2014 Aralık Anneleri

benimde geliyor helede sağ memeden soldanda 2 haftadır kolostrum akıntısına benzer bir sıvı geliyor... doktor erken doğum riskide gördüğü için önemle üzerinde durdu ama artık nasip kısmet bakalım ne olacak

yaaa erken doğum mu olabilirmiş sut gelince

sizin cicilerde çok güzelllll
güle güle giysin bebişcik

yaptır canım bence, çok saçma yani makineden olabilir belki ama değilse şekerin yüksek demek oluyor bu. boşver sen git baştan yaptır hastanede. aç karnına gidince açlığı da ölçerler, sonra şeker verip tekrar ölçtürürsün. inşallah dediği gibi makineden kaynaklanıyordur

babyhome

Çok güzel çok şık ve şirin. Klasik modellerden farklı ben çok beğendim.

dün annemle çıkmıştık, alalım da aklımızdan çıksın dedi annem ama bulamadım istediğim gibi. ya hello kity ya kocaman ayıcıklı modeller vardı. bunu görünce çok hoşuma gitti benim de.

yaaa erken doğum mu olabilirmiş sut gelince
benim kasılma ve bebeğin aşağıda olmasından dolayı sıkıntılarım var tabi göğüslerden de süt vari şeyler gelince dr demişti ama sadece sütün gelmesinin etkisi yoktur zaten bir çok gebelikte 2 ay kala kanallar açılyor gelmesi de normal gelmemeside diye biliyorum

Mlsf ilgisi yok cnm. Dr una danış bu konuyu. Önemli olabilir. 22 hafta epey erken çünkü

şimdi 69-70 arası gidip geliyorum. 59 la hamile kalmıştım. 15 kg hedeflemiştim ama sanırım geçicem.2,5 ay var 5 den fazla alırım 2,5 ayda

bi arkadaşa cvp yazmıştım ama sanırım alıntılayamadım

Cnm kasılmalar için ilaç kullanıyo musun?
Ben kasım kasım kasılıyorum nidilata rağmen.

Keşke ben de yaptırmasaydım direk hastaneye gitseydim. sağlık ocağına aşıdan başka bişey için gitmeyeceğim heralde ben de.

Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Ben çok kararsız kaldım.

çok güzel şeyler almissiniz bayildim hepsine çok tatlilar iyi günlerde gitsin ogluşun benim de oğlum olacak da papyonlu siyah smokin tulumu nerden aldiniz acaba internette görmüştüm de öyle biseyi mutlaka olsun istiyorum oğlumun

Cnm kasılmalar için ilaç kullanıyo musun?
Ben kasım kasım kasılıyorum nidilata rağmen.
kullanmammı ...hem 1 adet beypazarı emden suyu
hem magnesyum posssitiv diye bir hap
hemde magnezyumu içerisinde olan osmin possitive diye 2. bir hap kullanyorum 1 aydır

geçen gün banyodan sonra benimn de geldi damla şeklinde. sonra hiç gelmedi ama. sıkmamak gerekiyormuş. Dokunma sen oraya

Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Ben çok kararsız kaldım.
arzumun uygun bir modeli var 64 mü 59 arasında fiyatı.. kulaktan ölçebilenlerden onu düşünyom ama henüzalmadım

Mlsf ilgisi yok cnm. Dr una danış bu konuyu. Önemli olabilir. 22 hafta epey erken çünkü
Aslında sordum en son ayrintili için gittiğimde doktorum normal demişti daha geniş sutyenler takmaya baslamalisin artik dedi bilemiyorum tedirgin oldum simdi benim sancım agrim kasilmam yok hic
hiimm peki canim tesekkur ederim sana da allah şifa versin çok geçmiş olsun

geçen gün banyodan sonra benimn de geldi damla şeklinde. sonra hiç gelmedi ama. sıkmamak gerekiyormuş. Dokunma sen oraya
kesinlikle göğüs uçalrını uyarmamak gerekiyormuş. geçen gebeliğin başından beri okuduğum bir kitabım var onda doğum kısmını okuyayım dedim aynenn şunu yazıyordu doğum sancısı kasılmaları gelmiyorsa şayet henüz bilimsel olmasada göğüs uçları 5 er dakika arayla sıkılıp bırakılması rahmi uyarıp sütün gelmesi ile rahim kasılmalarını tetikliyor diye... ondan beri iyice tırstım normalde bizim ekim sonu gibi gelse normal diyecemde taaa ağustosda gelmeye başladı ya bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…