neden yaşamaz dedi yaa, yaşam sınırını geçti inşallah bizim bebeklerimiz. benim doktorum hayata tutundurabileceğim haftalar geldi dedi daha 3 gün önce.bacım trilaylom emin ol bende senle aynı durumdayım azcık laptop karşısında oturmak bile belimi ağrıtyor bebek aşağıda hayırlısıyla 30 haftayı bir devirebileydik.. bana doktorum açık açık doğarsa yaşamaz dedi ALLAH korusun çok çok acı birini zaten kaybettim geçen yıl ekim24 de yine aynı durum olmasın... DUA edelim rabbim sana da iyi şifalar versin ...
oh ohh çok sevindim güzel haberler bunlar mide yanman için sadece iki yudum soğuk süt iç ama iki yudum 3 olmasın zank diye kesiyor. ya da zeytin yağı ben içiyorum ikisini de ama bazen dayanılmaz oluyor benimki o zaman lansor alıyorum.. su hem erken doğumu da engelliyor aman diyim bol bol iç eksik etme bana doktorum 2-2.5lt içsen yeter dedi çok yırtınma dedi 3lt içicem diye o zaman da böbreklere zarar dedi.. öyle iştegülr güle kullanın, harika.. baby cornerı ben de çok beğeniyorum alıcam ondan bi şeyler.. :)
yok tiroid değilllll tamamen rahmimden kaynaklı kilo alamadım dedim ya şimdide direk çatının azcık üstü büyüdü saçma sapan göbek de değil o yüzden bebek aşağıda riskli dedi doktor şimdi her 15 günde bir gidiyoz bir sürü bişey bakıyor yok başka radyolok doktorna da gösteryor ne bilem halbuki 6 ağustosda bebek yukardaydı 1 ayda niye aşağıya inmişseee... ayrıca görüntüde rahim kasılmalarım başlamıştı 1 aydır ve sancım var diyom eşim gazdır o gaz diyip duryordu neyse kamerada dr gösterdi bu yumulup açılmalar rahim kasılamsı diye.. öyleki bebişin yüzünü göremiyoz öyle kasılyor yumulyorki rahim bende şaştım kaldımne zaman dedi bunu yaaa ben kaçırmışım. tiroidden dolayımı bu. böyle bir risk olduğpunu bilmiyordum. çok dikkat et canım kendine.
bana yaşamaz dedi geçen hafta 890 gramdı ondandır belki.. 32 yi görmeye bakalım dedi inşallah...neden yaşamaz dedi yaa, yaşam sınırını geçti inşallah bizim bebeklerimiz. benim doktorum hayata tutundurabileceğim haftalar geldi dedi daha 3 gün önce.
tamam canım, sağol, normalde hiç su içmeyen biriyim, o yüzden zor geliyo ama bebiş için çabalıyorum işte..oh ohh çok sevindim güzel haberler bunlar mide yanman için sadece iki yudum soğuk süt iç ama iki yudum 3 olmasın zank diye kesiyor. ya da zeytin yağı ben içiyorum ikisini de ama bazen dayanılmaz oluyor benimki o zaman lansor alıyorum.. su hem erken doğumu da engelliyor aman diyim bol bol iç eksik etme bana doktorum 2-2.5lt içsen yeter dedi çok yırtınma dedi 3lt içicem diye o zaman da böbreklere zarar dedi.. öyle işte
benimde açlık şekerim sınrıın altında çıkmıştı ama yorum bile yapmadı dr neysee rabbim korusun inşallah insilüne gerek kalmaz be bacım .. diyet yine kolay diyelim 2 bucuk ay sıkarsın dişini50lik yüklendi canım. sınır 140 benimki 154 çıktı. 50lik yüksek çıkarsa 100lük yükleniyor. 100lük yüklemeden sonra kan alınıyor 3 kez. bu 3 değerden 2si yada 3ü yüksekse insüline, sadece 1 tanesi yüksek çıkarsa diyete başlanıyor.
benim 1 tane yüksek çıktı. diyetisyene yönlendirdi dr. diyetisyen randevum yarın.
pozitif düşün canım, drun çok iyi bir dr. sorun yok diyorsa yoktur. az daha sabır..
canım, ben de başta kadeh takımı düşünmüştüm, daha çok yenilerde bi arkadaşımın doğumu için hastaneye ziyarete gittim, şarap kadehleri kullanmış, bizim takımlardakilerden. Çok büyük kalmış bence, lohusa şerbeti doyumluk değil, tadımlık bi şey olmalı çünkü. Bunun için de kadehi tamamen doldurmamışlardı, o da hoş bi görüntü oluşturmamış. Bundan daha önemlisi şu: 6 tane bardak götürüyorsun mesela, ama biz o gün ziyarete 8 kişi gittik, 6 kişi içti 2 kişi bekledi, aynı bardaklarla bi de onlara ikram edildi. O yoğunlukta yıkamak etmek zor olur tabi. Bu yüzden ben 8 ya da 10 tane likör kadehi alcaktım, hatta zafer plazadaki paşabahçede beğenmiştim bi takım, tanesi 4 lira falandı 40 lira verecektim. Sonra Cumhuriyet caddesinde gezerken gördüm bu kadehleri, Has inci diye bi yer, hep bebek süsü malzemeleri var, kadeh kullancaksan mesela kadehler için süs de var, dükkanın arka tarafında benim aldığım kadehlerden var. 2 çeşit biri biraz daha büyük bürü daha ufak. Ben ufaklardan aldım, süs yok üzerlerinde ama kurdele aldım ordan, onla ayaklarına fiyonk yapıcam. Ay ne çok anlattım..Başka şehirlerde de illa ki vardır ama nerde olduğunu bilmek lazım işte, tesadüfen gördüm ben.
benimde açlık şekerim sınrıın altında çıkmıştı ama yorum bile yapmadı dr neysee rabbim korusun inşallah insilüne gerek kalmaz be bacım .. diyet yine kolay diyelim 2 bucuk ay sıkarsın dişini
benim açlığım 45, tokluğum 104 aslında bakılırsa aramızdaki fark aynı gibi ama makul değerler sınırları önemli tabi.. bende de tansiyondan bayılmalar yaşanyor tansiyonum en normali 7-6 zaten daha da düşünce bayılyom herkesi duyabiliyorum ama kılımı kıpırdatamıyom... birde açlık şekeri düşüklüğü çıktı ki o hafta varya koskanın helvasını alıp bir sürü yedimki değerim yüksek çıksın ben biliyodum bir sürü hap içiyom zaten ufff ufff bir doğurayım sağlıkla kırkı çıkmadan kurbanımızı kesecez inşallahhh....sonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143
Hayirdir canim yolunda gitmeyen nedir? Kendini kotu ruh haline sokma o da olumsuz etkiler bebegini..Evimde yatıştayım cnm ya. Zor günler geçiriyorum her an doğum korkum var. Dr a göre her şey yolunda ama ben öle hissetmiyorum. 30 u bekliyorum.
haydi bakalım böyle tatlı yazmaların gibi tatlı olur herşey de gezerizde yeriz de inşallah... belkim ankaradaki aralık anneleri olarak baharda bir buluşma bile yapabilirizevet canım sıkarız dişleri. sende yat şu bi iki ayı atlattık mı sonra ben çikolatalara yumulurum. sen de kuzunla gezersin bol bol.
aman canım yalnız banyoya falan girme yalnız öyle bayılmaların varsa doktoruna sor tabi ama maden suyu içmeye çalış belki tansiyonuna faydası olurbenim açlığım 45, tokluğum 104 aslında bakılırsa aramızdaki fark aynı gibi ama makul değerler sınırları önemli tabi.. bende de tansiyondan bayılmalar yaşanyor tansiyonum en normali 7-6 zaten daha da düşünce bayılyom herkesi duyabiliyorum ama kılımı kıpırdatamıyom... birde açlık şekeri düşüklüğü çıktı ki o hafta varya koskanın helvasını alıp bir sürü yedimki değerim yüksek çıksın ben biliyodum bir sürü hap içiyom zaten ufff ufff bir doğurayım sağlıkla kırkı çıkmadan kurbanımızı kesecez inşallahhh....
amden suyu magnezyum hapı calsiyum hapı tiroid hapı kan hapı ve daha 2 de ayrı hap neler neler haplarla yaaşr olduk ya öncesinde ne sağlıklı biriydim benaman canım yalnız banyoya falan girme yalnız öyle bayılmaların varsa doktoruna sor tabi ama maden suyu içmeye çalış belki tansiyonuna faydası olur
Kasım annelerinden kimler gelecek.
Canım nasılsın, nasıl gidiyor bebişin nasıl.
evet çok yoğunlaştım hemde. Ondan başka bir şey düşünemiyorum. Digital derece alacaktım netten onu bile sallıyorum şuan doğru karar veremem diye
Off normal şartlarda bu akşam gidip çiçek mobilya ya bakıp ya oradan ya da şahinden kesin siparişi verecektik. Kaşçı arkadaşımızı biliyorsunuz o çok uyguna yaptırdı. Biz de oraya verecektik siparişi ama adam sözünde durmadı 2 ayda kaşçının kileri getirdi. Bu gün onunkiler gelecek. Fiyat olarak aşırı uygun 1500 tl. Mdf olduğunu söylüyor. Adama da güvenemiyoruz bu durumda oraya sipariş versek. MDf yi 1500 tl ye verir mi ona da güvenemiyoruz. Zaman da kısıtlı adam siparişi yapmazsa sonra ortada kalırız. Eşim zaten oraya pek yanaşmıyor. O adama güvenilmez diyor. Boşa fazla para da vermek istemiyorum. Offf kaldım böyle arada. Ya mdf yse adam yetiştirirse 1500 tl fazla vereceğim diyorum. OFffffffff OFfffffffff içim şişti be
cnım o kadehleri nerden aldın. bende yapıcam lohusa şerbeti ama bana arkadaşlar evde kadeh takımlarım vardı. çeyizdenonun sürahisini bide kadehlerini kurdele ile fiyonkla süsle. birde gümüş tepsinin tutacak yerlerine kurdele ile süsle dediler. lohusa şerbet takımınıda öyle yapıyoalrmış. bi takım alma dediler banada mantıklı gelmişti ama bu mikalar ucuzsa alsam mı? nasıl bişey süslü mü?
bebeklerimiz için sabredeceğiz canım annelik kolay değil cennet kolay kazanılmıyoramden suyu magnezyum hapı calsiyum hapı tiroid hapı kan hapı ve daha 2 de ayrı hap neler neler haplarla yaaşr olduk ya öncesinde ne sağlıklı biriydim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?