2014 Aralık Anneleri

neden yaşamaz dedi yaa, yaşam sınırını geçti inşallah bizim bebeklerimiz. benim doktorum hayata tutundurabileceğim haftalar geldi dedi daha 3 gün önce.

gülr güle kullanın, harika.. baby cornerı ben de çok beğeniyorum alıcam ondan bi şeyler.. :)
oh ohh çok sevindim güzel haberler bunlar mide yanman için sadece iki yudum soğuk süt iç ama iki yudum 3 olmasın zank diye kesiyor. ya da zeytin yağı ben içiyorum ikisini de ama bazen dayanılmaz oluyor benimki o zaman lansor alıyorum.. su hem erken doğumu da engelliyor aman diyim bol bol iç eksik etme bana doktorum 2-2.5lt içsen yeter dedi çok yırtınma dedi 3lt içicem diye o zaman da böbreklere zarar dedi.. öyle işte

ne zaman dedi bunu yaaa ben kaçırmışım. tiroidden dolayımı bu. böyle bir risk olduğpunu bilmiyordum. çok dikkat et canım kendine.
yok tiroid değilllll tamamen rahmimden kaynaklı kilo alamadım dedim ya şimdide direk çatının azcık üstü büyüdü saçma sapan göbek de değil o yüzden bebek aşağıda riskli dedi doktor şimdi her 15 günde bir gidiyoz bir sürü bişey bakıyor yok başka radyolok doktorna da gösteryor ne bilem halbuki 6 ağustosda bebek yukardaydı 1 ayda niye aşağıya inmişseee... ayrıca görüntüde rahim kasılmalarım başlamıştı 1 aydır ve sancım var diyom eşim gazdır o gaz diyip duryordu neyse kamerada dr gösterdi bu yumulup açılmalar rahim kasılamsı diye.. öyleki bebişin yüzünü göremiyoz öyle kasılyor yumulyorki rahim bende şaştım kaldım

neden yaşamaz dedi yaa, yaşam sınırını geçti inşallah bizim bebeklerimiz. benim doktorum hayata tutundurabileceğim haftalar geldi dedi daha 3 gün önce.
bana yaşamaz dedi geçen hafta 890 gramdı ondandır belki.. 32 yi görmeye bakalım dedi inşallah...

sonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143

tamam canım, sağol, normalde hiç su içmeyen biriyim, o yüzden zor geliyo ama bebiş için çabalıyorum işte..

benimde açlık şekerim sınrıın altında çıkmıştı ama yorum bile yapmadı dr neysee rabbim korusun inşallah insilüne gerek kalmaz be bacım .. diyet yine kolay diyelim 2 bucuk ay sıkarsın dişini

biliyorum canım orayı bende bakayım bari. kaça aldın adedini peki. süslerde alırım kurdele falan almam lazım. bizde bebek mevlüdü için davetiye yapmaya başladık kartonlardan bitince gösteririm kızalr. çok ucuza mal oluyo. birde hatıra gibi güzel bişey. vermek istediğim 20-30 kişi falan var onları davetiye ile çağırıcam. uzakları ararız artık

benimde açlık şekerim sınrıın altında çıkmıştı ama yorum bile yapmadı dr neysee rabbim korusun inşallah insilüne gerek kalmaz be bacım .. diyet yine kolay diyelim 2 bucuk ay sıkarsın dişini

evet canım sıkarız dişleri. sende yat şu bi iki ayı atlattık mı sonra ben çikolatalara yumulurum. sen de kuzunla gezersin bol bol.

sonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143
benim açlığım 45, tokluğum 104 aslında bakılırsa aramızdaki fark aynı gibi ama makul değerler sınırları önemli tabi.. bende de tansiyondan bayılmalar yaşanyor tansiyonum en normali 7-6 zaten daha da düşünce bayılyom herkesi duyabiliyorum ama kılımı kıpırdatamıyom... birde açlık şekeri düşüklüğü çıktı ki o hafta varya koskanın helvasını alıp bir sürü yedimki değerim yüksek çıksın ben biliyodum bir sürü hap içiyom zaten ufff ufff bir doğurayım sağlıkla kırkı çıkmadan kurbanımızı kesecez inşallahhh....

Evimde yatıştayım cnm ya. Zor günler geçiriyorum her an doğum korkum var. Dr a göre her şey yolunda ama ben öle hissetmiyorum. 30 u bekliyorum.
Hayirdir canim yolunda gitmeyen nedir? Kendini kotu ruh haline sokma o da olumsuz etkiler bebegini..

evet canım sıkarız dişleri. sende yat şu bi iki ayı atlattık mı sonra ben çikolatalara yumulurum. sen de kuzunla gezersin bol bol.
haydi bakalım böyle tatlı yazmaların gibi tatlı olur herşey de gezerizde yeriz de inşallah... belkim ankaradaki aralık anneleri olarak baharda bir buluşma bile yapabiliriz

aman canım yalnız banyoya falan girme yalnız öyle bayılmaların varsa doktoruna sor tabi ama maden suyu içmeye çalış belki tansiyonuna faydası olur

kızlar belim çok ağrıdı azcık oturmaktaaa bile ben kaçar.. öpüyorum sizi ve dünya tatlısı meleklerinizi

aman canım yalnız banyoya falan girme yalnız öyle bayılmaların varsa doktoruna sor tabi ama maden suyu içmeye çalış belki tansiyonuna faydası olur
amden suyu magnezyum hapı calsiyum hapı tiroid hapı kan hapı ve daha 2 de ayrı hap neler neler haplarla yaaşr olduk ya öncesinde ne sağlıklı biriydim ben

ben 1500 TL ye mdf hiç görmedim canım ya. bana çiçekteki adam dedi. bazen kapaklarını mdf yapıp gövdeyi rafları sunta yapıyolar. o gövde sonra kapakları taşımıyo sarkma yapıyo yerinden oynuyo demişti. hakkaten bi kaç mobilyada öyle denk geldim bende o tarzlara mdf dediler gözümün içine baka baka onlara bile 2.000 TL civarında falan diyolar. bilemiyorum canım valla. yani orda adam 4.000 TL lik tamamen mdf mobilyayı nasıl 1.500 e yapar. o zaman herkes ordan alır adı duyulurdu kesin. hem ucuza hem kalite yapıyosa.

canim mikalardan kuzneım vermıstı ama ccok basıt duruyo ıcı bos cok hafıf plastık bişey bende camdan alıcam kuuck kadehler cok pahalı bişey değiller sonuctaa

kızlar biz odamızı 20 gün öncesinden aldırttık annenneye ve dedeye
neyse sağlık olsun eşya meşya fasa fiso
bu arada butikbebe de disneyin ürünleri indirimde hemde akrgo bedava haber verem dedim.. disneyin penyesi eh işte kötü olan tek yönü ürünlerin boyunlarında etiket var onları düzgünce sökmek gerek
alacaksanız kaçırmayın derim

amden suyu magnezyum hapı calsiyum hapı tiroid hapı kan hapı ve daha 2 de ayrı hap neler neler haplarla yaaşr olduk ya öncesinde ne sağlıklı biriydim ben
bebeklerimiz için sabredeceğiz canım annelik kolay değil cennet kolay kazanılmıyor sen moralini bozma dikkat et bende diyet yapacağım ,normalde yediğim tek fazlalık meyveydi (kavun ) onuda kesme noktasında azaltacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…