2014 Aralık Anneleri

Kizlar ebe bi komsum var o bana alindan al dedi.kulajtan olcmek zor oluyomus zarar verilebiliyomus.ben alindan bakiyorum ama ben de karasizim marka konusunda.

ayy nasil korkmussundur canim ya seni çok iyi anliyorum 2 aylikken benimde oldu ayni senin gibi canimdan can gitmişti benimki de iyiydi kalbi pitir pitir atiyodu çok seviyorum bebegimi çok şükür ya dinlen madem yorma kendini agir falan kaldırma surda az bir zamanimiz kaldi dikkat edelim kendimize :)

Kizlar siz kıyafetleri hep kendiniz mi aliyosunuz bizde ilk çocuğun esyalarini anneanne alir bebwge ceyiz yapar bohca seklinde eve getirir serilir çok saçma bir adet ama öyleymiş işte:) o yüzden biz odasini aldik sadece bi de doğum masrafları süslemeler falan ekimin başında odasi gelecek inşallah sonra hemen alusverise cikicaz annemle sabirsizlaniyorum sizler resim ekledikce

canim tej tarafta hissediyosan bebisin totosu yada kafasi ayagi vs. Dir diger tarafin yumusaktir bende izellikle sordum cunku senin gibi dusunuyodum ama bendeki sertlik tym gobegimde onumde yanlarimda tamamen sertti kasilma oymus

Alinti olmamis ama bana bildirim geldi canm :) ayni kilodayiz snle..

Tesekkur ederiizz:) crazy baby internet sitesinden aldim.

canim tej tarafta hissediyosan bebisin totosu yada kafasi ayagi vs. Dir diger tarafin yumusaktir bende izellikle sordum cunku senin gibi dusunuyodum ama bendeki sertlik tym gobegimde onumde yanlarimda tamamen sertti kasilma oymus
hadi yaaaa,ben bugün tek tarafda hissettim bi dahakine iyi bakayım her yerde mi tek tarafda mı,sağol canımm bu arada.birdee sık mı oluyordu kasılmaa

Kizlar bebek bezini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Basta hangisine alistirirsan oyle gider diyolar..

Araya gırıyırum ama haftasonu babymalldeydim en uygun orası geldi bezde .. Ebebekte 29.90 , babymallde 25 dı en son ..

canımm bn cok arastırdım kadınlar kulubunde bununla ilgili acılmıs cok sayfa var kasılma karnın sadece belli bi bolgesinde sertlik olunca oluormus benmde tum karnım sert ama bugun ara ara belli yerlerde setrlesme oldu bende bende( kimi bu sebeble erken dogum yapmıs kimi vaktinde dogurmus rabbim herseyn hayırlısını nasip etsn ins benim ruyalarma girior artık erken dogum(

Kizlar bebek bezini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Basta hangisine alistirirsan oyle gider diyolar..
Ben ilkinde hepsini denedim huggies iyi geldi simdide 3 paket huggies aldim bir paket prima premium aldim. Önce huggiesi denicem iyi gelmesse primayi denicem. Ama ilkinde kizima prima hic iyi gelmemisti

canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?
evet yaptım canım benimde tokluk şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi. onu uyguluyorum bakalım bu hafta diyeti uygula sonrada 1 saat sonra gel ölçtür bakalım kaç çıkıcak dedi. 100lük yapmadı.

dr soyledi canim banada ole bilemdm simdi sonucta her iki turlusunude yasiyoruz normalmis sadece fazlasi ii degil bide sancilisi

yaa direk söyleyince sinirlerim bozuldu vallai yaa ben hep normal diye şartlamışım kendimi. bugün kendi doktoruma gittim tokluk şekerim biraz yüksek çıktı doktorda diyet verdi ben kendimi biliyorum eğerki okadar çikolata yemeseydim böyle olmazdı bi insan hergün dondurma ve çikolata yerse vallai az bile çıktı ben 200leri bulurum diyodum.165 çıktı neyse artık bu hafta dikkat et kahvaltını yap 1 saat sonra gel tekrar baktır sonucu bana söyle dedi. doktorum bugün rahatlattı beni korkma sezaryanla doğurursun kafası biraz büyük zorlar seni dedi ben kendi karımada sezaryan yaptım dedi.

şeker çıktı canım diyet verdi doktor şimdi dikkat ediyorum. 27+0 da 1248 çıktı devlette bugün doktoruma gittim 27+1 oldum mesela 1327 gibi bişi çıktı ultrasonlar nekadar saçmalıyor yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…