2014 Aralık Anneleri

haftaya kontrolüm bugün iyiyim canım kontrolüme kadar olmazsa sormam aynı hastanedeyiz ama çok yoğun bir bölüm

saol canım. internetten alacağım da emin olamamıştım hangisi olduğuna. sen bunun dışında biberon almadın değil mi, iki tane yeterli olur zaten muhtemelen.

hmm internetten alırım dedim ama görüp almak daha mı iyi olur? senin kuzucuğun tuttu mu bu arada, memnun kaldın mı?

korkulmaz mı yaaa.rabbim sağ sağlim doğurmak nasip etsin bizlere.inşallah bi daha yaşamazsınn ...

canım dert etme ben daha hiçbirşey yapmadım kayınvalidem bir battaniye ördü bende beklemedeyim daha yavaş yavaş yaparım diyorum ne işten ne de maddi açıdan bu ara uygun bi zaman değil bizim için ama inşallah ay sonunda ya da gelecek ayın başında bişeylere başlayacağım

Ben 2 tane yeter diye düşündüm. Almadım başka. Ablamda gerek yok dedi. Gerek görürsek pek sanmıyorum sonra alırım artık. Bende netten aldım ve beklediğimden daha güzel geldi. Normal biberonlara göre az biraz tombik ama çok sevimli :)

korkulmaz mı yaaa.rabbim sağ sağlim doğurmak nasip etsin bizlere.inşallah bi daha yaşamazsınn ...
sizin bebeklerinizin hareketleri düzenlimi yani hergün kıpır kıpır mı yoksa arada böyle yavaşladıkları hareketlerinin arası uzun olduğu oluyor mu?

Günaydın canım.
sizin bebeklerinizin hareketleri düzenlimi yani hergün kıpır kıpır mı yoksa arada böyle yavaşladıkları hareketlerinin arası uzun olduğu oluyor mu?
Benim dün akşam ve bu sabah biraz daha durgun. Önceki günler daha hareketliydi. Ama normaldir diye düşünüyorum sonuçta 2 saatte bir mutlaka hareket ediyor.

Evet canım tuttu çok şükür hiç alışmadı da ilk başlarda sütüm gelmedi benim mama da verdim ilk önce kaşıkla veriyorduk baktık başa çıkacak gibi değil verdik biberonu hiç de alışmadı ilk 20 gün falan mama destekli gittik neredeyse kullandık. Sonra göğsümün biri feci yara olunca vermedim. Bi tanesini emdi öbürünü sağdım biberonla verdim yine alışmadı. Ama buna benzer bişey yaşayacak olursan önce kendi memeni emziriyosun üzerine biberonu veriyorsun kural bu önce biberon sonra meme değil yani :)

benim hergün aynı değil,mesela bazen gece yarısı kıpır kıpır,bazen gün ortasında oluyo,ama arada da olsa 1-2 kere pıt pıt vurduğu da oluyo

Günaydın canım.

Benim dün akşam ve bu sabah biraz daha durgun. Önceki günler daha hareketliydi. Ama normaldir diye düşünüyorum sonuçta 2 saatte bir mutlaka hareket ediyor.
hım ben 2 saatte kontrol etmiyorum ama o kadar da yoğun değil neyse ya kafamı takarım şimdi ben 18. haftaya kadar düzenli olmayabilir deniyordu pazartesi 27 olacağım daha sabredeyim az daha

içimi rahatlattın canım saol insan kendi kendine dert ediyo işte

benim bebişte rahat durmuyo genelde hareketli ama bazende sesi hiç çıkmıyo gece çok hareketli oluyo uyutmuyo bazen karnım çok çıkmadı yeri dar geliyo sığamıyo galiba çok tekmeliyo anlatıyorum gece olduğunu uyu oğlum diyorum ama söz dinleyen nerde:) doğunca halim harap gibi gözüküyo

hayırlı cumalar canım, benim de çok sert oluyor zaman zaman sancı da oluyor. başlarda çok tedirgin oluyordum ama şimdi sıkıntı yapmıyorum. Allah korusun önemli bir şey olsa ağrısı dayanılacak gibi olmazmış zaten veya akıntı vs bir şey gelirmiş. artık iyice büyüyorlar kuzucuklar, sıkıştırıyorlar biraz biraz. bunlar olacak sanırım :) Allah korusun hepsini

ya haftasonu çıkarız çıkarız diyoruz mutlaka bi' şey çıkıyor. ben de internetten alayım bari dedim. fiyat da farkediyor aslında, internetten almak daha uygun gibi geldi bana

hmm bunun da taktiği var desene :) öğreneceğiz hepsini artık. sağmak için ne kullandın canım, çok soru sordum ama tecrübelisin faydalanmak lazım n'apalım

Bir tane yeter arkadaşlar sonra ihiyaca göre alırsınız. Satan ölmedi ya :) 125ml alın baya işinizi görür 5-6 aylık olana kadar daha fazla içmeyecek sonuçta. Kocaman biberona gerek yok bence :)

hım ben 2 saatte kontrol etmiyorum ama o kadar da yoğun değil neyse ya kafamı takarım şimdi ben 18. haftaya kadar düzenli olmayabilir deniyordu pazartesi 27 olacağım daha sabredeyim az daha
Canım hareket halindeyken ya da yürürken bende takip edemiyorum. Otururkeni ya da yatakeni kastettim. Ayrıca ben senden 2 hafta büyüğüm o yüzden benim sık olması daha normal. Kafaya takılacak bir şey yok yani. Siz küçüksünüz bize göre. Zaten her bebişin hareketi de farklı.
Kesinlikle netten al. Fiyatlar çok farkediyor. Ben gezdim küçük olana 47-48 dediler netten ikisini birden 50 tl ye aldım. Unnado dan aldım. Genelde avent te hep kampanya var. Bak bence oraya. Ben sebamed ürünlerini de netten aldım. 100 gr lık sabuna 20 tl diyor watsons ben 150 gr lık 10 tl ye aldım. Net daha ucuz. Ben ürünleri gidip görüp netten alıyorum :)
Göüs pompası olarak ta ben lansinoh çift sağım aldım. Çok öneren oldu. Yakınım da kullanıyordu memnundu. Bakalım inş Allah bizde memnun kalırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…