haftaya kontrolüm bugün iyiyim canım kontrolüme kadar olmazsa sormam aynı hastanedeyiz ama çok yoğun bir bölümBenim geçen hafta aynı günde 2-3 defa tam ortada olmuştu sertleşme. Bir daha hiç olmadı ama benimkiler o kadar uzun da değildi. Doktora sorduğumda Gün içerisinde 2-3 defa olması normal. Şiddetli olursa içten hissedersen sorun, sadece ellediğinde sertlik ise sorun değil demişti. Belki de poposunu ya da sırtını dayadı bebiş. Ondan da kaynaklı olabiliyormuş. Ama sen yinede doktoruna gidince söyle.
Ben ekledim resimleri bak canım. Cam olanın küçük boyu 120 ml buEki Görüntüle 1241049 . Ben 120ml ve 240 ml olarak cam aldım. Şekilleri çok güzel çok estetik ama bebiş ne diyecek bilmiyoruzEki Görüntüle 1241050
Ben geçen yıl kızıma almıştım emziği anne memesine benzetilerek yapılmış biberon hepsine olur uyumludur heralde canım.Ben 125 ml almıştım. Kendin görünce anlarsın daha yassı resmini atabilirsem.
korkulmaz mı yaaa.rabbim sağ sağlim doğurmak nasip etsin bizlere.inşallah bi daha yaşamazsınn ...valla canım anlamadım bende normalde sertlik oluyordu ama önemsemiyordum ama aniden sertleşmeyle birlikte karın ağrısıda olunca tedirgin oldum aniden oldu ve hem gaz sancısı gibi hem de adet sancısı gibi oldu çok tedirgin oldum elimi karnıma sardım yürüdüm sonra oturup derin derin nefes aldım uzandım geçti ama uzun sürünce tedirgin oldum birde eşim galesiz biri o da benim tedirginliğimi farkedince o bile korkuttu beni
canım dert etme ben daha hiçbirşey yapmadım kayınvalidem bir battaniye ördü bende beklemedeyim daha yavaş yavaş yaparım diyorum ne işten ne de maddi açıdan bu ara uygun bi zaman değil bizim için ama inşallah ay sonunda ya da gelecek ayın başında bişeylere başlayacağımkızlar ben çok mu rahatım bebişe daha hiç bişey almadım bi iki zıbın aldıysam o kadar bulantıdan yana çok dertliydim yeni gözümü açabildim şimdide işyerinden arkadaşlarım çok rahatsın diye kızıyolar siz her eksiğini tamamladınız heralde
Ben 2 tane yeter diye düşündüm. Almadım başka. Ablamda gerek yok dedi. Gerek görürsek pek sanmıyorum sonra alırım artık. Bende netten aldım ve beklediğimden daha güzel geldi. Normal biberonlara göre az biraz tombik ama çok sevimli :)saol canım. internetten alacağım da emin olamamıştım hangisi olduğuna. sen bunun dışında biberon almadın değil mi, iki tane yeterli olur zaten muhtemelen.
hmm internetten alırım dedim ama görüp almak daha mı iyi olur? senin kuzucuğun tuttu mu bu arada, memnun kaldın mı?
sizin bebeklerinizin hareketleri düzenlimi yani hergün kıpır kıpır mı yoksa arada böyle yavaşladıkları hareketlerinin arası uzun olduğu oluyor mu?korkulmaz mı yaaa.rabbim sağ sağlim doğurmak nasip etsin bizlere.inşallah bi daha yaşamazsınn ...
günaydın canım nasılsıngünnaydınn
Günaydın canım.günnaydınn
Benim dün akşam ve bu sabah biraz daha durgun. Önceki günler daha hareketliydi. Ama normaldir diye düşünüyorum sonuçta 2 saatte bir mutlaka hareket ediyor.sizin bebeklerinizin hareketleri düzenlimi yani hergün kıpır kıpır mı yoksa arada böyle yavaşladıkları hareketlerinin arası uzun olduğu oluyor mu?
Evet canım tuttu çok şükür hiç alışmadı da ilk başlarda sütüm gelmedi benim mama da verdim ilk önce kaşıkla veriyorduk baktık başa çıkacak gibi değil verdik biberonu hiç de alışmadı ilk 20 gün falan mama destekli gittik neredeyse kullandık. Sonra göğsümün biri feci yara olunca vermedim. Bi tanesini emdi öbürünü sağdım biberonla verdim yine alışmadı. Ama buna benzer bişey yaşayacak olursan önce kendi memeni emziriyosun üzerine biberonu veriyorsun kural bu önce biberon sonra meme değil yani :)saol canım. internetten alacağım da emin olamamıştım hangisi olduğuna. sen bunun dışında biberon almadın değil mi, iki tane yeterli olur zaten muhtemelen.
hmm internetten alırım dedim ama görüp almak daha mı iyi olur? senin kuzucuğun tuttu mu bu arada, memnun kaldın mı?
benim hergün aynı değil,mesela bazen gece yarısı kıpır kıpır,bazen gün ortasında oluyo,ama arada da olsa 1-2 kere pıt pıt vurduğu da oluyosizin bebeklerinizin hareketleri düzenlimi yani hergün kıpır kıpır mı yoksa arada böyle yavaşladıkları hareketlerinin arası uzun olduğu oluyor mu?
hım ben 2 saatte kontrol etmiyorum ama o kadar da yoğun değil neyse ya kafamı takarım şimdi ben 18. haftaya kadar düzenli olmayabilir deniyordu pazartesi 27 olacağım daha sabredeyim az dahaGünaydın canım.
Benim dün akşam ve bu sabah biraz daha durgun. Önceki günler daha hareketliydi. Ama normaldir diye düşünüyorum sonuçta 2 saatte bir mutlaka hareket ediyor.
içimi rahatlattın canım saol insan kendi kendine dert ediyo iştecanım dert etme ben daha hiçbirşey yapmadım kayınvalidem bir battaniye ördü bende beklemedeyim daha yavaş yavaş yaparım diyorum ne işten ne de maddi açıdan bu ara uygun bi zaman değil bizim için ama inşallah ay sonunda ya da gelecek ayın başında bişeylere başlayacağım
hım hayırlısı bakalım benimki daha bi düzene girmedi benim tembel kızımbenim hergün aynı değil,mesela bazen gece yarısı kıpır kıpır,bazen gün ortasında oluyo,ama arada da olsa 1-2 kere pıt pıt vurduğu da oluyo
ohhh orda rahat demek,uslu olucak kızınnhım hayırlı
hım hayırlısı bakalım benimki daha bi düzene girmedi benim tembel kızım
sağol canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okuyamadım neyde tedirginsingünaydın canım nasılsın
günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve bebekleri nasılsınız
birgün kıpır kıpır olan meleğim bugün yatışta sanırım depik nöbetine durdum nefes bile almıyorum kaçırmamak için
dün akşam karnım çok sertti bir anda adet ağrısına benzer bi rağrı girdi ama karnımın her yerine o kadar çok korktumki salonda bi o yana bi bu yana yürüdüm eşim banyodaydı kanepeye attım kendimi oturdum derin derin nefes aldım gaz sancısı olsun diye dua ettim içimden eşim duştan çıkınca ne hayır dedi bende gaz sancısı herhalde dedim yüzümden korkum belliydi herhalde o da telaşlandı sonra dışarısı buz gibi olmasına rağmen balkonun kapısını açtım kanepeye sol tarafıma uzandım uyukluyorum ama karnımın sertliği geçmedi arada ayaklarımı salladım aşağı yukarı yatağa geçtim yatakta oturur vaziyette uyumaya çalıştım eşim geceleri çok derinden ve sık nefes aldığımı söylüyor bende bazen farkına varıyorum ama yorgunlukla çok derin uyuyorum
Ben 2 tane yeter diye düşündüm. Almadım başka. Ablamda gerek yok dedi. Gerek görürsek pek sanmıyorum sonra alırım artık. Bende netten aldım ve beklediğimden daha güzel geldi. Normal biberonlara göre az biraz tombik ama çok sevimli :)
Evet canım tuttu çok şükür hiç alışmadı da ilk başlarda sütüm gelmedi benim mama da verdim ilk önce kaşıkla veriyorduk baktık başa çıkacak gibi değil verdik biberonu hiç de alışmadı ilk 20 gün falan mama destekli gittik neredeyse kullandık. Sonra göğsümün biri feci yara olunca vermedim. Bi tanesini emdi öbürünü sağdım biberonla verdim yine alışmadı. Ama buna benzer bişey yaşayacak olursan önce kendi memeni emziriyosun üzerine biberonu veriyorsun kural bu önce biberon sonra meme değil yani :)
Bir tane yeter arkadaşlar sonra ihiyaca göre alırsınız. Satan ölmedi ya :) 125ml alın baya işinizi görür 5-6 aylık olana kadar daha fazla içmeyecek sonuçta. Kocaman biberona gerek yok bence :)Ben 2 tane yeter diye düşündüm. Almadım başka. Ablamda gerek yok dedi. Gerek görürsek pek sanmıyorum sonra alırım artık. Bende netten aldım ve beklediğimden daha güzel geldi. Normal biberonlara göre az biraz tombik ama çok sevimli :)
Canım hareket halindeyken ya da yürürken bende takip edemiyorum. Otururkeni ya da yatakeni kastettim. Ayrıca ben senden 2 hafta büyüğüm o yüzden benim sık olması daha normal. Kafaya takılacak bir şey yok yani. Siz küçüksünüz bize göre. Zaten her bebişin hareketi de farklı.hım ben 2 saatte kontrol etmiyorum ama o kadar da yoğun değil neyse ya kafamı takarım şimdi ben 18. haftaya kadar düzenli olmayabilir deniyordu pazartesi 27 olacağım daha sabredeyim az daha
Kesinlikle netten al. Fiyatlar çok farkediyor. Ben gezdim küçük olana 47-48 dediler netten ikisini birden 50 tl ye aldım. Unnado dan aldım. Genelde avent te hep kampanya var. Bak bence oraya. Ben sebamed ürünlerini de netten aldım. 100 gr lık sabuna 20 tl diyor watsons ben 150 gr lık 10 tl ye aldım. Net daha ucuz. Ben ürünleri gidip görüp netten alıyorum :)hayırlı cumalar canım, benim de çok sert oluyor zaman zaman sancı da oluyor. başlarda çok tedirgin oluyordum ama şimdi sıkıntı yapmıyorum. Allah korusun önemli bir şey olsa ağrısı dayanılacak gibi olmazmış zaten veya akıntı vs bir şey gelirmiş. artık iyice büyüyorlar kuzucuklar, sıkıştırıyorlar biraz biraz. bunlar olacak sanırım :) Allah korusun hepsini
ya haftasonu çıkarız çıkarız diyoruz mutlaka bi' şey çıkıyor. ben de internetten alayım bari dedim. fiyat da farkediyor aslında, internetten almak daha uygun gibi geldi bana
hmm bunun da taktiği var desene :) öğreneceğiz hepsini artık. sağmak için ne kullandın canım, çok soru sordum ama tecrübelisin faydalanmak lazım n'apalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?