evet iyi olur valaa canım yaaaTekrar gittigimde indirimli ve begenip aldigim urunleri paylasirim burda fikir olur canm :) kargo bi iki gune getiriyo. Sen nerde oturuyosun?
Vaayy hemsehrim bnm yaa ben de orduluyum ama istanblda oturuyorm. Guzeldir bizim oralarevet iyi olur valaa canım yaaakaradenizliyiz daa samsunda oturuyorum benn
anaaa seni ordulu senii aynenn güzel olmaz mııVaayy hemsehrim bnm yaa ben de orduluyum ama istanblda oturuyorm. Guzeldir bizim oralar
Ay canim takma sen kafana herkes herseyi o kadar cok biliyor ki bi biz cahiliz sanki. Yok seker yüklemesi yaptirma yok onu yeme bunu ye benim de cevremde cok var herseye karisan.Zaten dogum konusu bize sikinti veriyo konusunca ne oluyo bu kadar anlamiyorun.En iyisi dinlemeyip kulak tikamak.Rabbim ne nasip ederse o olucak.Saglikla bebisleri kucagimiza alalim gerisi bos...
demekki doğumu o yaptırsa bişi olmaz deyip doğurtacak,onlar 5 kilo olup doğurmuş olabilirler ama idrarlarını tutamıyanlar,idrar torbası dışarı çıkan mı dersin...sonradan kimin çekeceğini bilmediği için konuşmuş,sen takma.doktorun dediğini dinlee boşverrr,tınnnnn
seninkide ayrı bi olaymış canım vallai bütün gazlarını üstümüze boşaltıyolar. aslında kayınvalidem fena kadın değildir ama en kötü huyu ben bilirimci olması vede bişiye canı sıkıldıysa suratı öyle bi hal alırki senin bile tüm mutluluğun gider ortamdaki tüm enerjiyi emer. biz dün eşim abim ve yengem gittik bebek odası alışverişini yaptık ne annemlere ne kayınvalidemlere danışmadık. eşim bugün kuzeniyle bebeğimizin odasını boyadı hepsini gönlümüze göre yapıyoruz kimseden bişi talep etmiyorum yeterki huzur versinler.Canim sen hic takmaaa be her gun nelerine kulak tikiyorum neleri gormezden geliyorum bilemezsin. Her gun evine gitsem bile der ki haftada bir bile gelmiyosundur diye laf sokar. Ohooo biz onlara kalirsak.. ayni seyi annene soyle bakalim onun cevabi ne olacak.. herkesin kendi yavrusu daha kiymetlidir bunu unutma. Bn k.validemi severim ama bazi huylarindan ve laf sokmasindan muzdaribim. Bugun ben de bunaldim. Esim gec saatlere kadar calisiyo ve bir tek pazar gunumuz var. Her pazar bebekle ilgili bi isimizi halletmeye calisiyoruz.ama dusunce yok ki..arabamizi aliyolar sklikla.bugun mesela butun pazarimiz bitti.bi de ne isiniz olcak sizin diye laf bile yiyebiliyrz.bari yardim etmiyosun onu bunu almaya bari dusunceli ol bi pazarlari var diye..annedir tabiki basimizin ustune.ama evladini kole gibi gorme dimi..ona bkarsan bnm ilk cocugum ve kendi kizinin oglundan kalanlari bnm cocuguma vercek ve sakin kiyafet almayin bunlar yeter diyo. Yahu bu senin tek oglunun oglu olacak dusun yani..smdi ben onu dinleyip biricik ogluma bi igne dahi almicam mi tabi ki de alicam. Yani demem o ki he hee de gec. Kendi bildigini yap kuzum. Kusura bkma bugun bn de dertliyim de cok uzattim
Canim illaki kotu biri degildir bnmki de degil. Ama azicik dusunceli olmasini istiyorum bu tarz konularda. Ayy aynen bnmki de oylee.. surati en ufak biseyde duser sesi kisik gibi konusur afra tafra yapar ama senin ne oldugundan haberin bile olmaz. Bi de hamile hamile suratinin asikligina uzulursun..seninkide ayrı bi olaymış canım vallai bütün gazlarını üstümüze boşaltıyolar. aslında kayınvalidem fena kadın değildir ama en kötü huyu ben bilirimci olması vede bişiye canı sıkıldıysa suratı öyle bi hal alırki senin bile tüm mutluluğun gider ortamdaki tüm enerjiyi emer. biz dün eşim abim ve yengem gittik bebek odası alışverişini yaptık ne annemlere ne kayınvalidemlere danışmadık. eşim bugün kuzeniyle bebeğimizin odasını boyadı hepsini gönlümüze göre yapıyoruz kimseden bişi talep etmiyorum yeterki huzur versinler.
eskiden çok kafama takıyodum bu kadının suratı neden düştü yine neye morali bozuk diye ama formülü buldum bende suratımı asıyorum artık o astıkça ben daha çok asıyorum bu sefer o dert ediniyo.Canim illaki kotu biri degildir bnmki de degil. Ama azicik dusunceli olmasini istiyorum bu tarz konularda. Ayy aynen bnmki de oylee.. surati en ufak biseyde duser sesi kisik gibi konusur afra tafra yapar ama senin ne oldugundan haberin bile olmaz. Bi de hamile hamile suratinin asikligina uzulursun..
Bn de inadina gulumsuyorum hepeskiden çok kafama takıyodum bu kadının suratı neden düştü yine neye morali bozuk diye ama formülü buldum bende suratımı asıyorum artık o astıkça ben daha çok asıyorum bu sefer o dert ediniyo.
bide kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş bi kadın halada ona bakıyor ama dilinin ayarı yok noktalama işareti kullanmıyor. bak en son çok bilmişliğinden görümcemin evini boyattı 80 m2 evi 1700 tlye boyattı ben bilirim moduna girdi ev çok kirli duvarların rengi koyu falan filan bilmem ne kimseden akıl almak gibi bi misyonu yok kadının. bende hal böyleyken kayınvalideme bi konuda danışmak istemiyorum çünkü çok bildiğini sanıp insanı yanlış yönlendirebiliyo. eşim geldi eve beni öptü senin canın sıkkın noldu dedi bana. bende aşkım annen doğum konusunu çok abarttı dedim eşimde salla gitsin sen doktorundan başka kimseyi dinleme ben yolda söyledim zaten dedi.Bn de inadina gulumsuyorum hepen iyisi bilmemezden gelmek ve zatn bilmiyorum genelde :) cnku her seye asabiliyo.. ama bazen cok sinir oldugumda bn de senin gibi yapiyorm..
Canım akropole gıdıyorum ben orada 2500 dıye bıkıyorum konuşmadık hiç arkadasım orada yaptı dogumu ama cok geliyor fiyatı düşündükçe .. Sen nereye gıdıyosun ???ankaradaki arkadaşlar doğumu nerede yapacaksınız fiyatı nedirrr paylaşırsanız bilgimiz olsunnn
Bak ne guzel iste cok sukur eslerimiz bizi anliyo.. gerisini bosver.. omrunu esinle gecireceksin. Ailesini de tabi ki onemse saygi duy ama hayatini olumsuz yonde etkilemesine musade etme.bide kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş bi kadın halada ona bakıyor ama dilinin ayarı yok noktalama işareti kullanmıyor. bak en son çok bilmişliğinden görümcemin evini boyattı 80 m2 evi 1700 tlye boyattı ben bilirim moduna girdi ev çok kirli duvarların rengi koyu falan filan bilmem ne kimseden akıl almak gibi bi misyonu yok kadının. bende hal böyleyken kayınvalideme bi konuda danışmak istemiyorum çünkü çok bildiğini sanıp insanı yanlış yönlendirebiliyo. eşim geldi eve beni öptü senin canın sıkkın noldu dedi bana. bende aşkım annen doğum konusunu çok abarttı dedim eşimde salla gitsin sen doktorundan başka kimseyi dinleme ben yolda söyledim zaten dedi.
Katiliyorum sana bu hormonlar yapiyo bizi boyle.. ama cok da dysunme bunaltma kendini. Sade bir takim alirsan hic pisman olmazsin. Dekorasyonla renklendir odayi. Perdeyi istedigin zamn degistirirsin.Ya bu hamılelik sanırım iyice kararsız yapıyor insanı .. Esımle nısanlıykenayrı sehırkerde oldugumuxdan evlenırken evi 2 günde eşyalarını donatmıştık . Ben bi bebek odası perdesı için kaç gündür düşünüyorum . Uygun gördüm aldım koçtastan fon perde eve geldim beğenmedim . Başka bi yerde gördüğüm cazip geldi şimdide .. Esımde bişi demıyo ama ben bile bu Halime deli oldum ..
Oda siparişi verildi zaten de su perde olayı sıktı canımı .. Odasıda boyandı Allah'tan sanırım hormon parlaması perdeye denk geldi .. Ee bide ufak ufak bi ton masraf ınsan ekonomi yapıyım istıyor .Katiliyorum sana bu hormonlar yapiyo bizi boyle.. ama cok da dysunme bunaltma kendini. Sade bir takim alirsan hic pisman olmazsin. Dekorasyonla renklendir odayi. Perdeyi istedigin zamn degistirirsin.
ilahi canım yaa :) annelik işte herşeyi düşünüyor insan değil mi. ben aldım hafta sonu kremini şampuanını vs. birinin son kullanma tarihi 2017 diğerinin 2018 di. rahat olun alabilirsiniz :)Canim henuz erken degil mi? Bozulmazlar mi???
teşekkür ederim. evet baston tipini çok öeneriyorlar. ana kucağını çift yönlü kullanabiliyorsun chicco da. ama puseti bilemiyorumGüle güle kullanın bende babymallden aldım baya eksiğini . Su an benim baktığım bebek arabası en uyguna chicco lite way babymallde Cık kullanışlı bende magazadayken tecrübeli anneler hep baston tarzı alın dıye uyardı chıccoda tek kafamdaki sorun çift yon yok. Karar veemıycez sanırım arabaya .
teşekkür ederim canım:)süper canım güle güle kullan kızınla
iyi akşamlarr annelerrr,şimdik ben artık şampuan,sabun,pişik kremi,pudra alımına geçicem.hangi markaların neyi güzel,ne önerirsiniz,yardımlarınıza ihtiyacım varben biraz araştırdım sebamed,uni baby, ve bübchen öneriliyo daha çok,çok kafam karıştı çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?