2014 Aralık Anneleri

kesinlikle ben de ağustosdan beri 1 beden sütyenimi büyüttüm...
çok sağol abcım hepimize şifa evrsin rabbim

evet canım artık kıyafet bısey almıcam valla.toptancı oldugu ıcın uygun canım perakende satıs yok markaları cok unlu değil ama bnm bildiğim markalar penyelerı gayet ıyı kalıtelı olanlarını aldım .ama dışardan alsaydım aynı seylerı resmen ıkı katıydı

birde arkadaşım mam... gibi bir markanın küçük strerilizasyonunu joker mi tokermi o mağazadan almıştı onu öneryordu biberon emzik vs için onuda mı almak gerek bilemedim

kesinlikleee bacım iki katındanda fazla olabilirdi sana diyim... güle güle kullanın

aynen tavsiye ederem.bende biberon strelizsayonu alsammı dıye dusunuyorum siz düşünüyomuusnuz
aynı anda aynı şeyi yazmışızzz arkadaşdan ismini öğreniyim yazarım küçük bir cihaz 69 mı almışlardı ne bende alacam gibi ya bakalım

Kızlar merhaba sabah durumumu anlatmıştım size doktorumla görüştüm. Kendini yormuşsun bebek biraz aşağı inmiş dedi. Rahim duvarın iyi 4.4 dedi. Erken doğum sıkıntın yok bir hafta hiç birşey yapma sadece ayağını uzat dinlen dedi çok şükür bebeğim iyiymiş kızlar ya

bana 75 lik seker yüklendi degerlerim aclik 78 1 saat sonra -189 2 saat sonra -101 daha hastahaneye gitcem bide orda bakilcak ikincisinin normali 180 altiymis benim o tek yüksek cikti haftaya belli olur diyetmi baska biseymi yada hic cikmaz

canımcım, ben cuski'nin mini swandoodle'larından sipariş verdim bugün, 4'lü. london cabs olan. bi de friendly organic'in puset temizleyici, yer temizleyici ve mobilya temizleyicisini.

Bebiş iyiymiş çok şükür. Yat dinlen bol bol.
braunun kulaktan ateş ölçerini alıcam ben sanırım ırt 4520
Yarın ki araştırma konum belli oldu. Ateş ölçerler. Allah'ım ben ne zaman işyerindeki işleri bitireceğim. Bebiş ile ilgili şeyler araştırmaktan işlerimi yapamaz oldum.

çok güzeller, güle güle giydir annesi

Teşekkürler kızlar daha iyisi sizlerin olsun inşallah :)
Evet ucuz değil gerçekten. Biberon kadar fiytları emziklerin de :)
Aynen seçene kadar karayı seçtim :)
Pembe patik favorimiz zaten herkes ona bayılıyo civilden almıştık zaten başka bebek mağazası yok burda..
Her ikisini de kullandım. Avent berbat. Dr browns en iisi
Ben avent aldım canım artık yapacak bişey yok kullanan arkadaşlarım aventi önerdi banada..Neden berbat nesi kötü yani aventin?
Beğenmezsem sonrakini DR Browns alırız napalım..

Araştır canım benimde gündemim bu aralar ateş ölçer alından temassız mı yoksa kulaktan ölçen mi iyi karar veremiyorum

Araştır canım benimde gündemim bu aralar ateş ölçer alından temassız mı yoksa kulaktan ölçen mi iyi karar veremiyorum
Ablam çocuklarını chicco nun digital ateş ölçeri ile büyüttü valla. Bende öyle alırım diyordum ama bir baktım nete dünya kadar çeşit yine kafam karıştı. Ablama söylesem kızacak bana beni de aştın sen deyip duruyor zaten :) Aşırı pimpirik oldum.

yaa kızlarrr kafama takılıyo artık offff,kasılma dediğiniz şey karnın bi tarafının daha sert olması falan mı,bana çok sık olmamamk kaydıyla arada oluuyodu ama ben bebiş yapıyo diye düşünyorumm,korkuyorum şimdi,mesela bugün 1 kere oldu 2-3 saat öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…