik ve heyecanı bi taraftan eş ve ev amannnnnn... ve ısrarla 3 yıl sonra bebişe kardeş düşünen deli mi denir cahil cesaretimi denir öyle bir benn... bende netten alışveriş yapıyom ne yapam ...e bebekten bende bez alacam da son kullanma tarihi nasıl geldi be bacım madem almışsın cvb verirsen çok sevinecem bebek bezi şapuan ve de unibaby nin ıslak havlusu ama alırım taihi geçer aralığa dek korkuyom eee az parada dedğil bu saydıklarım 120i buluyorr hani

kılzar yarın 100 gr yüklemeye çağırdı dr. gitmek istemiyorum. ne yapsam ne etsem bilemedimmm
neden ki...bi sorun mu çıkmıştıda geçmişi okuyom ama gerilerden karman çorman oldu bu yeni kk düzeni ile... bacım biz 50 gram yükleme yaptırttık o kadar 100 de neyin nesi allahasen

Masallah diyelim canim nazar degmesin. Ya bn de biraz tombik olsun istiyorumm :) son zamnlarda yediklerime dikkat edemedim. Ise guce verdim evde kendimi. Yanlis yaptim ama bilincinde olmadim. Aslinda bnmki de bir hafta onden gidiyodu hep. Son kontrolumde az kilo almisti. Tabi once saglikli olmasi onemli ama bulantilarimi daha yeni yeni atlattim. Kahvalti yapamiyodum erken saatte. Bi de dr um hic vitamin filan vermemisti bu zamana kadar. Dr umu degistirdim iki haftadir decavit ve osteocare kullaniyrm. Cnku artk sikayetlerim de artmisti. Kasilma, sirt agrisi, kramp gibi.. iki hafta snra tkrar kontrolum var bkalim kac gr olcaz artik sabah kahvaltimi da yapiyorum. Pekmez yumurta peynir sut. Her gun muz ceviz filan da yemem lazim. Sen ne yiyosun canim anlat =)(=

kızlarrr trend yoldan baby cornerin ürünlerinden aldım eee evde hapis hayatı yaşıyom dışarı çıkmak yok gezmek yok allah bu siteleri çıkaranalrdan razı olsun ürünlerim şunlar paylaşmak istedim hoş sizden başka paylaşacağım kimsemde yok burda eşim de oralı olmaz amann al gitsin harca gitsin der durur yine ben tutumluyumdur allahtan yoksaaa şimdiye milyarlar gitmişti neysee sağlık versin rabbim önce hepimize

inşallah öyle olur yaa, ben de öyle olmasını istiyorum.. sadece tedbir amaçlı alıcam pompayı. biberon almamız da saçma aynı mantıkla bakacak olursak ama yine de alıyoruz, pompa da aynı bence. kullanmamıza gerek kalmasa keşke.

doğum iznim bittiğinde zaten ilk dönem bitmiş oluyo, 2. dönem için de ücretsiz izin alıcam, okula seneye eylülde başlıycam. doktor her şey yolunda dedi, bebiş 1281 gram olmuş. biraz daha fazla su iç dedi, suyu iyiymiş ama daha iyi olabilirmiş. bunun dışında bi durum yok, mide yanmaların için rennie ya da gaviscon alabilirsin dedi ama benimki ilac alacak boyutta değil.

biriyle özel mesajlaştım, hatta bursada oturan diğer kasım annelerine de hbr verecek, onlardan da gelen olabilir.

bu arada ben 1500 liraya mdfye inanmıyorum. hem şöyle bir durum var canım, eşim mobilya sektöründe, önemli olan mdf olması değil, boyası diyor. mdf dediklerimiz lake boya, boyanın niteliği önemliymiş, bu açıdan melteme güveni tam, diğerlerine de belge sorulabilir diyo. hakikaten dedikleri gibiyse belgeleri vardır diyo. şöyle de bir örnek verdi: çilek mobilya sunta bebek odası satıyo ama onun suntaları da dünya kalitesinde, belgeleri var kanserojen ya da alerjenik olmadığına dair dedi. yani mdf oluşuna aldanmamalıymışız. biz aslında çilek mobilyadaki safari natura takımını almayı planlamıştık, nette var bakabilirsin. ama soonra ben cicili bicili değil düz beyaz olsun dedim diye diğer yerleri gezdik.

gülr güle kullanın, harika.. baby cornerı ben de çok beğeniyorum alıcam ondan bi şeyler.. :)

Evimde yatıştayım cnm ya. Zor günler geçiriyorum her an doğum korkum var. Dr a göre her şey yolunda ama ben öle hissetmiyorum. 30 u bekliyorum.
bacım trilaylom emin ol bende senle aynı durumdayım azcık laptop karşısında oturmak bile belimi ağrıtyor bebek aşağıda hayırlısıyla 30 haftayı bir devirebileydik.. bana doktorum açık açık doğarsa yaşamaz dedi ALLAH korusun çok çok acı birini zaten kaybettim geçen yıl ekim24 de yine aynı durum olmasın... DUA edelim rabbim sana da iyi şifalar versin ...

neden ki...bi sorun mu çıkmıştıda geçmişi okuyom ama gerilerden karman çorman oldu bu yeni kk düzeni ile... bacım biz 50 gram yükleme yaptırttık o kadar 100 de neyin nesi allahasen

50lik yüklendi canım. sınır 140 benimki 154 çıktı. 50lik yüksek çıkarsa 100lük yükleniyor. 100lük yüklemeden sonra kan alınıyor 3 kez. bu 3 değerden 2si yada 3ü yüksekse insüline, sadece 1 tanesi yüksek çıkarsa diyete başlanıyor.
benim 1 tane yüksek çıktı. diyetisyene yönlendirdi dr. diyetisyen randevum yarın.

Evimde yatıştayım cnm ya. Zor günler geçiriyorum her an doğum korkum var. Dr a göre her şey yolunda ama ben öle hissetmiyorum. 30 u bekliyorum.

pozitif düşün canım, drun çok iyi bir dr. sorun yok diyorsa yoktur. az daha sabır..

Canım aventin biberonu mu berbat. Ben de anne memesine çok yakın diye cam olanından almıştım. Artık beğenmezsek DR.Brown alırız bizde. Deneyip göreceğiz bakalım.

sanırım arkadaşın bebeği sevmemiş avent i
gelmiş geçmiş en iyiler listesinde avent.. tüm tanıdıklarım kullanıyor doktorlar da ergonomik yapısı için öneriyorlar..

ne zaman dedi bunu yaaa ben kaçırmışım. tiroidden dolayımı bu. böyle bir risk olduğpunu bilmiyordum. çok dikkat et canım kendine.

gülr güle kullanın, harika.. baby cornerı ben de çok beğeniyorum alıcam ondan bi şeyler.. :)
aslında gereksiz pahalı gelmekteydi ama oeko tex belgesi olması yani kimyasal zararlı olan kumaşlardan arınık olması tek tetikleyen 3 ayı bitsin veledin sonra kimyasal ürünleri kullanacak mecburrrrrr ehrşeyde var....
gerçi ben baya lcw dan da beyaz pamuklu zıbınlar aldım ne yapalım paraya göre giyinecek. eşim o kadar suriyeli çocuk şöyle mi giyinyor diyor ya bazen haklı ama insan kıyamıyor yavrusuna şartları zorlamak istiyoruz işte hayırlı evlatlar olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…