2014 Aralık Anneleri

gunaydin arkadaslar bem 28 haftalik hamileyim bebegime halen ne alacagimi bilmiyorum ufak tefek zıbınlar aldim ama baska ne alacagim lutfen yardim

Gunaydin kizlar,
Size iphone da dun kesfettigim mukemmel bir uygulamayi soylemekten cok buyuk mutluluk duyarim :):)
Artik , bebegim iyi mi, kalbi atiyor mi diye hayiflanmamiza gerek kalmadi. Minik atislar diye bir uygulama var ve el dopleri vazifeai goruyor. Bebegin kalp atisini dinleyebiliyorsunuz. Uygulama 10 liraymis ama el doplerine 70 lira verecegime bu uygulamayi indirmek daha mantikli geldi bana. Ise de yariyor. Yalniz 30 haftadan sonra saglikli sonuc alabiliyormusuz. Ama ben yine de dinleyebiliyorum. Bi deneyin derim

Ayyu canım bu çok güzel biseyy ama benim tlf galaxi olur muu yaaa yoksa kocise sipariş vereyimmm tam da benim ihtiyacım olan şey

cok tesekkür ederimm ama keske her yazılan gercek hayatta uygulanabilse:)) karında sertlesme die google kac kere yazıp kac kere okudum aynı seyleri ben unuttum inan:)) ama ben nazara inanıorum yaa aksam esimin arkadsları vardı evim karnım bebegim hakkında o kadar konustuki agzından bi masaallah cıkmadı ya onlar gittikden snra bi sancı bi kasılma asırı bi migde yanmasıdr sabahı sabah ettik hersey Allahdan dedik bi yasini şerif bi fetih suresi okudum bebegime Allaha sukur snrasında azalmaya basladı sabaha dogru birsey olmas deyip gecmeyn yer gök duayla bebeginizi okuyun sık sık emin olun en güzel agrı kesiycms birkez daha anladım..

benim dahada yüksek ::) 189 cikti tokluk sekerim ama benim anlamadigim benim dr normal deger 180 seninki okadar yüksek degil dedi.. ama yine de tekrarlamam lazim testi hastahanede ..bana 75 lik seker yüklendi yalniz
canim belkide 75 grlik yuklemede ust sınır 180 dir.

dopler gibi cihazları pek önermiyor uzmanlar diye biliyorum

Ayyu canım bu çok güzel biseyy ama benim tlf galaxi olur muu yaaa yoksa kocise sipariş vereyimmm tam da benim ihtiyacım olan şey
Androidlerde de var diye biliyorum. Bir bak istersen. Ben ipad e de iphone a da indirdim. Ipad de daha basariliydi sanki ses kalitesi. Tekrar denemedim ama.

Androidlerde de var diye biliyorum. Bir bak istersen. Ben ipad e de iphone a da indirdim. Ipad de daha basariliydi sanki ses kalitesi. Tekrar denemedim ama.
Baktım canım ama araya başka bisey daha baglanilio diğerlerini de cozemedim

süper canım güle güle kullan kızınla

aaaa süper bende deneyeyim

Güle güle kullanın bende babymallden aldım baya eksiğini . Su an benim baktığım bebek arabası en uyguna chicco lite way babymallde Cık kullanışlı bende magazadayken tecrübeli anneler hep baston tarzı alın dıye uyardı chıccoda tek kafamdaki sorun çift yon yok. Karar veemıycez sanırım arabaya .

Baktım canım ama araya başka bisey daha baglanilio diğerlerini de cozemedim
Hayir hic bir sey takmiyorum ben. Ipadin mikrofon kismini dayiyorum karnima. Biri zararli yazmis hatta fakat hoc bir zarari yok cunku steteskoptan farki yok. Ses dalgalariyla calisiyor. Tek zarar telefonunuzun yaydigi radyasyon. Onu da uyariyor zaten telefonu ucak konumuna alin ve wifi kapatin diye

benim dahada yüksek ::) 189 cikti tokluk sekerim ama benim anlamadigim benim dr normal deger 180 seninki okadar yüksek degil dedi.. ama yine de tekrarlamam lazim testi hastahanede ..bana 75 lik seker yüklendi yalniz
Banada 75 lik yüklendi benim kafam karıştı zaten açlık şekerim 182 tokluk şekerine bakılmadı

Hmmm Bilmiyorum cnm google play e baktım uygulamanın tam olarak ismi nedir ne güzel bebisinin kalbinistediğin zaman duyacaksın :)

Kızlar Merhaba sizinle birşey paylaşmak istiyorum hafta sonu istanbul doğum Akademisi'nde eğitim görmüş uzman lar ilçemize geldiler ve 12 saatlik bi kurs kapsamında 8 kişi gruplar dahilinde bizlere doğum hakkında herşey gibi bi eğitim verdiler eğitim ilk 2 günü nü tamamladık 2 gün daha kaldı.ve herkese tavsiye ediyorum bu kursları araştırsın faydalı olacağına inanıyorum doğumu sevmeye başladım resmen ve kendime acayip güveniyorum.herşey yolunda giderse normal doğum yapıcam ve bu eğitimin çok yararı olucak. Nefes egzersizleri gevşeme egzersizleri gibi birçok konuda eğitim görüyoruz.parası sa çok uygun ayrıca 3 cd veriliyor eğitim den öğrendiklerimizi o cd vasıtasıyla uygulama lar yapabileceğim. Herşey çok güzel di nefes almayı bilmiyormuşum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…