Geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir.Kızlar ben cok fenay bugun sabah 38c ateşle hastaneye giris yaptım boğazımda enfeksiyon varmış. Ates cok korkuttu bizi zor düşürdü doktor. Antibiyotik verdi ama
Ben hic kullanmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemedim içinizde ateslenen oldu mu hic benim gibi ??
Evet karın kaslarını kullanarak kalmak çok komik oluyor :)kızlar bu karnın sertleşmesi konusunda birbirimizi korkutmak yerine rahatlatacak şeyler söyleyelim bence, zaten hepimizde erken doğum olur mu korkusu var, kendi kendimize bu korkuyu büyütmeyelim.
evet karın kaslarını kullanarak kalkmak çok komik bi görüntüye sebep oluyo :)
yaklaşık 10 tane bebek alışveriş sitesinde aventin 120lik cam biberonunun fiyatına bakmışımdır. en ucuzu ebebek'teydi, 24.90dı galiba.
akıllı telefonu olanlar pregnancy diye bi uygulama var, 8 liraya yükleniyo. tekme sayıcı var çok güzel bi şey, deneyin bence.
komik olmuş :) dediğin takımı biliyorum ben, o raflı raylı sistemi ben de beğendim. güle güle kullanın şimdiden :)
geçmiş olsun canım.. gelişmelerden haberdar et.
Ben aldım canım. 10 lu yedek uç ile birlikte 21 tl ye aldım netten. Geldi de çok sevimli :)arkadaşlar otribebenin burun aspiratörünü netten almak isteyen varsa butikbebeye gelmiş bugün. fiyatı da uygun. ben netten araştırıyodum hep ama kargo falan pahalı olyodu. bu sitede kargo da yok biliyosunuz. ben sipariş verdim. inş memnun kalırım. çok övüyorlar çünkü
Kargo parası da dahise sen daha uygun almışsın.Ben aldım canım. 10 lu yedek uç ile birlikte 21 tl ye aldım netten. Geldi de çok sevimli :)
Evet canım dahil. 10,50 tl sadece ürün fiyatı idi. Ben normal olandan istemiştim yumuşak uçlu olan yeni üretimden göndermişler hatta. Yumuşak uçlunun fiyatı 13,50 tl ydi.Kargo parası da dahise sen daha uygun almışsın.
İyi canım siz nasılsınız.Günaydın anneler...
Nasılsınız bakalım?
Günaydın sanadagunaydın annişler
geçmişş olsunn canımmm bundan sonra artık iyice dikkat etmek gerekiyor...KIZLAR çok sağolun iyi ki varsınız.. burada dertlerimi dökebiliyorum.. sabahtır hastanedeyik bir sürü test yapıldı ateşim henüz evdeyken yükselmeye başlayınca kendi doktorumu aradım hemen minoset içmemi söyledi böylelikle 40lara çıkmadı ateşim. antibiyotik verdi dahiliye uzmanı buradaki doğum doktoru kullan dedi ama kendi doktorum hayır dedi şu an limonlu sıcak su içiyorum normalde her şeye dikkat eden ben son 1 aydır ipimi kopardım dün hazır cheese kek yedim iki çatal sadece ama bakteri kapmışım doktor hemen sordu zaten süt ürünü ne yedin diye dikkat edin anneler
günaydın canım sorma gece tekrar ateşlenince başladık antibiyotiğe amaaan cidden sıkıntılı insanın yüreği hop ediyor sürekli ateş ve enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli diye başladık ilaca.. artık Allah a bıraktım kendimi içtim.. aman diyim dikkat edin kendinizeOff ya kendi doktorunu dınlemem lazım .. Burada birbirimizle dertlesıcez tabi .. Ev yapımı corba , özellikle tarhana falan ii gelicek inşallah ..
günaydın
Günaydın anneler...
Nasılsınız bakalım?
...bir günaydınn da benden herkesee...gunaydın annişler
ben şeker yüklemesi için de çağrıldım ama hala 2. doz tetanoz için çağrılmadım...doktoruma sorucam artıkkızlar tetanoz harıcınde saglık merkezınden cagrıldınızmı hıc ?
saglık merkezınde bız yapmıoruz seker yuklemesı dedıler bana devlete gıttım onun ıcın. ben ıkıncıyı oldum ucuncu ıcınde dogumdan ıkı ay sonrasına randevu verdıler.ben şeker yüklemesi için de çağrıldım ama hala 2. doz tetanoz için çağrılmadım...doktoruma sorucam artık
öyle miii...ben orada yaptırdım şeker yüklemesini ama değişiklik gösterebiliyormuş demekki...saglık merkezınde bız yapmıoruz seker yuklemesı dedıler bana devlete gıttım onun ıcın. ben ıkıncıyı oldum ucuncu ıcınde dogumdan ıkı ay sonrasına randevu verdıler.
kızlar tetanoz harıcınde saglık merkezınden cagrıldınızmı hıc ?
Benim sağlık ocağım da şeker yüklemesini yapmadı ama sonucu istedi. 1,5 ayda rutin testler için gel diye randevu veriyor. 2. Tetanoz için doktorun isterse vururuz biz gerekli görmüyoruz dedi. Doktoruma soracağım perşembe günü.saglık merkezınde bız yapmıoruz seker yuklemesı dedıler bana devlete gıttım onun ıcın. ben ıkıncıyı oldum ucuncu ıcınde dogumdan ıkı ay sonrasına randevu verdıler.
aınen degısıyor demekkı. bazı saglık merkezlerınde ultrasonda var sanırım sozde ıstanbuldayım ben ama bızım saglık merkezı bayag cag otesınde kaldı demekkıöyle miii...ben orada yaptırdım şeker yüklemesini ama değişiklik gösterebiliyormuş demekki...
aa bak bunu bilmiyordum keşke burada da olaydı...ne güzel olurdu amaa:)aınen degısıyor demekkı. bazı saglık merkezlerınde ultrasonda var sanırım sozde ıstanbuldayım ben ama bızım saglık merkezı bayag cag otesınde kaldı demekkı
benım tetanoz harıc hıcbısey yapmadı saglık merkezı ya annişler foruma yazıor hep merak ettım de sordum bı bızımkı bole demekBenim sağlık ocağım da şeker yüklemesini yapmadı ama sonucu istedi. 1,5 ayda rutin testler için gel diye randevu veriyor. 2. Tetanoz için doktorun isterse vururuz biz gerekli görmüyoruz dedi. Doktoruma soracağım perşembe günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?