2014 Aralık Anneleri

canımcım, ben cuski'nin mini swandoodle'larından sipariş verdim bugün, 4'lü. london cabs olan. bi de friendly organic'in puset temizleyici, yer temizleyici ve mobilya temizleyicisini.
Bende amway in ürünlerini alicam. Temizlik icin.. Dörtlü hangi siteden verdin? Çünkü ben hep tekli gördüm cuski yi. Bir de cuski ilk eline sert gelebilir ama yıkaman gerekiyor yıkadıkca yumusuyor zaten yazıyor izerinde

canımcım, ben cuski'nin mini swandoodle'larından sipariş verdim bugün, 4'lü. london cabs olan. bi de friendly organic'in puset temizleyici, yer temizleyici ve mobilya temizleyicisini.
Ya anlamadım sen uyku arkadaşı mı sipariş ettin? Ben uyku arkadasinı nattau dan aldım lena uyku ayısı bizimki

Maşallah cok ciciler bende bi ara çekip atıyım cok heveslendim

Canım bazı yerlerde de oyleymiş duydum bizde öyle adet yoktur .. Saolsun annemler geldi yanıma bi haftadır .. Memleketten almamış hiç benımde beğendiğim olsun doye buradan aldık ..ödemeler anane dededen oldu .. Siİnde annemle beraber yapacaksanız iyiymiş saolsunlar Allah basımızdan eksik etmesin

Pimpirikten degilde buyuyuncede kullanicaz ya o yuzden iyi bisey olsun uzn zaman kullanalim istiyoruz anlamiyolar bizi :)
Almakta acele etmiycem ama almiskende ise yarar bisey alicam..

Bizdede anane alir canim ama ben anneme ilk zamanlar giyecegini kendim alicam dedim hem yuku hafiflesin istedim bebek hazirligi masrafli bisey biliyosun yuklenemem yani onlara zaten o kadarcik alisveris bebege yetmez..
Yoksa dunya kadar orgu yapti daha bi suru sey alacak besigini yatagini aldi yolladi..

dr soyledi canim banada ole bilemdm simdi sonucta her iki turlusunude yasiyoruz normalmis sadece fazlasi ii degil bide sancilisi

keske canımm dedigin gibi olsun bu korkular yerli sıkıntı yaptı bende rabbim ne verirse hayırlısını versn ins.. Daha 28 ci haftamdaym dogum çantamı falan hazırladm ben ne olur neolmaz die korkudan o derece...

kızlar rabbim nazardan korusun bebişlernzn kilosu cok ii ya benm 26 cı haftamda 766 ydı smdi 28 olsunda 1 kilo olsun sizler nasıl besleniorsnz ne yiyip içiorsnz bende onlarla besleniyim:)

temizlik ürünü olarak seventh generation da alabilirsin, bi bak istersen. ben sipariş verdikten sonra fark ettim, ebebekte var sanırım.

tahmini söledim 1 kiloyu 2 haftada 250 gr almıstr ins demi:)) annelik duygusu işde yaa fazla kilosu olunca daha saglıklı daha ii olacak gibi gelior degil aslında ama gelde anlat:)
fazla kilo da iyi değil, bu sefer de iri bebek diye sezeryana alıyolar direk.. merak etme doğduktan sonra zaten hepsi dengeleniyo, 2,5tan az olmasın da.. gerisini boşver.

fazla kilo da iyi değil, bu sefer de iri bebek diye sezeryana alıyolar direk.. merak etme doğduktan sonra zaten hepsi dengeleniyo, 2,5tan az olmasın da.. gerisini boşver.

öle öle haklısın saglıklı olsunda herseklde büyür gider ins.. bende kan pıhtılasması oldugu için ölede bölede sezeryan olacak gibi zatenn

meht_up su dogum haftalrnı ben mi yanlıs hesaplıorum yoksa bu sayfadaki dogum haftası hesaplayıcısımı senn dogum 2 aralık 29 hafta olarak hesaplamıs benmki 6 aralık Allah kısmet ederse ins.. Ben 28 e cumartesi girecem die hesaplıorum daha 27+6 die

canımcım ben aslında bugün 28+2yim mesela ama 28 hafta dolmuş oluyo, içinde bulunduğumuz hafta 29. hafta. onu gösteriyo burdaki de.

iyi geceler annecikler,
bebişleriniz nasıl hareketlerinde farlılıklar var mı?
bu gün benim oğlumun hareketleri çok farklı sanki içimde durmadan aşağı yukarı dönüyormuş gibi,
bu gün bende kıyafetlere baktım chicco da yeni doğan için az seçenek varmış gibi geldi antalyada yaşayan var mı önerdiği yer
ben zıbını tulumu eldiven şapka battaniye hepsinin olduğu setlerden istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…