2014 Aralık Anneleri

hayırlı olsun canım sende cıceklı oldun senın anlattıgın modleı anlamadım hıc valla :) hangısı acaba merak ettım benımkı mavı kulplu sedefınkı kahve kulpluydu

hayırlı olsun canım sende cıceklı oldun senın anlattıgın modleı anlamadım hıc valla :) hangısı acaba merak ettım benımkı mavı kulplu sedefınkı kahve kulpluydu
Yok canım sizinkilerden değil. Yarın akşam gidip sipariş vereceğiz o zaman fotosunu çeker atarım buraya. Sizinkilerin arkasında kalıyor. O sırada sondan ikinci model diyeyim. Beyaz kulplar kahveydi. Resmi atınca hatırlarsın büyük ihtimalle.

Kızlar ben cok fenay bugun sabah 38c ateşle hastaneye giris yaptım boğazımda enfeksiyon varmış. Ates cok korkuttu bizi zor düşürdü doktor. Antibiyotik verdi ama
Ben hic kullanmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim içinizde ateslenen oldu mu hic benim gibi ??

Off hecmiş olsun cankm ya üzüldüm .. Ben olacak kullanmadım hiç bi grıp olmuştum zaten ama ateş olunca korkuyo insan boğaz enfeksıyonu falan peki kendi doktoruma mı gıttın yada gıtmedıysen kadın doğumcuna sordun mu ki ..

Kizlar benim soruma cevap veren yok muuu bilgisi olan?Siz hediye getirilen seyleri yikayip giydirirmisiniz mesela ben simdi ne yapmaliyin kayinvalidemin aldiklarini.Ona ne dicem her hafta alip duruyo pazardan kiyamam((
Canım yaa valla büyüklerine kırmamak laxım .. Zaten bizimkiler kış bebişi altına zıbın giyecek.. Kıyafetler yıkanıp, utulendıkden sonra içine kendi aldığın iç zıbınları gıydırıp kullanırdım ben olsam . Hatta dün annem babam Ankara'da sosyete pazarına gıttık bi bebek tulumuna asık oldum babam aldırmadı pişman oldum almadığıma .. Bidahaki haftalarda gidip alıcam.. İçimize sondıkden sonra rahat olmak lazım sanki.

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve 182 çıktı doktorum sınırın üstünde dedi diyet verebilirim dedi pazartesi gel şeker ölçer vericem ve 1hafta boyunca takip edeceksin kendin dedi offf püfff oldum herşey yolunda gidiyordu çikolatası bir hayat düşünemiyorum ki ben napıyım bilmiyorum

Ben daha bir iğne bile almadım teyzesi aldı bikaç bişey elbise zıbın felan ben liste yapıp ona göre bir 2 günde halletmeyi düşünüyorum para olsun yeterki gerisi kolay

ayy canım yaa çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...

geçmiş olsun canımmm

bir şeker mağduru daha benimde 167 çıktı doktor diyet verdi uyguluyorum ama bugün bu seferde başım yerinden kalkmıyor herkesinki 2000 kalorilik diyet benimki 1400 kalorilik sabah kahvaltımda yumurta bile yok ya bende kaçamak yaptım milletinki 200lerde çıkıyo benimki niye böyle yaptı anlamadım.

kızlar bu karnın sertleşmesi konusunda birbirimizi korkutmak yerine rahatlatacak şeyler söyleyelim bence, zaten hepimizde erken doğum olur mu korkusu var, kendi kendimize bu korkuyu büyütmeyelim.

evet karın kaslarını kullanarak kalkmak çok komik bi görüntüye sebep oluyo :)

yaklaşık 10 tane bebek alışveriş sitesinde aventin 120lik cam biberonunun fiyatına bakmışımdır. en ucuzu ebebek'teydi, 24.90dı galiba.

akıllı telefonu olanlar pregnancy diye bi uygulama var, 8 liraya yükleniyo. tekme sayıcı var çok güzel bi şey, deneyin bence.

komik olmuş :) dediğin takımı biliyorum ben, o raflı raylı sistemi ben de beğendim. güle güle kullanın şimdiden :)

geçmiş olsun canım.. gelişmelerden haberdar et.

ya kızlar bu kasığımdan vajinama doğru batmalar neyin nesi anlamadım,korkuyorum çok,sanki bebeğin hareketlerinde oluyo gibi

istirahat yapamıorum maalesef ilac olarakda sadece magnezyum kullanıorum az da olsa faydası oluor cok sukur.. sennde mi o halde erken dogum tehliken var canım doktorun ne dior?Buarada aksama dogru iki arkadasmla telefon görusmesi yaptım yeni dogum yaptılar onlarda sırf bu konuyu soruyum die aramıstım onlarla konustukdan snra içim rahatladı baya birinde sürekli hep bi tarafa toplanıormus tum hamileligi ole gecmiş bunun erken dogum belirtisi oldugundan bile bi haber 40 cı haftada dogum yapmıs dier ikinci arkadasımı aradım ondan snra tüm karnım sem sertti dior görümceminde tas gibiydi dior ben 36 altıda baska bi sebebden sezeryan oldum dior görümcem 42 ci haftada dogum yaptı dior... snra kendi kendime dusundum ii düsünüp ii yi cagırıp ve rabbime tevekkül etmekden baska çagremmin olmadıgını düsündümm ve bundan snra ole olmaya karar verdm ins:))

Çok güzel şeyler yazmışsın canım kendimizi ürtüterek bebeğimize daha çok zarar veriyoruz kabul etmeliyiz k hepimiz farklı hissediyoruz aynı şekilde olacak diye bir şey yok rahatsızlık olmadığı sürece ferah tutmalıyız

geçmiş olsun canımmm

ayy canım yaa çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...

geçmiş olsun canımmm

KIZLAR çok sağolun iyi ki varsınız.. burada dertlerimi dökebiliyorum.. sabahtır hastanedeyik bir sürü test yapıldı ateşim henüz evdeyken yükselmeye başlayınca kendi doktorumu aradım hemen minoset içmemi söyledi böylelikle 40lara çıkmadı ateşim. antibiyotik verdi dahiliye uzmanı buradaki doğum doktoru kullan dedi ama kendi doktorum hayır dedi şu an limonlu sıcak su içiyorum normalde her şeye dikkat eden ben son 1 aydır ipimi kopardım dün hazır cheese kek yedim iki çatal sadece ama bakteri kapmışım doktor hemen sordu zaten süt ürünü ne yedin diye dikkat edin anneler

Benim senden de çok 182 ee benim kaç kalorilik olur diyet allah bilir.yasaklı olmak çok zor ucunda bebişlerde olmasa çok takılmayız ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız Rabbim hayırlısı nı nasip etsin benim doktor sanırım beni korkutma mak için çok bişey sölemedi ama ben eve gelince araştırdım 182 epey yüksek ve kesin diyet

Off ya kendi doktorunu dınlemem lazım .. Burada birbirimizle dertlesıcez tabi .. Ev yapımı corba , özellikle tarhana falan ii gelicek inşallah ..

canım diyetimin ikinci günündeyim sabah kahvaltım çok azdı düşün 1 domates 1 salata 2 ince dilim peynir 2 ince dilim ekmek bukadar. bende bunları yedim bitek domates salata yemedim arada meyve vardı yarım şeftali onu yedim öğlen etli yemek vardı canım öyle bişi yemek istemedi onun yerine 2 yumurta yedim 1 dilim tam buğday yedim. akşamda çok az yağda köfte kızartıp 3 tane yedim yanına az bişi salata ayran ve bi dilim tambuğday ekmek eşimle saat 10 gibi yürüyüş yaptık gelirkende yeşil elma aldık şimdide yatmadan bitane yeşil elma yiyorum. açlık sınırında yaşıyorum resmen şekerli hiçbişi yok bugün yediğim en şekerli şey şeftaliydi onuda yarım tuttum. bu şekilde gidersem faydası olur diye düşünüyorum. canım bakalım sana kaç kalorilik vericek sanada 2000 verirse vallai ben 1400lükte çok zorlanıyorum araya bişiler serpiştiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…