kesinlikle ben de ağustosdan beri 1 beden sütyenimi büyüttüm...Aslında sordum en son ayrintili için gittiğimde doktorum normal demişti daha geniş sutyenler takmaya baslamalisin artik dedi bilemiyorum tedirgin oldum simdi benim sancım agrim kasilmam yok hic
hiimm peki canim tesekkur ederim sana da allah şifa versin çok geçmiş olsun
arzumun uygun bir modeli var 64 mü 59 arasında fiyatı.. kulaktan ölçebilenlerden onu düşünyom ama henüzalmadım
Canım sağol bunları bi araştırayım. TEcrübeli annelerden de fikir bekliyorum.%29
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 bu modelide arkdşm önermişti braunun bu tarz kişisel bakım aletleri iyiydir hani ama bu nasıl bilemem 119 tl
benim arkadşın önerdiği demek 99 tl haa harikaaa aklımızda bulunsun ne diyim o kadar alınması gerek şey varkiiiiben bunu aldım canım gayet guzele benzıyor hızlı.al da 99 tl
Araştırayım bi canım. Off bitti diyorsun bir sürü şey çıkıyor :))ben bunu aldım canım gayet guzele benzıyor hızlı.al da 99 tl
aman ALLAHIM bunlarda ne adeta çeyiz sermişin gibi hey maşallah bakınca nekadar eksiğimizin olduğunu hissettim markaları ne bacım çok cici duruyolar... uyguna aldım demişin nerde bu yer yahu piyasada bizi baya kandıryolar desene.. hayırlı uğurlu olsun güle güle giysin bebişin inşallah
aynen tavsiye ederem.bende biberon strelizsayonu alsammı dıye dusunuyorum siz düşünüyomuusnuzAraştırayım bi canım. Off bitti diyorsun bir sürü şey çıkıyor :))
kesinlikleee bacım iki katındanda fazla olabilirdi sana diyim... güle güle kullanınevet canım artık kıyafet bısey almıcam valla.toptancı oldugu ıcın uygun canım perakende satıs yok markaları cok unlu değil ama bnm bildiğim markalar penyelerı gayet ıyı kalıtelı olanlarını aldım .ama dışardan alsaydım aynı seylerı resmen ıkı katıydı
aynı anda aynı şeyi yazmışızzz arkadaşdan ismini öğreniyim yazarım küçük bir cihaz 69 mı almışlardı ne bende alacam gibi ya bakalımaynen tavsiye ederem.bende biberon strelizsayonu alsammı dıye dusunuyorum siz düşünüyomuusnuz
Ben düşünmüyorum almayı. Ablamda almadı. Gerek görmedi. Şimdilik almam diyorum.aynen tavsiye ederem.bende biberon strelizsayonu alsammı dıye dusunuyorum siz düşünüyomuusnuz
canım benimki de 28.haftada 1275 gr idi. her çocuk 3 kilo doğacak diye bir şey mi var. ilk oğlumu 39+3de doğurdum. 4kilodan 10 gr eksik doğdu. ve de sezaryanla doğdu. bebek iri sen sezaryan yaparsın dedi diye mi sinirlerin bozuldu. Allah başka dert vermesin. sezaryan gibi rahat bir şey mi var.
kaç çıktı şekerin canım? diyet mi verdi dr.
braunun kulaktan ateş ölçerini alıcam ben sanırım ırt 4520Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Ben çok kararsız kaldım.
canımcım, ben cuski'nin mini swandoodle'larından sipariş verdim bugün, 4'lü. london cabs olan. bi de friendly organic'in puset temizleyici, yer temizleyici ve mobilya temizleyicisini.oh ohh çok sevindim güzel haberler bunlar mide yanman için sadece iki yudum soğuk süt iç ama iki yudum 3 olmasın zank diye kesiyor. ya da zeytin yağı ben içiyorum ikisini de ama bazen dayanılmaz oluyor benimki o zaman lansor alıyorum.. su hem erken doğumu da engelliyor aman diyim bol bol iç eksik etme bana doktorum 2-2.5lt içsen yeter dedi çok yırtınma dedi 3lt içicem diye o zaman da böbreklere zarar dedi.. öyle işte
Bebiş iyiymiş çok şükür. Yat dinlen bol bol.Kızlar merhaba sabah durumumu anlatmıştım size doktorumla görüştüm. Kendini yormuşsun bebek biraz aşağı inmiş dedi. Rahim duvarın iyi 4.4 dedi. Erken doğum sıkıntın yok bir hafta hiç birşey yapma sadece ayağını uzat dinlen dedi çok şükür bebeğim iyiymiş kızlar ya
Yarın ki araştırma konum belli oldu. Ateş ölçerler.braunun kulaktan ateş ölçerini alıcam ben sanırım ırt 4520
çok güzeller, güle güle giydir annesi
şunlara bakınnnn heleeeee :) bittercim ya güzel günlerde güle güle giysin inş.
ben de artık bu hafta sonu başlıyorum. deli gibi alışveriş yapcam bebişime. listem hazır. baby moll ve e bebek e bi gitcem. bir de ankaralı arkadaşlar biliyorlardır belki. sulu han varmış. oraya giden var mı tavsiye ediyor musunuz güzel şeyler var mı yoksa hiç gitmeyeyim mi?
Teşekkürler kızlar daha iyisi sizlerin olsun inşallah :)Günaydın annişler
Bitterim aldıkların çok güzel. Bayıldım. Kız değil mi işte süslü püslü kıyafetler. Çok güzeller çok. Güle güle giydirirsin inş Allah.
SAğol canım bende orayı düşünüyorum ama daha çıkamadım. Ablamın yazlıktan temelli dönmesini bekliyorum. Ablam olmadan alışverişin tadı çıkmaz
Aynen seçene kadar karayı seçtim :)Evet ucuz değil gerçekten. Biberon kadar fiytları emziklerin de :)
Pembe patik favorimiz zaten herkes ona bayılıyo civilden almıştık zaten başka bebek mağazası yok burda..oy çok tatlı hepsigüle güle giysin kuzucuk. en alttaki pembe patikten dün annemle gördük biz de, annem alalım dedi ama kasada sıra vardı bi' patik için beklemeyelim dedim. şimdi pişman oldum bak çok güzeller
oh ne güzel yapmışsın, güle güle giyin ikiniz deben başlarda çok aldım kendimi tutamadım, şimdi de veto yedim alışveriş yapmam yasaklandı etraftakiler tarafından. onların almasına da fırsat vermem lazımmış
mika kadehleri nereden aldın canım her yerde bulunur mu acaba?
Ben avent aldım canım artık yapacak bişey yok kullanan arkadaşlarım aventi önerdi banada..Neden berbat nesi kötü yani aventin?Her ikisini de kullandım. Avent berbat. Dr browns en iisi
Araştır canım benimde gündemim bu aralar ateş ölçer alından temassız mı yoksa kulaktan ölçen mi iyi karar veremiyorumBebiş iyiymiş çok şükür. Yat dinlen bol bol.
Yarın ki araştırma konum belli oldu. Ateş ölçerler.Allah'ım ben ne zaman işyerindeki işleri bitireceğim. Bebiş ile ilgili şeyler araştırmaktan işlerimi yapamaz oldum.
Ablam çocuklarını chicco nun digital ateş ölçeri ile büyüttü valla. Bende öyle alırım diyordum ama bir baktım nete dünya kadar çeşit yine kafam karıştı. Ablama söylesem kızacak bana beni de aştın sen deyip duruyor zaten :) Aşırı pimpirik oldum.Araştır canım benimde gündemim bu aralar ateş ölçer alından temassız mı yoksa kulaktan ölçen mi iyi karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?