geçmişş olsunn canımmm bundan sonra artık iyice dikkat etmek gerekiyor...
güle güle kullanırsınız inşallah:)Bebişimin odasının siparişini vereceğiz bu gün nihayet sonunda :) Gerçi verene kadar emin olamıyoruz. Hatta eşim bile diyor ben hala sana güvenmiyorum son anda kararını değiştirirsen yine diyeGece heycandan uyuyamadım resmen. 2 de yattım 6 da kalktım ve cin gibiyim Olacak iş değil
Süpersin gerçektenYani evet istemediğimiz mi olsun. Böyle deyince de hani istemiştin diyor. Kendimi savunamadım ilk defa. İstemiştim ama hormonlar işte şimdi istemiyorum. Ooo hormonlar geçecek biliyon demi dedi banaLohusalık depresyonu var daha dedim bende Altta kalmak yokkk her şartta
Bazı sağlık ocaklarında hemşirelerden kaynaklanıyor bu durum. Doktor değil gebelik takibini yapan çünkü. Hemşirenin sorumsuzluğu. Senin de rutin kan değerlerini sisteme girmeleri gerekiyor aslında. Sen git olmazsa. Hiç çağarmıyorsunuz de.benım tetanoz harıc hıcbısey yapmadı saglık merkezı ya annişler foruma yazıor hep merak ettım de sordum bı bızımkı bole demek
Amin canım inş Allah.güle güle kullanırsınız inşallah:)
güaydınn canımmm,nasılsınnngunaydın annişler
Hamişlikte ben böyle oldum. Yoksa çok kararlıyımdır aslındaSüpersin gerçektenVerdiği fiyatın içinde neler var canım, bizde bugun son olarak İnegöle bakacağız ve kararımızı ona göre vereceğiz.Ben de sadece kendimi bu kadar kararsız sanıyordum ,demek hepimizde var aynı problem
benim tetanoz yaptı,kan idrar tahlili yaptı,bu ayın 23.de de kontrol için gel dedi hemşirem,önceden ayarlıyo ki günleri unutma diye...benım tetanoz harıc hıcbısey yapmadı saglık merkezı ya annişler foruma yazıor hep merak ettım de sordum bı bızımkı bole demek
hımmm istanbul yolundamıydı baby mallAraya gırıyırum ama haftasonu babymalldeydim en uygun orası geldi bezde .. Ebebekte 29.90 , babymallde 25 dı en son ..
Gecmis olsungünaydın canım sorma gece tekrar ateşlenince başladık antibiyotiğe amaaan cidden sıkıntılı insanın yüreği hop ediyor sürekli ateş ve enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli diye başladık ilaca.. artık Allah a bıraktım kendimi içtim.. aman diyim dikkat edin kendinize
Çok kötü bir durum insanın psikolojisi bozulur ya.hastanenin tavrıda pes dedirtir durum .çok dikkatli olmak gerekiyor.1 hafta öncede ankarada bir devlet hastanesinde bebeğin çalındığını duydum neyseki kamera görüntülerinden 3 gün sonra bulmuşlar.tabi bu haberinde üstü kapatıldı kimse duymadan ya görüntü olmasaydı uff düşünmesi bile kötü.ben eşime bebeğin peşinden ayrılma diyorum doğumda foto çektirmek mantıklı gerçektenkızlar çok tedirgin oldum eşim bi haberi anlattı da bana ataşehirde özel hastanede bebekler karışmışta linki şu
hay allahım korusun
http://www.ensonhaber.com/atasehirde-bir-ozel-hastanede-bebekler-karisti-2014-09-13.html
Evet ist yolunda gimartın yanında beyaz tv bınası var orada .Canım hemen hemen bütün markalar var girmeni tavsiye ederım ben bebek odasınıda oradan aldım .. Bebek arabasından , tekstıle hersey var. Hatta indirimi ürünleri oluyor ortalarda cok makul fiyatlar .. Ben uğradıkca bişiler buluyorum mutlaka . Gerçi mobılyasa 10 gun rötar verdi onlar uyuz oldum ama ..hımmm istanbul yolundamıydı baby mall
her ürün var mı orda tüm markalar yani
canımm yat uzan dinle karnını biraz,tatlı bişiler ye su falan iç,biraz daha bekle de hareket etmezse doktoruna danışırsınKızlar merhaba, bebeğim dün geceden bu yana hareketsizz. Çok korkuyorum. :-((((
Dün gündüz benımde öyleydi birazda yormustum kendimi .. Sonrasında aksam coştu canım .. Uzan dınlen biraz umarım oyle bir durumdur .Kızlar merhaba, bebeğim dün geceden bu yana hareketsizz. Çok korkuyorum. :-((((
İYİ DE dna denilen test var beş dakikada bulurlar bebeklerini zaten aynı gün doğum yapan insanların kayıtları da tutuluyor eskisi kadar sıkıntılı bir durum değil benceÇok kötü bir durum insanın psikolojisi bozulur ya.hastanenin tavrıda pes dedirtir durum .çok dikkatli olmak gerekiyor.1 hafta öncede ankarada bir devlet hastanesinde bebeğin çalındığını duydum neyseki kamera görüntülerinden 3 gün sonra bulmuşlar.tabi bu haberinde üstü kapatıldı kimse duymadan ya görüntü olmasaydı uff düşünmesi bile kötü.ben eşime bebeğin peşinden ayrılma diyorum doğumda foto çektirmek mantıklı gerçekten
Kızlar merhaba, bebeğim dün geceden bu yana hareketsizz. Çok korkuyorum. :-((((
Karışmada evet dna testi olur.fakat çantaya konulup kaçırılan bebekde birşey yapamazlarki canım.birde yeni dogduğunda bebekler hep birbirine benziyor genelde.bu hafta hep bu haberleri duyunca artık içimden allahım ogün tek doğuran ben olurum inşallah hayırlısıyla diyorum yani kimseyi evladıyla sınamasın rabbim.İYİ DE dna denilen test var beş dakikada bulurlar bebeklerini zaten aynı gün doğum yapan insanların kayıtları da tutuluyor eskisi kadar sıkıntılı bir durum değil bence
tabii Allah korusun düşüncesi bile kötüKarışmada evet dna testi olur.fakat çantaya konulup kaçırılan bebekde birşey yapamazlarki canım.birde yeni dogduğunda bebekler hep birbirine benziyor genelde.bu hafta hep bu haberleri duyunca artık içimden allahım ogün tek doğuran ben olurum inşallah hayırlısıyla diyorum yani kimseyi evladıyla sınamasın rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?