2014 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir.
Evet karın kaslarını kullanarak kalmak çok komik oluyor :)
E-bebek te fiyatlara baktım mı hatırlamıyorum ama Ben büyük ve küçüğü ikisini 50 tl gibi bir rakama almıştım. E-bebek uygunsa ordan al agaydınım :)
Hmmm demek dediğim modeli hatırladın. Ama şifonyeri raflı olan model değil istediğim. SAdece o şifonyeri benim istediğim modele uygulayabilir lermiş. Gidicez bu akşam kısmetse resmini paylaşırım unutmaz çekersem :)

arkadaşlar otribebenin burun aspiratörünü netten almak isteyen varsa butikbebeye gelmiş bugün. fiyatı da uygun. ben netten araştırıyodum hep ama kargo falan pahalı olyodu. bu sitede kargo da yok biliyosunuz. ben sipariş verdim. inş memnun kalırım. çok övüyorlar çünkü

Ben aldım canım. 10 lu yedek uç ile birlikte 21 tl ye aldım netten. Geldi de çok sevimli :)

geçmişş olsunn canımmm bundan sonra artık iyice dikkat etmek gerekiyor...

Off ya kendi doktorunu dınlemem lazım .. Burada birbirimizle dertlesıcez tabi .. Ev yapımı corba , özellikle tarhana falan ii gelicek inşallah ..
günaydın canım sorma gece tekrar ateşlenince başladık antibiyotiğe amaaan cidden sıkıntılı insanın yüreği hop ediyor sürekli ateş ve enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli diye başladık ilaca.. artık Allah a bıraktım kendimi içtim.. aman diyim dikkat edin kendinize

ben şeker yüklemesi için de çağrıldım ama hala 2. doz tetanoz için çağrılmadım...doktoruma sorucam artık
saglık merkezınde bız yapmıoruz seker yuklemesı dedıler bana devlete gıttım onun ıcın. ben ıkıncıyı oldum ucuncu ıcınde dogumdan ıkı ay sonrasına randevu verdıler.

saglık merkezınde bız yapmıoruz seker yuklemesı dedıler bana devlete gıttım onun ıcın. ben ıkıncıyı oldum ucuncu ıcınde dogumdan ıkı ay sonrasına randevu verdıler.
öyle miii...ben orada yaptırdım şeker yüklemesini ama değişiklik gösterebiliyormuş demekki...

kızlar tetanoz harıcınde saglık merkezınden cagrıldınızmı hıc ?

Benim sağlık ocağım da şeker yüklemesini yapmadı ama sonucu istedi. 1,5 ayda rutin testler için gel diye randevu veriyor. 2. Tetanoz için doktorun isterse vururuz biz gerekli görmüyoruz dedi. Doktoruma soracağım perşembe günü.

Bebişimin odasının siparişini vereceğiz bu gün nihayet sonunda :) Gerçi verene kadar emin olamıyoruz. Hatta eşim bile diyor ben hala sana güvenmiyorum son anda kararını değiştirirsen yine diye Gece heycandan uyuyamadım resmen. 2 de yattım 6 da kalktım ve cin gibiyim Olacak iş değil

aınen degısıyor demekkı. bazı saglık merkezlerınde ultrasonda var sanırım sozde ıstanbuldayım ben ama bızım saglık merkezı bayag cag otesınde kaldı demekkı
aa bak bunu bilmiyordum keşke burada da olaydı...ne güzel olurdu amaa:)

benım tetanoz harıc hıcbısey yapmadı saglık merkezı ya annişler foruma yazıor hep merak ettım de sordum bı bızımkı bole demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…