Günaydın kızlar,
çok yoğun bi haftasonu geçirdim. iki gün de çalıştım ve ne eve ne de kendime bakabildim. iş meselelerinden de canım çok sıkkın. sanırım ayrılmak zorunda kalacağım. yani doğum için ayrıldıktan sonra dönemeyeceğim büyük ihtimal. durup durup ağlıyorum, çok seviyordum işimi.
bir de 2 gündür göbek deliğimde ağrı hissediyorum. pantolonumu veya atletimi üzerine getirince bile acıyor. acaba kusarken zorlanıyor mu, ondan mıdır yoksa bebek büyüdüğü için normal bir durum mudur fikriniz var mı?
ya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
Geçmiş olsun canım olabilir belki çok mu çıkarıyorsun. yinde de bi doktora gidebilirsin geçmezse. genelde sıkıntı olan durumlar kanama ve su gelmesi dr bunları soruyor.Hiç ağrın acın var mı demiyor mesela.Günaydın kızlar,
çok yoğun bi haftasonu geçirdim. iki gün de çalıştım ve ne eve ne de kendime bakabildim. iş meselelerinden de canım çok sıkkın. sanırım ayrılmak zorunda kalacağım. yani doğum için ayrıldıktan sonra dönemeyeceğim büyük ihtimal. durup durup ağlıyorum, çok seviyordum işimi.
bir de 2 gündür göbek deliğimde ağrı hissediyorum. pantolonumu veya atletimi üzerine getirince bile acıyor. acaba kusarken zorlanıyor mu, ondan mıdır yoksa bebek büyüdüğü için normal bir durum mudur fikriniz var mı?
O kadar basit darbeler ile bir şey olacağını sanmam. Hem oynuyormuş ta canım. Bir şey olmamıştır.
Bizde dün akşam eve girerken yanımda kedi varmış son anda farkettim eşimin üstüne bir atlayışım vardı.El eleydik zaten ben aniden hareket edince kolu karnıma çarptı. O acımadı da korkudan doğurcam sandım. KEdiden köpekten çok korkuyorum yaa off.
Insallah canimYok canım bişey olmaz vücudun ağırlık merkezi değiştiği için oluyor normal.
Hmm bn de prima kullanmak istemiyorum israil mali diye.. molfix dusundum aslinda. Ama el kadar cocugun da pisik olmasina dayanamam tabi.ilk başlarda beyaz paket kullandım 4 numaraya kadar. Beyaz paket güzel 4.numaradan sonra bozmuşlar hiç farkı yok aktif bebeğe geçtim şimdi onu kullanıyorum. Prima en iyisi beyaz yeşil çok önemli değil ama sıvı kaka yapıyorlar ilk başlarda beyaz fileli gibi daha iyi emiyor kakayı.
Ayy senin durumunu düşünemiyorumAy Allah korusunn.. o da bisey mi bn korkmam kediden ama uykudan uyaninca evde kedi gorunce sok oldum =) giris kattayim. Haliyle camlarim acik. Sen camdan gir masanin altinda uyu. Esim de yatmadan once camlari kapatti hic farketmemis. Sabaha karsi pitir pitir seslerle uyandim. Gozumu bi actim kedi bizim odadan iceri dogru kosturuyo.acik pencere bulamamis. Esime kalk diyorum eve kedi girmis diyorum hic istifini bozmuyo. Megerse ilkten ruya goruyorum sanmis anlatsin da bn gene uyurum diye icindn gecirmis.bn israrla kalk deyince kalkti iceri gidip cami acti da kedi ckti.bi de yavru kediydi ama ilk gorunce tedirgin oldum.
Insallah canim
Bende istemiyordum ama popişleri de pek bi kıymetli olduğundan prima aldım bile.Hmm bn de prima kullanmak istemiyorum israil mali diye.. molfix dusundum aslinda. Ama el kadar cocugun da pisik olmasina dayanamam tabi.
Alakasız alıntı yaptım belki ama gör diye yaptım canım =)
Nasılsınnnnnnnn? İyi misin her şey yolunda mı? Miniğin nasıl?
tabi canımm doktor bişi biliyo da söylüyo,sanki sıradan biri gibi niye dinlemeyelim dimi,iyi demişsin yanii,bazen de konuşmak lazım bölee...aynen canım doktor dedi zaten normal yaparsın herkes yapar ama seni yıpratır dedi. kendi kayınvalidesini anlatıyo tarlada kendi bağını bile kesmiş falan filan. madem herşeyi biliyoruz doktoru dinlemiyceksek neden doktora gidiyoruz? sonuçta öyle yada böyle birilerine güvenmek zorundayız. en sonunda emin olun çocuk benim vücut benim en azhasarla bebeğimi dünyaya getirmeyi benden daha fazla isteyemezsiniz dedim.
canım üzülme vardır herşeyde bir hayır. belki daha iyisini bulucan.
ben bakıcı pat diye gittiğinde çok çok üzüldüm ağladım. kadına ne dil döktüm gitmesin diye. şimdi 4. haftaya başladık, iyiki gitmiş keşke daha önce verseydim kreşe diyorum mesela.
kusarken zorlanıyormu demişisn? kusuyormusun hala?
Geçmiş olsun canım olabilir belki çok mu çıkarıyorsun. yinde de bi doktora gidebilirsin geçmezse. genelde sıkıntı olan durumlar kanama ve su gelmesi dr bunları soruyor.Hiç ağrın acın var mı demiyor mesela.
merakla bekliyorum...Aldım canım aldım sonunda. Ama aksilik mağzadayken şarzım bitti kaldım ortada :) Şimdi aradım resimleri atarım ben size dedi. Atınca koyacağım hemen.
Canımmm iyiyim tatlım oh sen bebişi iyice büyütmüşsün yaa, bizim iyi gidiyor bir sıkıntımız yok şimdilik, sen ne alemdesin, iyi misiniz ana-oğul?
hımmm anladım canımmm ıslak mendil aldım unibaby o tamam.şampuan bende sebamed almayı düşünüyordum,mennun kalmışlarsa almak iyi olur,pişik kremini de bi bakayımm,teşekkür ederimmben uzun araştırmalar sonucu aldıklarımı söyliyim canım. şampuanı sebamed, pişik kremi sudocrem, ıslak mendil unibaby. çevremde bunları kullananlar çok memnun. özellikle pişik kremini çok methetti kullanan arkadaşlarım. bu arada pudra artık kullanılmıyor ben almadım düşünmüyorum. dr lar da astım yapıyo diye önermiyor zaten aklında olsun..
vayyyy samsunluuuuSamsunlu yu görünce dayanamadım daaBen de Samsunluyum ama Bursa da oturuyorum.Samsun'un neresinde oturuyorsunuz canım ben Atakum da oturuyordum ailem hala orda.Çok özlüyorum güzel Samsunumu
İyiyim canim biraz sıkıcı gecior gunler ama bian once bebegime kavusup kendime ait bi dunya kurmak istiorum. Sen nasilsin nasil gidior. Buarada bana aralikin 1inden itibaren dogumu beklioruz dedi doktor.güaydınn canımmm,nasılsınnn
evet artık öyle falan dediler. ya evde olmak daha iyi aslında. 2. gün çok sıkılmıştım.Ben akşamüstü doğum yapmıştım sezeryanla ertesi gün akşam taburcu oldum 1 gece kaldım. Yine aynı hastanede yapıcam inşallah. Artık genelde öyle oluyor kendine dikkat edersen sorun olmaz bence evde yatarsın.
evet zaten gerekli görürlerse 1 gece daha tutuyorlarmış. ama extra yatak ücreti ödüyorsun tabi o durumda da.dün sabah bir arkadaşım memorial da doğum yaptı canım, muhtemelen bu akşam çıkaracaklarmış. ufuk hastanesiyle konuşmuştu mesela orası da normalde olsa sezaryende olsa 2 gün yatırıyoruz demişti. hastaneye ve doktorun inisiyatifine göre değişiyor sanırım.
bu arada koru çukurambara taşınacaktı, taşındı mı sen oraya mı gidiyorsun?
Daha bu hafta yaptilar kuzum kan idrar tahlillerini oyuzden pek ilgilenmiorum saglik merkezi ile. Sorumsuzluklari net zaten.Bazı sağlık ocaklarında hemşirelerden kaynaklanıyor bu durum. Doktor değil gebelik takibini yapan çünkü. Hemşirenin sorumsuzluğu. Senin de rutin kan değerlerini sisteme girmeleri gerekiyor aslında. Sen git olmazsa. Hiç çağarmıyorsunuz de.
Amin canım inş Allah.
nerden canım bu küvet, hangi marka?
bende minik atışlar yazıyor. orjinali ne bilmiyorum hiç ama baby heart beat yazsan çıkar belkiHmmm
Bilmiyorum cnm google play e baktım uygulamanın tam olarak ismi nedir ne güzel bebisinin kalbinistediğin zaman duyacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?