2014 Aralık Anneleri

ALLAH ŞİFAMIZI VERSİN... BACIM

haydi bakalım böyle tatlı yazmaların gibi tatlı olur herşey de gezerizde yeriz de inşallah... belkim ankaradaki aralık anneleri olarak baharda bir buluşma bile yapabiliriz

evett yapabiliriz, özendim bursa'daki arkadaşlara ben :)

1500e olmasının imkanı yok swiftim ya baksana 3000den aşağı alan hiç kimse yok burada zaten yakından bakınca fark edersin malzemeyi, kalitesini vs.. benim salonumda kullandığım, mobilyacımızın yaptığı sehpayı itemiyorum bile ağırlığından mesela, ama sonradan oturma odam için sehpa almıştım onu gayet rahat tek ayağımla yerinden oynatıyorum. çok belli oluyor yani farkı.görünürde çok fark olmayabiliyor tabi ama uzun ömürlü olması için eğer imkanın da varsa sunta alma derim canım.

kızlar günaydınn

bende dün oğluşum bütün kıyafetlerını aldım tulumdan zıbına yelekten battaniyeye mendiline onlugune patıgıne kadar hepsındende 3 şer takım fln ben daha oncekı ısyerımın toptancısı var oraya gıttım doldurdum ne bulursam hemde toptan fıyatına dışardan en az 400-500 tl tutardı ben 200 tl ye aldım dışarda en dandık hastane cıkısı 60 tl ben ıyısını 27 ye aldım dusunun cok ıyı oldu yanı

Sağol cnm. Zor geçiyor 30 u bekliyorum 4 gözle...bebek iyi çok şükür.
Bebişler iyi olsun da biz atlatacağız bir şekilde. Az kaldı sayılır canım ya 30 a ne kaldı ki. Ondan sonrası da geçecek inş Allah. Sen kendini iyi hissedersen bebişte iyi olur.
Canım benim elime ulaştı bezler. Tarihlerinde sıkıntı yok. Zaten 1-2 ay içinde bitecek onlar. Tarihleri o kadar kısa süreli değil. Yeni üretim olanlardan gönderiyorlar. Sıkıntı yaşamazsın yani. Yıllık stoklamıyoruz sonuçta :)
Evet cnm. Yeni doğan ucu bile çok hızlı akıtıyo. Bebeği biberona çok kolay alıştırır
Deneyeyim bakalım akışını merak ettim. Çok öven vardı o yüzden aldım ama deneyeceğim.
Çok güzel aldıkların canım. Güle güle kullanın inş Allah.
Aynı şeyleri düşünüyoruz işte. Mdf değildir. birde küçük bir atölye lake boyasına dikkat ediyormudur bilmiyoruz ki. Neyse ben kafamı karıştırmayayım. Gideyim çiçek mobilyaya bakayım boyasını sorayım siparişi vereyim.
sanırım arkadaşın bebeği sevmemiş avent i
gelmiş geçmiş en iyiler listesinde avent.. tüm tanıdıklarım kullanıyor doktorlar da ergonomik yapısı için öneriyorlar..
Evet canım herkes çok öneriyor ama işte demek ki olmayana olmuyor. Bakalım biz kullanabilecekmiyiz.
sonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143
Canım çok aşırı yüksek değil gibi. Hafif bir diyetle düzelir. Bozma moralini.
anneler ben kaçtım bugün çarşı pazar işim var öptüm hepinizi :)
Görüşürüz canım.
Bende öyle düşünüyorum. Yok kararımı verdim. Eşim zaten almam ben ordan diyor. Bu gün aksilik olmazsa kesin siparişi vereceğiz artık :)

Bende pek inanmıyorum canım ya. 3000 tlden ucuza kimse bulamadı zaten baksana. Suntaya zaten para vermem. Olacaksa mdf olsun. Yok biz gidip çiçek mobilya ya ya da şahine sipariş vereceğiz. Onlar kesin mdf gördüm elledim ittim itemedim haha şahindekileri. Off netleştim artık tmm. SAğolun hepiniz fikir verdiniz.
Ohh çifte kavrulmuş olmuş valla seninkiler. Hem bebeişe kıyafet hem ekonomik hem kaliteli ohhhh. Güle güle giydir.
Foto isteriz.

evet canım sıkarız dişleri. sende yat şu bi iki ayı atlattık mı sonra ben çikolatalara yumulurum. sen de kuzunla gezersin bol bol.

Kaç çıktı değerlerin cnm ?

inşallah canım

Teyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.

Eklentiler

• 20140911_123223.webp
    113,5 KB · Görüntüleme: 82
  • 20140911_122501.webp
    89 KB · Görüntüleme: 62
  • 20140911_122547.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 20140911_122342.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 20140911_122404.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 20140911_122426.webp
    82 KB · Görüntüleme: 69
  • 20140911_123459.webp
    109 KB · Görüntüleme: 80

çok tatlılar ya güle güle giysin kuzucuk filli tulumdan bizde de var bu arada, kızımıza ilk aldığımız şeylerden biri :)
bunların hepsini 0-3 ay aldıysan ilk aşama için yeter bence canım. hastane çıkışı falan da var. alacaksan daha sonrası için al artık. ya da hiç alma gelen hediyelere bak sonra devam et alışverişe

haydi bakalım böyle tatlı yazmaların gibi tatlı olur herşey de gezerizde yeriz de inşallah... belkim ankaradaki aralık anneleri olarak baharda bir buluşma bile yapabiliriz

inşallah sağ salim doğuralım,buluşuruz çok güzel olur.

Kaç çıktı değerlerin cnm ?

50likte açlık 80 tokluk 154 (sınır 140)

100lükte açlık 80
1.saat 195 (sınır 180)
2.saat 130 (sınır 160)
3.saat 113 (sınır 140)

1.saatim yüksek o yüzden diyetisyene gönderdi. var bi sorun canım ayaklar ödem az yeyip maksimum kilo alıyorum. allah beterinden korusun. buna da şükür.

Dogru diyosun canim. Bikac sey haricinde cogunluk 0-3 ay. Biraz buyuk aldiklarim da bence iki aylikken olur. 6 ay yaziyo ama minik. Bi tane taraftar tulum bi tane kislik kadife bi tulum almayi dusunuyorum. Bi tane de kadife bi takim. :) ama ondan sonra daha bisi almicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…