2014 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba bebişler nasıl :) alışverişlere başlamışız bende dün bir kaç birşey aldım :) sizlere birşey soracaktım malum bizim bebişler kış bebeği bebekler hemen büyür o yüzden bana diyorlarki 0-3ay çok alma genelde 3-6al diyorlar siz öylemi yapıyorsunuz ? Bi de kacar tane alıyorsunuz mesela kaç tulum kaç hastane çıkışı kaç patikli takım kafam çok karıştıda size sorayım dedim

Susayacim mrb :) kız dr a gitmektensee iyi değilmi ki sağlık ocaklarindada zaten doplerle bakıyorlar kalp atışına

hani elbet içimizi serinleten bi uygulama ama bebeğin kalp atışlarını yakalayabilmesi için cihazlar fazlaca radyasyon yayıyor. yine de dikkatli temkinli kullanmak kanısındayım Meltemcim tabii bu kişisel görüşüm ben dopler satın alacaktım dr hayır diyince durdum sebebi de bunu söyledi

Hmm ama dr gitmekten se iyi bisey dimi yaa :) nasılsın bakim

Banada 75 lik yüklendi benim kafam karıştı zaten açlık şekerim 182 tokluk şekerine bakılmadı

ilk parmaktan kan alinip makinaylan bakildi sekerli suyu ictikten sonra 1 saat bekliosun kan aliniyo o deger tokluk sekeri sonra 2. saat bidaha kan aliniyo oda 2. tokluk bana böyle yapilmisti

ilk parmaktan kan alinip makinaylan bakildi sekerli suyu ictikten sonra 1 saat bekliosun kan aliniyo o deger tokluk sekeri sonra 2. saat bidaha kan aliniyo oda 2. tokluk bana böyle yapilmisti
Aslında aynen banada böyle yapıldı hormon tahlili de yapıldı yarın gidicem detaylarıyla sorarım doktora beni aydınlatması lazım yoksa gereksiz yere panik yapıyor olabilirim

Ben bu kursu cok mrk ettim yaa bn de istiyorummm :)) dogumdan korkmuyorum ama daha da cesaretlensem ve bilgilensem fena olmaz. Tam olarak nerede kurs veriliyo ve fiyati nedir acaba??

Canim ben 2 tane hastane cikisi aldim. Snra ekstra ikiser takim kisa kollu-uzun kollu citcitli badi-ayakli pijama-normal pijama aldim. Malum kis mevsimi oldugundan bunlari takimlarin altina giydiricem. 2 ser ince pamuklu tulum aldim. Ev cok sicak olunca giydiricem. Attaya giderken de kadife tulumlarimizi giyicez. Bunlarin disinda bikac takimi var altli ustlu. Hirka, kapisonlu, yelek.. orgu yelegi patigi aksesuarlari vs canim.. ikiser takim 3-6 ay alsak yeter. Bikac tane de citcitli badi yeterli 3-6 ay icin. Zaten hediye gelir bi suru. Bnden bu kadar

iyi akşamlarr annelerrr,şimdik ben artık şampuan,sabun,pişik kremi,pudra alımına geçicem.hangi markaların neyi güzel,ne önerirsiniz,yardımlarınıza ihtiyacım var ben biraz araştırdım sebamed,uni baby, ve bübchen öneriliyo daha çok,çok kafam karıştı çokk

Canim henuz erken degil mi? Bozulmazlar mi???

Canim henuz erken degil mi? Bozulmazlar mi???
bozulurlar mı yaaaw,hiç öle düşünmemiştim valaa,ne bilem satılan yerlerde 3 aydan fazla duruyodur belki ürünlerr poff sanki böle almayınca eksik hissediyom herşeyi gibi ama doğru diyon galiba,en iyisi bozulmayacak şeyleri alayım ben öncee

vallai bende 2 hafta sonra falan almayı düşünüyordum bozulurmuki acaba? ayrıca azönce kayınvalidem geldi doğum konusunda beni şişirip gitti. diyorumki kafası büyük bebek iri görünüyor doktor belki sezaryan olabilir dedi. yok diyo ben biliyorum 5 kg doğuranları falan filan yaa 2 saate yakın yanımda doğumla ilgili muhabbetler eşimde şişti görümcemde suratıma bakıyo bende şiştim arada dinliyorum arada dinlemiyorum. insanlar nekadar anlayışsız yaa kayınvalidemler yazın memleketteler o işi vardı diye geldi haftaiçi dönüyor. daha geldi geleli akşam çayına geldi ondada doğumla kafamı şişirdi gitti sanki ben kendi canımla bebeğimi hiç düşünmüyorum herşeyi o biliyo

Ay canim takma sen kafana herkes herseyi o kadar cok biliyor ki bi biz cahiliz sanki. Yok seker yüklemesi yaptirma yok onu yeme bunu ye benim de cevremde cok var herseye karisan.Zaten dogum konusu bize sikinti veriyo konusunca ne oluyo bu kadar anlamiyorun.En iyisi dinlemeyip kulak tikamak.Rabbim ne nasip ederse o olucak.Saglikla bebisleri kucagimiza alalim gerisi bos...

demekki doğumu o yaptırsa bişi olmaz deyip doğurtacak,onlar 5 kilo olup doğurmuş olabilirler ama idrarlarını tutamıyanlar,idrar torbası dışarı çıkan mı dersin...sonradan kimin çekeceğini bilmediği için konuşmuş,sen takma.doktorun dediğini dinlee boşverrr,tınnnnn

Aynen canim once digerlerini hallet. Bn de oyle yapicam. Nasilsa onlari bir kerede cikip alabiliriz. Sen sadece marka arastir ne alacagina karar ver ve not et. Gidecegin zaman dusunmeden alirsin tatlim bir de ben cok sansliyim e-bebek ayagimin dibinde. Urunler cok ucuz degil ama promosyonlu urunler oluyo. Her kategoride indirimli bi urun var. Markasi da istedigimle uyusursa direk gider alirim diyorum. Gittigim zamn oyle yapicam. Markaya karar verelim de gerisi kolay

ohhh ne güzell,benim ebebeğe gitmem için ya eşimin arabayla bırakması yada 2 dolmuşa binmem gerekiyo maleseff şanslısın valaa evet markaları kararlaştırayımm bari benn

Canim sen hic takmaaa be her gun nelerine kulak tikiyorum neleri gormezden geliyorum bilemezsin. Her gun evine gitsem bile der ki haftada bir bile gelmiyosundur diye laf sokar. Ohooo biz onlara kalirsak.. ayni seyi annene soyle bakalim onun cevabi ne olacak.. herkesin kendi yavrusu daha kiymetlidir bunu unutma. Bn k.validemi severim ama bazi huylarindan ve laf sokmasindan muzdaribim. Bugun ben de bunaldim. Esim gec saatlere kadar calisiyo ve bir tek pazar gunumuz var. Her pazar bebekle ilgili bi isimizi halletmeye calisiyoruz.ama dusunce yok ki..arabamizi aliyolar sklikla.bugun mesela butun pazarimiz bitti.bi de ne isiniz olcak sizin diye laf bile yiyebiliyrz.bari yardim etmiyosun onu bunu almaya bari dusunceli ol bi pazarlari var diye..annedir tabiki basimizin ustune.ama evladini kole gibi gorme dimi..ona bkarsan bnm ilk cocugum ve kendi kizinin oglundan kalanlari bnm cocuguma vercek ve sakin kiyafet almayin bunlar yeter diyo. Yahu bu senin tek oglunun oglu olacak dusun yani..smdi ben onu dinleyip biricik ogluma bi igne dahi almicam mi tabi ki de alicam. Yani demem o ki he hee de gec. Kendi bildigini yap kuzum. Kusura bkma bugun bn de dertliyim de cok uzattim

ohhh ne güzell,benim ebebeğe gitmem için ya eşimin arabayla bırakması yada 2 dolmuşa binmem gerekiyo maleseff şanslısın valaa evet markaları kararlaştırayımm bari benn
Tekrar gittigimde indirimli ve begenip aldigim urunleri paylasirim burda fikir olur canm :) kargo bi iki gune getiriyo. Sen nerde oturuyosun?

Canım benim sağol bilgilerin için bende annemle konuştum zaten ilk zamnlar normal kıyafet olmaz sen bol bol tulum al dedi kıyafetler hemhediye gelir hem de yaza doğru güzel kıyafetler alırım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…