O kadar basit darbeler ile bir şey olacağını sanmam. Hem oynuyormuş ta canım. Bir şey olmamıştır.Kizlar dun gece yatmadan once 4-5 kez karnim tas gibi kesildi. Sizce cok mu bu kadar kasilma? Hemen pozisyon degistirdim rahatlamaya calistim her seferinde. Bi de gece yatmadan once biraz dengemi kaybettim elimde tepsi vardi mutfaga gidiyodum kapiya carptim tepsi de karnima carpti cok korktum agladim. Ama bisi olmamistir dimi? Bugun bebegim oynuyo cunku. Su son bikac gundur cok sarsakliyorum ya siz de oyle misiniz??
Canım bende ya oraya ya kapıya dedim. Kapı süsü nasıl bir şey yapacağım ya da alacağım hiç bilmiyorum. SAde çok incikli cincikli istemiyorum ama hiç te içime sinen olmadı daha. Bulamazsam kapıya asarım ismi dedim.
SAğol canım.çok güzelmişşş. çok yakışacak odasınagüle güle kullanın canım
Hmm bakayım bende oraya. Hatta netten bakayım bakalım modelleri koymuşlar mı ?geçen gün pastalanda baktım bayağ kapı süsü vardı çeşit çeşit ama içine sinmezse öyle yaparsın. öylede güzel duruyo
güle güle kullanın annesi çok şekermiş :)Eymen Paşa'mızın müzikli atlı karıncasıEki Görüntüle 1243496
Odasının mobilyasından önce dekorasyonu için sipariş verdim
Benim hastanemde 2 gece sezeryanda.ya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
sağol tatlım.güle güle kullanın annesi çok şekermiş :)
ya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
Zor olmuyormu canım ya pamukla. Ben hep ünibaby kullandım kızım 11 aylık hala değiştirmedim çok memnunum hiç pişmez. Farklı markayı denemiştik hemen kızarttı. Oğlumda da aynısını kullanacağım. Kızarırsa hametan süper 10dk da hallediyor aklınızda bulunsun.aynen ben de kullanmayacağım. kızımda da hep yıkadım ya da pamukla sildim. sadece dışarda olduğum zamanlar ve hastane için aldım unibaby yi. saf pamuk ve safu su içeriyor sadece. ipek in pamuğundan aldım. makyaj pamuğu gibi tek tek.
haklısın canım şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum o yönden rahatımda ama kıyafettir gerekli eşyalarıdır biberon emzik falan filan gerildim :) gittim geçen ne alacağımı bilemiyorumki almadan yine çıktımCanım bu zamana kadar normal belki ama daha da ertelemesen iyi olur çünkü artık ağırlasıyoruz eski enerji kalmıyor ee havzalarda serinlemeye basladı hangi sehırdesın bılmıyorum ama biz nıyetlendım mi alınır gıder .. Sıkıntıya gerek yok . Benım kıyafet hemen hemen bıttı hastane çıkışı set eksık ondada karar veremıyorum.. Odasını aldık bezini aldık . Odaya perde , uyku seti , alt açma eksik onlarında kurbanda denızlıye gıdıcem Ordan alıcam. Kişisel bakım urunlerı nette takıp edıyorum sebamed alıcam .. Bizdede bi ton eksık yani ateş ölçer , Kuvet , odaya perde amanın eksık bitmıyır
Ama pişik yapmıyor kızlar. Ben 11 aydır onu kullandım çok memnunum bir kere farklı marka denedim onunda üzerinde pareben içermez organik pamuk yenidoğan falan yazıyordu mahvetti poposunu ama pahalı gerçekten pamukla başa çıkmıyor. Eşimde diyor ıslak mendil bez parasından çok tutuyor ama napalım onların popoları da kıymetli yani :)ben saf su olduğuna yine de inanmıyorum saf su olsa paketin ağzı açık kaldığında 1 saate kurur ama ben denedim kurumuyor kesin bi şeyler var içerisinde hikaye yani tamamiyle reklam
aptamil de gdo yok diye etiket basıyor mamaların üzerine ama yapılan testlerde hemde dolu dolu çıktı gdo içinde
Valla yazdiklarin cok faydali oldu. Hatta not ettim. Bn de e-bebek ten alicam. Evden arabayla 5 dk. Hangi urun indirimdeyse gidip aliriz diyorum. Fiyatlari asagi yukari ayni gibi geldi bana.canım 2457. sayfada yazdım hem markaları hem fiyatlarını ordan fikir edinebilirsin. babymall den aldım hepsini. gezecek enerjim pek yoktu hepsini birden aldım çıktım. çok pahalı gelenleri de netten alıcam
alışınca zor olmuyor canım ya. bi de evde olacağım ücretsize de ayrılacağım. ilk aylarda kış geçene kadar pamukla biraz ele avuca gelince de yıkarım diye düşünüyorum. ama dışarda falan kullanmak için unibaby aldım ben de. gerçi kızımda rahattım yardım edenim vardı. şimdi hem tek olcam hem de 2 çocuk. çok zorlanırsam belki baş edemem haklısın. :)Zor olmuyormu canım ya pamukla. Ben hep ünibaby kullandım kızım 11 aylık hala değiştirmedim çok memnunum hiç pişmez. Farklı markayı denemiştik hemen kızarttı. Oğlumda da aynısını kullanacağım. Kızarırsa hametan süper 10dk da hallediyor aklınızda bulunsun.
Yok canım bişey olmaz vücudun ağırlık merkezi değiştiği için oluyor normal.Kizlar dun gece yatmadan once 4-5 kez karnim tas gibi kesildi. Sizce cok mu bu kadar kasilma? Hemen pozisyon degistirdim rahatlamaya calistim her seferinde. Bi de gece yatmadan once biraz dengemi kaybettim elimde tepsi vardi mutfaga gidiyodum kapiya carptim tepsi de karnima carpti cok korktum agladim. Ama bisi olmamistir dimi? Bugun bebegim oynuyo cunku. Su son bikac gundur cok sarsakliyorum ya siz de oyle misiniz??
Bez ne kullandin canim?Zor olmuyormu canım ya pamukla. Ben hep ünibaby kullandım kızım 11 aylık hala değiştirmedim çok memnunum hiç pişmez. Farklı markayı denemiştik hemen kızarttı. Oğlumda da aynısını kullanacağım. Kızarırsa hametan süper 10dk da hallediyor aklınızda bulunsun.
Ben akşamüstü doğum yapmıştım sezeryanla ertesi gün akşam taburcu oldum 1 gece kaldım. Yine aynı hastanede yapıcam inşallah. Artık genelde öyle oluyor kendine dikkat edersen sorun olmaz bence evde yatarsın.ya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
ilk başlarda beyaz paket kullandım 4 numaraya kadar. Beyaz paket güzel 4.numaradan sonra bozmuşlar hiç farkı yok aktif bebeğe geçtim şimdi onu kullanıyorum. Prima en iyisi beyaz yeşil çok önemli değil ama sıvı kaka yapıyorlar ilk başlarda beyaz fileli gibi daha iyi emiyor kakayı.Bez ne kullandin canim?
ya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
Zor olmuyormu canım ya pamukla. Ben hep ünibaby kullandım kızım 11 aylık hala değiştirmedim çok memnunum hiç pişmez. Farklı markayı denemiştik hemen kızarttı. Oğlumda da aynısını kullanacağım. Kızarırsa hametan süper 10dk da hallediyor aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?