2014 Aralık Anneleri

canım üzülme vardır herşeyde bir hayır. belki daha iyisini bulucan.
ben bakıcı pat diye gittiğinde çok çok üzüldüm ağladım. kadına ne dil döktüm gitmesin diye. şimdi 4. haftaya başladık, iyiki gitmiş keşke daha önce verseydim kreşe diyorum mesela.
kusarken zorlanıyormu demişisn? kusuyormusun hala?

dün sabah bir arkadaşım memorial da doğum yaptı canım, muhtemelen bu akşam çıkaracaklarmış. ufuk hastanesiyle konuşmuştu mesela orası da normalde olsa sezaryende olsa 2 gün yatırıyoruz demişti. hastaneye ve doktorun inisiyatifine göre değişiyor sanırım.
bu arada koru çukurambara taşınacaktı, taşındı mı sen oraya mı gidiyorsun?

Geçmiş olsun canım olabilir belki çok mu çıkarıyorsun. yinde de bi doktora gidebilirsin geçmezse. genelde sıkıntı olan durumlar kanama ve su gelmesi dr bunları soruyor.Hiç ağrın acın var mı demiyor mesela.

Ay Allah korusunn.. o da bisey mi bn korkmam kediden ama uykudan uyaninca evde kedi gorunce sok oldum =) giris kattayim. Haliyle camlarim acik. Sen camdan gir masanin altinda uyu. Esim de yatmadan once camlari kapatti hic farketmemis. Sabaha karsi pitir pitir seslerle uyandim. Gozumu bi actim kedi bizim odadan iceri dogru kosturuyo. acik pencere bulamamis. Esime kalk diyorum eve kedi girmis diyorum hic istifini bozmuyo. Megerse ilkten ruya goruyorum sanmis anlatsin da bn gene uyurum diye icindn gecirmis.bn israrla kalk deyince kalkti iceri gidip cami acti da kedi ckti.bi de yavru kediydi ama ilk gorunce tedirgin oldum.

Yok canım bişey olmaz vücudun ağırlık merkezi değiştiği için oluyor normal.
Insallah canim

Hmm bn de prima kullanmak istemiyorum israil mali diye.. molfix dusundum aslinda. Ama el kadar cocugun da pisik olmasina dayanamam tabi.

Ayy senin durumunu düşünemiyorum Bütün apartmanı ayağa kaldırırdım her halde. Evde şu büyük uçan böceklerden bile girse odadan kaçarım. Evde tek başımaysam kapıyı kapatır başka odaya çıkarım o derece tırsağım
Hele bide uyku sersemi onu öyle göreceğim. Düşünemiyorum

Alakasız alıntı yaptım belki ama gör diye yaptım canım =)
Nasılsınnnnnnnn? İyi misin her şey yolunda mı? Miniğin nasıl?

Canımmm iyiyim tatlım oh sen bebişi iyice büyütmüşsün yaa, bizim iyi gidiyor bir sıkıntımız yok şimdilik, sen ne alemdesin, iyi misiniz ana-oğul?

tabi canımm doktor bişi biliyo da söylüyo,sanki sıradan biri gibi niye dinlemeyelim dimi,iyi demişsin yanii,bazen de konuşmak lazım bölee...

öyle canım, şer gibi gördüğümüz hayır çıkıyor bazen. çok emek verdim bu işe, sıfırdan başlamıştım bir de kendi işim gibiydi o yüzden çok üzülüyorum.
bulantılarım kusmalarım hiç bitmedi, doktoruma soruyorum her seferinde ama normal diyor hep. atatürk eğitimde tanıdık bir hoca var bir de ona mı görünsem acaba diyorum. muhtemelen o da normal der, bazılarında oluyormuş böyle

saol canım, aynen benim de doktorum öyle demişti. kanama vs yok Allah'a şükür, devam ederse giderim artık. ya bu internet bizi mahvediyor aslında, bir bakayım dedim de göbek fıtığı falan diye okudum bir yerde, ondan da korktum.

Canımmm iyiyim tatlım oh sen bebişi iyice büyütmüşsün yaa, bizim iyi gidiyor bir sıkıntımız yok şimdilik, sen ne alemdesin, iyi misiniz ana-oğul?

Bal köpüğüm Senin minik de büyüyordur annesi biz abiyiz artık ondan Biz de Allah'a şükür iyiyiz canım... Baya zor günler atlattık hala daha geçmiş değil ama şükrediyorum Rabbime yine... Sabırsızlanıyorum sadece işte.. Bi eşim askerdeyken böyle gün gün saydım bir de şimdi sayıyorum

hımmm anladım canımmm ıslak mendil aldım unibaby o tamam.şampuan bende sebamed almayı düşünüyordum,mennun kalmışlarsa almak iyi olur,pişik kremini de bi bakayımm,teşekkür ederimm

Samsunlu yu görünce dayanamadım daaBen de Samsunluyum ama Bursa da oturuyorum.Samsun'un neresinde oturuyorsunuz canım ben Atakum da oturuyordum ailem hala orda.Çok özlüyorum güzel Samsunumu
vayyyy samsunluuuu ilkadımdayım bende canımm... tatillerde faan gelmiyo musun hiç

evet artık öyle falan dediler. ya evde olmak daha iyi aslında. 2. gün çok sıkılmıştım.

evet zaten gerekli görürlerse 1 gece daha tutuyorlarmış. ama extra yatak ücreti ödüyorsun tabi o durumda da.
yok canım ben diğer koruya gidiyorum.

Daha bu hafta yaptilar kuzum kan idrar tahlillerini oyuzden pek ilgilenmiorum saglik merkezi ile. Sorumsuzluklari net zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…