2014 Aralık Anneleri

canım bana da aynısı oldu ben diyet listesini aldığım gün bi okudum bidaha da yüzüne bakmadım çünkü ben o kadar yemiyorum sadece ara öğünlerimi ekledim süt falan o kadar ben kavunu meyveyi kessem olacakta işte hayırlısı bakalım

Cok sagolun kizlar ben de guzelleri giydiririm digerlerini hediye filan biseyler yaparim sagolun.

Haklisin canim iste herkes düsünse keske

Canim kavun yerine daha sekeri az olan meyveler ye kirmizi erik filan var mesela su zamanda ya da elma ye.Cok acikirsan ceviz badem findik filan at agzina abartmadan.Bi de su yulaf kepegi yiyenler var yogurtla cok iyiymis ondan denesen protein bakimindan zenginmis hem doyurucu olur.Ac kalma koyamam bebise yaa

deneyeceğim canım yulaf ezmesini duymamıştım çok teşekkür ederim bilgi için meyveyide porsiyon şeklinde yiyorum artık kavunu fazlasıyla abartıyordum ben onuda porsiyon şeklinde tüketiyorum artık canım

lavanta magnetimiz nasıl kızlar? :) bu daha prova, slikon yapıştırıcım bittiği için yapıştıramadım henüz. bir de nazar boncuğumuz gelecek kenara. son halini de paylaşırım bitince

Eklentiler

• IMG_6455.webp
    522,4 KB · Görüntüleme: 85
Canim bilginin diyetisyeninemi gittin ordaki şapşal kadinin bir haltan anladigi yok annemde gitti ona dogruduzgun ilgilenmedi bile netteki diyetlerre uysa daha cok kilo verirdi bir ayda bir kilo verdi ve okadar para bosa gitti.

bakayım tamam canım. ben çanta almak için daha gezmedim ama mudanya yolundaki ayşen bebede deri çantalar vardı böyle

lavanta magnetimiz nasıl kızlar? :) bu daha prova, slikon yapıştırıcım bittiği için yapıştıramadım henüz. bir de nazar boncuğumuz gelecek kenara. son halini de paylaşırım bitince
Cok tatli olmus canim masallah. İsmini sticker filan mi yapip yapistiricaksin.

canım tarçın düşürüyomuş haberin olsun günde bi çay kaşığı tarçın yut. internette şekerin çözümü tarçın yazıyor. aslında kabuk tarçın yazıyor ben bu gece suyun içine 2 3 parça kabuk tarçın atıp sabah kahvaltıdan sonra içicem çünkü insanın en çok kahvaltıda şekeri yükselirmiş.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
bakayım tamam canım. ben çanta almak için daha gezmedim ama mudanya yolundaki ayşen bebede deri çantalar vardı böyle
Ben normal çantacıları gezdim :) Ayşen bebeye hiç uğramadım bile :)bazı mağzalara karşı antipati oluştu bende yeğenler zamanından. Gereksiz yüksek fiyatlar ile karşılaştık orda. Her yerde olan şeylere sırf isim yaptılar diye yüksek fiyat çekmeleri hiç hoşuma gitmedi. O yüzden kendi hamişliğimde hiç gitmedim bile oraya:) Abladan tecrübeliyiz mağza konusunda :)

evet duymuştum canım çok sağol onuda deneyim tarçını severimde

çok tatlı olmuş ellerine sağlık canım

saol canım, çok zevkli bi iş çok hoşuma gitti bunlarla uğraşmak

Cok tatli olmus canim masallah. İsmini sticker filan mi yapip yapistiricaksin.

saol canım ince kuşe kartona etiket bastırıp kurdeleye yapıştıracağım. yaptığım diğer kutulara da aynı şekilde etiket koyacağım o yüzden en son toplu olarak çıkarttıracağım onları :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

bitince de güzel olur inşallah canım, çok saol :)

CANIM BEN MOLFİXLE BAŞLADIM KIZ ÇOCUĞU OLDUĞU İÇİN AMA 2AY SONRA PİŞİK YAPTI PRIMAYA DÖNDÜM AKTİF BEYBİ OLAN PİŞİK YAPMADI SADECE BEBİŞE BAĞLI BİRAZDA BAKALIM POPİŞİ HANGİSİNİ TERCİH EDECEK

CANIM GÜZELCE YIKA GİYDİR BENDE PAZARDAN ÇOK ALDIM GİYDİRDİM BEBİŞİME BİŞEYDE OLMADI

canım ben her sabah bir kase içine 3 kaşık falan yulaf kepeği kyup yiyiorum. çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum. onu yiyince öğlene kadar tok tutuyo beni. doyurucu bişey. bende et balık falan yiyomiyordum fazla bunu önerdiler. iyi oldu kiloda aldırmıyor. hemde vitaminini alıyorsun. yulaf kepeği ile ilgili şeyleri araştır istersen çok vitaminli

anladım doğru söylüyorsun. bende bebiş arabasını ordan almıştım alırken görmüştüm fiyatlarını bile sormadım canım valla zaten. bilemiyorum kaç diyolar

canım sen mobilyacıya gitçektin dün nolduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…