ALLAH ŞİFAMIZI VERSİN... BACIMbebeklerimiz için sabredeceğiz canım annelik kolay değil cennet kolay kazanılmıyorsen moralini bozma dikkat et bende diyet yapacağım ,normalde yediğim tek fazlalık meyveydi (kavun ) onuda kesme noktasında azaltacağım artık
haydi bakalım böyle tatlı yazmaların gibi tatlı olur herşey de gezerizde yeriz de inşallah... belkim ankaradaki aralık anneleri olarak baharda bir buluşma bile yapabiliriz
Off normal şartlarda bu akşam gidip çiçek mobilya ya bakıp ya oradan ya da şahinden kesin siparişi verecektik. Kaşçı arkadaşımızı biliyorsunuz o çok uyguna yaptırdı. Biz de oraya verecektik siparişi ama adam sözünde durmadı 2 ayda kaşçının kileri getirdi. Bu gün onunkiler gelecek. Fiyat olarak aşırı uygun 1500 tl. Mdf olduğunu söylüyor. Adama da güvenemiyoruz bu durumda oraya sipariş versek. MDf yi 1500 tl ye verir mi ona da güvenemiyoruz. Zaman da kısıtlı adam siparişi yapmazsa sonra ortada kalırız. Eşim zaten oraya pek yanaşmıyor. O adama güvenilmez diyor. Boşa fazla para da vermek istemiyorum. Offf kaldım böyle arada. Ya mdf yse adam yetiştirirse 1500 tl fazla vereceğim diyorum. OFffffffff OFfffffffff içim şişti be
kizim olcak insaallah benimdeAmin canim insallah. Benim bebis erkek olacak nasipse.Senin ki ne canim?
canim mikalardan kuzneım vermıstı ama ccok basıt duruyo ıcı bos cok hafıf plastık bişey bende camdan alıcam kuuck kadehler cok pahalı bişey değiller sonuctaa
Hadi yaa yine değişti fikrim bakküçük camları nerden bulacaksın peki?
Bebişler iyi olsun da biz atlatacağız bir şekilde. Az kaldı sayılır canım ya 30 a ne kaldı ki. Ondan sonrası da geçecek inş Allah. Sen kendini iyi hissedersen bebişte iyi olur.Sağol cnm. Zor geçiyor 30 u bekliyorum 4 gözle...bebek iyi çok şükür.
Canım benim elime ulaştı bezler. Tarihlerinde sıkıntı yok. Zaten 1-2 ay içinde bitecek onlar. Tarihleri o kadar kısa süreli değil. Yeni üretim olanlardan gönderiyorlar. Sıkıntı yaşamazsın yani. Yıllık stoklamıyoruz sonuçta :)yaaa abcım bi taraftan tez yazmalar bi taraftan zor geçen gebelik ve heyecanı bi taraftan eş ve ev amannnnnn... ve ısrarla 3 yıl sonra bebişe kardeş düşünen deli mi denir cahil cesaretimi denir öyle bir benn... bende netten alışveriş yapıyom ne yapam ...e bebekten bende bez alacam da son kullanma tarihi nasıl geldi be bacım madem almışsın cvb verirsen çok sevinecem bebek bezi şapuan ve de unibaby nin ıslak havlusu ama alırım taihi geçer aralığa dek korkuyom eee az parada dedğil bu saydıklarım 120i buluyorr hani
Deneyeyim bakalım akışını merak ettim. Çok öven vardı o yüzden aldım ama deneyeceğim.Evet cnm. Yeni doğan ucu bile çok hızlı akıtıyo. Bebeği biberona çok kolay alıştırır
Çok güzel aldıkların canım. Güle güle kullanın inş Allah.kızlarrr trend yoldan baby cornerin ürünlerinden aldım eee evde hapis hayatı yaşıyom dışarı çıkmak yok gezmek yok allah bu siteleri çıkaranalrdan razı olsunürünlerim şunlar paylaşmak istedim hoş sizden başka paylaşacağım kimsemde yok burda eşim de oralı olmaz amann al gitsin harca gitsin der durur yine ben tutumluyumdur allahtan yoksaaa şimdiye milyarlar gitmişti neysee sağlık versin rabbim önce hepimize Eki Görüntüle 1239898 Eki Görüntüle 1239902 Eki Görüntüle 1239903
Aynı şeyleri düşünüyoruz işte. Mdf değildir. birde küçük bir atölye lake boyasına dikkat ediyormudur bilmiyoruz ki. Neyse ben kafamı karıştırmayayım. Gideyim çiçek mobilyaya bakayım boyasını sorayım siparişi vereyim.inşallah öyle olur yaa, ben de öyle olmasını istiyorum.. sadece tedbir amaçlı alıcam pompayı. biberon almamız da saçma aynı mantıkla bakacak olursak ama yine de alıyoruz, pompa da aynı bence. kullanmamıza gerek kalmasa keşke.
doğum iznim bittiğinde zaten ilk dönem bitmiş oluyo, 2. dönem için de ücretsiz izin alıcam, okula seneye eylülde başlıycam. doktor her şey yolunda dedi, bebiş 1281 gram olmuş. biraz daha fazla su iç dedi, suyu iyiymiş ama daha iyi olabilirmiş. bunun dışında bi durum yok, mide yanmaların için rennie ya da gaviscon alabilirsin dedi ama benimki ilac alacak boyutta değil.
biriyle özel mesajlaştım, hatta bursada oturan diğer kasım annelerine de hbr verecek, onlardan da gelen olabilir.
bu arada ben 1500 liraya mdfye inanmıyorum. hem şöyle bir durum var canım, eşim mobilya sektöründe, önemli olan mdf olması değil, boyası diyor. mdf dediklerimiz lake boya, boyanın niteliği önemliymiş, bu açıdan melteme güveni tam, diğerlerine de belge sorulabilir diyo. hakikaten dedikleri gibiyse belgeleri vardır diyo. şöyle de bir örnek verdi: çilek mobilya sunta bebek odası satıyo ama onun suntaları da dünya kalitesinde, belgeleri var kanserojen ya da alerjenik olmadığına dair dedi. yani mdf oluşuna aldanmamalıymışız. biz aslında çilek mobilyadaki safari natura takımını almayı planlamıştık, nette var bakabilirsin. ama soonra ben cicili bicili değil düz beyaz olsun dedim diye diğer yerleri gezdik.
Evet canım herkes çok öneriyor ama işte demek ki olmayana olmuyor. Bakalım biz kullanabilecekmiyiz.sanırım arkadaşın bebeği sevmemiş avent i
gelmiş geçmiş en iyiler listesinde avent.. tüm tanıdıklarım kullanıyor doktorlar da ergonomik yapısı için öneriyorlar..
Canım çok aşırı yüksek değil gibi. Hafif bir diyetle düzelir. Bozma moralini.sonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143
Görüşürüz canım.anneler ben kaçtım bugün çarşı pazar işim var öptüm hepinizi :)
Bende öyle düşünüyorum. Yok kararımı verdim. Eşim zaten almam ben ordan diyor. Bu gün aksilik olmazsa kesin siparişi vereceğiz artık :)ben 1500 TL ye mdf hiç görmedim canım ya. bana çiçekteki adam dedi. bazen kapaklarını mdf yapıp gövdeyi rafları sunta yapıyolar. o gövde sonra kapakları taşımıyo sarkma yapıyo yerinden oynuyo demişti. hakkaten bi kaç mobilyada öyle denk geldim bende o tarzlara mdf dediler gözümün içine baka bakaonlara bile 2.000 TL civarında falan diyolar. bilemiyorum canım valla. yani orda adam 4.000 TL lik tamamen mdf mobilyayı nasıl 1.500 e yapar. o zaman herkes ordan alır adı duyulurdu kesin. hem ucuza hem kalite yapıyosa.
Bende pek inanmıyorum canım ya. 3000 tlden ucuza kimse bulamadı zaten baksana. Suntaya zaten para vermem. Olacaksa mdf olsun. Yok biz gidip çiçek mobilya ya ya da şahine sipariş vereceğiz. Onlar kesin mdf gördüm elledim ittim itemedim haha şahindekileri. Off netleştim artık tmm. SAğolun hepiniz fikir verdiniz.evett yapabiliriz, özendim bursa'daki arkadaşlara ben :)
1500e olmasının imkanı yok swiftim ya baksana 3000den aşağı alan hiç kimse yok buradazaten yakından bakınca fark edersin malzemeyi, kalitesini vs.. benim salonumda kullandığım, mobilyacımızın yaptığı sehpayı itemiyorum bile ağırlığından mesela, ama sonradan oturma odam için sehpa almıştım onu gayet rahat tek ayağımla yerinden oynatıyorum. çok belli oluyor yani farkı.görünürde çok fark olmayabiliyor tabi ama uzun ömürlü olması için eğer imkanın da varsa sunta alma derim canım.
Ohh çifte kavrulmuş olmuş valla seninkiler. Hem bebeişe kıyafet hem ekonomik hem kaliteli ohhhh. Güle güle giydir.kızlar günaydınn
bende dün oğluşum bütün kıyafetlerını aldım tulumdan zıbına yelekten battaniyeye mendiline onlugune patıgıne kadarhepsındende 3 şer takım fln ben daha oncekı ısyerımın toptancısı var oraya gıttım doldurdum ne bulursam hemde toptan fıyatına dışardan en az 400-500 tl tutardı ben 200 tl ye aldım dışarda en dandık hastane cıkısı 60 tl ben ıyısını 27 ye aldım dusunun cok ıyı oldu yanı
bacım trilaylom emin ol bende senle aynı durumdayım azcık laptop karşısında oturmak bile belimi ağrıtyor bebek aşağıda hayırlısıyla 30 haftayı bir devirebileydik.. bana doktorum açık açık doğarsa yaşamaz dedi ALLAH korusun çok çok acı birini zaten kaybettim geçen yıl ekim24 de yine aynı durum olmasın... DUA edelim rabbim sana da iyi şifalar versin ...
evet canım sıkarız dişleri. sende yat şu bi iki ayı atlattık mı sonra ben çikolatalara yumulurum. sen de kuzunla gezersin bol bol.
inşallah canımBebişler iyi olsun da biz atlatacağız bir şekilde. Az kaldı sayılır canım ya 30 a ne kaldı ki. Ondan sonrası da geçecek inş Allah. Sen kendini iyi hissedersen bebişte iyi olur.
Canım benim elime ulaştı bezler. Tarihlerinde sıkıntı yok. Zaten 1-2 ay içinde bitecek onlar. Tarihleri o kadar kısa süreli değil. Yeni üretim olanlardan gönderiyorlar. Sıkıntı yaşamazsın yani. Yıllık stoklamıyoruz sonuçta :)
Deneyeyim bakalım akışını merak ettim. Çok öven vardı o yüzden aldım ama deneyeceğim.
Çok güzel aldıkların canım. Güle güle kullanın inş Allah.
Aynı şeyleri düşünüyoruz işte. Mdf değildir. birde küçük bir atölye lake boyasına dikkat ediyormudur bilmiyoruz ki. Neyse ben kafamı karıştırmayayım. Gideyim çiçek mobilyaya bakayım boyasını sorayım siparişi vereyim.
Evet canım herkes çok öneriyor ama işte demek ki olmayana olmuyor. Bakalım biz kullanabilecekmiyiz.
Canım çok aşırı yüksek değil gibi. Hafif bir diyetle düzelir. Bozma moralini.
Görüşürüz canım.
Bende öyle düşünüyorum. Yok kararımı verdim. Eşim zaten almam ben ordan diyor. Bu gün aksilik olmazsa kesin siparişi vereceğiz artık :)
hepsi cok tatliii :)) bebis saglikla giysin insallah :)) ay bn de bole foto cekicem herbiseyini.. tek tek zor oluyoo
hepsi cok tatliii :)) bebis saglikla giysin insallah :)) ay bn de bole foto cekicem herbiseyini.. tek tek zor oluyoo
Teyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.
Sagol canim bnm o smokinin altina kot pantolonunu giydiricem minik adam olacak :-Daymem cnm okadar cok şey varkı tek tek cekersek yandık:) senınkılerd cok tatlı ozellıkle smokıne bayıldım
haydi bakalım böyle tatlı yazmaların gibi tatlı olur herşey de gezerizde yeriz de inşallah... belkim ankaradaki aralık anneleri olarak baharda bir buluşma bile yapabiliriz
Kaç çıktı değerlerin cnm ?
Dogru diyosun canim. Bikac sey haricinde cogunluk 0-3 ay. Biraz buyuk aldiklarim da bence iki aylikken olur. 6 ay yaziyo ama minik. Bi tane taraftar tulum bi tane kislik kadife bi tulum almayi dusunuyorum. Bi tane de kadife bi takim. :) ama ondan sonra daha bisi almicam :)çok tatlılar ya güle güle giysin kuzucukfilli tulumdan bizde de var bu arada, kızımıza ilk aldığımız şeylerden biri :)
bunların hepsini 0-3 ay aldıysan ilk aşama için yeter bence canım. hastane çıkışı falan da var. alacaksan daha sonrası için al artık. ya da hiç alma gelen hediyelere bak sonra devam et alışverişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?