2014 Aralık Anneleri

Kizlar bir sey sorcam...kafam karisti yaaa...28 hafta kac ay oluyor

İnegöle gittik bugun,bir yer bulduk sadece orda beğendik.Biraz daha düşük fiyat verdi Çiçeğe göre ama kalitesini bilemem tabi,anlamıyoruz fazla.İnegölden almaya karar verdik ,haftaya almaya gideceğiz inşallah.Son hallerinin resimlerini koyarız artık

Ah canım gerçekten çok az yani tatlı olmadığı için çok az ben krizlere girerim çikolata yemeden benim daha listen ypk ortada ama bugün bende az az yedim şekerli hiç bişe yemedim ama çokk halsizim şu günler geçse hayırlısıyla

Ayy bebek karismis haberine ben de sasirdim ve korktum simdi hemen esime tambihledim bebegi takip et diye.Rabbim yavrularimizi Hafaza melekleriiyle korusun insallah .Amin
Kizlar midesi cok yanan agzina gelen var mibya ben maden suyu iciyorum ama doktoruma desem mi acaba gaviscon iciyomus gebeler genelde icen var mi iyi gelir mi?

7 ay oluyo benim hesaplamama göree ama daha bilgililer ne der bilemedimm
Kizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü

Kizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü
ben bugün 28+0 oldum ama hala kafam kaç ay oluyo diye karışık:)

Iyi geceler canim büyüyodur bebis merak etme sen .Saglikli olsunlar da büyürler insallah.

ben bugün 28+0 oldum ama hala kafam kaç ay oluyo diye karışık:)

bi ara bende kafa yormustum bu ise biraz karisik ama basit :) evet normalde 7 ayi bitiriyoruz ama bizler aylari 4 hafta olarak hesapliyoruz oda 1 ay 28 gün olara aliniyor her aydan 2-3 gün kaldigi icin 9 ayin sonunda 27 gün artmis oluyor oda 9. aya bi ay daha eklendigi icin 10 ay oluyo yani aslinda bizler 40 hafta 10 ay sonra doguruyoruz ..ama hafta olarak degilde direk aylari sayarsak 9 ay ama haftalari sayarsak 10 ay

gecicek canim sabret bak biz yedikte cikti tatli yemeden sekeri yüksek cikanlar var en azindan biz yolun yarisini gectik bugün 1 elma yarim armut yedim gün icine dağıttim aciktikca izgara koftem vardi yedim bide salatalik bol ye bisi olmaz büyük orani su çünkü yogurda kat ye. seker istegini meyveyle dengelemeye calis. bebegimizi düşün allah korusun dogduktan sonra sıkıntısi olsa o vicdan azabida bizi yer bitirir.

benim dahada yüksek ::) 189 cikti tokluk sekerim ama benim anlamadigim benim dr normal deger 180 seninki okadar yüksek degil dedi.. ama yine de tekrarlamam lazim testi hastahanede ..bana 75 lik seker yüklendi yalniz

demekki 10 ayda doğurcaz hehehe bende yarın 27+0 olucam,7 aylık oluyorum ama gerçekten karışıyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…