2014 Aralık Anneleri

ben saf su olduğuna yine de inanmıyorum saf su olsa paketin ağzı açık kaldığında 1 saate kurur ama ben denedim kurumuyor kesin bi şeyler var içerisinde hikaye yani tamamiyle reklam
aptamil de gdo yok diye etiket basıyor mamaların üzerine ama yapılan testlerde hemde dolu dolu çıktı gdo içinde

bir de sadece saf su olamaz çünkü su sabit durduğu yüzeyde hava ile birleşince mantar ve bakteri üretir daha doğrusu mantar ve bakteriler için yaşam alanı oluşturur. saf su kesinlikle olamaz

Oda siparişi verildi zaten de su perde olayı sıktı canımı .. Odasıda boyandı Allah'tan sanırım hormon parlaması perdeye denk geldi .. Ee bide ufak ufak bi ton masraf ınsan ekonomi yapıyım istıyor .
Haklisin ama olsun saglik olsun. Bak ne guzel perde yaptirmissin. Onu da yaptiramayan var hatta es dosttan alinan besiklerle bebeklerini buyutenler var. Buna da sukur. O kadar takilma biz yine sansliyiz. Ilerde maddi yonden rahatlaynca degistirirsin. Suslemelerle perdeyi uyumlu hale getir. Cok da vasat bisi oldugunu sanmiyorum ya skma canini.

ilahi canım yaa :) annelik işte herşeyi düşünüyor insan değil mi. ben aldım hafta sonu kremini şampuanını vs. birinin son kullanma tarihi 2017 diğerinin 2018 di. rahat olun alabilirsiniz :)
Havalar cok sicak ya ondan dedik sabun filan bozulur belki diye :) sen bkma o son kullanma tarihine. Bizim hormonlarimiz yeter endiselenmek icin ama dun bn de fark ettim e-bebege gidince

hoşgeldin canım
Aradım şimdi canım, resimleri gönderecek. Köpükten isim yazdıralım dedik ama sözleşmeyi yazarken unuttuk. Onu da söyledim birde mobilyanın ölçülerini istedim ona göre plan yaparız diye. Sağolsunlar çok iyiler. İlgililer. Gönderirim birazdan dedi. Bende hemen paylaşırım :)

anneler biz cumartesi doktora gidicez
oradan da kendimi avm ye atıcam hunharca alışveriş yapıcam rüyamda bile poşet poşet kıyafetler alıyordum yavruma o kadar özenmişim size :) yani alışverişe başlayanlara ufak parçalar almıştım bugüne kadar ama haftasonu kopartıcam artık

Bende perşembe gideceğim. rüyalarımız bile normal değil :) İnş Allah gönlüne göre bulursun her şeyi

bir de sadece saf su olamaz çünkü su sabit durduğu yüzeyde hava ile birleşince mantar ve bakteri üretir daha doğrusu mantar ve bakteriler için yaşam alanı oluşturur. saf su kesinlikle olamaz
saf su dediğim bildiğin içtiğimiz su canım. kimyadan bildiğimiz saf su değildir tabikide. o H2O oluyor ve sadece akülerde falan kullanılıyor bildiğim kadarıyla. mineral vs yok içinde. bu ıslak mendildeyse alkol paraben koruyucu parfüm yok .
ya ayda yılda kullacağımız bi mendil için bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok bence:)) sakınılan göze çöp batar derler.
ben kızımda damacana suyunu kaynatıp soğutup öyle yıkardım. dr kızmıştı baya ameliyat strerilizasyonu mu sağlamaya çalışıyorsun mikroplara bakterilere açık olması lazım biraz diye. bunda biraz daha salmayı düşünüyorum:)

Havalar cok sicak ya ondan dedik sabun filan bozulur belki diye :) sen bkma o son kullanma tarihine. Bizim hormonlarimiz yeter endiselenmek icin ama dun bn de fark ettim e-bebege gidince
ambalajı açılmadığı sürece birşey olmaz canım merak etme. onların raf ömrü çok uzun olur. bi de yeni doğan bebeğe fındık kadar kullandığın için aylarca gidiyor ona göre üretilmek zorunda. ama şampuan krem dediğin gidip 5 dk da alınacak şeyler. doğuma yakın gider alırsın için rahat eder :)

Bi de canim hangi markalari aldin? Bize de fikir olsun. Uni baby bana cok uygun geldi ama acaba iyi midir bilemedim
canım 2457. sayfada yazdım hem markaları hem fiyatlarını ordan fikir edinebilirsin. babymall den aldım hepsini. gezecek enerjim pek yoktu hepsini birden aldım çıktım. çok pahalı gelenleri de netten alıcam

köpükten yazıyı da çamaşırlığın rafına koyarım dedim bende. orda güzel duruyo. bazılarıda kapıya yapıştırıyormuş.

Kizlar dun gece yatmadan once 4-5 kez karnim tas gibi kesildi. Sizce cok mu bu kadar kasilma? Hemen pozisyon degistirdim rahatlamaya calistim her seferinde. Bi de gece yatmadan once biraz dengemi kaybettim elimde tepsi vardi mutfaga gidiyodum kapiya carptim tepsi de karnima carpti cok korktum agladim. Ama bisi olmamistir dimi? Bugun bebegim oynuyo cunku. Su son bikac gundur cok sarsakliyorum ya siz de oyle misiniz??

köpükten yazıyı da çamaşırlığın rafına koyarım dedim bende. orda güzel duruyo. bazılarıda kapıya yapıştırıyormuş.
Canım bende ya oraya ya kapıya dedim. Kapı süsü nasıl bir şey yapacağım ya da alacağım hiç bilmiyorum. SAde çok incikli cincikli istemiyorum ama hiç te içime sinen olmadı daha. Bulamazsam kapıya asarım ismi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…