Dogru diyosun canim. Bikac sey haricinde cogunluk 0-3 ay. Biraz buyuk aldiklarim da bence iki aylikken olur. 6 ay yaziyo ama minik. Bi tane taraftar tulum bi tane kislik kadife bi tulum almayi dusunuyorum. Bi tane de kadife bi takim. :) ama ondan sonra daha bisi almicam :)
Kaşçı dediğin arkadaş nereye yaptırdı.Ben çok gezdim ve bana verilen fiyatlar genelde aynı.Benim istediğim mdf 4 kapılı dolap+şifonyer+büyüyen beşik+bambu beşik+anne koltuğu+uyku seti hepsi 4500-5000 tl arası.Peşin fiyatlar tabi .1500 lira içinde neler var mdf pahalı çünkü.Ben de çok kararsızım haftasonu inegöle de bakıp son kararımı vericem inşallahKasım annelerinden kimler gelecek.
Canım nasılsın, nasıl gidiyor bebişin nasıl.
evet çok yoğunlaştım hemde. Ondan başka bir şey düşünemiyorum. Digital derece alacaktım netten onu bile sallıyorum şuan doğru karar veremem diye
Off normal şartlarda bu akşam gidip çiçek mobilya ya bakıp ya oradan ya da şahinden kesin siparişi verecektik. Kaşçı arkadaşımızı biliyorsunuz o çok uyguna yaptırdı. Biz de oraya verecektik siparişi ama adam sözünde durmadı 2 ayda kaşçının kileri getirdi. Bu gün onunkiler gelecek. Fiyat olarak aşırı uygun 1500 tl. Mdf olduğunu söylüyor. Adama da güvenemiyoruz bu durumda oraya sipariş versek. MDf yi 1500 tl ye verir mi ona da güvenemiyoruz. Zaman da kısıtlı adam siparişi yapmazsa sonra ortada kalırız. Eşim zaten oraya pek yanaşmıyor. O adama güvenilmez diyor. Boşa fazla para da vermek istemiyorum. Offf kaldım böyle arada. Ya mdf yse adam yetiştirirse 1500 tl fazla vereceğim diyorum. OFffffffff OFfffffffff içim şişti be
Teyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.
inşallah sağ salim doğuralım,buluşuruz çok güzel olur.
50likte açlık 80 tokluk 154 (sınır 140)
100lükte açlık 80
1.saat 195 (sınır 180)
2.saat 130 (sınır 160)
3.saat 113 (sınır 140)
1.saatim yüksek o yüzden diyetisyene gönderdi. var bi sorun canım ayaklar ödem az yeyip maksimum kilo alıyorum. allah beterinden korusun. buna da şükür.
Çok uyguna almışşsın gerçekten ,nerede oturuyosun Bursa daysan bizde ordan alalımkızlar günaydınn
bende dün oğluşum bütün kıyafetlerını aldım tulumdan zıbına yelekten battaniyeye mendiline onlugune patıgıne kadarhepsındende 3 şer takım fln ben daha oncekı ısyerımın toptancısı var oraya gıttım doldurdum ne bulursam hemde toptan fıyatına dışardan en az 400-500 tl tutardı ben 200 tl ye aldım dışarda en dandık hastane cıkısı 60 tl ben ıyısını 27 ye aldım dusunun cok ıyı oldu yanı
canım sende mutlaka diyete uymaya çalış canım bende uymaya gayret edeceğim akşamları yemekten sonra yapabilirsem yürüyüş yapacağım bebeklerimiz için önemli insan kendini önemsemiyor da
canım bence üzülme benimde açlık 83 yükleme sonrası 141 sadece meyveyi kısıtladı dr onun dışında sorun yok dedii bence canını sıkmasonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143
Teyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.
bende zaten tek tatlı meyve yiyordum onu keseceğim artık ne yicek benim bebişimcanım bence üzülme benimde açlık 83 yükleme sonrası 141 sadece meyveyi kısıtladı dr onun dışında sorun yok dedii bence canını sıkma
aynen bende meyve çok yiyordum ama yapacak bişi yok valla idare edicez artık ben pek takmadım açıkçası annem şeker hastası olduğu çin yüksek bekliyordum böle çıkınca güle oynaya geldim ondan sanırım takılma bence al bi ekmek eline oturduğun yerde kemirrbende zaten tek tatlı meyve yiyordum onu keseceğim artık ne yicek benim bebişim
aynen bende meyve çok yiyordum ama yapacak bişi yok valla idare edicez artık ben pek takmadım açıkçası annem şeker hastası olduğu çin yüksek bekliyordum böle çıkınca güle oynaya geldim ondan sanırım takılma bence al bi ekmek eline oturduğun yerde kemirr
senin kaç çıktı? listelerimizi paylaşalım canım. sen nerdesin? ilk bebek mi? kaç yaşındasın? kaç kilo aldın? amma sordum yaaa
ben cevaplayayım sorularımı:) ankaradayım ikinci gebeliğim, ilkinde çıkmamıştı şeker. yürüyüş çok etkli . ilk gebeliğimde müthiş meyve yememe rağmen şeker çıkmadı çünkü yürüyüşümü aksatmamıştım. yaşım 36 yaşında etkisi var sanırım. ilkini 14le doğurdum bunda şimdiden 12 aldım. hızlı gidişimde şekerdenmiş.
ekmeği kestim zaten yemezdim hamilelikten öncede ama şimdi meyve porsiyonlarımı azaltacağım kavunu azaltacağım birde salata yicem bol bol yemek yememeyi düşünüyorum yumurta süt ağırlıklı olacak yoğurt olacak diyetimi aldığım gün eve attım bidaha da bakmadımaynen bende meyve çok yiyordum ama yapacak bişi yok valla idare edicez artık ben pek takmadım açıkçası annem şeker hastası olduğu çin yüksek bekliyordum böle çıkınca güle oynaya geldim ondan sanırım takılma bence al bi ekmek eline oturduğun yerde kemirr
medela hakkında:oh ohh çok sevindim güzel haberler bunlar mide yanman için sadece iki yudum soğuk süt iç ama iki yudum 3 olmasın zank diye kesiyor. ya da zeytin yağı ben içiyorum ikisini de ama bazen dayanılmaz oluyor benimki o zaman lansor alıyorum.. su hem erken doğumu da engelliyor aman diyim bol bol iç eksik etme bana doktorum 2-2.5lt içsen yeter dedi çok yırtınma dedi 3lt içicem diye o zaman da böbreklere zarar dedi.. öyle işte
yok kız niye şaka ediyim ciddibişi olsa 75liğe yada 100 lüğe gönderirdi herhall üstüne basa basa annem insülin kullanıyo dediğim halde 50lik yatılar ve sadece meyveden uzak dur dediler ne bilim bence problem edilcek bişi değil takılma rahat oll zaten 140 sınırmışş 1-2den ne olacakk benim 2. ya ondan rahatım bide özel hastane yok çevremde devlete gidiyorumm pek önemsemiyorum sanırım onları allaha emanet gidiyoruzz kendimi biliyorum ya gerisi önemli değillciddi olmazsınnnn şaka bu dimi:)
benimde babam şeker hastası ama 60 yaşından sonra çıktı şeker hayırlısı bakalım benim tansiyonum ve şekerim hep düşüktü hamilelikten önceaynen bende meyve çok yiyordum ama yapacak bişi yok valla idare edicez artık ben pek takmadım açıkçası annem şeker hastası olduğu çin yüksek bekliyordum böle çıkınca güle oynaya geldim ondan sanırım takılma bence al bi ekmek eline oturduğun yerde kemirr
Sizin ganimetler pek bir şık mış. Çok güzeller. güle güle giydirn inş Allah.
Çok güzeller. Güle güle giydir inş allah.Teyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.
Nereye bilmiyorum canım ama bizde çok dolaştık 3 kapılı gardolap + büyüyen beşik ve şifonyer grubu olarak 3500 den aşağı bulamadık tek bir yer 3100 dedi gardolap 4 kapılı olarak. Arkadaşların 2 tanesi çiçek mobilya dan aldı. Ben bu akşam gidip ordan fiyat alacağım. Ya çiçek e ya da şahin bebeye sipariş vereceğim ve mobilya olayını kapatacağız inş Allah.Kaşçı dediğin arkadaş nereye yaptırdı.Ben çok gezdim ve bana verilen fiyatlar genelde aynı.Benim istediğim mdf 4 kapılı dolap+şifonyer+büyüyen beşik+bambu beşik+anne koltuğu+uyku seti hepsi 4500-5000 tl arası.Peşin fiyatlar tabi .1500 lira içinde neler var mdf pahalı çünkü.Ben de çok kararsızım haftasonu inegöle de bakıp son kararımı vericem inşallah
SAğlıklı olduğunu duydun, gördün ya kısa da olsa onunla avunacaksın artık. Yapacak bir şey yok. Her şey yolunda ya çok şükür oturup ona sevineceğiz :) Ohh ebeye de ne güzel söylemiş.doktordan geldik annişler ama hiç çok göremedim minnoşumu 775gr 32cm olmuşuz :) hiç bi sıkıntımız yok kasılmalaırmı söyledim nstye bağladıı magnezyumu günde 2 kereye arttırdı bol bol istarahat su dedi o kadarcıkebenin dediklerini dedim malum hiç kilo almadım henüz ebe kızmıştıı hiç takma onun deidklerini dedi o kendini spor salonuna yazdırsın kıskanç dedii bebek gayet ii ve sağlıklı dedi bizden hbrler bu kadar ama çok kısa sürdüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?