2014 Aralık Anneleri

İyiyim canim biraz sıkıcı gecior gunler ama bian once bebegime kavusup kendime ait bi dunya kurmak istiorum. Sen nasilsin nasil gidior. Buarada bana aralikin 1inden itibaren dogumu beklioruz dedi doktor.
inşallahh kavuşcaz canım yaa iyiyim bende çok şükürr, bebişle gün sayıyozz anaaaa kızz ne diyonn öle oluyo demi, benim doktor daha doğumla iilgili hiçbişi söylemedi bende bişi söylemedim,sormadımm,bakalımm yakında başlarız konuşmayaa

vayyyy samsunluuuu ilkadımdayım bende canımm... tatillerde faan gelmiyo musun hiç
Geliyordum hamile kalana kadar ama bu sene hiç gelemedimDoğum tarihlerimiz yakınmış ,doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun,ana klinikte yapmıştı ablam memnun kalmıstı,gerçi şimdi neresi daha iyidir bilemiyorum

nasıl biraz daha alıştı mı oğluş kreşe??

Hoşbuldukkk
Istanbulda oturuyorum benn..
Bugun itibariyle 27 haftalik oluyoruzz.
Erkek anası olacağî rabbim izin verirse..12 sene oldu evlenelii. ilk bebeğim olacak rabbim izin verirse bizimki tup bebekk
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN

anladımm,olsun bebiş az büyüsün öle gelirsinn evey yakınmışşş,ben büyük anadoluya gidiyorum hastaneye doğal olarakda doktorum orda diye orda yapmak istiyorumm valaa bende hiç bilmyorum,hastaneye göre değil de doktora göre seçim yapmıştım da başta

bencede çok kötü bir durum o haberden sonra daha bir pimpirikli oldum ALLAH korusunn
çok sağol bacım

kocaman bir aminnnnnnnnnnn diyorum aynı duayı bende eder oldum.. tek ben doğurayım diye ama hem aralıkda doğum çok hemde erkek bebek çok bu doğuracaklar içerisinde ... çok karşılaştım yani

Kızlar merhaba, bebeğim dün geceden bu yana hareketsizz. Çok korkuyorum. :-((((
ALLAH korusun tatlı bişeyler ye ve sırt üstü yat. ve çok çok kötü hissediyorsan ki zor bir his bilirim derhal yakınındaki bir tıp merkezine veya herhangi bir dr a git derim bacım

güle güle kullan bacım.. desene bu hafta sonu bir çoğumuz için benzer duygularla geçmiş haydi bakalım

Kizlar merhaba size bisey sorucam bebis poposu temizleme konusulmus ta nasil kullanicsz pamuk ve suyu suyu nereye koyucaz elimiz degince kirlenmez mi ,önce bi islak mendille aldirip sonra mi pamukla silicez?Cok sordum ama hic bilgim yok.Ben de yaza kadar nasipse bebekle olucam pamuk kullanabilirim ama pamuk su makyaj pamuklarindan mi olcak?Resimle aciklayan olursa sevinirim su pamuk olayini☺

kızlar bizde hafta sonu anteresde açılan e bebek mağazasındaydık indirimelrden ve hediye çekinden yararlanalım dedik aldıkalrımızı yazayım bende
uni baby ıslak mendil 12 li 49,90
bübchen pişik önleyici krem 17.99
bübchen bebek yağı ( kendim için çatlak oluşumunu engellemek için son 2 ay ektradan sürcem karnıma) 15,74
bübchen bebek şampuanı 21.74
bübchen yeni doğan sabunu 6,74
baby&me yenidoğan pamuk ıslak mendil 12 li 29,90
lansinoh göğüs pedi 24 lü 5.99
lansinoh lanolin göğüs ucu kremi 40 ml 22,43
elija toparlayıcı emzirme sütyeni 25,90
baby jem kova 12.50
baby jem maşrapa 4,99
sevi bebe bebek banyo filesi bilyeli 26,90
arzum bebe nem ve sıcaklık ölçe 19,99
avent 0-6aylık 2 li bebek emziği diş damak yapısını bozmayanlardanmış 23.03
avent cam naturel kolik önleyici 120 ml lik biberon yenidoğan 24,43
avent naturel kolik önleyici 330 ml mika PP biberon 30.73
avent naturel 3 ay ve üstü biberon emziği 15,33
avent naturel 6 ay ve üstü biberon emziği 15,33
baby& kids topitos battaniye 19,99
prima bebek bezi premium care yenidoğan 1 beden ve 2 beden aldık birer paket 32.90 ar tl
bebedor tırnak makası 5.99
bebedor burun aspiratörü 9,99
funnababy lastik çarşaf 19,90
funnababy uyku seti (80*140) luna elegant 279 tl
baby jem boğulma önleyici bebek yastığı 22.90
motherlove organik ayıcıklı patikli tek alt 9,99
motherlove organik zıbın body 14,99
motherlove organik zıbın 14,99
for my baby yelken tulum 24,90
disneyin 2li penye yeleği 32.90
disneyin 2 li alt pijamalı pantolon 26,90
mick mouse 2 li uzun kollu body 32,90
bibaby type 3 lü bebe çorap 3 set 5,99
yine aynı çorabın 6 aydan sonrası için olanı 2,99
veee bebek arabasııııııııı bile aldk o kadar quinny zap extra dedim dedim durdummmmm ve en sonunda hollanda malı NUNA PEPP travel sistem
BEBEK ARABASI VE ANAKUCAĞI SETİNİ ALDIK indirimden 749 tl
daha park yatakda aldık ama getirdik iade ettik çadır gibiydi zaten odası var en pahalısından ama bir beşik şart yinede ya bakalım paramız kalmadı.. bu saydığım ürünlerin tekstillerde yazdığım fiyatların %40 ı indirime uğradı ve 100 tl likte hediye çekimiz oldu onada deterjan vs alacam artık bitti diyom yok park yatağı yok onun içinin yatağı vs bir sürü bişey çıkıyor ama vel hasıl bu hafta sonu 1600 tl miz gitti 6 aylık taksitlerle ödeyecez ne yapalım paramız kalamdı
bu günde 450 tl heyet raporuna para verdik ayın 15 i maaş sıfırlandı yani

kızlar bu markanın park yatağınamı aldık ne cumartesi aldık pazar iade ettik cidden mağazada şık duryorr vs işimi görürü 169 tl indirimle 109 mı düşmüştü ne düşünün ama ev egetirdik bir açtık amde in çin ve bir koku bir koku naylonnnnn eşim dellendi gerekirse odasında mobilyasında yatsın ona sert yatakda alalım ama bu kullanılmaz kesinlikle dedi ve erinmeden iadeye ye gitti.. onun için cidden yatak diyip geçmeyin derim pişman olmayın iade süreci sıkıntıya da girmeyin aman dikkat... amde in p.r.c den uzak duralım...

ben unibabay ıslak pamuklu sulu havlu aldım ilk bebek zaten becerememm o dediğini ama kuzenim bu bebek mağazalarında özel pamuk satılır şunun gibi http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017
dikdörtgen gibi avucun kadar ondan alır ve bir leğeni vardı suyla onla temizlerdi ama kış bebişi bizimki ben beceremem hem iğrenirimde diyom ya bakalım özellikle kızında çok zor gelmişti kız bebişin altı kirlenince şeyinin kenaralrına dek kakası değiyordu ben ısrrala izledim öğrenim diye ama zor geldi gözüme o bölgenin tüm kıvrımlarını tek tek siliyordu sonra arada da hakiki zeytin yağı ile üstünden geçiyordu bebeek 5 ayını dolunca tahret aldırırı gibi kakasından sonra ılıtırdı doğalgaz suyunu lavaboda bebişin altını yıkardı ama ben beceremem düşürürüm falannn yok yahuu

İnşallah hayırlısıyla bi doğsunlarda geleceğiz oralaraAynen öyle doktora göre hastane seçiyoruz zaten,doktor iyi olduktan sonra gerisi boş.

İnşallah hayırlısıyla bi doğsunlarda geleceğiz oralaraAynen öyle doktora göre hastane seçiyoruz zaten,doktor iyi olduktan sonra gerisi boş.
aynen öyle canımmm,sağlıkla hayırlısıyla doğsunlarda başka bişi istemiyorum valaa,çoğu gitti azı kaldı

bu aralar sürekli bişiler soruyorum sizlere yaa kızlar şimdi benim göğsümün hemen altında et beni vardı.küçükdü biraz ama gebelikde biraz daha büyüdü.ve göğüslerimde büyümeye başladığından sütyenim ona geliyo,acıyo arada.aldırmaak istiyorum,ama gebelikde alınır mı ve nasıl alınıyo acaba bi bilgisi olan var mı canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…