2014 Aralık Anneleri

O kadar basit darbeler ile bir şey olacağını sanmam. Hem oynuyormuş ta canım. Bir şey olmamıştır.
Bizde dün akşam eve girerken yanımda kedi varmış son anda farkettim eşimin üstüne bir atlayışım vardı. El eleydik zaten ben aniden hareket edince kolu karnıma çarptı. O acımadı da korkudan doğurcam sandım. KEdiden köpekten çok korkuyorum yaa off.

geçen gün pastalanda baktım bayağ kapı süsü vardı çeşit çeşit ama içine sinmezse öyle yaparsın. öylede güzel duruyo

ya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.

Benim hastanemde 2 gece sezeryanda.

canım ben sordum. sezeryen de 2 gece dedi bana. normal doğumda 1 gece yatıyoruz dedi. ama benim genelde duyduğum 2 gece sezeryenlilerde zaten

Zor olmuyormu canım ya pamukla. Ben hep ünibaby kullandım kızım 11 aylık hala değiştirmedim çok memnunum hiç pişmez. Farklı markayı denemiştik hemen kızarttı. Oğlumda da aynısını kullanacağım. Kızarırsa hametan süper 10dk da hallediyor aklınızda bulunsun.

haklısın canım şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum o yönden rahatımda ama kıyafettir gerekli eşyalarıdır biberon emzik falan filan gerildim :) gittim geçen ne alacağımı bilemiyorumki almadan yine çıktım

Ama pişik yapmıyor kızlar. Ben 11 aydır onu kullandım çok memnunum bir kere farklı marka denedim onunda üzerinde pareben içermez organik pamuk yenidoğan falan yazıyordu mahvetti poposunu ama pahalı gerçekten pamukla başa çıkmıyor. Eşimde diyor ıslak mendil bez parasından çok tutuyor ama napalım onların popoları da kıymetli yani :)

canım 2457. sayfada yazdım hem markaları hem fiyatlarını ordan fikir edinebilirsin. babymall den aldım hepsini. gezecek enerjim pek yoktu hepsini birden aldım çıktım. çok pahalı gelenleri de netten alıcam
Valla yazdiklarin cok faydali oldu. Hatta not ettim. Bn de e-bebek ten alicam. Evden arabayla 5 dk. Hangi urun indirimdeyse gidip aliriz diyorum. Fiyatlari asagi yukari ayni gibi geldi bana.

alışınca zor olmuyor canım ya. bi de evde olacağım ücretsize de ayrılacağım. ilk aylarda kış geçene kadar pamukla biraz ele avuca gelince de yıkarım diye düşünüyorum. ama dışarda falan kullanmak için unibaby aldım ben de. gerçi kızımda rahattım yardım edenim vardı. şimdi hem tek olcam hem de 2 çocuk. çok zorlanırsam belki baş edemem haklısın. :)

Yok canım bişey olmaz vücudun ağırlık merkezi değiştiği için oluyor normal.

Bez ne kullandin canim?

Ben akşamüstü doğum yapmıştım sezeryanla ertesi gün akşam taburcu oldum 1 gece kaldım. Yine aynı hastanede yapıcam inşallah. Artık genelde öyle oluyor kendine dikkat edersen sorun olmaz bence evde yatarsın.

Günaydın kızlar,
çok yoğun bi haftasonu geçirdim. iki gün de çalıştım ve ne eve ne de kendime bakabildim. iş meselelerinden de canım çok sıkkın. sanırım ayrılmak zorunda kalacağım. yani doğum için ayrıldıktan sonra dönemeyeceğim büyük ihtimal. durup durup ağlıyorum, çok seviyordum işimi.

bir de 2 gündür göbek deliğimde ağrı hissediyorum. pantolonumu veya atletimi üzerine getirince bile acıyor. acaba kusarken zorlanıyor mu, ondan mıdır yoksa bebek büyüdüğü için normal bir durum mudur fikriniz var mı?

Bez ne kullandin canim?
ilk başlarda beyaz paket kullandım 4 numaraya kadar. Beyaz paket güzel 4.numaradan sonra bozmuşlar hiç farkı yok aktif bebeğe geçtim şimdi onu kullanıyorum. Prima en iyisi beyaz yeşil çok önemli değil ama sıvı kaka yapıyorlar ilk başlarda beyaz fileli gibi daha iyi emiyor kakayı.

2 gece canım medicanada.

ben evde kaynamış soğumuş su ve pamuk kullandım. ev dışında unibaby ıslak pamuk. 8 ayda unibaby normal ıslak mendile geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…