Hmm ben o renk düşünmediğim için onlara hiç bakmadım. anladım ama dediğini. Bu akşam eşim işten geç çıkacak ama yarın akşam gideceğiz inş Allah :) Babam bile her gün arayıp kızım yetişmeyecek artık ver kararını deyip duruyor. Kısmetse yarın akşam gidiyoruz. Şifonyeri sürgülü raf olandan istiyorum görmüşsündür. Erzak dolabı gibi raf raf çok hoş. Birde gardolap çekmecesine bölme koymuşlar ya o da çok kullanışlı olmuş. Bunlarda cezb etti beni
Eşim diyor 2 tahta parçasına kanıp beni rezil ettin diyor
Yok canım sizinkilerden değil. Yarın akşam gidip sipariş vereceğiz o zaman fotosunu çeker atarım buraya. Sizinkilerin arkasında kalıyor. O sırada sondan ikinci model diyeyim. Beyaz kulplar kahveydi. Resmi atınca hatırlarsın büyük ihtimalle.hayırlı olsun canım sende cıceklı oldunsenın anlattıgın modleı anlamadım hıc valla :) hangısı acaba merak ettım benımkı mavı kulplu sedefınkı kahve kulpluydu
Off hecmiş olsun cankm ya üzüldüm .. Ben olacak kullanmadım hiç bi grıp olmuştum zaten ama ateş olunca korkuyo insan boğaz enfeksıyonu falan peki kendi doktoruma mı gıttın yada gıtmedıysen kadın doğumcuna sordun mu ki ..Kızlar ben cok fenay bugun sabah 38c ateşle hastaneye giris yaptım boğazımda enfeksiyon varmış. Ates cok korkuttu bizi zor düşürdü doktor. Antibiyotik verdi ama
Ben hic kullanmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim içinizde ateslenen oldu mu hic benim gibi ??
Canım yaa valla büyüklerine kırmamak laxım .. Zaten bizimkiler kış bebişi altına zıbın giyecek.. Kıyafetler yıkanıp, utulendıkden sonra içine kendi aldığın iç zıbınları gıydırıp kullanırdım ben olsam . Hatta dün annem babam Ankara'da sosyete pazarına gıttık bi bebek tulumuna asık oldum babam aldırmadı pişman oldum almadığıma .. Bidahaki haftalarda gidip alıcam.. İçimize sondıkden sonra rahat olmak lazım sanki.Kizlar benim soruma cevap veren yok muuu bilgisi olan?Siz hediye getirilen seyleri yikayip giydirirmisiniz mesela ben simdi ne yapmaliyin kayinvalidemin aldiklarini.Ona ne dicem her hafta alip duruyo pazardan kiyamam((
Ben daha bir iğne bile almadım teyzesi aldı bikaç bişey elbise zıbın felan ben liste yapıp ona göre bir 2 günde halletmeyi düşünüyorum para olsun yeterki gerisi kolayCanım bu zamana kadar normal belki ama daha da ertelemesen iyi olur çünkü artık ağırlasıyoruz eski enerji kalmıyor ee havzalarda serinlemeye basladı hangi sehırdesın bılmıyorum ama biz nıyetlendım mi alınır gıder .. Sıkıntıya gerek yok . Benım kıyafet hemen hemen bıttı hastane çıkışı set eksık ondada karar veremıyorum.. Odasını aldık bezini aldık . Odaya perde , uyku seti , alt açma eksik onlarında kurbanda denızlıye gıdıcem Ordan alıcam. Kişisel bakım urunlerı nette takıp edıyorum sebamed alıcam .. Bizdede bi ton eksık yani ateş ölçer , Kuvet , odaya perde amanın eksık bitmıyır
ayy canım yaa çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...Kızlar ben cok fenay bugun sabah 38c ateşle hastaneye giris yaptım boğazımda enfeksiyon varmış. Ates cok korkuttu bizi zor düşürdü doktor. Antibiyotik verdi ama
Ben hic kullanmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim içinizde ateslenen oldu mu hic benim gibi ??
geçmiş olsun canımmmKızlar ben cok fenay bugun sabah 38c ateşle hastaneye giris yaptım boğazımda enfeksiyon varmış. Ates cok korkuttu bizi zor düşürdü doktor. Antibiyotik verdi ama
bir şeker mağduru daha benimde 167 çıktıSelam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve 182 çıktı doktorum sınırın üstünde dedi diyet verebilirim dedi pazartesi gel şeker ölçer vericem ve 1hafta boyunca takip edeceksin kendin dedi offf püfff oldum herşey yolunda gidiyordu çikolatası bir hayat düşünemiyorum ki ben napıyım bilmiyorum
kızlar bu karnın sertleşmesi konusunda birbirimizi korkutmak yerine rahatlatacak şeyler söyleyelim bence, zaten hepimizde erken doğum olur mu korkusu var, kendi kendimize bu korkuyu büyütmeyelim.günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve bebekleri nasılsınız
birgün kıpır kıpır olan meleğim bugün yatışta sanırım depik nöbetine durdum nefes bile almıyorum kaçırmamak için
dün akşam karnım çok sertti bir anda adet ağrısına benzer bi rağrı girdi ama karnımın her yerine o kadar çok korktumki salonda bi o yana bi bu yana yürüdüm eşim banyodaydı kanepeye attım kendimi oturdum derin derin nefes aldım gaz sancısı olsun diye dua ettim içimden eşim duştan çıkınca ne hayır dedi bende gaz sancısı herhalde dedim yüzümden korkum belliydi herhalde o da telaşlandı sonra dışarısı buz gibi olmasına rağmen balkonun kapısını açtım kanepeye sol tarafıma uzandım uyukluyorum ama karnımın sertliği geçmedi arada ayaklarımı salladım aşağı yukarı yatağa geçtim yatakta oturur vaziyette uyumaya çalıştım eşim geceleri çok derinden ve sık nefes aldığımı söylüyor bende bazen farkına varıyorum ama yorgunlukla çok derin uyuyorum
Geçenlerde bende tam kalkarken göbişim acayip bi şekil aldı. Baştan korktum sonra da çok hoşuma gitti ben öyle yaptıkça rahatsız oldu heralde tekmeledi. Bir kaç defa yaptım eşim de kızıyor ne rahatsız ediyon cocuğu diye. Sonra yapmadım Ama çok komik oluyor gerçekten
şuan yok unnado daneyse bakarım o zaman haftaya da alsam olur daha var zamanımız :) sen de görürsen haber verirsin di mi swiftim
inşallahh, sürekli rüyamda bebek emzirdiğimi görüyorum inşallah öyle olur gerçekten :) sabırlı davranmışsın sen, maşallah faydasını da görmüşsün. normalde süt yok zaten neden emzireyim diye de düşünülür aslında.
ben de elektrikli ama uygun bi sağma makinesi almayı düşünüyorum, weewell in var önerenler de çok. biraz araştırıp karar vereceğim bakalım.
canım direk konuya giricem ama, bu konu benide hep tedirgin etmişti ve araştırmıştım. bebek 27 haftadan sonra 2 saat içinde en az 10 kez hareket etmeliymiş. eğer hareketleri az ise bir barda süt içilmeli ve sol tarafa yatılmalı hala hareket yoksa doktora danışılmalıymış. şimdilik bizimkilerin gün içinde hareketleri değişken olabilirmiş. bilmem yardımcı olur muyum.
çok yardımcı oldun canım sağol bende önümüzdeki hafta 27. haftaya gireceğim 28. haftada düzene girmesi gerekliymiş birde o zaman sayılması daha doğruymuş bende bakınıyorum araştırıyorum ama ister istemez meraklanıyorum
Aile faciası yaşanıyordu bizde dün mobilya yüzündenEvime alırken bile bu kadar zorlanmadım.
Ben gündüzden hem çiçek hem şahin bebeyi arayıp geleceğimizi beklemelerini söyledim. Şahindeki modelleri biliyoz fiyatı da biliyoz o yüzden çiçek'e gittik ilk. Kızı karşıladı orda dikey çizgili bir mobilya var onu çok beğendim farklı geldi. Yatak ile beraber en son 3250 tl ye indi. Biz ordan çıktık şahine gittik. Şahin en son 3100 + 235 yatak demişti. Ben giderken eşime çaiçektekini çok beğendiğimi söyledim ama illa onu alacağız demedim hata bende zaten. Şahinde eşim dedi; Yatak la birlikte 3000 tl ye verirsen alacağız ben relax 335 tl inmez diye rahatım. Çünkü adam en son zaten 3100 e bıraktı. Daha da yapmaz diyorum. Adam tamam demesin mi.Ben zaten geçende ordan çıkarken o modele aşıktım çiçekte yeni modeli görene kadar. Eşim de seviniyor benim istediğim model oluyor hemde indirim yaptırdık diye. Ben gözünün içine bakıyom kaşlarımı kaldırıyorum falan Sözleşme yapalım ozaman dedi adam. Oturduk ama yok ben istemiyorum. Eşim dedi tamam mı ? Ben bir şey demeye de korkuyom çünkü o olsun diye çok ısrar ettim tüm hafta Sonra yok dedim bir şey eksik. Hamilelikten ben şimdi çok kararsız kaldım dedim. Adamdan özür diledim bu saate kadar sizi beklettik falan filan diye Çıktık biz ordan. Sonra 2 saat eşimi sakinleştirmeye çalıştım. Hani beğenmiştin diyor. Çiçektekinde aklım kaldı ne yapayım. Ne bileyim adamın ineceğini, bilsem hiç pazarlık yapma derdim. Keşke deseydim. Eşim zaten ona kızıyor. Girerken deseydin almıyacağız diye bakar çıkardık diyor. Haklı. Ama sakinleştirdim sonunda. Çiçektekini alacağız ama son kez bir daha pazarlık yapacağız 100 tl 100 tl dir inerse iyi olur. Roman gibi oldu ama dün gece görecektiniz beni. Konuşmaya korktum eşimin yanında İşte durumlar böyle.
Kızlar ben cok fenay bugun sabah 38c ateşle hastaneye giris yaptım boğazımda enfeksiyon varmış. Ates cok korkuttu bizi zor düşürdü doktor. Antibiyotik verdi ama
Cnm bol bol kasılma yaşayan biri olarak araya gireyim istedim.
Tüm karnın sertleşmesi de belli bir bölgenin sertleşmesi de kasılmadır. Elinle dokunduğunda taş gibi hissedersin. Haftalar ilerledikçe kasılan alan ve şiddeti artar. Kasılma olacağını içerden hissedersin.
Günde bikaç defadan fazla oluyosa dikkate alınmalı. Erken doğum işaretidir. İlaç, istirahat vs ile önlem alınmalıdır.
Çok güzel şeyler yazmışsın canım kendimizi ürtüterek bebeğimize daha çok zarar veriyoruz kabul etmeliyiz k hepimiz farklı hissediyoruz aynı şekilde olacak diye bir şey yok rahatsızlık olmadığı sürece ferah tutmalıyızistirahat yapamıorum maalesef ilac olarakda sadece magnezyum kullanıorum az da olsa faydası oluor cok sukur.. sennde mi o halde erken dogum tehliken var canım doktorun ne dior?Buarada aksama dogru iki arkadasmla telefon görusmesi yaptım yeni dogum yaptılar onlarda sırf bu konuyu soruyum die aramıstım onlarla konustukdan snra içim rahatladı baya birinde sürekli hep bi tarafa toplanıormus tum hamileligi ole gecmiş bunun erken dogum belirtisi oldugundan bile bi haber 40 cı haftada dogum yapmıs dier ikinci arkadasımı aradım ondan snra tüm karnım sem sertti dior görümceminde tas gibiydi dior ben 36 altıda baska bi sebebden sezeryan oldum dior görümcem 42 ci haftada dogum yaptı dior... snra kendi kendime dusundum ii düsünüp ii yi cagırıp ve rabbime tevekkül etmekden baska çagremmin olmadıgını düsündümm ve bundan snra ole olmaya karar verdm ins:))
geçmiş olsun canımmm
Off hecmiş olsun cankm ya üzüldüm .. Ben olacak kullanmadım hiç bi grıp olmuştum zaten ama ateş olunca korkuyo insan boğaz enfeksıyonu falan peki kendi doktoruma mı gıttın yada gıtmedıysen kadın doğumcuna sordun mu ki ..
ayy canım yaa çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...
geçmiş olsun canımmm
kızlar bu karnın sertleşmesi konusunda birbirimizi korkutmak yerine rahatlatacak şeyler söyleyelim bence, zaten hepimizde erken doğum olur mu korkusu var, kendi kendimize bu korkuyu büyütmeyelim.
evet karın kaslarını kullanarak kalkmak çok komik bi görüntüye sebep oluyo :)
geçmiş olsun canım.. gelişmelerden haberdar et.
Benim senden de çok 182 ee benim kaç kalorilik olur diyet allah bilir.yasaklı olmak çok zor ucunda bebişlerde olmasa çok takılmayız ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız Rabbim hayırlısı nı nasip etsin benim doktor sanırım beni korkutma mak için çok bişey sölemedi ama ben eve gelince araştırdım 182 epey yüksek ve kesin diyetbir şeker mağduru daha benimde 167 çıktıdoktor diyet verdi uyguluyorum ama bugün bu seferde başım yerinden kalkmıyor herkesinki 2000 kalorilik diyet benimki 1400 kalorilik sabah kahvaltımda yumurta bile yok ya bende kaçamak yaptım milletinki 200lerde çıkıyo benimki niye böyle yaptı anlamadım.
Off ya kendi doktorunu dınlemem lazım .. Burada birbirimizle dertlesıcez tabi .. Ev yapımı corba , özellikle tarhana falan ii gelicek inşallah ..KIZLAR çok sağolun iyi ki varsınız.. burada dertlerimi dökebiliyorum.. sabahtır hastanedeyik bir sürü test yapıldı ateşim henüz evdeyken yükselmeye başlayınca kendi doktorumu aradım hemen minoset içmemi söyledi böylelikle 40lara çıkmadı ateşim. antibiyotik verdi dahiliye uzmanı buradaki doğum doktoru kullan dedi ama kendi doktorum hayır dedi şu an limonlu sıcak su içiyorum normalde her şeye dikkat eden ben son 1 aydır ipimi kopardım dün hazır cheese kek yedim iki çatal sadece ama bakteri kapmışım doktor hemen sordu zaten süt ürünü ne yedin diye dikkat edin anneler
canım diyetimin ikinci günündeyim sabah kahvaltım çok azdı düşün 1 domates 1 salata 2 ince dilim peynir 2 ince dilim ekmek bukadar. bende bunları yedim bitek domates salata yemedim arada meyve vardı yarım şeftali onu yedim öğlen etli yemek vardı canım öyle bişi yemek istemedi onun yerine 2 yumurta yedim 1 dilim tam buğday yedim. akşamda çok az yağda köfte kızartıp 3 tane yedim yanına az bişi salata ayran ve bi dilim tambuğday ekmek eşimle saat 10 gibi yürüyüş yaptık gelirkende yeşil elma aldık şimdide yatmadan bitane yeşil elma yiyorum. açlık sınırında yaşıyorum resmen şekerli hiçbişi yok bugün yediğim en şekerli şey şeftaliydi onuda yarım tuttum. bu şekilde gidersem faydası olur diye düşünüyorum. canım bakalım sana kaç kalorilik vericek sanada 2000 verirse vallai ben 1400lükte çok zorlanıyorum araya bişiler serpiştiricem.Benim senden de çok 182 ee benim kaç kalorilik olur diyet allah bilir.yasaklı olmak çok zor ucunda bebişlerde olmasa çok takılmayız ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız Rabbim hayırlısı nı nasip etsin benim doktor sanırım beni korkutma mak için çok bişey sölemedi ama ben eve gelince araştırdım 182 epey yüksek ve kesin diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?