canım haklısın çoğunlukla, ama diyetisyenlerin verdiği listeler gerçekten dolu dolu oluyor. sık sık az porsiyon şeklinde. sen normalde de öyle mi yapıyorsun. yani 2-3 saatte bir bişeyer atıştırıyor musun mesela. daha az yiyerek metabolizmanı yavaşlatıyorsun belki de. bu arada sabah kahvaltıda bir dilim ekmekle doyuyor musun yaa. ben de başlarda 2 dilim tam buğday yerdim. bu aralar 2 dilimle doymuyorum. iştah patlaması yaşıyorum. sabah kurt gibi aç uyanıyorum
2-3 saatte bir birşeyler yiyorum evet canım. tek dilim yetiyor bana evet. yumruta yiyorum ya o tok tutar beni. yumruta olmadığı gün doymam.
off ne saçma sapan iş yapıyolar yaa benim doktor direk hazır bi listesi vardı onu verdi bunu uygula dedi öyle diyetisyene falan yönlendirmedi. ben zaten şu çikolata dondurma olayını sıfırlarsam öyle yağlar ballar etler sütler şeklinde beslenen bi insan değilim diyorum ya benim kadar dondurma çikolata yiyen biri için düşük bile çıktı. vallai keşke dün söyleseydin benim listeyi yazardım sana canım boşuna para vermezdin. kadın birazcık sorumsuz davranmış.
ben dondurma 3 kez yedim bu gebeliğimde. çikolata 4-5 lokma ancak yemişimdir. üzüldüğüm nokta da bu ya zaten
Sinir olmamak mümkün değil gerçekten. Sen yediklerini söyledikten sonra bari anormal bir durum var mı diye bir hormon testi yapsaydı. Sen yine kendi diyetini kendin planlayacaksın bu durumda. Ama 1 ayda 5 kilo almanın üzerinde durmaları gerekiyordu ya. Kendi doktoruna git söyle olmazsa o yapsın hormon testini. Bazı doktorlar çok baştan savma iş yapıyor gerçekten.
canım buarada diyetin kaç kalorilik benimki biraz sert bi diyet sanki 1400 kalorilik hiç doymadım dün öğlen eve gelince başladım dün oğlumda çikolata yediğim zamanki gibi hareketli değildi eşimde dalga geçiyo noldu ekmeğin kesildi dimi diye
yazmıyor cnaım kalorisi. ama netteki listelere bakarsak bu 2000lik falandır.
canım bana da aynısı oldu ben diyet listesini aldığım gün bi okudum bidaha da yüzüne bakmadım çünkü ben o kadar yemiyorum sadece ara öğünlerimi ekledim süt falan o kadar ben kavunu meyveyi kessem olacakta işte hayırlısı bakalım
kavun üzüm kesip üzerine de yemeklerden sonra yarımşar saat yürüyüş koysam yetecekmiş.
stres çok tetikler diyor dr. benim bakıcı pat diye git ortada kaldık, çocuk sabahları çok ağlıyor kreşe giderken. ben stres olmayım kim olsun.
Canim bilginin diyetisyeninemi gittin ordaki şapşal kadinin bir haltan anladigi yok annemde gitti ona dogruduzgun ilgilenmedi bile netteki diyetlerre uysa daha cok kilo verirdi bir ayda bir kilo verdi ve okadar para bosa gitti.
he ya ona gittim şapşal. nasıl beslendiğimi anlattım. sütün fazla dedi. sabah 1 bardak gece 1 bardak içiyorum. öğlen yemeğinde ayran içiyorum. akşam yemekte yoğurt yiyorum. bu kadar kalsiyum fazla dedi. nesi fazla yetmiyor bile dişlerim kanıyor her fırçalamada dedim:) gıcık oldu bana. bilmiş hastaları sevmezler zaten dr kısmı. karşısında sallabaş hasta isterler her dediğine sanki vahiy gelmiş gibi hayranlıkla tamam tohtur hanım dememizi istiyorlar. misal ben ara öğün olarak 10,30 da meyve yiyorum. yanına grsini ye dedi. 1 grisini bir dilim ekmekmiş. niye yiyim bu ay 6 kilo almak içinmi dedim. ben 18 yıldır bu işi yapıyorum dedi. ben 18 gündür nette bunu araştırıyorum, aynı liste gogulda var dedim. dellendirdi beni.