2014 Aralık Anneleri

2-3 saatte bir birşeyler yiyorum evet canım. tek dilim yetiyor bana evet. yumruta yiyorum ya o tok tutar beni. yumruta olmadığı gün doymam.

ben dondurma 3 kez yedim bu gebeliğimde. çikolata 4-5 lokma ancak yemişimdir. üzüldüğüm nokta da bu ya zaten(

yazmıyor cnaım kalorisi. ama netteki listelere bakarsak bu 2000lik falandır.

kavun üzüm kesip üzerine de yemeklerden sonra yarımşar saat yürüyüş koysam yetecekmiş.
stres çok tetikler diyor dr. benim bakıcı pat diye git ortada kaldık, çocuk sabahları çok ağlıyor kreşe giderken. ben stres olmayım kim olsun.

Canim bilginin diyetisyeninemi gittin ordaki şapşal kadinin bir haltan anladigi yok annemde gitti ona dogruduzgun ilgilenmedi bile netteki diyetlerre uysa daha cok kilo verirdi bir ayda bir kilo verdi ve okadar para bosa gitti.

he ya ona gittim şapşal. nasıl beslendiğimi anlattım. sütün fazla dedi. sabah 1 bardak gece 1 bardak içiyorum. öğlen yemeğinde ayran içiyorum. akşam yemekte yoğurt yiyorum. bu kadar kalsiyum fazla dedi. nesi fazla yetmiyor bile dişlerim kanıyor her fırçalamada dedim:) gıcık oldu bana. bilmiş hastaları sevmezler zaten dr kısmı. karşısında sallabaş hasta isterler her dediğine sanki vahiy gelmiş gibi hayranlıkla tamam tohtur hanım dememizi istiyorlar. misal ben ara öğün olarak 10,30 da meyve yiyorum. yanına grsini ye dedi. 1 grisini bir dilim ekmekmiş. niye yiyim bu ay 6 kilo almak içinmi dedim. ben 18 yıldır bu işi yapıyorum dedi. ben 18 gündür nette bunu araştırıyorum, aynı liste gogulda var dedim. dellendirdi beni.

Canım bu zamana kadar normal belki ama daha da ertelemesen iyi olur çünkü artık ağırlasıyoruz eski enerji kalmıyor ee havzalarda serinlemeye basladı hangi sehırdesın bılmıyorum ama biz nıyetlendım mi alınır gıder .. Sıkıntıya gerek yok . Benım kıyafet hemen hemen bıttı hastane çıkışı set eksık ondada karar veremıyorum.. Odasını aldık bezini aldık . Odaya perde , uyku seti , alt açma eksik onlarında kurbanda denızlıye gıdıcem Ordan alıcam. Kişisel bakım urunlerı nette takıp edıyorum sebamed alıcam .. Bizdede bi ton eksık yani ateş ölçer , Kuvet , odaya perde amanın eksık bitmıyır

canım sen mobilyacıya gitçektin dün nolduu
Aile faciası yaşanıyordu bizde dün mobilya yüzünden Evime alırken bile bu kadar zorlanmadım.
Ben gündüzden hem çiçek hem şahin bebeyi arayıp geleceğimizi beklemelerini söyledim. Şahindeki modelleri biliyoz fiyatı da biliyoz o yüzden çiçek'e gittik ilk. Kızı karşıladı orda dikey çizgili bir mobilya var onu çok beğendim farklı geldi. Yatak ile beraber en son 3250 tl ye indi. Biz ordan çıktık şahine gittik. Şahin en son 3100 + 235 yatak demişti. Ben giderken eşime çaiçektekini çok beğendiğimi söyledim ama illa onu alacağız demedim hata bende zaten. Şahinde eşim dedi; Yatak la birlikte 3000 tl ye verirsen alacağız ben relax 335 tl inmez diye rahatım. Çünkü adam en son zaten 3100 e bıraktı. Daha da yapmaz diyorum. Adam tamam demesin mi. Ben zaten geçende ordan çıkarken o modele aşıktım çiçekte yeni modeli görene kadar. Eşim de seviniyor benim istediğim model oluyor hemde indirim yaptırdık diye. Ben gözünün içine bakıyom kaşlarımı kaldırıyorum falan Sözleşme yapalım ozaman dedi adam. Oturduk ama yok ben istemiyorum. Eşim dedi tamam mı ? Ben bir şey demeye de korkuyom çünkü o olsun diye çok ısrar ettim tüm hafta Sonra yok dedim bir şey eksik. Hamilelikten ben şimdi çok kararsız kaldım dedim. Adamdan özür diledim bu saate kadar sizi beklettik falan filan diye Çıktık biz ordan. Sonra 2 saat eşimi sakinleştirmeye çalıştım. Hani beğenmiştin diyor. Çiçektekinde aklım kaldı ne yapayım. Ne bileyim adamın ineceğini, bilsem hiç pazarlık yapma derdim. Keşke deseydim. Eşim zaten ona kızıyor. Girerken deseydin almıyacağız diye bakar çıkardık diyor. Haklı. Ama sakinleştirdim sonunda. Çiçektekini alacağız ama son kez bir daha pazarlık yapacağız 100 tl 100 tl dir inerse iyi olur. Roman gibi oldu ama dün gece görecektiniz beni. Konuşmaya korktum eşimin yanında İşte durumlar böyle.

ben de çöp almadım daha. bazanın altını deşelemem lazım. oğlumun neleri kullanılabilir durumda, neleri kullanılmaz. ona göre liste yapıp çıkıcam. kıyafet ihtiyacımız var sadece. yatak puset nevresimler vs var zaten. şampuan vs zaten abimiz hala sebamed şampuan ve pişik kremi kullanıyor. ortak kullanırız.

Kesinlikle doktorlar tmm yaparım diyen hasta istiyorlar. Zamanında bende çok diyetisyen dolaştım ne için kilo almak için. Aklıma şaşayım kimse demedi bana folik asit iç diye. Onunla başladı kilo alma serüvenim hamişlike devam ediyoruz işte. Bilinçli bir hasta isen nefret ederler senden. Okulunu okumuşta ne olmuş bir faydası mı dokundu yoooo. Diyetisyen falan yalan. Valla google amca o diyetisyenlere 10 basar.
Aynen valla tam bitti diyosun eksik çıkıyor. Gerçi ben daha hiç bitti demedim ama azaldı dedim azalmamış ki

hahahah ne güldüm yaaa,allahdan hormonlar varda bahaneyi onlara atabiliyoruzz aklın kalacağına böyle yapman daha iyi olmuşş

ayy canım yaa alemsin valla ne güldüm senin çizgili model dediğin sanırım bizimkilerden daha pahalı. bir oda vardı öyle sanki hatırlıyorum.ben de öyle dedim hep evimde durucak hep görücem bide çocuğuma kullanıcam gönlüme sinen model olsun sonra keşke demeyeyim dedim. 3-5 aramayacağım dedim. öylede oldu. içime sineni aldığım için haftaya gelsin mobilya yerleşsin diye can atıyorum yaa. içime çok sinmesetydi bu kadar heyecanlı beklemezdim mesela ben eminim. ay biz kadınlar çok fenayızz. bide bişey oldu mu hamilelikten herhalde diye sıyrılıveriyoruz

hahahah ne güldüm yaaa,allahdan hormonlar varda bahaneyi onlara atabiliyoruzz aklın kalacağına böyle yapman daha iyi olmuşş
Bende hem gülüyorum hem eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Güldüğümü görmesin diye ona bakmıyorum falan çok komiktik çok. Eşim diyor resmen rezil ettin beni. Diyorum hormonlardan Satıcı bile dedi yok abla sizin şimdi hormonlar farklı anlıyorum ben eşim diyor yok ben anlamıyorum. 1 haftadır bu olsun hadi gidip alalım dedi şimdi düşünelim diyor falan ayyy komediydi resmen.
Ama kıyaslama yapacak olursam mobilya içleri ve kullanış açısından çiçektekileri daha çok beğendim. Ve sanki iç raflar falan daha kaliteli geldi diğerine göre. Amanınnn boş ver içimde kalacağına sen rezil ol ne yapayım dedim sonunda eşimde gülmeye başladı da rahatladım Hayır sonra çocuğumun olmadık yerlerinde çiçek mobilya izleri göreceğiz Eşim zaten hamile olmasan hayatta affetmezdim bu yaptığını dedi

Hangi siteden aldın canım ???

Yok canım ya bize ordaki modellerin yani erkeğe gidecek modellerin hepsine aynı fiyat dedi. Sizinkilerle aynı yani fiyatı..
Aynen içime sinsin öncelik oydu zaten. ama eşim ben sana artık güvenmiyorum bir daha başka mağzaya sokmam seni her mağzada bir modele aşık oluyon dedi. Bende şimdi gidip alalım diye can atıyorum resmen :) Bahane de hazır ya zaten diretiyoruz illa hormonlar işte banane banane
Dur bu akşam helallik alayım adamdan rezil ettik adamı kolay değildi onun içinde.

vayyy birde tehdit heee iyi yapmışsın ohhh gerçekden ama insanın fikirleri çok değişken hamilelikde napak yani istemediğimiz şeyi mi alak tabi diyeceğiz yok diyee

vayyy birde tehdit heee iyi yapmışsın ohhh gerçekden ama insanın fikirleri çok değişken hamilelikde napak yani istemediğimiz şeyi mi alak tabi diyeceğiz yok diyee
Yani evet istemediğimiz mi olsun. Böyle deyince de hani istemiştin diyor. Kendimi savunamadım ilk defa. İstemiştim ama hormonlar işte şimdi istemiyorum. Ooo hormonlar geçecek biliyon demi dedi bana Lohusalık depresyonu var daha dedim bende Altta kalmak yokkk her şartta

lohusa depresyonu daha fena falan deyip birde abartsaydın ona göre gardını alsın yoksa daha çok rezil olacaklarr

benim dediğim modelin karyolası büyümüyodu canım o değil o zaman. kral yatağı gibi açık kahve tonlarında cilalanmış gibi bir mobilyaydı. çok değişik duruyodu ama karyola büyümüyo diye düşünmedik onu işte sende görmüşsündür belki. gidin alın artık bari mobilyayı yetişmicek doğumuna

lohusa depresyonu daha fena falan deyip birde abartsaydın ona göre gardını alsın yoksa daha çok rezil olacaklarr
Allah korusun böyle diye diye gerçekten girmeyelim. Ablamın arkadaşı girmişti valla. Çocuğunu bile görmek sitememiş. Kv de sürekli gece uyurken gitmiş emzirtmiş çocuğu. Ayyy tırstım şimdi.

Allah korusun böyle diye diye gerçekten girmeyelim. Ablamın arkadaşı girmişti valla. Çocuğunu bile görmek sitememiş. Kv de sürekli gece uyurken gitmiş emzirtmiş çocuğu. Ayyy tırstım şimdi.
amann allah korusun,evet benim bi tanıdığım da 2 hafta boyunca ben hastayım bebeğe bakamam modunda dolanmış evde, sonra toparlamış,bebekle ilgilenmeye başlamış,ve bu kişi 7 sene çocuğu olmayan biri düşün,kimde ne olacağı belli olmuyo o yüzden iyi olalımmm :):):)

canım ben yaz başından beri günde 2 3 dondurma ve çikolata yedim ayrıca onun dışında canımın çekip yediği waffleları fast foodları vede içtiğim meyvesularını yediğim bol meyve tabaklarını falan saymıyorum bile ben bunları bırakıp sadece yemek yesem normal insan gibi akşamlarıda meyve yesem demek benim şekerim düşük çıkacak. ama ben yinede tedbirli davranıp diyetimi uyguluycam.

Hmm ben o renk düşünmediğim için onlara hiç bakmadım. anladım ama dediğini. Bu akşam eşim işten geç çıkacak ama yarın akşam gideceğiz inş Allah :) Babam bile her gün arayıp kızım yetişmeyecek artık ver kararını deyip duruyor. Kısmetse yarın akşam gidiyoruz. Şifonyeri sürgülü raf olandan istiyorum görmüşsündür. Erzak dolabı gibi raf raf çok hoş. Birde gardolap çekmecesine bölme koymuşlar ya o da çok kullanışlı olmuş. Bunlarda cezb etti beni
Eşim diyor 2 tahta parçasına kanıp beni rezil ettin diyor

Aynen bol bol okuyup üfleyeceğiz başka yolu yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…