2014 Aralık Anneleri

:) İstediğini sorabilirsin canım. Ben pompa almamıştım önceden elektrikli çok sesli bişeydi korktum açıkçası göğsümü çok acıtacak diye pahalı da geldi bu bi dursun dedim. Doğumdan sonra sütüm damla damla geliyordu sağalım dediler eşimde lansinoh manuel almış işimi gördü ama ben her seferinde kaynar sularla yıkayıp çalkaladığım için özelliğini kaybetti sanırım yenisini alırım belki deneyeceğim şuan ne durumda bilmiyorum bence pahalı bişeye gerek yok bence. Yalnız sezeryanın acısıyla süt 10 gün sonra gelebilir ben cok ağladım gelmeyecek diye cok üzüldüm hiç bıkmadan emzirin yarım saat ben boş boş emzirdim üzerine mama verdim. Sonunda geldi birini emerken öbüründen fışkırıyordu 1 ay sonra düşün. Yeterki bıkmayalım usanmayalım acıyor diye vermemezlik yapmayalım. İnşallah herkes emzirebilir çok önemli bişey çünkü.

Canım sen bakım setini aldın mı? sebamed istiyorum bende herhalde iyidir. dün niveanın setini gördüm çanta hediyeliymiş. 50 TL yazıyordu. uygunmuş. sen setmi yaptın?

canım günaydın bizde henüz almadık birşey sürekli hediye geldiğinden evde bi sürü şey oldu ama en kısa zamanda almalıyız artık 28 e giriyoruz bundan sonra ciddi ağırlaşacağız .. 7.5 kilo aldım ben şimdiden yataktan kalkarken zorlanıyorum bazen göbeğim tuhaf şekiller alıyor gülme krizine girip hiç kalkamıorum bebeğimizin eşyalarını düşünüyorum bende kıyafet biberon vs havuzlu handan halledilir ama mobilya işi kasıyor beni de oda takımı almıcaz yatak ve dolap sadece bir de yatak odama ilk 6 ay bizimle olması için beşik .. bunlar halen belirsiz

içimi rahatlattın canım saol insan kendi kendine dert ediyo işte

seni anlıyorum canım ama dert etme yavaş yavaş olur gider hepsi zaten doğduktan sonrada bir sürü eksiğin ve bir sürü fazladım almışım dediğin olacak

ohhh orda rahat demek,uslu olucak kızınn

o uslu mu olur bilmem ama rahat olduğu kesin beni burda sıkıntılara sokmasından belli

sağol canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okuyamadım neyde tedirginsin

bebeğin hareketlerinde ve tam bi düzene girmedi de canım o yüzden tedirginim

Bir tane yeter arkadaşlar sonra ihiyaca göre alırsınız. Satan ölmedi ya :) 125ml alın baya işinizi görür 5-6 aylık olana kadar daha fazla içmeyecek sonuçta. Kocaman biberona gerek yok bence :)
Kesinlikle haklısın ama çok garanticiyiz sanırım biz tecrübesizlik diyelim. Sizden faydalanıyoruz işte
Canım sen bakım setini aldın mı? sebamed istiyorum bende herhalde iyidir. dün niveanın setini gördüm çanta hediyeliymiş. 50 TL yazıyordu. uygunmuş. sen setmi yaptın?
Aldım canım. 150 gr sabun + 500 ml şampuan + 150 ml bebek yağı toplamda 51 tl tuttu kargo dahil. Losyon almadım. Bebek yağı aldım yerine gerekli görürsem alırım diye düşündüm. Dışarda daha pahalı. Çantalı setler ile kıyasla istersen. Ben onların çantasını kullanmam diye hiç onlara bakmadım bile :)

Geçenlerde bende tam kalkarken göbişim acayip bi şekil aldı. Baştan korktum sonra da çok hoşuma gitti ben öyle yaptıkça rahatsız oldu heralde tekmeledi. Bir kaç defa yaptım eşim de kızıyor ne rahatsız ediyon cocuğu diye. Sonra yapmadım Ama çok komik oluyor gerçekten

yok bende kullanmam çok güzel bebek çantaları var deri falan. sanki kadın kol çantası gibi setin içinde ne olduğunada bakmadım açıkçası ondan sordum sette neler var diye. sabun şampuan bebek yağı yeterli olur herhalde? nerden aldın sen?

şuan yok unnado da neyse bakarım o zaman haftaya da alsam olur daha var zamanımız :) sen de görürsen haber verirsin di mi swiftim

inşallahh, sürekli rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum inşallah öyle olur gerçekten :) sabırlı davranmışsın sen, maşallah faydasını da görmüşsün. normalde süt yok zaten neden emzireyim diye de düşünülür aslında.
ben de elektrikli ama uygun bi sağma makinesi almayı düşünüyorum, weewell in var önerenler de çok. biraz araştırıp karar vereceğim bakalım.

Canım ya bende deri kol çantası gibi bebek çantası arıyorum. Bulursan mutlaka haber ver. ben daha bulamadım. Standart bebiş çantalarından da istemiyorum. Ablam da sabun şampuan yağ yeter dedi. Bana da yeter gibi geldi. Olmadı sonra alırız gerekeni canım. Face dermo sitesinden aldım bak istersen bi.
Canım şu an var mı bilmiyorum ama görürsem mutlaka haber veririm.

sizin bebeklerinizin hareketleri düzenlimi yani hergün kıpır kıpır mı yoksa arada böyle yavaşladıkları hareketlerinin arası uzun olduğu oluyor mu?
canım direk konuya giricem ama, bu konu benide hep tedirgin etmişti ve araştırmıştım. bebek 27 haftadan sonra 2 saat içinde en az 10 kez hareket etmeliymiş. eğer hareketleri az ise bir barda süt içilmeli ve sol tarafa yatılmalı hala hareket yoksa doktora danışılmalıymış. şimdilik bizimkilerin gün içinde hareketleri değişken olabilirmiş. bilmem yardımcı olur muyum.

Unnado da bitmiş kampanya ama olur yine. Joker de var kampanya ama 57 Tl ye gelir birde kargo ödemek gerekebilir. Benimde 57 falan tutmuştu ama o anda hediye puanı falan geldi. 50-52 tl arasına geldi bana da. Dışarda çok daha pahalı. Jokere bir bak istersen canım. Cam alacaksan böyle. Plastiklere bakmadım incele sen.

evet ağırlaşmadan almamız lazım artık yatak odasına alıcam hemen odasında yatamaz diye oda yapmama kararı aldım bakalım inşallah değişmez fikirlerim :)

bende alıcam ama sebamed m ıalsam bılemıyorum pişik kremide almamız laızm kızlarr

Kizlar bebek bezini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Basta hangisine alistirirsan oyle gider diyolar..

Ben prima premium care aldım. 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara.
Ama evet onu ben de duydum. Hep aynı bezle gitmeyi göze alabiliyorsanız alın diyorlar. Prima da pahalı çok diğerlerine göre. Ama napalım. Çocuğun altı pişik kalıp sürekli huzursuz olma ihtimali bile üzücü geliyor. Riske atmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…