2014 Aralık Anneleri

valla canım abur cubur falan yemiyorum hiç. hem kilo almamak için hem de faydası yok diye. hamur işini de çok sınırlı yiyorum. belki 10 günde bir 1 dilim börek. ama hergün mutlaka medine hurması ceviz badem kuru üzüm yiyorum. kahvaltımı baya sıkı yapıyorum. hergün 1 yumurta mutlaka yiyorum.

ya aşırı kilo almadın aslında ben de senin kadar aldım. gerçi dikkat ediyoruz baya.
evet ya listeni paylaş merak ediyorum

Canım ben bu saydıklarının hepsini uyku seti hariç 4.000 TL ye çiçekten aldım.

Maş Allah bebişine. Kan ilacına düzenli kullanmaya çalış canım ta. Allah korusun kansız kalma sonra. Doğuma kadar normal seviyeye çıkarmaya bak. Kan yapıcı şeyler de ye.

Canım ben bu saydıklarının hepsini uyku seti hariç 4.000 TL ye çiçekten aldım.
Az önce aradım kaça kadar açıklar diye. Bir bayan çıktı. Ben sizi 7:30 a kadar beklerim dedi. Bu bayanla pazarlık yapabilir miyiz ki. Kimdir necidir. Beklediğine göre yetkisi vardır pazarlığa Çok fena pazarlık yapacağız. Bu akşam bir yerden aldım aldım alamazsam doğuma kadar karar veremem bir daha

maşallah bebeğine. sen neden kan hapı kullanmadın canım aman ihmal etme..

ya aşırı kilo almadın aslında ben de senin kadar aldım. gerçi dikkat ediyoruz baya.
evet ya listeni paylaş merak ediyorum

paylaşıcam elifcim. canım ben 12 kilo aldım. bu hafta 2 kilo aldım. sen kaç aldın ki?

Maş Allah bebişine. Kan ilacına düzenli kullanmaya çalış canım ta. Allah korusun kansız kalma sonra. Doğuma kadar normal seviyeye çıkarmaya bak. Kan yapıcı şeyler de ye.
Ben biraz vurdumduymazim dr un verdigi hicbir ilaci kullanmiyorumm ama artik mecbur kan ilacina basliycam. Beslenme konusunda zaten hic dikkat etmiyorum abur cubur ne varsa yiyorum. Sut yumurta yogurt et şuan ağzima sürmediklerim uzum kurusu suyu falan aliyim insalah ise yarar. Bu arada bebeklerinizin cicileri cok guzel bende cekmekisterdim ama hepsini benim kız kıskanıyor diye sakladik ortaliga cikartamiyoruz korkusuna

maşallah bebeğine. sen neden kan hapı kullanmadın canım aman ihmal etme..

paylaşıcam elifcim. canım ben 12 kilo aldım. bu hafta 2 kilo aldım. sen kaç aldın ki?
Kan hapi zaten kullanamiyordum istifra ettiriyor solusyon yazmisti oda tadini begenmedim oguruyorum simdi portakal suyuile birlikte ic dedi.

anam bu kiloları nasıl alıyonuz ya folik asit demir decavit magnezyum ne varsa içiyom yiyomm ama hala tık yok 1 kg bilee hayır çocuk 800gr olmuş suyu felan vardır 1,5 kg herhalde çocuğun kilosu nerde çocuk varsa ben neden almıyom anlayamadım yaa

canım merhaba benim doktorda 75 lik yaptı.85/172/147 çıktı.ama kendisine ulaşmak ne mümkün 2 gündür.nasıl yorumladı doktorun sonuçlarını? sanırım benim de bu son değer yüksek gibi.ama daha ulaşamadım kimseye.

Evet öyleymiş bana da arkadaşım söyledi yoksa ben almayı düşünmüyordum pompa falan. Ama bulunsun acil bir durum falan olur hazırlıklı olmak iyidir :)
TABİKİ CANIM HASTA FELAN OLDUĞUNDA

CANIM YEDİKLERİNEDE DİKKAT EDERSEN KANIN YÜKSELİYO BEN İĞNEYLE FELAN ZOR YÜKSETTİM HAPIDA 2 TANE ALIYORUM ÇEKİRDEKLİ KURU ÜZÜM FELAN TÜKET BANA İYİ GELDİ BAYA

KAN DÜŞÜKLÜĞÜ BEBİŞEDE SIKINTI CANIM BEBİŞLERİMİZ İÇİN MECBUR İÇECEZ

Beslenme konusunda bende çok dikkatsizim ya Süt içmeye çalışıyorum ama abur cuburdan hamur işinden de hiç vazgeçmiyorum. Hadi vitaminler falan neyse de kanı ihmal etme. Ben başından beri verdiği tüm ilaçları içiyorum. Onlarda kilo aldırdı her halde bana yoksa bu aralar hiç iştahım yok. Kiloda almıyorum. 69-70 arası gidip geliyorum.
Ayy haklısın valla ama bebiş iyi çok şükür. Gelişiminde falan bir problem yok. Demekki sen zamanında çok depolamışsın vitaminleri senden besleniyor daha doğrusu senin kilonu sömürüyor :) Sana aldırmıyor :)
Biz 11 kilo aldıkta ne oldu sanki.

A

Amman yat. Kalkma mümkünse. Ilk oğlumda Dr aşağıda diyip durdu ama adamakıllı ikaz etmedi beni. 33 haftalık doğum yaptım !

Rahim ağzın kaç cm söyledi mi Dr un?

Bende serklaj var . 19haftalıkken acile gittim. Gitmesem bikaç güne doğum yapıyonu

kilo bende de aldı başını gidiyor 12 kilo aldım ama yapacak bişey yok vitaminler yemeler içmeler kuzum daha 1 kg bile değil

Kan hapi zaten kullanamiyordum istifra ettiriyor solusyon yazmisti oda tadini begenmedim oguruyorum simdi portakal suyuile birlikte ic dedi.

bana da once solüsyon verdi iğrençt tadı. normal hapa döndük sonra

seni öldürebilirmiyim sakıncası yoksaaaaaa

Bnm de 79-169-137-141 çıktı. Dr normal dedi ama 4.değer 3.den yüksek o ilginç. Bi de bebek 2 hft öndeydi 28+0 da. Ben 24 hft ya kadar topl 2 kg almıştım 26 hft da top 6kg olmuş. Topl kilo çok değil ama dengesiz bi durum var.
Brz dikkat edim diyorum da tatlı manyağıyım ki ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…