2014 Aralık Anneleri

geçmişş olsunn canımmm bundan sonra artık iyice dikkat etmek gerekiyor...

sorma dikkat şart halbuki ben sürekli ellerini yıkayan sıcak soğuğa göre kendini kollayan biriyim ama kaptım nereden kaptıysam doktor salgın var dedi
şükür ki bu kadarıyla atlattım ama antibiyotik canımı sıkıyor yine de el mahkum içiyorum

güle güle kullanırsınız inşallah:)

Süpersin gerçekten Verdiği fiyatın içinde neler var canım, bizde bugun son olarak İnegöle bakacağız ve kararımızı ona göre vereceğiz.Ben de sadece kendimi bu kadar kararsız sanıyordum ,demek hepimizde var aynı problem

benım tetanoz harıc hıcbısey yapmadı saglık merkezı ya annişler foruma yazıor hep merak ettım de sordum bı bızımkı bole demek
Bazı sağlık ocaklarında hemşirelerden kaynaklanıyor bu durum. Doktor değil gebelik takibini yapan çünkü. Hemşirenin sorumsuzluğu. Senin de rutin kan değerlerini sisteme girmeleri gerekiyor aslında. Sen git olmazsa. Hiç çağarmıyorsunuz de.
güle güle kullanırsınız inşallah:)
Amin canım inş Allah.

Hamişlikte ben böyle oldum. Yoksa çok kararlıyımdır aslında Büyüyen beşik + 4 kapılı gardolap + şifonyer + raf + yatak bu kadar :) Ama çok model var. Zaten genelde modeller birbirine çok benziyor. Ufak tefek farklar oluyor. İnegölde benim bildiğim bebeci 1 yada 2 tane vardır daha çok normal mobilyacılar var. Ama tabi siz bilirsiniz. Biz inegöle gitmedik. Arkadaşım gitmişti onlar bulamayınca biz hiç gitmeden direk küçük sanayi ye gittik.

Gecmis olsun

Çok kötü bir durum insanın psikolojisi bozulur ya.hastanenin tavrıda pes dedirtir durum .çok dikkatli olmak gerekiyor.1 hafta öncede ankarada bir devlet hastanesinde bebeğin çalındığını duydum neyseki kamera görüntülerinden 3 gün sonra bulmuşlar.tabi bu haberinde üstü kapatıldı kimse duymadan ya görüntü olmasaydı uff düşünmesi bile kötü.ben eşime bebeğin peşinden ayrılma diyorum doğumda foto çektirmek mantıklı gerçekten

hımmm istanbul yolundamıydı baby mall
her ürün var mı orda tüm markalar yani
Evet ist yolunda gimartın yanında beyaz tv bınası var orada .Canım hemen hemen bütün markalar var girmeni tavsiye ederım ben bebek odasınıda oradan aldım .. Bebek arabasından , tekstıle hersey var. Hatta indirimi ürünleri oluyor ortalarda cok makul fiyatlar .. Ben uğradıkca bişiler buluyorum mutlaka . Gerçi mobılyasa 10 gun rötar verdi onlar uyuz oldum ama ..

İYİ DE dna denilen test var beş dakikada bulurlar bebeklerini zaten aynı gün doğum yapan insanların kayıtları da tutuluyor eskisi kadar sıkıntılı bir durum değil bence

İYİ DE dna denilen test var beş dakikada bulurlar bebeklerini zaten aynı gün doğum yapan insanların kayıtları da tutuluyor eskisi kadar sıkıntılı bir durum değil bence
Karışmada evet dna testi olur.fakat çantaya konulup kaçırılan bebekde birşey yapamazlarki canım.birde yeni dogduğunda bebekler hep birbirine benziyor genelde.bu hafta hep bu haberleri duyunca artık içimden allahım ogün tek doğuran ben olurum inşallah hayırlısıyla diyorum yani kimseyi evladıyla sınamasın rabbim.

tabii Allah korusun düşüncesi bile kötü
ben o yüzden doğuma benimle beraber kocam girsin istiyorum bi durum olursa müdahale de eder hem ya da bi yakınım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…