canım bana da aynısı oldu ben diyet listesini aldığım gün bi okudum bidaha da yüzüne bakmadım çünkü ben o kadar yemiyorum sadece ara öğünlerimi ekledim süt falan o kadar ben kavunu meyveyi kessem olacakta işte hayırlısı bakalımkadın doğumcu şeker sonuçlarıma bakarak diyetisyenden randevu al dedi. ben d ebu sabah 10:30da gittim. ne bekleyerek gittim ki? 100 lirayı çöpe attım geldim. googlea gebelik şekeri diyet listesi yazıp alacağım listeye 100 lira verdim. ben bekliyordumki diyetisen bi kan tahlili yapacak, hormon vs bakacak. elime şeker ölçüm cihazı verecek, aç ve tok ölç kaydet getir bana diyecek vs. genel bilgilerimi aldı, elime de bu forumda bir sürü gebelik şekeri konusunda yazılmış olan klasik listelerden birini verdi . hadi byeeee. kontrole bile çağırmadı. ben kadının dediklerinden daha az yiyorum. söyledim de zaten. ben günde sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yerken kadın ekmeği günde 6ya çıkarıyor.ben şu şu şekilde beslenerek dikkat ederek 1 ayda 5 kilo aldım. bu listeye uyarsam 7 kilo alırım dedim. bu listeye uyup da 7 kilo alırsan hormonal bir sorun var demektir o zaman doktoruna dnaışıcan dedi. e sen necisin peki? kadını boğazlamak istiyorumn.
güzel bi hediyeyse giydiririm ama sırf kayınvalidem aldı diye beğenmediğim bişiyi çocuğuma giydirmem. birilerine hediye götürürüm kayınvalidem sorarsada bende ona benzer bişi almışım şunun çocuğuna hediye götürdüm fazladan evde durup napıcak falan filan derim yalanmı yok hemde kırmamış olursun. eğer hediye götürecek biri yoksa muhakkak ihtiyacı olan birileri vardır.
Canım ne bileyim. Biz aldıklarımıza dikkat ediyoruz ama bence hiç birisinin garantisi yok. Yıkayıp ütüle zaten direkt tenine temas etmeyecek ki ? İçine zıbın çıtçıtlı tarzı şeyler giydireceksin.
canım bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta her çocuk büyüyor ve hepsi aynı kalitede yeme içme giyinme fırsatı bulamayabiliyor bundan sonra daha dikkatli olursun sen onunkileride yıkadıktan sonra giydirebilirsin ki çocuklar bi giydirdiğini belki saatte değiştirmek zorunda kalacaksın ki onlar elinin altında çok rahat edeceksin
Haklisin canim iste herkes düsünse keskebeğenrsem içime sinerse giydiririm canım. tonla hediye geliyo. hatta abartmıyorum kızımda benim aldıklarımdan daha çok hediye geldi. beğenmediklerimi dağıttım. değişim kartı olanları değiştirdiklerim oldu. en güzel hediye değişim kartı olan hediye :)
Canim kavun yerine daha sekeri az olan meyveler ye kirmizi erik filan var mesela su zamanda ya da elma ye.Cok acikirsan ceviz badem findik filan at agzina abartmadan.Bi de su yulaf kepegi yiyenler var yogurtla cok iyiymis ondan denesen protein bakimindan zenginmis hem doyurucu olur.Ac kalma koyamam bebise yaacanım bana da aynısı oldu ben diyet listesini aldığım gün bi okudum bidaha da yüzüne bakmadım çünkü ben o kadar yemiyorum sadece ara öğünlerimi ekledim süt falan o kadar ben kavunu meyveyi kessem olacakta işte hayırlısı bakalım
deneyeceğim canım yulaf ezmesini duymamıştım çok teşekkür ederim bilgi için meyveyide porsiyon şeklinde yiyorum artık kavunu fazlasıyla abartıyordum ben onuda porsiyon şeklinde tüketiyorum artık canımCanim kavun yerine daha sekeri az olan meyveler ye kirmizi erik filan var mesela su zamanda ya da elma ye.Cok acikirsan ceviz badem findik filan at agzina abartmadan.Bi de su yulaf kepegi yiyenler var yogurtla cok iyiymis ondan denesen protein bakimindan zenginmis hem doyurucu olur.Ac kalma koyamam bebise yaa
çok tatlı olmuş ellerine sağlık canımlavanta magnetimiz nasıl kızlar? :) bu daha prova, slikon yapıştırıcım bittiği için yapıştıramadım henüz. bir de nazar boncuğumuz gelecek kenara. son halini de paylaşırım bitince
Canim bilginin diyetisyeninemi gittin ordaki şapşal kadinin bir haltan anladigi yok annemde gitti ona dogruduzgun ilgilenmedi bile netteki diyetlerre uysa daha cok kilo verirdi bir ayda bir kilo verdi ve okadar para bosa gitti.kadın doğumcu şeker sonuçlarıma bakarak diyetisyenden randevu al dedi. ben d ebu sabah 10:30da gittim. ne bekleyerek gittim ki? 100 lirayı çöpe attım geldim. googlea gebelik şekeri diyet listesi yazıp alacağım listeye 100 lira verdim. ben bekliyordumki diyetisen bi kan tahlili yapacak, hormon vs bakacak. elime şeker ölçüm cihazı verecek, aç ve tok ölç kaydet getir bana diyecek vs. genel bilgilerimi aldı, elime de bu forumda bir sürü gebelik şekeri konusunda yazılmış olan klasik listelerden birini verdi . hadi byeeee. kontrole bile çağırmadı. ben kadının dediklerinden daha az yiyorum. söyledim de zaten. ben günde sadece sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yerken kadın ekmeği günde 6ya çıkarıyor.ben şu şu şekilde beslenerek dikkat ederek 1 ayda 5 kilo aldım. bu listeye uyarsam 7 kilo alırım dedim. bu listeye uyup da 7 kilo alırsan hormonal bir sorun var demektir o zaman doktoruna dnaışıcan dedi. e sen necisin peki? kadını boğazlamak istiyorumn.
Canım ya bende deri kol çantası gibi bebek çantası arıyorum. Bulursan mutlaka haber ver. ben daha bulamadım. Standart bebiş çantalarından da istemiyorum. Ablam da sabun şampuan yağ yeter dedi. Bana da yeter gibi geldi. Olmadı sonra alırız gerekeni canım. Face dermo sitesinden aldım bak istersen bi.
Canım şu an var mı bilmiyorum ama görürsem mutlaka haber veririm.
Cok tatli olmus canim masallah. İsmini sticker filan mi yapip yapistiricaksin.lavanta magnetimiz nasıl kızlar? :) bu daha prova, slikon yapıştırıcım bittiği için yapıştıramadım henüz. bir de nazar boncuğumuz gelecek kenara. son halini de paylaşırım bitince
deneyeceğim canım yulaf ezmesini duymamıştım çok teşekkür ederim bilgi için meyveyide porsiyon şeklinde yiyorum artık kavunu fazlasıyla abartıyordum ben onuda porsiyon şeklinde tüketiyorum artık canım
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.lavanta magnetimiz nasıl kızlar? :) bu daha prova, slikon yapıştırıcım bittiği için yapıştıramadım henüz. bir de nazar boncuğumuz gelecek kenara. son halini de paylaşırım bitince
Ben normal çantacıları gezdim :) Ayşen bebeye hiç uğramadım bile :)bazı mağzalara karşı antipati oluştu bende yeğenler zamanından. Gereksiz yüksek fiyatlar ile karşılaştık orda. Her yerde olan şeylere sırf isim yaptılar diye yüksek fiyat çekmeleri hiç hoşuma gitmedi. O yüzden kendi hamişliğimde hiç gitmedim bile oraya:) Abladan tecrübeliyiz mağza konusunda :)bakayım tamam canım. ben çanta almak için daha gezmedim ama mudanya yolundaki ayşen bebede deri çantalar vardı böyle
evet duymuştum canım çok sağol onuda deneyim tarçını severimdecanım tarçın düşürüyomuş haberin olsun günde bi çay kaşığı tarçın yut. internette şekerin çözümü tarçın yazıyor. aslında kabuk tarçın yazıyor ben bu gece suyun içine 2 3 parça kabuk tarçın atıp sabah kahvaltıdan sonra içicem çünkü insanın en çok kahvaltıda şekeri yükselirmiş.
çok tatlı olmuş ellerine sağlık canım
Cok tatli olmus canim masallah. İsmini sticker filan mi yapip yapistiricaksin.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
eline sağlık çok şekerrrrlavanta magnetimiz nasıl kızlar? :) bu daha prova, slikon yapıştırıcım bittiği için yapıştıramadım henüz. bir de nazar boncuğumuz gelecek kenara. son halini de paylaşırım bitince
CANIM BEN MOLFİXLE BAŞLADIM KIZ ÇOCUĞU OLDUĞU İÇİN AMA 2AY SONRA PİŞİK YAPTI PRIMAYA DÖNDÜM AKTİF BEYBİ OLAN PİŞİK YAPMADI SADECE BEBİŞE BAĞLI BİRAZDA BAKALIM POPİŞİ HANGİSİNİ TERCİH EDECEKBen prima premium care aldım. 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara.
Ama evet onu ben de duydum. Hep aynı bezle gitmeyi göze alabiliyorsanız alın diyorlar. Prima da pahalı çok diğerlerine göre. Ama napalım. Çocuğun altı pişik kalıp sürekli huzursuz olma ihtimali bile üzücü geliyor. Riske atmak istemedim.
CANIM GÜZELCE YIKA GİYDİR BENDE PAZARDAN ÇOK ALDIM GİYDİRDİM BEBİŞİME BİŞEYDE OLMADIKizlar merhaba bisey sorucam aklima takildi gecmis konulari okurken.Bebise biz biseyler alirken kalitesine filan bakiyoruz ama kayinvalidem pazardan (dükkaan mali gibi etiketlil)ama duymadigim markalardan aliyor.Sizce yikayip güzelce giydirmenin bir zarari var mi yani belgesi filan yok sadece yüzde ýüz pamuk yaziyo etiketinde. Napmaliyim 3 aydan sonra mi giydirilmeli böyle seyler.Kafam karisti yardim ederseniz sevinirim.
deneyeceğim canım yulaf ezmesini duymamıştım çok teşekkür ederim bilgi için meyveyide porsiyon şeklinde yiyorum artık kavunu fazlasıyla abartıyordum ben onuda porsiyon şeklinde tüketiyorum artık canım
Ben normal çantacıları gezdim :) Ayşen bebeye hiç uğramadım bile :)bazı mağzalara karşı antipati oluştu bende yeğenler zamanından. Gereksiz yüksek fiyatlar ile karşılaştık orda. Her yerde olan şeylere sırf isim yaptılar diye yüksek fiyat çekmeleri hiç hoşuma gitmedi. O yüzden kendi hamişliğimde hiç gitmedim bile oraya:) Abladan tecrübeliyiz mağza konusunda :)
Ben normal çantacıları gezdim :) Ayşen bebeye hiç uğramadım bile :)bazı mağzalara karşı antipati oluştu bende yeğenler zamanından. Gereksiz yüksek fiyatlar ile karşılaştık orda. Her yerde olan şeylere sırf isim yaptılar diye yüksek fiyat çekmeleri hiç hoşuma gitmedi. O yüzden kendi hamişliğimde hiç gitmedim bile oraya:) Abladan tecrübeliyiz mağza konusunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?