aminnnn, şöyle son aya bi girebilsek korkmadanhemde nasıl, Allah bir daha o korkuyu yaşatmasın.
Ayyu canım bu çok güzel biseyy ama benim tlf galaxi olur muu yaaa yoksa kocise sipariş vereyimmm tam da benim ihtiyacım olan şeyGunaydin kizlar,
Size iphone da dun kesfettigim mukemmel bir uygulamayi soylemekten cok buyuk mutluluk duyarim :):)
Artik , bebegim iyi mi, kalbi atiyor mi diye hayiflanmamiza gerek kalmadi. Minik atislar diye bir uygulama var ve el dopleri vazifeai goruyor. Bebegin kalp atisini dinleyebiliyorsunuz. Uygulama 10 liraymis ama el doplerine 70 lira verecegime bu uygulamayi indirmek daha mantikli geldi bana. Ise de yariyor. Yalniz 30 haftadan sonra saglikli sonuc alabiliyormusuz. Ama ben yine de dinleyebiliyorum. Bi deneyin derim
Çok güzel şeyler yazmışsın canım kendimizi ürtüterek bebeğimize daha çok zarar veriyoruz kabul etmeliyiz k hepimiz farklı hissediyoruz aynı şekilde olacak diye bir şey yok rahatsızlık olmadığı sürece ferah tutmalıyız
canim belkide 75 grlik yuklemede ust sınır 180 dir.benim dahada yüksek ::) 189 cikti tokluk sekerim ama benim anlamadigim benim dr normal deger 180 seninki okadar yüksek degil dedi.. ama yine de tekrarlamam lazim testi hastahanede ..bana 75 lik seker yüklendi yalniz
dopler gibi cihazları pek önermiyor uzmanlar diye biliyorumcok tesekkür ederimm ama keske her yazılan gercek hayatta uygulanabilse:)) karında sertlesme die google kac kere yazıp kac kere okudum aynı seyleri ben unuttum inan:)) ama ben nazara inanıorum yaa aksam esimin arkadsları vardı evim karnım bebegim hakkında o kadar konustuki agzından bi masaallah cıkmadı ya onlar gittikden snra bi sancı bi kasılma asırı bi migde yanmasıdr sabahı sabah ettik hersey Allahdan dedik bi yasini şerif bi fetih suresi okudum bebegime Allaha sukur snrasında azalmaya basladı sabaha dogru birsey olmas deyip gecmeyn yer gök duayla bebeginizi okuyun sık sık emin olun en güzel agrı kesiycms birkez daha anladım..
Androidlerde de var diye biliyorum. Bir bak istersen. Ben ipad e de iphone a da indirdim. Ipad de daha basariliydi sanki ses kalitesi. Tekrar denemedim ama.Ayyu canım bu çok güzel biseyy ama benim tlf galaxi olur muu yaaa yoksa kocise sipariş vereyimmm tam da benim ihtiyacım olan şey
Baktım canım ama araya başka bisey daha baglanilio diğerlerini de cozemedimAndroidlerde de var diye biliyorum. Bir bak istersen. Ben ipad e de iphone a da indirdim. Ipad de daha basariliydi sanki ses kalitesi. Tekrar denemedim ama.
süper canım güle güle kullan kızınlagünaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar:)
dün ilk defa bebek alışverişine başladık inanılmaz keyifliydi. unutmuşum bu telaşları. zaten neyi ne marka alacağıma önceden karar verdiğim için gidip sepete koyma işi kalmıştı sadece:) hatta önceden aklıma gelmeyenleri orda görmüş oldum iyi oldu (saç fırçası tarağı biberon fırçası vs vs )..babymall e gittik cennette hissettim kendimi. ankaralı arkadaşlar mutlaka uğrasın derim. birçok üründe en iyi fiyat orda. belki nette 2-3 tl daha uygun olanları vardır ama o da kargosuyla aynı fiyata geliyordur. yoruldukça cafesinde oturdum sonra devam ettik falan. her yer hamile kaynıyordu çok şekerdi :) aldıklarımdan aklıma gelenlerin fiyatlarını yazayım size de fikir olsun dedim
avent 125 ml natural biberon: 23tl
chicco physio kauçuk emzik:13tl (2 li olanlar daha ucuza geliyordu ama tutmaz falan diye tekli aldım. kauçuk daha sağlıklı olduğundan tercihim kauçukdu ama şu tüylenme sorunu kafamı karıştırıyordu. onu söyledim. bu modelin yağlımsı bi dokusu olduğu için hiç bi şekilde tüy tutmaz dediler dokundum gerçekten öyle.aldım bende bakalım görücez:)
sudocrem pişik kremi: 19tl
chicco burun aspiratörü:14 tl
prima premium 1 numara:25tl
unibaby yenidoğan ıslak pamuk 12 li:49 tl (ıslak mendil kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. yıkamayı düşünüyorum. bir de ipeğin pamuğu vardı. makyaj pamuğu şeklinde daha büyük tabi. 60 tane olan paketi 4,90 dı. bir de ondan aldım bakalım denicem.
bunların dışında nakonun antibakteriyel antialerjik çıktçıtlı bodylerinden aldım boy boy 5 tl.idil baby nin 5 li hastane çıkışını aldım 58 tl. bir de 10 lu bi takımını çok çok beğendim ama 178 tlydi. onu sonraya bıraktım. 1 tane 5 li bir tane 10 lu yeterli oluyor zaten hastane için.
aziz bebenin alt açma setini aldım 37 tl
bunların dışında mini mini çoraplar aldım 3 lü 3tl ye:) birkaç tulum aldım.nakonun penye yelekleri 5,90 (yün yelekleri sevmediğim için kızımda da hep penye yelek kullanmıştım çok rahattı. babanesi biraz örmüştü allahtan kızım da hiç sevmedi boynuna falan değince basardı çığlığı:) o da benim bahanem olmuştu giydirmemek için:)
ateş ölçerler pahalıydı. onu da sonraya bıraktım netten alıcam.
bebek arabalarına baktık. chicco little vay plus indirimdeydi. en çok satılan ürünmüş. 799 dan 699 a düşmüş kısa süreliğine. adam bize anlatırken 15 dk içinde bi taraftan da 3- 4 tane sattı. kapış kapıştı resmen. eşim demek ki iyi bişey alalım falan dedi ama benim aklım quinnylerde olduğu için hızlıca uzaklaştık ordan:)quinny nin zapp extra 2 si çıktığı için bir önceki modeli 1100 tl ye düşmüş. ben zapp 2 nin biraz daha düşmesini bekleceğim.
aklıma gelenler bunlar. kalan alacaklarım için haftaya dolaşcaz artık. birkaç hafta içinde herşeyini tamamlamam gerektiğini anladım 3 saatte 2 kere oturdum dinlendim. ayaklarım ve belim ağrıdı baya.
herkese sevgüler keyifli alışverişler :)
aaaa süper bende deneyeyimGunaydin kizlar,
Size iphone da dun kesfettigim mukemmel bir uygulamayi soylemekten cok buyuk mutluluk duyarim :):)
Artik , bebegim iyi mi, kalbi atiyor mi diye hayiflanmamiza gerek kalmadi. Minik atislar diye bir uygulama var ve el dopleri vazifeai goruyor. Bebegin kalp atisini dinleyebiliyorsunuz. Uygulama 10 liraymis ama el doplerine 70 lira verecegime bu uygulamayi indirmek daha mantikli geldi bana. Ise de yariyor. Yalniz 30 haftadan sonra saglikli sonuc alabiliyormusuz. Ama ben yine de dinleyebiliyorum. Bi deneyin derim
Güle güle kullanın bende babymallden aldım baya eksiğini . Su an benim baktığım bebek arabası en uyguna chicco lite way babymallde Cık kullanışlı bende magazadayken tecrübeli anneler hep baston tarzı alın dıye uyardı chıccoda tek kafamdaki sorun çift yon yok. Karar veemıycez sanırım arabaya .günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar:)
dün ilk defa bebek alışverişine başladık inanılmaz keyifliydi. unutmuşum bu telaşları. zaten neyi ne marka alacağıma önceden karar verdiğim için gidip sepete koyma işi kalmıştı sadece:) hatta önceden aklıma gelmeyenleri orda görmüş oldum iyi oldu (saç fırçası tarağı biberon fırçası vs vs )..babymall e gittik cennette hissettim kendimi. ankaralı arkadaşlar mutlaka uğrasın derim. birçok üründe en iyi fiyat orda. belki nette 2-3 tl daha uygun olanları vardır ama o da kargosuyla aynı fiyata geliyordur. yoruldukça cafesinde oturdum sonra devam ettik falan. her yer hamile kaynıyordu çok şekerdi :) aldıklarımdan aklıma gelenlerin fiyatlarını yazayım size de fikir olsun dedim
avent 125 ml natural biberon: 23tl
chicco physio kauçuk emzik:13tl (2 li olanlar daha ucuza geliyordu ama tutmaz falan diye tekli aldım. kauçuk daha sağlıklı olduğundan tercihim kauçukdu ama şu tüylenme sorunu kafamı karıştırıyordu. onu söyledim. bu modelin yağlımsı bi dokusu olduğu için hiç bi şekilde tüy tutmaz dediler dokundum gerçekten öyle.aldım bende bakalım görücez:)
sudocrem pişik kremi: 19tl
chicco burun aspiratörü:14 tl
prima premium 1 numara:25tl
unibaby yenidoğan ıslak pamuk 12 li:49 tl (ıslak mendil kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. yıkamayı düşünüyorum. bir de ipeğin pamuğu vardı. makyaj pamuğu şeklinde daha büyük tabi. 60 tane olan paketi 4,90 dı. bir de ondan aldım bakalım denicem.
bunların dışında nakonun antibakteriyel antialerjik çıktçıtlı bodylerinden aldım boy boy 5 tl.idil baby nin 5 li hastane çıkışını aldım 58 tl. bir de 10 lu bi takımını çok çok beğendim ama 178 tlydi. onu sonraya bıraktım. 1 tane 5 li bir tane 10 lu yeterli oluyor zaten hastane için.
aziz bebenin alt açma setini aldım 37 tl
bunların dışında mini mini çoraplar aldım 3 lü 3tl ye:) birkaç tulum aldım.nakonun penye yelekleri 5,90 (yün yelekleri sevmediğim için kızımda da hep penye yelek kullanmıştım çok rahattı. babanesi biraz örmüştü allahtan kızım da hiç sevmedi boynuna falan değince basardı çığlığı:) o da benim bahanem olmuştu giydirmemek için:)
ateş ölçerler pahalıydı. onu da sonraya bıraktım netten alıcam.
bebek arabalarına baktık. chicco little vay plus indirimdeydi. en çok satılan ürünmüş. 799 dan 699 a düşmüş kısa süreliğine. adam bize anlatırken 15 dk içinde bi taraftan da 3- 4 tane sattı. kapış kapıştı resmen. eşim demek ki iyi bişey alalım falan dedi ama benim aklım quinnylerde olduğu için hızlıca uzaklaştık ordan:)quinny nin zapp extra 2 si çıktığı için bir önceki modeli 1100 tl ye düşmüş. ben zapp 2 nin biraz daha düşmesini bekleceğim.
aklıma gelenler bunlar. kalan alacaklarım için haftaya dolaşcaz artık. birkaç hafta içinde herşeyini tamamlamam gerektiğini anladım 3 saatte 2 kere oturdum dinlendim. ayaklarım ve belim ağrıdı baya.
herkese sevgüler keyifli alışverişler :)
Hayir hic bir sey takmiyorum ben. Ipadin mikrofon kismini dayiyorum karnima. Biri zararli yazmis hatta fakat hoc bir zarari yok cunku steteskoptan farki yok. Ses dalgalariyla calisiyor. Tek zarar telefonunuzun yaydigi radyasyon. Onu da uyariyor zaten telefonu ucak konumuna alin ve wifi kapatin diyeBaktım canım ama araya başka bisey daha baglanilio diğerlerini de cozemedim
Banada 75 lik yüklendi benim kafam karıştı zaten açlık şekerim 182 tokluk şekerine bakılmadıbenim dahada yüksek ::) 189 cikti tokluk sekerim ama benim anlamadigim benim dr normal deger 180 seninki okadar yüksek degil dedi.. ama yine de tekrarlamam lazim testi hastahanede ..bana 75 lik seker yüklendi yalniz
Bilmiyorum cnm google play e baktım uygulamanın tam olarak ismi nedir ne güzel bebisinin kalbinistediğin zaman duyacaksın :)Hayir hic bir sey takmiyorum ben. Ipadin mikrofon kismini dayiyorum karnima. Biri zararli yazmis hatta fakat hoc bir zarari yok cunku steteskoptan farki yok. Ses dalgalariyla calisiyor. Tek zarar telefonunuzun yaydigi radyasyon. Onu da uyariyor zaten telefonu ucak konumuna alin ve wifi kapatin diye
gecicek canim sabret bak biz yedikte cikti tatli yemeden sekeri yüksek cikanlar var en azindan biz yolun yarisini gectik bugün 1 elma yarim armut yedim gün icine dağıttim aciktikca izgara koftem vardi yedim bide salatalik bol ye bisi olmaz büyük orani su çünkü yogurda kat ye. seker istegini meyveyle dengelemeye calis. bebegimizi düşün allah korusun dogduktan sonra sıkıntısi olsa o vicdan azabida bizi yer bitirir.
Susayacim mrb :) kız dr a gitmektensee iyi değilmi ki sağlık ocaklarindada zaten doplerle bakıyorlar kalp atışınadopler gibi cihazları pek önermiyor uzmanlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?