benimde geliyor helede sağ memeden soldanda 2 haftadır kolostrum akıntısına benzer bir sıvı geliyor... doktor erken doğum riskide gördüğü için önemle üzerinde durdu ama artık nasip kısmet bakalım ne olacakKizlar görüşlerinden süt gelen var mi ya benim 22.haftadan beri gelmeye başladı galiba sabah uyaninca birkaç kez pijamamda gogusume denk gelen kisimda lekeler gördüm sıkınca sut geldi çok sasirdim sutum çok mu olacak acaba ya ayy inşallah
yaaa erken doğum mu olabilirmiş sut gelincebenimde geliyor helede sağ memeden soldanda 2 haftadır kolostrum akıntısına benzer bir sıvı geliyor... doktor erken doğum riskide gördüğü için önemle üzerinde durdu ama artık nasip kısmet bakalım ne olacak
sizin cicilerde çok güzelllllTeyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.
kızlar sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptılar ben de madem burda yapılıyor yaptırayım hastanede uğraşmamayım dedim. bana kahvaltı yapmanda sakınca yok dedi hafif bi kahvaltı yaptım gittim. benden sadece şekerden sonra kan aldı. siz hep açlık şu kadar tokluk bu kadar diyosunuz. bi de üstüne bizim makinalara yeni bakım yapmışlar değerin 149 çıkmış ama makinadan olabilir hastanede tekrar yaptır diyor. şekerim yoksa da sayelerinde yükselecek zaten. tekrar yaptırmalımıyım sizce. sinirlerimi bozdular.
MARKASI NE?
Çok güzel çok şık ve şirin. Klasik modellerden farklı ben çok beğendim.
benim kasılma ve bebeğin aşağıda olmasından dolayı sıkıntılarım var tabi göğüslerden de süt vari şeyler gelince dr demişti ama sadece sütün gelmesinin etkisi yoktur zaten bir çok gebelikte 2 ay kala kanallar açılyor gelmesi de normal gelmemeside diye biliyorumyaaa erken doğum mu olabilirmiş sut gelince
Kizlar görüşlerinden süt gelen var mi ya benim 22.haftadan beri gelmeye başladı galiba sabah uyaninca birkaç kez pijamamda gogusume denk gelen kisimda lekeler gördüm sıkınca sut geldi çok sasirdim sutum çok mu olacak acaba ya ayy inşallah
canım benim seriye bağlamıştı her sabah aynı saatte canım kıymetli bi de çığlık atarak uyanıyordumanladım bi kez kramp olduğu için kullanmak istemedim ama tekrarlarsa tabiki kullanırım
benim kasılma ve bebeğin aşağıda olmasından dolayı sıkıntılarım var tabi göğüslerden de süt vari şeyler gelince dr demişti ama sadece sütün gelmesinin etkisi yoktur zaten bir çok gebelikte 2 ay kala kanallar açılyor gelmesi de normal gelmemeside diye biliyorum
çok güzel şeyler almissiniz bayildim hepsine çok tatlilar iyi günlerde gitsin ogluşunTeyzeleriii bizim cicilerimiz nasill?? Bunlarin disinda bikac takim baslik, eldiven, patik, onluk gibi aksesuarlarimiz var. Ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-pijama-ayakli pijama var.(takimlarin altina giydirmek icin malum kis bebegi) Iki hastane cikisi, bikac tane ust alt aldik. Yelek ve patiklerimiz su an orulmekte :) sizce yeterli mii?? Artik kendime dur demeli miyim bilemedim :-D bu arada bi kismi crazy baby nin urunleri. Bn cok begendim kaliteli, guzel.
kullanmammı ...hem 1 adet beypazarı emden suyuCnm kasılmalar için ilaç kullanıyo musun?
Ben kasım kasım kasılıyorum nidilata rağmen.
geçen gün banyodan sonra benimn de geldi damla şeklinde. sonra hiç gelmedi ama. sıkmamak gerekiyormuş. Dokunma sen orayaKizlar görüşlerinden süt gelen var mi ya benim 22.haftadan beri gelmeye başladı galiba sabah uyaninca birkaç kez pijamamda gogusume denk gelen kisimda lekeler gördüm sıkınca sut geldi çok sasirdim sutum çok mu olacak acaba ya ayy inşallah
arzumun uygun bir modeli var 64 mü 59 arasında fiyatı.. kulaktan ölçebilenlerden onu düşünyom ama henüzalmadımKızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Ben çok kararsız kaldım.
Aslında sordum en son ayrintili için gittiğimde doktorum normal demişti daha geniş sutyenler takmaya baslamalisin artik dedi bilemiyorum tedirgin oldum simdi benim sancım agrim kasilmam yok hicMlsf ilgisi yok cnm. Dr una danış bu konuyu. Önemli olabilir. 22 hafta epey erken çünkü
hiimm peki canim tesekkur ederim sana da allah şifa versin çok geçmiş olsunbenim kasılma ve bebeğin aşağıda olmasından dolayı sıkıntılarım var tabi göğüslerden de süt vari şeyler gelince dr demişti ama sadece sütün gelmesinin etkisi yoktur zaten bir çok gebelikte 2 ay kala kanallar açılyor gelmesi de normal gelmemeside diye biliyorum
n
Çok uyguna almışşsın gerçekten ,nerede oturuyosun Bursa daysan bizde ordan alalım
kesinlikle göğüs uçalrını uyarmamak gerekiyormuş. geçen gebeliğin başından beri okuduğum bir kitabım var onda doğum kısmını okuyayım dedim aynenn şunu yazıyordu doğum sancısı kasılmaları gelmiyorsa şayet henüz bilimsel olmasada göğüs uçları 5 er dakika arayla sıkılıp bırakılması rahmi uyarıp sütün gelmesi ile rahim kasılmalarını tetikliyor diye... ondan beri iyice tırstım normalde bizim ekim sonu gibi gelse normal diyecemde taaa ağustosda gelmeye başladı ya bakalımmgeçen gün banyodan sonra benimn de geldi damla şeklinde. sonra hiç gelmedi ama. sıkmamak gerekiyormuş. Dokunma sen oraya
%29
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 bu modelide arkdşm önermişti braunun bu tarz kişisel bakım aletleri iyiydir hani ama bu nasıl bilemem 119 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?