valla canım abur cubur falan yemiyorum hiç. hem kilo almamak için hem de faydası yok diye. hamur işini de çok sınırlı yiyorum. belki 10 günde bir 1 dilim börek. ama hergün mutlaka medine hurması ceviz badem kuru üzüm yiyorum. kahvaltımı baya sıkı yapıyorum. hergün 1 yumurta mutlaka yiyorum.Masallah diyelim canimnazar degmesin. Ya bn de biraz tombik olsun istiyorumm :) son zamnlarda yediklerime dikkat edemedim. Ise guce verdim evde kendimi. Yanlis yaptim ama bilincinde olmadim. Aslinda bnmki de bir hafta onden gidiyodu hep. Son kontrolumde az kilo almisti. Tabi once saglikli olmasi onemli ama bulantilarimi daha yeni yeni atlattim. Kahvalti yapamiyodum erken saatte. Bi de dr um hic vitamin filan vermemisti bu zamana kadar. Dr umu degistirdim iki haftadir decavit ve osteocare kullaniyrm. Cnku artk sikayetlerim de artmisti. Kasilma, sirt agrisi, kramp gibi.. iki hafta snra tkrar kontrolum var bkalim kac gr olcaz artik sabah kahvaltimi da yapiyorum. Pekmez yumurta peynir sut. Her gun muz ceviz filan da yemem lazim. Sen ne yiyosun canim anlat =)(=
ya aşırı kilo almadın aslında ben de senin kadar aldım. gerçi dikkat ediyoruz baya.inşallah canım gönlünce olur inşallah.. 100lük yüklendi, 3değerden 1 tabesi yüksek. diyet yapıcam. yarın diyetisyenle randevum. bi sorun olduğu belli canım, az yiyerek bunca kilo normal değildi zaten. yarın yazarım detayları listemi.
Kaşçı dediğin arkadaş nereye yaptırdı.Ben çok gezdim ve bana verilen fiyatlar genelde aynı.Benim istediğim mdf 4 kapılı dolap+şifonyer+büyüyen beşik+bambu beşik+anne koltuğu+uyku seti hepsi 4500-5000 tl arası.Peşin fiyatlar tabi .1500 lira içinde neler var mdf pahalı çünkü.Ben de çok kararsızım haftasonu inegöle de bakıp son kararımı vericem inşallah
Maş Allah bebişine. Kan ilacına düzenli kullanmaya çalış canım ta. Allah korusun kansız kalma sonra. Doğuma kadar normal seviyeye çıkarmaya bak. Kan yapıcı şeyler de ye.Merhaba kizlar bende simdi dr dan geldim, bebisim 1250 gr olmus, boyda 38 cm dedi. Kan tahlili yapti ama kan degerim cok dusuk cikti cok kizdi bana bu degerlerle doguma nasil girceksin dedi. Normalde kan ilaci vermisti ama kullanmiyordum. Simdi kullanmaya basliycam gunde 2 doza cikardi bu degerlerle doguma girersen kan takviyesi yapmak zorunda kaliriz dedi. Bir daha 32 haftada kontrola cagirdi ondan sonra kontroleri sıklastırcaz dedi.
Az önce aradım kaça kadar açıklar diye. Bir bayan çıktı. Ben sizi 7:30 a kadar beklerim dedi. Bu bayanla pazarlık yapabilir miyiz ki. Kimdir necidir. Beklediğine göre yetkisi vardır pazarlığaCanım ben bu saydıklarının hepsini uyku seti hariç 4.000 TL ye çiçekten aldım.
Merhaba kizlar bende simdi dr dan geldim, bebisim 1250 gr olmus, boyda 38 cm dedi. Kan tahlili yapti ama kan degerim cok dusuk cikti cok kizdi bana bu degerlerle doguma nasil girceksin dedi. Normalde kan ilaci vermisti ama kullanmiyordum. Simdi kullanmaya basliycam gunde 2 doza cikardi bu degerlerle doguma girersen kan takviyesi yapmak zorunda kaliriz dedi. Bir daha 32 haftada kontrola cagirdi ondan sonra kontroleri sıklastırcaz dedi.
ya aşırı kilo almadın aslında ben de senin kadar aldım. gerçi dikkat ediyoruz baya.
evet ya listeni paylaş merak ediyorum
ben de 10,5-11 arası aldım. 1 kg cuk fark var ama senin 1 haftada 2 kilo çok olmuş.maşallah bebeğine. sen neden kan hapı kullanmadın canım aman ihmal etme..
paylaşıcam elifcim. canım ben 12 kilo aldım. bu hafta 2 kilo aldım. sen kaç aldın ki?
Ben biraz vurdumduymazim dr un verdigi hicbir ilaci kullanmiyorumm ama artik mecbur kan ilacina basliycam. Beslenme konusunda zaten hic dikkat etmiyorum abur cubur ne varsa yiyorum. Sut yumurta yogurt et şuan ağzima sürmediklerimMaş Allah bebişine. Kan ilacına düzenli kullanmaya çalış canım ta. Allah korusun kansız kalma sonra. Doğuma kadar normal seviyeye çıkarmaya bak. Kan yapıcı şeyler de ye.
Kan hapi zaten kullanamiyordum istifra ettiriyor solusyon yazmisti oda tadini begenmedim oguruyorum simdi portakal suyuile birlikte ic dedi.maşallah bebeğine. sen neden kan hapı kullanmadın canım aman ihmal etme..
paylaşıcam elifcim. canım ben 12 kilo aldım. bu hafta 2 kilo aldım. sen kaç aldın ki?
canım merhaba benim doktorda 75 lik yaptı.85/172/147 çıktı.ama kendisine ulaşmak ne mümkün 2 gündür.nasıl yorumladı doktorun sonuçlarını? sanırım benim de bu son değer yüksek gibi.ama daha ulaşamadım kimseye.canım bana 75 lik yapıldı sırayla 104/215/90 çıktı diyetisyene yönlendirdi 1 hafta sonra açlık tokluk bakıldı o da 82/143 çıktı şimdi yine diyete uyacağım ve haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
benim ilk gebeliğim konyadayım benim gebeliğim sorun yaşamadım ama her kontrolde bir sıkıntım oldu amniyosentez bile oldum şimdi de şeker çıktı Rabbim evlatlarımızla,sevdiklerimizle sınamasın diyete uyalım sabredelim Rabbim gücümüzü sabrımızı arttırsın inşallah
TABİKİ CANIM HASTA FELAN OLDUĞUNDAEvet öyleymiş bana da arkadaşım söyledi yoksa ben almayı düşünmüyordum pompa falan. Ama bulunsun acil bir durum falan olur hazırlıklı olmak iyidir :)
Merhaba kizlar bende simdi dr dan geldim, bebisim 1250 gr olmus, boyda 38 cm dedi. Kan tahlili yapti ama kan degerim cok dusuk cikti cok kizdi bana bu degerlerle doguma nasil girceksin dedi. Normalde kan ilaci vermisti ama kullanmiyordum. Simdi kullanmaya basliycam gunde 2 doza cikardi bu degerlerle doguma girersen kan takviyesi yapmak zorunda kaliriz dedi. Bir daha 32 haftada kontrola cagirdi ondan sonra kontroleri sıklastırcaz dedi.
KAN DÜŞÜKLÜĞÜ BEBİŞEDE SIKINTI CANIM BEBİŞLERİMİZ İÇİN MECBUR İÇECEZBen biraz vurdumduymazim dr un verdigi hicbir ilaci kullanmiyorumm ama artik mecbur kan ilacina basliycam. Beslenme konusunda zaten hic dikkat etmiyorum abur cubur ne varsa yiyorum. Sut yumurta yogurt et şuan ağzima sürmediklerimuzum kurusu suyu falan aliyim insalah ise yarar. Bu arada bebeklerinizin cicileri cok guzel bende cekmekisterdim ama hepsini benim kız kıskanıyor diye sakladik ortaliga cikartamiyoruz korkusuna
Çok iyimiş canım bende büyük ihtimal çiçekten alacağım, bize 4750 fiyat vermişti çiçek, bu fiyatı öğrenmem iyi olduCanım ben bu saydıklarının hepsini uyku seti hariç 4.000 TL ye çiçekten aldım.
Beslenme konusunda bende çok dikkatsizim yaBen biraz vurdumduymazim dr un verdigi hicbir ilaci kullanmiyorumm ama artik mecbur kan ilacina basliycam. Beslenme konusunda zaten hic dikkat etmiyorum abur cubur ne varsa yiyorum. Sut yumurta yogurt et şuan ağzima sürmediklerimuzum kurusu suyu falan aliyim insalah ise yarar. Bu arada bebeklerinizin cicileri cok guzel bende cekmekisterdim ama hepsini benim kız kıskanıyor diye sakladik ortaliga cikartamiyoruz korkusuna
Ayy haklısın valla ama bebiş iyi çok şükür. Gelişiminde falan bir problem yok. Demekki sen zamanında çok depolamışsın vitaminleri senden besleniyor daha doğrusu senin kilonu sömürüyor :) Sana aldırmıyor :)anam bu kiloları nasıl alıyonuz ya folik asit demir decavit magnezyum ne varsa içiyom yiyomm ama hala tık yok 1 kg bilee hayır çocuk 800gr olmuş suyu felan vardır 1,5 kg herhalde çocuğun kilosu nerde çocuk varsa ben neden almıyom anlayamadım yaa
bacım trilaylom emin ol bende senle aynı durumdayım azcık laptop karşısında oturmak bile belimi ağrıtyor bebek aşağıda hayırlısıyla 30 haftayı bir devirebileydik.. bana doktorum açık açık doğarsa yaşamaz dedi ALLAH korusun çok çok acı birini zaten kaybettim geçen yıl ekim24 de yine aynı durum olmasın... DUA edelim rabbim sana da iyi şifalar versin ...
inşallah sağ salim doğuralım,buluşuruz çok güzel olur.
Bnm de 79-169-137-141 çıktı. Dr normal dedi ama son değer 3.den yüksek o ilginç. Bebek de 28+0 da 2 hafta öndeydi. 24 haftaya kadar 2 kilo almıştım. 26 haftada bi tartıldım 2 haftada 4 kilo almışım.Bende de var bi ayarsızlık.
Dikkat etsem diye düşünüyorum ama tatlı manyağıyım ki ben.
50likte açlık 80 tokluk 154 (sınır 140)
100lükte açlık 80
1.saat 195 (sınır 180)
2.saat 130 (sınır 160)
3.saat 113 (sınır 140)
1.saatim yüksek o yüzden diyetisyene gönderdi. var bi sorun canım ayaklar ödem az yeyip maksimum kilo alıyorum. allah beterinden korusun. buna da şükür.
Kan hapi zaten kullanamiyordum istifra ettiriyor solusyon yazmisti oda tadini begenmedim oguruyorum simdi portakal suyuile birlikte ic dedi.
anam bu kiloları nasıl alıyonuz ya folik asit demir decavit magnezyum ne varsa içiyom yiyomm ama hala tık yok 1 kg bilee hayır çocuk 800gr olmuş suyu felan vardır 1,5 kg herhalde çocuğun kilosu nerde çocuk varsa ben neden almıyom anlayamadım yaa
100lükte açlık 80
1.saat 195 (sınır 180)
2.saat 130 (sınır 160)
3.saat 113 (sınır 140)
1.saatim yüksek o yüzden diyetisyene gönderdi. var bi sorun canım ayaklar ödem az yeyip maksimum kilo alıyorum. allah beterinden korusun. buna da şükür.
Bnm de 79-169-137-141 çıktı. Dr normal dedi ama 4.değer 3.den yüksek o ilginç. Bi de bebek 2 hft öndeydi 28+0 da. Ben 24 hft ya kadar topl 2 kg almıştım 26 hft da top 6kg olmuş. Topl kilo çok değil ama dengesiz bi durum var.inşallah sağ salim doğuralım,buluşuruz çok güzel olur.
100lükte açlık 80
1.saat 195 (sınır 180)
2.saat 130 (sınır 160)
3.saat 113 (sınır 140)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?