2014 Aralık Anneleri

Hmm ama dr gitmekten se iyi bisey dimi yaa :) nasılsın bakim
kuzum günaydın iyiyim şükür ileri geri devam karnımda karpuz büyüklüğüne ulaştı dönmek uyumak zor geliyor artık gün sayıyoruz iki buçuk ayımız kaldı
sen nasılsın? görüşemez olduk

aynı ürünlerde hemfikirim seninle yalnız ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum

Günaydınlar herkese
Cumartesi akşam gittik siparişini verdik çok şükür. ÜZerimden bir yük kalktı. Şimdi odasının boşaltılması,boyanması hazırlanması ve bir sürü daha iş bizi bekliyor.
Aksiliğe bak ki arkadaşlarla buluşmuştuk cumartesi onların yanından gittim eşim ile buluşuğ mobilyacıya. Benim şarzım bitti. REsim çekemedim. Bu gün mobilyacıyı arayıp resim gönderebilir mi soracağım :)

Bebişlerine alışveriş yapanlar var, Hayırlı olsun, güle güle kullanın inş Allah.

evet iyi olur valaa canım yaaa karadenizliyiz daa samsunda oturuyorum benn
Samsunlu yu görünce dayanamadım daaBen de Samsunluyum ama Bursa da oturuyorum.Samsun'un neresinde oturuyorsunuz canım ben Atakum da oturuyordum ailem hala orda.Çok özlüyorum güzel Samsunumu

Günaydın annişler
Nasılsınız bakalım.
Ben iyiyim oğluşumla çok şükür. Dün oğluşuma emzik aldık ve bir sürü ıslak mendil depoladık Popişkosunu temizlemek için
Haftasonu da diyetisyene gittim ve dün resmen diyetime başladım. Her gün açlık ve tokluk şekerlerimi de ölçüp yazıyorum. Bakalım inşallah iyi sonuçlanır. 10 gün falan sonra da endokrine gideceğim. Allah korusun bebişimi

Allah yardımcın olsun aman sen diyetine dikkat et sakın es geçme.. bende kendimden bekliyordum şeker çıkar diye ama çıkmadı

Allah yardımcın olsun aman sen diyetine dikkat et sakın es geçme.. bende kendimden bekliyordum şeker çıkar diye ama çıkmadı
Yok zaten çok dikkat ediyorum. Hatta normalde yediğimden çok daha fazla şeyler verdi zorlanıyorum bu diyeti yaparken Allah sağlık sıhhat versin de geriisi boş. Benim hem anne hem baba tarafında var şeker o yüzden ben de bekliyodum böyle bir şeyi. Ama inşallah düzelir. Dualarını beklliyorum herkesin deee

canım benim ailemde de var şeker o yüzden normalde de çok dikkat ediyordum şimdi de dikkati elden bırakmıyorum.. dualarım seninle Rabbim yardım etsin düzene girsin metabolizman def etsin vücudundan bu şekeri

canım benim ailemde de var şeker o yüzden normalde de çok dikkat ediyordum şimdi de dikkati elden bırakmıyorum.. dualarım seninle Rabbim yardım etsin düzene girsin metabolizman def etsin vücudundan bu şekeri
Amiiin inşallah canım Allah razı olsun. Allah herkese şifa versin inşallah. Bebişim normal bir şekilde gelişsin sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum.

aynı ürünlerde hemfikirim seninle yalnız ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum
aynen ben de kullanmayacağım. kızımda da hep yıkadım ya da pamukla sildim. sadece dışarda olduğum zamanlar ve hastane için aldım unibaby yi. saf pamuk ve safu su içeriyor sadece. ipek in pamuğundan aldım. makyaj pamuğu gibi tek tek.

bende ondan istifledim şimdiden ipeğin böyle avuç içim kadar büyük pamuklarından
aslında haklısın dışarıda kullanmak gerekebilir ama ben elimi bile silemiyorum onlara napıcam bilmem

bende ondan istifledim şimdiden ipeğin böyle avuç içim kadar büyük pamuklarından
aslında haklısın dışarıda kullanmak gerekebilir ama ben elimi bile silemiyorum onlara napıcam bilmem
hiç kullanamam dersen de pet şişe taşıyacaksın yanında yine o pamuklarla sileceksin. bi arkadaşım öyle yapardı. ama uni baby nin yenidoğan içeriğini okursan sadece saf su ve saf pamuk yazıyo. diğerlerinde bir dünya şey var. yanlız anlamıyorum hiç bişey olmadığı halde niye böyle pahalı. bi de pakettte 40 tanecik var sadece. 5 küsur tl

hayırlı olsun canım sonunda bundan da kurtuldun. yaa bende resmini gönder dicektim evet göndersin o kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…