ayy nasil korkmussundur canim ya seni çok iyi anliyorum 2 aylikken benimde oldu ayni senin gibi canimdan can gitmişti benimki de iyiydi kalbi pitir pitir atiyodu çok seviyorum bebegimiKızlar merhaba sabah durumumu anlatmıştım size doktorumla görüştüm. Kendini yormuşsun bebek biraz aşağı inmiş dedi. Rahim duvarın iyi 4.4 dedi. Erken doğum sıkıntın yok bir hafta hiç birşey yapma sadece ayağını uzat dinlen dedi çok şükür bebeğim iyiymiş kızlar ya
canim tej tarafta hissediyosan bebisin totosu yada kafasi ayagi vs. Dir diger tarafin yumusaktir bende izellikle sordum cunku senin gibi dusunuyodum ama bendeki sertlik tym gobegimde onumde yanlarimda tamamen sertti kasilma oymusyaa kızlarrr kafama takılıyo artık offff,kasılma dediğiniz şey karnın bi tarafının daha sert olması falan mı,bana çok sık olmamamk kaydıyla arada oluuyodu ama ben bebiş yapıyo diye düşünyorumm,korkuyorum şimdi,mesela bugün 1 kere oldu 2-3 saat öncee
Alinti olmamis ama bana bildirim geldi canm :) ayni kilodayiz snle..şimdi 69-70 arası gidip geliyorum. 59 la hamile kalmıştım. 15 kg hedeflemiştim ama sanırım geçicem.2,5 ay var 5 den fazla alırım 2,5 ayda
bi arkadaşa cvp yazmıştım ama sanırım alıntılayamadım
Tesekkur ederiizz:) crazy baby internet sitesinden aldim.çok güzel şeyler almissiniz bayildim hepsine çok tatlilar iyi günlerde gitsin ogluşunbenim de oğlum olacak da papyonlu siyah smokin tulumu nerden aldiniz acaba internette görmüştüm de öyle biseyi mutlaka olsun istiyorum oğlumun
hadi yaaaa,ben bugün tek tarafda hissettim bi dahakine iyi bakayım her yerde mi tek tarafda mı,sağol canımm bu arada.birdee sık mı oluyordu kasılmaacanim tej tarafta hissediyosan bebisin totosu yada kafasi ayagi vs. Dir diger tarafin yumusaktir bende izellikle sordum cunku senin gibi dusunuyodum ama bendeki sertlik tym gobegimde onumde yanlarimda tamamen sertti kasilma oymus
şunlara bakınnnn heleeeee :) bittercim ya güzel günlerde güle güle giysin inş.
ben de artık bu hafta sonu başlıyorum. deli gibi alışveriş yapcam bebişime. listem hazır. baby moll ve e bebek e bi gitcem. bir de ankaralı arkadaşlar biliyorlardır belki. sulu han varmış. oraya giden var mı tavsiye ediyor musunuz güzel şeyler var mı yoksa hiç gitmeyeyim mi?[/QUOT. Salı günü suluhandaydım eğer el becerin var ise incik boncuk cok .. Ben atadıklarımı pek bulamadım . Bebek süsü de genelde standart Magnet vR süsler var umarım sen bulursun bişiler hatta bulursan resım isterım :) bebek bezi Alacaksan babymallden al hAftasonu oradaydım en uygun oradaydı 25tl.
Araya gırıyırum ama haftasonu babymalldeydim en uygun orası geldi bezde .. Ebebekte 29.90 , babymallde 25 dı en son ..yaaa abcım bi taraftan tez yazmalar bi taraftan zor geçen gebelik ve heyecanı bi taraftan eş ve ev amannnnnn... ve ısrarla 3 yıl sonra bebişe kardeş düşünen deli mi denir cahil cesaretimi denir öyle bir benn... bende netten alışveriş yapıyom ne yapam ...e bebekten bende bez alacam da son kullanma tarihi nasıl geldi be bacım madem almışsın cvb verirsen çok sevinecem bebek bezi şapuan ve de unibaby nin ıslak havlusu ama alırım taihi geçer aralığa dek korkuyom eee az parada dedğil bu saydıklarım 120i buluyorr hani
Prima premıumlardan aldım canım .. Yrgenımde hiç sorun yasamadılar çünküKizlar bebek bezini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Basta hangisine alistirirsan oyle gider diyolar..
canim tej tarafta hissediyosan bebisin totosu yada kafasi ayagi vs. Dir diger tarafin yumusaktir bende izellikle sordum cunku senin gibi dusunuyodum ama bendeki sertlik tym gobegimde onumde yanlarimda tamamen sertti kasilma oymus
Ben ilkinde hepsini denedim huggies iyi geldi simdide 3 paket huggies aldim bir paket prima premium aldim. Önce huggiesi denicem iyi gelmesse primayi denicem. Ama ilkinde kizima prima hic iyi gelmemistiKizlar bebek bezini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Basta hangisine alistirirsan oyle gider diyolar..
evet yaptım canım benimde tokluk şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi. onu uyguluyorum bakalım bu hafta diyeti uygula sonrada 1 saat sonra gel ölçtür bakalım kaç çıkıcak dedi. 100lük yapmadı.canim benimde ayni 27+2 de bebegin kilosu1250 :S bana sezeryan filan denmedi zaten dogum sekline simdiden karar verilmezki seker yüklememde tokluk sekerim yüksek cikti yalniz ..seker yüklemesi yaptirdinmi sen?
dr soyledi canim banada ole bilemdm simdi sonucta her iki turlusunude yasiyoruz normalmis sadece fazlasi ii degil bide sancilisicanımm bn cok arastırdım kadınlar kulubunde bununla ilgili acılmıs cok sayfa var kasılma karnın sadece belli bi bolgesinde sertlik olunca oluormus benmde tum karnım sert ama bugun ara ara belli yerlerde setrlesme oldu bende bende( kimi bu sebeble erken dogum yapmıs kimi vaktinde dogurmus rabbim herseyn hayırlısını nasip etsn ins benim ruyalarma girior artık erken dogum (
canım benimki de 28.haftada 1275 gr idi. her çocuk 3 kilo doğacak diye bir şey mi var. ilk oğlumu 39+3de doğurdum. 4kilodan 10 gr eksik doğdu. ve de sezaryanla doğdu. bebek iri sen sezaryan yaparsın dedi diye mi sinirlerin bozuldu. Allah başka dert vermesin. sezaryan gibi rahat bir şey mi var.
kaç çıktı şekerin canım? diyet mi verdi dr.
Saçmalamışlar!! Benimki 28+0 da 1700 gr dı. Iki hft önde dedi Dr. Ultrasonları bozuktur onların.
Hem şeker çıkmadıysa kilo avantajdır. Erken doğum olursa kolay atlatırsın. Sezeryan olsan nolur ki? Taktığın şeye bak:)
iyi akşamlar diye başlayayım o zaman:) idare ediyoruz işte canım sen nasılsın:)günaydın canım. nasılsın bugün?
sana da iyi akşamlar şeker annişşherkese iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?