- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Vücut krampları ve rahim kasılmaları için veriliyor canım.
ben saf su olduğuna yine de inanmıyorum saf su olsa paketin ağzı açık kaldığında 1 saate kurur ama ben denedim kurumuyor kesin bi şeyler var içerisinde hikaye yani tamamiyle reklamhiç kullanamam dersen de pet şişe taşıyacaksın yanında yine o pamuklarla sileceksin. bi arkadaşım öyle yapardı. ama uni baby nin yenidoğan içeriğini okursan sadece saf su ve saf pamuk yazıyo. diğerlerinde bir dünya şey var. yanlız anlamıyorum hiç bişey olmadığı halde niye böyle pahalı. bi de pakettte 40 tanecik var sadece. 5 küsur tl
Haklisin ama olsun saglik olsun. Bak ne guzel perde yaptirmissin. Onu da yaptiramayan var hatta es dosttan alinan besiklerle bebeklerini buyutenler var. Buna da sukur. O kadar takilma biz yine sansliyiz. Ilerde maddi yonden rahatlaynca degistirirsin. Suslemelerle perdeyi uyumlu hale getir. Cok da vasat bisi oldugunu sanmiyorum ya skma canini.Oda siparişi verildi zaten de su perde olayı sıktı canımı .. Odasıda boyandı Allah'tan sanırım hormon parlaması perdeye denk geldi .. Ee bide ufak ufak bi ton masraf ınsan ekonomi yapıyım istıyor .
Havalar cok sicak ya ondan dedikilahi canım yaa :) annelik işte herşeyi düşünüyor insan değil mi. ben aldım hafta sonu kremini şampuanını vs. birinin son kullanma tarihi 2017 diğerinin 2018 di. rahat olun alabilirsiniz :)
SAğol canım. Evet arayıp söyliyeyim bakalım. Gönderir inş allah.hayırlı olsun canım sonunda bundan da kurtuldun. yaa bende resmini gönder dicektimevet göndersin o kız
Bi de canim hangi markalari aldin? Bize de fikir olsun. Uni baby bana cok uygun geldi ama acaba iyi midir bilemedimteşekkür ederim canım:)
aldın mı oda takımını??? hani resim amaSAğol canım. Evet arayıp söyliyeyim bakalım. Gönderir inş allah.
Aradım şimdi canım, resimleri gönderecek. Köpükten isim yazdıralım dedik ama sözleşmeyi yazarken unuttuk. Onu da söyledim birde mobilyanın ölçülerini istedim ona göre plan yaparız diye. Sağolsunlar çok iyiler. İlgililer. Gönderirim birazdan dedi. Bende hemen paylaşırım :)hoşgeldin canım
Aldım canım aldım sonunda. Ama aksilik mağzadayken şarzım bitti kaldım ortada :) Şimdi aradım resimleri atarım ben size dedi. Atınca koyacağım hemen.aldın mı oda takımını??? hani resim ama
Bende perşembe gideceğim. rüyalarımız bile normal değil :) İnş Allah gönlüne göre bulursun her şeyianneler biz cumartesi doktora gidicez
oradan da kendimi avm ye atıcam hunharca alışveriş yapıcam rüyamda bile poşet poşet kıyafetler alıyordum yavruma o kadar özenmişim size :) yani alışverişe başlayanlara ufak parçalar almıştım bugüne kadar ama haftasonu kopartıcam artık
saf su dediğim bildiğin içtiğimiz su canım. kimyadan bildiğimiz saf su değildir tabikide. o H2O oluyor ve sadece akülerde falan kullanılıyor bildiğim kadarıyla. mineral vs yok içinde. bu ıslak mendildeyse alkol paraben koruyucu parfüm yok .bir de sadece saf su olamaz çünkü su sabit durduğu yüzeyde hava ile birleşince mantar ve bakteri üretir daha doğrusu mantar ve bakteriler için yaşam alanı oluşturur. saf su kesinlikle olamaz
ambalajı açılmadığı sürece birşey olmaz canım merak etme. onların raf ömrü çok uzun olur. bi de yeni doğan bebeğe fındık kadar kullandığın için aylarca gidiyor ona göre üretilmek zorunda. ama şampuan krem dediğin gidip 5 dk da alınacak şeyler. doğuma yakın gider alırsın için rahat eder :)Havalar cok sicak ya ondan dediksabun filan bozulur belki diye :) sen bkma o son kullanma tarihine. Bizim hormonlarimiz yeter endiselenmek icin ama dun bn de fark ettim e-bebege gidince
canım 2457. sayfada yazdım hem markaları hem fiyatlarını ordan fikir edinebilirsin. babymall den aldım hepsini. gezecek enerjim pek yoktu hepsini birden aldım çıktım. çok pahalı gelenleri de netten alıcamBi de canim hangi markalari aldin? Bize de fikir olsun. Uni baby bana cok uygun geldi ama acaba iyi midir bilemedim
Aradım şimdi canım, resimleri gönderecek. Köpükten isim yazdıralım dedik ama sözleşmeyi yazarken unuttuk. Onu da söyledim birde mobilyanın ölçülerini istedim ona göre plan yaparız diye. Sağolsunlar çok iyiler. İlgililer. Gönderirim birazdan dedi. Bende hemen paylaşırım :)
Canım bende ya oraya ya kapıya dedim. Kapı süsü nasıl bir şey yapacağım ya da alacağım hiç bilmiyorum. SAde çok incikli cincikli istemiyorum ama hiç te içime sinen olmadı daha. Bulamazsam kapıya asarım ismi dedim.köpükten yazıyı da çamaşırlığın rafına koyarım dedim bende. orda güzel duruyo. bazılarıda kapıya yapıştırıyormuş.
Eymen Paşa'mızın müzikli atlı karıncasıEki Görüntüle 1243496
Odasının mobilyasından önce dekorasyonu için sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?