- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
7 ay oluyo benim hesaplamama göreeKizlar bir sey sorcam...kafam karisti yaaa...28 hafta kac ay oluyor
İnegöle gittik bugun,bir yer bulduk sadece orda beğendik.Biraz daha düşük fiyat verdi Çiçeğe göre ama kalitesini bilemem tabi,anlamıyoruz fazlaHamişlikte ben böyle oldum. Yoksa çok kararlıyımdır aslındaBüyüyen beşik + 4 kapılı gardolap + şifonyer + raf + yatak bu kadar :) Ama çok model var. Zaten genelde modeller birbirine çok benziyor. Ufak tefek farklar oluyor. İnegölde benim bildiğim bebeci 1 yada 2 tane vardır daha çok normal mobilyacılar var. Ama tabi siz bilirsiniz. Biz inegöle gitmedik. Arkadaşım gitmişti onlar bulamayınca biz hiç gitmeden direk küçük sanayi ye gittik.
nette 29 bitince 7 bitiyor yazıyor ama ben iyice karıştırdımm:)7 ay oluyo benim hesaplamama göreeama daha bilgililer ne der bilemedimm
Ah canım gerçekten çok az yani tatlı olmadığı için çok az ben krizlere girerim çikolata yemeden benim daha listen ypk ortada ama bugün bende az az yedim şekerli hiç bişe yemedim ama çokk halsizim şu günler geçse hayırlısıylacanım diyetimin ikinci günündeyim sabah kahvaltım çok azdı düşün 1 domates 1 salata 2 ince dilim peynir 2 ince dilim ekmek bukadar. bende bunları yedim bitek domates salata yemedim arada meyve vardı yarım şeftali onu yedim öğlen etli yemek vardı canım öyle bişi yemek istemedi onun yerine 2 yumurta yedim 1 dilim tam buğday yedim. akşamda çok az yağda köfte kızartıp 3 tane yedim yanına az bişi salata ayran ve bi dilim tambuğday ekmek eşimle saat 10 gibi yürüyüş yaptık gelirkende yeşil elma aldık şimdide yatmadan bitane yeşil elma yiyorum. açlık sınırında yaşıyorum resmen şekerli hiçbişi yok bugün yediğim en şekerli şey şeftaliydi onuda yarım tuttum. bu şekilde gidersem faydası olur diye düşünüyorum. canım bakalım sana kaç kalorilik vericek sanada 2000 verirse vallai ben 1400lükte çok zorlanıyorum araya bişiler serpiştiricem.
Kizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü7 ay oluyo benim hesaplamama göreeama daha bilgililer ne der bilemedimm
ben bugün 28+0 oldum ama hala kafam kaç ay oluyo diye karışık:)Kizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü
Haber çok dehşet verici dikkatli olmak lazım Allah korusunkızlar çok tedirgin oldum eşim bi haberi anlattı da bana ataşehirde özel hastanede bebekler karışmışta linki şu
hay allahım korusun
http://www.ensonhaber.com/atasehirde-bir-ozel-hastanede-bebekler-karisti-2014-09-13.html
benim de karnım hala küçük daha da büyümedi hatta ya sanki git gide küçülüyorAnnemin karnı küçücük hala 5 aylık gibi.
zaten eylül 1de gitti 600 grmış. Minyon olacak heralde demiş. Üzülüyorum yabenim de karnım hala küçük daha da büyümedi hatta ya sanki git gide küçülüyoreşim de söylüyo küçülüyor diye
Kizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü
ben bugün 28+0 oldum ama hala kafam kaç ay oluyo diye karışık:)
gecicek canim sabret bak biz yedikte cikti tatli yemeden sekeri yüksek cikanlar var en azindan biz yolun yarisini gectik bugün 1 elma yarim armut yedim gün icine dağıttim aciktikca izgara koftem vardi yedim bide salatalik bol ye bisi olmaz büyük orani su çünkü yogurda kat ye. seker istegini meyveyle dengelemeye calis. bebegimizi düşün allah korusun dogduktan sonra sıkıntısi olsa o vicdan azabida bizi yer bitirir.Ah canım gerçekten çok az yani tatlı olmadığı için çok az ben krizlere girerim çikolata yemeden benim daha listen ypk ortada ama bugün bende az az yedim şekerli hiç bişe yemedim ama çokk halsizim şu günler geçse hayırlısıyla
hımmm öle de olabilir her yerde farklı galiba birde..nette 29 bitince 7 bitiyor yazıyor ama ben iyice karıştırdımm:)
Benim senden de çok 182 ee benim kaç kalorilik olur diyet allah bilir.yasaklı olmak çok zor ucunda bebişlerde olmasa çok takılmayız ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız Rabbim hayırlısı nı nasip etsin benim doktor sanırım beni korkutma mak için çok bişey sölemedi ama ben eve gelince araştırdım 182 epey yüksek ve kesin diyet
demekki 10 ayda doğurcaz heheheKizlaar su ay hesaplamayi bi cözemedik esim de diyo 7 ayligim diyosun 3 ay var diyosun daha nasil oliyo diyo.Hakli da:) Nasil hesapliyoruz sayaca göre 92 gün var diyo ama 7 ayi bitirecegiz neredeyse 27+0 olucam pazar günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?