2014 Aralık Anneleri


canım zaten şeker stresim var şekerim yüksek çıkmış moralim bozuk hamile halimle diyet yapıyorum bide şekerimin olduğunu bile bile koca bi çikolatalı kek getirmiş koydum çayın yanına afiyetle yediler. Eşimle görümcem biraz kızmışlar yolda ben diyorum doktor sezaryan olabilirsin bebek iri görünüyo diye oda sanmişki ben sezaryan istiyorum sezaryanı övüyorum. eşimede dedim kaldıki sezaryan istesem nolucak benim bedenim benim kararım annen dedi diye normalmi yapıcam hiç aklın alıyomu kaldıki normal doğumu çılgın gibi istiyorum eşim biliyo amaan perşembe dönüyo zaten doğuma kadar yok doğumdan sonra eşime söyledim kimseyi istemiyorum annem gelir gündüz yemek yaapr evine gider gece sen ben bebeğimiz olalım hastane çok yakınımızda bişi olursa gelirler.
 

aynen canım doktor dedi zaten normal yaparsın herkes yapar ama seni yıpratır dedi. kendi kayınvalidesini anlatıyo tarlada kendi bağını bile kesmiş falan filan. madem herşeyi biliyoruz doktoru dinlemiyceksek neden doktora gidiyoruz? sonuçta öyle yada böyle birilerine güvenmek zorundayız. en sonunda emin olun çocuk benim vücut benim en azhasarla bebeğimi dünyaya getirmeyi benden daha fazla isteyemezsiniz dedim.
 
Son düzenleme:
seninkide ayrı bi olaymış canım vallai bütün gazlarını üstümüze boşaltıyolar. aslında kayınvalidem fena kadın değildir ama en kötü huyu ben bilirimci olması vede bişiye canı sıkıldıysa suratı öyle bi hal alırki senin bile tüm mutluluğun gider ortamdaki tüm enerjiyi emer. biz dün eşim abim ve yengem gittik bebek odası alışverişini yaptık ne annemlere ne kayınvalidemlere danışmadık. eşim bugün kuzeniyle bebeğimizin odasını boyadı hepsini gönlümüze göre yapıyoruz kimseden bişi talep etmiyorum yeterki huzur versinler.
 
Canim illaki kotu biri degildir bnmki de degil. Ama azicik dusunceli olmasini istiyorum bu tarz konularda. Ayy aynen bnmki de oylee.. surati en ufak biseyde duser sesi kisik gibi konusur afra tafra yapar ama senin ne oldugundan haberin bile olmaz. Bi de hamile hamile suratinin asikligina uzulursun..
 
eskiden çok kafama takıyodum bu kadının suratı neden düştü yine neye morali bozuk diye ama formülü buldum bende suratımı asıyorum artık o astıkça ben daha çok asıyorum bu sefer o dert ediniyo.
 
eskiden çok kafama takıyodum bu kadının suratı neden düştü yine neye morali bozuk diye ama formülü buldum bende suratımı asıyorum artık o astıkça ben daha çok asıyorum bu sefer o dert ediniyo.
Bn de inadina gulumsuyorum hep en iyisi bilmemezden gelmek ve zatn bilmiyorum genelde :) cnku her seye asabiliyo.. ama bazen cok sinir oldugumda bn de senin gibi yapiyorm..
 
Ya bu hamılelik sanırım iyice kararsız yapıyor insanı .. Esımle nısanlıykenayrı sehırkerde oldugumuxdan evlenırken evi 2 günde eşyalarını donatmıştık . Ben bi bebek odası perdesı için kaç gündür düşünüyorum . Uygun gördüm aldım koçtastan fon perde eve geldim beğenmedim . Başka bi yerde gördüğüm cazip geldi şimdide .. Esımde bişi demıyo ama ben bile bu Halime deli oldum ..
 
Bn de inadina gulumsuyorum hep en iyisi bilmemezden gelmek ve zatn bilmiyorum genelde :) cnku her seye asabiliyo.. ama bazen cok sinir oldugumda bn de senin gibi yapiyorm..
bide kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş bi kadın halada ona bakıyor ama dilinin ayarı yok noktalama işareti kullanmıyor. bak en son çok bilmişliğinden görümcemin evini boyattı 80 m2 evi 1700 tlye boyattı ben bilirim moduna girdi ev çok kirli duvarların rengi koyu falan filan bilmem ne kimseden akıl almak gibi bi misyonu yok kadının. bende hal böyleyken kayınvalideme bi konuda danışmak istemiyorum çünkü çok bildiğini sanıp insanı yanlış yönlendirebiliyo. eşim geldi eve beni öptü senin canın sıkkın noldu dedi bana. bende aşkım annen doğum konusunu çok abarttı dedim eşimde salla gitsin sen doktorundan başka kimseyi dinleme ben yolda söyledim zaten dedi.
 
Bak ne guzel iste cok sukur eslerimiz bizi anliyo.. gerisini bosver.. omrunu esinle gecireceksin. Ailesini de tabi ki onemse saygi duy ama hayatini olumsuz yonde etkilemesine musade etme.
 
Katiliyorum sana bu hormonlar yapiyo bizi boyle.. ama cok da dysunme bunaltma kendini. Sade bir takim alirsan hic pisman olmazsin. Dekorasyonla renklendir odayi. Perdeyi istedigin zamn degistirirsin.
 
Katiliyorum sana bu hormonlar yapiyo bizi boyle.. ama cok da dysunme bunaltma kendini. Sade bir takim alirsan hic pisman olmazsin. Dekorasyonla renklendir odayi. Perdeyi istedigin zamn degistirirsin.
Oda siparişi verildi zaten de su perde olayı sıktı canımı .. Odasıda boyandı Allah'tan sanırım hormon parlaması perdeye denk geldi .. Ee bide ufak ufak bi ton masraf ınsan ekonomi yapıyım istıyor .
 
teşekkür ederim. evet baston tipini çok öeneriyorlar. ana kucağını çift yönlü kullanabiliyorsun chicco da. ama puseti bilemiyorum
 

ben uzun araştırmalar sonucu aldıklarımı söyliyim canım. şampuanı sebamed, pişik kremi sudocrem, ıslak mendil unibaby. çevremde bunları kullananlar çok memnun. özellikle pişik kremini çok methetti kullanan arkadaşlarım. bu arada pudra artık kullanılmıyor ben almadım düşünmüyorum. dr lar da astım yapıyo diye önermiyor zaten aklında olsun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…