Canim cok gecmis olsun napalim bebisin icin az gayret ediceksin insallah düzelicek tez zamanda kalbini ferah tut.sonuçlarım çıktı diyete devam
yüksek ama idare eder dedi diyete devam haftaya tekrar açlık tokluk bakılacak
açlık değerim 82 ,tokluk değerim 143
Canım ya bende deri kol çantası gibi bebek çantası arıyorum. Bulursan mutlaka haber ver. ben daha bulamadım. Standart bebiş çantalarından da istemiyorum. Ablam da sabun şampuan yağ yeter dedi. Bana da yeter gibi geldi. Olmadı sonra alırız gerekeni canım. Face dermo sitesinden aldım bak istersen bi.
Canım şu an var mı bilmiyorum ama görürsem mutlaka haber veririm.
Ateş ölçer için weewell in alından ölçen ürününü almayı düşünüyorum. Banyo suyunun, havanın derecesini de ölçebiliyormuş uzaktan tutunca. Bana da kullanan arkadaşım söylemişti. Mantıklı gözüküyor.
canım aynen ben de klasik çantalardan istemiyorum.bu aralar onun arayışındayım. deri silinebilen bol gözlü normal bir çanta istiyorum. pierre cardin in vardı 99 tl ama deri değil galiba.içinde alt açma kumaşı termal biberon kılıfı ve kirli torbası var.
yanlarında biberon gözü olanlar çok kullanışlı oluyor. geçen iyi bir çantacıda sordum deri 130 dan 70 e düşen bi çanta vardı sezon sonu diye. makinada bile yıkanabiliyo.en kötü gidip onu alıcam. çantacılara bebek bakım çantası ya da anne çantası diye sorarsan da bulabilirsin.
bebeğim doğmadan braun kulaktan ölçer aldım. bebek doğduğunda hastanede visite gelen ebeler hemşireler ikimizin ateşini de alından ölçüyordu. acaba alından mı alsaydım dedim o zaman. kulaktanı yaklaşık 7 ay kullanabildik. büyüdükçe izin vermedi ellettirmedi kulağına. gidip alından aldık. şimdi onu kullanıyoruz. büyük rahatlık alından ölçer. diğerinde çocuk durmuyor sağlıklı ölçüm yapamıyoruz. alından ölçen ile şu an kendisi ölçer bir de otusyedigokuş ateşim anne diye rakam söyler sıpammmm:)))
ama yemişsin de çıkmış şekerin üzülme. ben üzülüyorum çikolata şeker dondurma yemedne çıktı. inşallah diyetle düşer, insülin gerekmez
sezaryandan da ürkme bu kadar. benim ilk bebeğimdeki grupta 50 küsür gebeydik, herkes normal doğum taraftarıydı 3 kişi normal yapabildi. ne hikmetse hepsinin ya kafa büyük ya suyu az ya bilmem ne dedi drları, ya da sona yaklaştıkça korkular başlayınca gebeler kendileri sezaryana yöneldi vs. merak ediyorum bu grupta ne olacak:))
Çantacı bir kaç dükkana sordum. Artık genelde küçük boylar tercih edilmeye başladın. Geçen yılların modasıydı büyükler gelir mi bilmem dedi ama arada uğruyorum yine. Bakacağım biraz daha.canım aynen ben de klasik çantalardan istemiyorum.bu aralar onun arayışındayım. deri silinebilen bol gözlü normal bir çanta istiyorum. pierre cardin in vardı 99 tl ama deri değil galiba.içinde alt açma kumaşı termal biberon kılıfı ve kirli torbası var.
yanlarında biberon gözü olanlar çok kullanışlı oluyor. geçen iyi bir çantacıda sordum deri 130 dan 70 e düşen bi çanta vardı sezon sonu diye. makinada bile yıkanabiliyo.en kötü gidip onu alıcam. çantacılara bebek bakım çantası ya da anne çantası diye sorarsan da bulabilirsin.
doktorum dediki verdiğim diyeti 1 hafta uygula sabah uyan normal bi kahvaltı yap 1 saat sonra gel şekerine baktır dedi. amaan ne biliym herşey yolunda giderken şekerin ayağıma takılması hoşuma gitmedi açıkçası
çok yardımcı oldun canım sağol bende önümüzdeki hafta 27. haftaya gireceğim 28. haftada düzene girmesi gerekliymiş birde o zaman sayılması daha doğruymuş bende bakınıyorum araştırıyorum ama ister istemez meraklanıyorumcanım direk konuya giricem ama, bu konu benide hep tedirgin etmişti ve araştırmıştım. bebek 27 haftadan sonra 2 saat içinde en az 10 kez hareket etmeliymiş. eğer hareketleri az ise bir barda süt içilmeli ve sol tarafa yatılmalı hala hareket yoksa doktora danışılmalıymış. şimdilik bizimkilerin gün içinde hareketleri değişken olabilirmiş. bilmem yardımcı olur muyum.
öyle canım dikkat edeceğim inşallah dünden beri pek dikkat edemedim ama bundan sonra inşallah daha dikkatli olacağım çok teşekkür ederimCanim cok gecmis olsun napalim bebisin icin az gayret ediceksin insallah düzelicek tez zamanda kalbini ferah tut.
canım haklısın çoğunlukla, ama diyetisyenlerin verdiği listeler gerçekten dolu dolu oluyor. sık sık az porsiyon şeklinde. sen normalde de öyle mi yapıyorsun. yani 2-3 saatte bir bişeyer atıştırıyor musun mesela. daha az yiyerek metabolizmanı yavaşlatıyorsun belki de. bu arada sabah kahvaltıda bir dilim ekmekle doyuyor musun yaa. ben de başlarda 2 dilim tam buğday yerdim. bu aralar 2 dilimle doymuyorum. iştah patlaması yaşıyorum. sabah kurt gibi aç uyanıyorumkadın doğumcu şeker sonuçlarıma bakarak diyetisyenden randevu al dedi. ben d ebu sabah 10:30da gittim. ne bekleyerek gittim ki? 100 lirayı çöpe attım geldim. googlea gebelik şekeri diyet listesi yazıp alacağım listeye 100 lira verdim. ben bekliyordumki diyetisen bi kan tahlili yapacak, hormon vs bakacak. elime şeker ölçüm cihazı verecek, aç ve tok ölç kaydet getir bana diyecek vs. genel bilgilerimi aldı, elime de bu forumda bir sürü gebelik şekeri konusunda yazılmış olan klasik listelerden birini verdi . hadi byeeee. kontrole bile çağırmadı. ben kadının dediklerinden daha az yiyorum. söyledim de zaten. ben günde sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yerken kadın ekmeği günde 6ya çıkarıyor.ben şu şu şekilde beslenerek dikkat ederek 1 ayda 5 kilo aldım. bu listeye uyarsam 7 kilo alırım dedim. bu listeye uyup da 7 kilo alırsan hormonal bir sorun var demektir o zaman doktoruna dnaışıcan dedi. e sen necisin peki? kadını boğazlamak istiyorumn.
kadın doğumcu şeker sonuçlarıma bakarak diyetisyenden randevu al dedi. ben d ebu sabah 10:30da gittim. ne bekleyerek gittim ki? 100 lirayı çöpe attım geldim. googlea gebelik şekeri diyet listesi yazıp alacağım listeye 100 lira verdim. ben bekliyordumki diyetisen bi kan tahlili yapacak, hormon vs bakacak. elime şeker ölçüm cihazı verecek, aç ve tok ölç kaydet getir bana diyecek vs. genel bilgilerimi aldı, elime de bu forumda bir sürü gebelik şekeri konusunda yazılmış olan klasik listelerden birini verdi . hadi byeeee. kontrole bile çağırmadı. ben kadının dediklerinden daha az yiyorum. söyledim de zaten. ben günde sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yerken kadın ekmeği günde 6ya çıkarıyor.ben şu şu şekilde beslenerek dikkat ederek 1 ayda 5 kilo aldım. bu listeye uyarsam 7 kilo alırım dedim. bu listeye uyup da 7 kilo alırsan hormonal bir sorun var demektir o zaman doktoruna dnaışıcan dedi. e sen necisin peki? kadını boğazlamak istiyorumn.
Sinir olmamak mümkün değil gerçekten. Sen yediklerini söyledikten sonra bari anormal bir durum var mı diye bir hormon testi yapsaydı. Sen yine kendi diyetini kendin planlayacaksın bu durumda. Ama 1 ayda 5 kilo almanın üzerinde durmaları gerekiyordu ya. Kendi doktoruna git söyle olmazsa o yapsın hormon testini. Bazı doktorlar çok baştan savma iş yapıyor gerçekten.kadın doğumcu şeker sonuçlarıma bakarak diyetisyenden randevu al dedi. ben d ebu sabah 10:30da gittim. ne bekleyerek gittim ki? 100 lirayı çöpe attım geldim. googlea gebelik şekeri diyet listesi yazıp alacağım listeye 100 lira verdim. ben bekliyordumki diyetisen bi kan tahlili yapacak, hormon vs bakacak. elime şeker ölçüm cihazı verecek, aç ve tok ölç kaydet getir bana diyecek vs. genel bilgilerimi aldı, elime de bu forumda bir sürü gebelik şekeri konusunda yazılmış olan klasik listelerden birini verdi . hadi byeeee. kontrole bile çağırmadı. ben kadının dediklerinden daha az yiyorum. söyledim de zaten. ben günde sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yerken kadın ekmeği günde 6ya çıkarıyor.ben şu şu şekilde beslenerek dikkat ederek 1 ayda 5 kilo aldım. bu listeye uyarsam 7 kilo alırım dedim. bu listeye uyup da 7 kilo alırsan hormonal bir sorun var demektir o zaman doktoruna dnaışıcan dedi. e sen necisin peki? kadını boğazlamak istiyorumn.
güzel bi hediyeyse giydiririm ama sırf kayınvalidem aldı diye beğenmediğim bişiyi çocuğuma giydirmem. birilerine hediye götürürüm kayınvalidem sorarsada bende ona benzer bişi almışım şunun çocuğuna hediye götürdüm fazladan evde durup napıcak falan filan derim yalanmı yok hemde kırmamış olursun. eğer hediye götürecek biri yoksa muhakkak ihtiyacı olan birileri vardır.Kizlar benim soruma cevap veren yok muuu bilgisi olan?Siz hediye getirilen seyleri yikayip giydirirmisiniz mesela ben simdi ne yapmaliyin kayinvalidemin aldiklarini.Ona ne dicem her hafta alip duruyo pazardan kiyamam((
Canım ne bileyim. Biz aldıklarımıza dikkat ediyoruz ama bence hiç birisinin garantisi yok. Yıkayıp ütüle zaten direkt tenine temas etmeyecek ki ? İçine zıbın çıtçıtlı tarzı şeyler giydireceksin.Kizlar benim soruma cevap veren yok muuu bilgisi olan?Siz hediye getirilen seyleri yikayip giydirirmisiniz mesela ben simdi ne yapmaliyin kayinvalidemin aldiklarini.Ona ne dicem her hafta alip duruyo pazardan kiyamam((
canım buarada diyetin kaç kalorilik benimki biraz sert bi diyet sanki 1400 kalorilik hiç doymadım dün öğlen eve gelince başladım dün oğlumda çikolata yediğim zamanki gibi hareketli değildi eşimde dalga geçiyo noldu ekmeğin kesildi dimi diyekadın doğumcu şeker sonuçlarıma bakarak diyetisyenden randevu al dedi. ben d ebu sabah 10:30da gittim. ne bekleyerek gittim ki? 100 lirayı çöpe attım geldim. googlea gebelik şekeri diyet listesi yazıp alacağım listeye 100 lira verdim. ben bekliyordumki diyetisen bi kan tahlili yapacak, hormon vs bakacak. elime şeker ölçüm cihazı verecek, aç ve tok ölç kaydet getir bana diyecek vs. genel bilgilerimi aldı, elime de bu forumda bir sürü gebelik şekeri konusunda yazılmış olan klasik listelerden birini verdi . hadi byeeee. kontrole bile çağırmadı. ben kadının dediklerinden daha az yiyorum. söyledim de zaten. ben günde sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yerken kadın ekmeği günde 6ya çıkarıyor.ben şu şu şekilde beslenerek dikkat ederek 1 ayda 5 kilo aldım. bu listeye uyarsam 7 kilo alırım dedim. bu listeye uyup da 7 kilo alırsan hormonal bir sorun var demektir o zaman doktoruna dnaışıcan dedi. e sen necisin peki? kadını boğazlamak istiyorumn.
canım bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta her çocuk büyüyor ve hepsi aynı kalitede yeme içme giyinme fırsatı bulamayabiliyor bundan sonra daha dikkatli olursun sen onunkileride yıkadıktan sonra giydirebilirsin ki çocuklar bi giydirdiğini belki saatte değiştirmek zorunda kalacaksın ki onlar elinin altında çok rahat edeceksinKizlar merhaba bisey sorucam aklima takildi gecmis konulari okurken.Bebise biz biseyler alirken kalitesine filan bakiyoruz ama kayinvalidem pazardan (dükkaan mali gibi etiketlil)ama duymadigim markalardan aliyor.Sizce yikayip güzelce giydirmenin bir zarari var mi yani belgesi filan yok sadece yüzde ýüz pamuk yaziyo etiketinde. Napmaliyim 3 aydan sonra mi giydirilmeli böyle seyler.Kafam karisti yardim ederseniz sevinirim.
beğenrsem içime sinerse giydiririm canım. tonla hediye geliyo. hatta abartmıyorum kızımda benim aldıklarımdan daha çok hediye geldi. beğenmediklerimi dağıttım. değişim kartı olanları değiştirdiklerim oldu. en güzel hediye değişim kartı olan hediye :)Kizlar benim soruma cevap veren yok muuu bilgisi olan?Siz hediye getirilen seyleri yikayip giydirirmisiniz mesela ben simdi ne yapmaliyin kayinvalidemin aldiklarini.Ona ne dicem her hafta alip duruyo pazardan kiyamam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?