2014 Aralık Anneleri

ben de bulantı yapıyor diye kullanamamıştım ilaçlarımı ve son gittiğimde bana da aynı şeyi söyledi doktorum kan değerlerim çok düşmüş.1 haftadır sabah akşam kullanmaya başladım bakalım inşallah düzelir.
sen de kullan canım ihmal etme demek ki bu aylarda vücudumuzun daha çok takviyeye ihtiyacı oluyor. senin bi kuzucuğun daha vardı değil mi? halden düşme sakın Allah esirgesin..

o sahibinin kızı galiba canım. ona dedim zaten ben biri gelecek diye. haberi var onun. yapın tabi ya. alıcı görürse sizi iner zaten bugün alamazsan sana mobilya zor yetişir artık. üretime giriyo havalndırıyolar kurutma için bekletiyolar falan. benim mobilya 1 ay sürmüştü hazırlanması. ama ben 2 ayda teslim aldım tabi odası hazır olmadığı için. bana mobilyanızı biz havalandırdık dediler.

Ama napiiiimmm gorunce dayanamiyorumm :) bi de simdiden hazirlanmis hediyeler var. Daha onlar gelicek. Herseyimiz tamamlansin hepsini toplu cekip koyucam buraya:) daha bebek odasi gelmedi ama ben kendi sifonyerimi bosaltip bebisimin kiyafetlerini doldurdum bile icine :)

hmm iyi bari kızıysa. sordu zaten daha önce geldiniz mi diye. Yok dedim arkadaşımın tavsiyesi ile geleceğiz. Gidince sizi söyleyeceğim diğer arkadaşla birlikte. Aynen valla aldık aldık. Bayramdan sonra getirseler havalanacak sonra yerleşecek falan. Biz o sırada odayı boyayacağız falan anca yetişir. Ohh sizinki kokusuz gelecek ne güzel :)
Kız niye boşuna iş çıkardın kendine sonra tekrar onu çıkar onu koy :) Evet toplu bir çekim bekliyoruz. Bende toplu çekeceğim ama kıyafetlerin çoğu bende değil eskiteceğim diye vermiyorlar

canım benim 75 likte 2. değerim yüksek olduğu için diyetisyene yönlendirip 1 hafta sonra açlık tokluk yapıldı oda yüksek ama idare eder deyip diyete devam haftaya açlık tokluğa yapılacak

güle güle giysin bebiş, çok tatlı oluyo bu kıyafetler yaaa minik minik. :)

canım bu smokinin markası ne çok güzelmiş, çok beğendim. güle güle giysin bebiş
Saol tatlim crazy baby internet sitesinden aldim. Su an cook uygun fiyati. Indirimde..

Heveslendim yaa :)) hem odasi gelsinn bir aya butun cicilerini yikayip utuleyecegimm o zamann yerlestiririm kendi dolaplarina. Yikamadan once de hepsini fotolarim. Hem eksiklerim de tamamlanmis olur o zamana. Su an aldiklarim biraz ince gibiler. O yuzden kislik kalin seyler de bakicam biraz.

annemin dediği gibi hiç gözünüz doymayacak. Dünya kadar şey alıyoruz ama hala eksik gibi geliyor :)
İnsan hevesleniyor. Ben odası gelmeden yıkayıp ütüleyip sarılp kaldırmayı düşünüyorum. Odası gelince direkt yerleştireyim. Çünkü biz odanın siparişini bile bu gün vereceğiz gelmesi rahat 1 ay. Ondan sonra yıkamaya zaman olmaz. Şimdiden halledeyim kısmetse. offf hangi birini yapacağım. Daha bir sürü şey var yapılacak.

canım benim 75 likte 2. değerim yüksek olduğu için diyetisyene yönlendirip 1 hafta sonra açlık tokluk yapıldı oda yüksek ama idare eder deyip diyete devam haftaya açlık tokluğa yapılacak
internette okuduğuma göre tüm değerler normal sınırda görünüyor benim ama doktora danışmak lazım tabii.bu şekilde yorumlamak da doğru değil :) diyet verdi demek ha.tahminimce bana da yapacak bi güzellik gibime geliyor :)

Aynen bir suru is var.. ben genis temizlige basladim. Halilarimi yikamaya gonderdim.butun mobilyamin icini bosaltip temizledim. Komple temizlik bitsin snra rahat rahat bn de yikarim utulerim bebisimin cicilerini.. kurbandan snraya pek is birakmicam. Bi tek sekerlerini hazirlamak kalsin.

kızlar sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptılar ben de madem burda yapılıyor yaptırayım hastanede uğraşmamayım dedim. bana kahvaltı yapmanda sakınca yok dedi hafif bi kahvaltı yaptım gittim. benden sadece şekerden sonra kan aldı. siz hep açlık şu kadar tokluk bu kadar diyosunuz. bi de üstüne bizim makinalara yeni bakım yapmışlar değerin 149 çıkmış ama makinadan olabilir hastanede tekrar yaptır diyor. şekerim yoksa da sayelerinde yükselecek zaten. tekrar yaptırmalımıyım sizce. sinirlerimi bozdular.

çok iyi almışın vallaa güle güle kullanın

kızlar sonunda tam istediğim gibi bi uyku seti buldum bu sefer de almak sıkıntı oldu, sadece istanbul'da mağazaları varmış. bayrama gidince alacağım inşallah. Nasıl sizce??
Eki Görüntüle 1240347
Çok güzel çok şık ve şirin. Klasik modellerden farklı ben çok beğendim.
Halıları vermek benim son işim olacak. Hatta geldiğinde yaymayacağım bile :) HEpsi açık renk çok çabuk kirleniyor
Komple temizlik için de erken benim için. Cadde üstü evim hemen pisleniyor. Son zamanlarda ablam ve annem yapar zaten temizliğimi. O yönden rahatım. Sende dikkat et yorma kendini. Dolap içlerine ben de bi el atsam süper olacak.
kızlaaaar,

nasıl geçecek şu 3 ay?? tavsiyesi olan var mı :)
Hiç bir fikrim yok ama çok hızlı geçecekmiş gibi bir his var içimde. Çünkü yapılacak çok şey var bizim.
Ben hastanede yaptırdım 50 gr lık. SAdece şekerli suyu içtikten sonra kan aldılar. Öncesinde almadılar. Sağlık ocaklarında yapılan testlere güvenmiyorum. 2 kere kan grubu testi yaptılar yine de belirleyemediler. Halbu ki belli 0 rh + ama yapalım dediler iyi dedim. Sonra da olmadı siz hastanede yaptırıp sonucu getirin dediler. Olduuu. Aşılar olmasa gitmeyeceğim ama mecbur gidiyoruz işte.

Kizlar görüşlerinden süt gelen var mi ya benim 22.haftadan beri gelmeye başladı galiba sabah uyaninca birkaç kez pijamamda gogusume denk gelen kisimda lekeler gördüm sıkınca sut geldi çok sasirdim sutum çok mu olacak acaba ya ayy inşallah

hadi bakalım inşallah bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…