inşallahh kavuşcaz canım yaaİyiyim canim biraz sıkıcı gecior gunler ama bian once bebegime kavusup kendime ait bi dunya kurmak istiorum. Sen nasilsin nasil gidior. Buarada bana aralikin 1inden itibaren dogumu beklioruz dedi doktor.
Geliyordum hamile kalana kadar ama bu sene hiç gelemedimvayyyy samsunluuuuilkadımdayım bende canımm... tatillerde faan gelmiyo musun hiç
nasıl biraz daha alıştı mı oğluş kreşe??canım üzülme vardır herşeyde bir hayır. belki daha iyisini bulucan.
ben bakıcı pat diye gittiğinde çok çok üzüldüm ağladım. kadına ne dil döktüm gitmesin diye. şimdi 4. haftaya başladık, iyiki gitmiş keşke daha önce verseydim kreşe diyorum mesela.
kusarken zorlanıyormu demişisn? kusuyormusun hala?
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNHoşbuldukkk
Istanbulda oturuyorum benn..
Bugun itibariyle 27 haftalik oluyoruzz.
Erkek anası olacağî rabbim izin verirse..12 sene oldu evlenelii. ilk bebeğim olacak rabbim izin verirse bizimki tup bebekk
anladımm,olsun bebiş az büyüsün öle gelirsinnGeliyordum hamile kalana kadar ama bu sene hiç gelemedimDoğum tarihlerimiz yakınmış ,doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun,ana klinikte yapmıştı ablam memnun kalmıstı,gerçi şimdi neresi daha iyidir bilemiyorum
ayyy ne güzel tebrik ederim :)Hoşbuldukkk
Istanbulda oturuyorum benn..
Bugun itibariyle 27 haftalik oluyoruzz.
Erkek anası olacağî rabbim izin verirse..12 sene oldu evlenelii. ilk bebeğim olacak rabbim izin verirse bizimki tup bebekk
bencede çok kötü bir durum o haberden sonra daha bir pimpirikli oldum ALLAH korusunnÇok kötü bir durum insanın psikolojisi bozulur ya.hastanenin tavrıda pes dedirtir durum .çok dikkatli olmak gerekiyor.1 hafta öncede ankarada bir devlet hastanesinde bebeğin çalındığını duydum neyseki kamera görüntülerinden 3 gün sonra bulmuşlar.tabi bu haberinde üstü kapatıldı kimse duymadan ya görüntü olmasaydı uff düşünmesi bile kötü.ben eşime bebeğin peşinden ayrılma diyorum doğumda foto çektirmek mantıklı gerçekten
çok sağol bacımEvet ist yolunda gimartın yanında beyaz tv bınası var orada .Canım hemen hemen bütün markalar var girmeni tavsiye ederım ben bebek odasınıda oradan aldım .. Bebek arabasından , tekstıle hersey var. Hatta indirimi ürünleri oluyor ortalarda cok makul fiyatlar .. Ben uğradıkca bişiler buluyorum mutlaka . Gerçi mobılyasa 10 gun rötar verdi onlar uyuz oldum ama ..
kocaman bir aminnnnnnnnnnn diyorum aynı duayı bende eder oldum.. tek ben doğurayım diye ama hem aralıkda doğum çok hemde erkek bebek çok bu doğuracaklar içerisinde ... çok karşılaştım yaniKarışmada evet dna testi olur.fakat çantaya konulup kaçırılan bebekde birşey yapamazlarki canım.birde yeni dogduğunda bebekler hep birbirine benziyor genelde.bu hafta hep bu haberleri duyunca artık içimden allahım ogün tek doğuran ben olurum inşallah hayırlısıyla diyorum yani kimseyi evladıyla sınamasın rabbim.
ALLAH korusun tatlı bişeyler ye ve sırt üstü yat. ve çok çok kötü hissediyorsan ki zor bir his bilirim derhal yakınındaki bir tıp merkezine veya herhangi bir dr a git derim bacımKızlar merhaba, bebeğim dün geceden bu yana hareketsizz. Çok korkuyorum. :-((((
güle güle kullan bacım.. desene bu hafta sonu bir çoğumuz için benzer duygularla geçmiş haydi bakalımgünaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar:)
dün ilk defa bebek alışverişine başladık inanılmaz keyifliydi. unutmuşum bu telaşları. zaten neyi ne marka alacağıma önceden karar verdiğim için gidip sepete koyma işi kalmıştı sadece:) hatta önceden aklıma gelmeyenleri orda görmüş oldum iyi oldu (saç fırçası tarağı biberon fırçası vs vs )..babymall e gittik cennette hissettim kendimi. ankaralı arkadaşlar mutlaka uğrasın derim. birçok üründe en iyi fiyat orda. belki nette 2-3 tl daha uygun olanları vardır ama o da kargosuyla aynı fiyata geliyordur. yoruldukça cafesinde oturdum sonra devam ettik falan. her yer hamile kaynıyordu çok şekerdi :) aldıklarımdan aklıma gelenlerin fiyatlarını yazayım size de fikir olsun dedim
avent 125 ml natural biberon: 23tl
chicco physio kauçuk emzik:13tl (2 li olanlar daha ucuza geliyordu ama tutmaz falan diye tekli aldım. kauçuk daha sağlıklı olduğundan tercihim kauçukdu ama şu tüylenme sorunu kafamı karıştırıyordu. onu söyledim. bu modelin yağlımsı bi dokusu olduğu için hiç bi şekilde tüy tutmaz dediler dokundum gerçekten öyle.aldım bende bakalım görücez:)
sudocrem pişik kremi: 19tl
chicco burun aspiratörü:14 tl
prima premium 1 numara:25tl
unibaby yenidoğan ıslak pamuk 12 li:49 tl (ıslak mendil kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. yıkamayı düşünüyorum. bir de ipeğin pamuğu vardı. makyaj pamuğu şeklinde daha büyük tabi. 60 tane olan paketi 4,90 dı. bir de ondan aldım bakalım denicem.
bunların dışında nakonun antibakteriyel antialerjik çıktçıtlı bodylerinden aldım boy boy 5 tl.idil baby nin 5 li hastane çıkışını aldım 58 tl. bir de 10 lu bi takımını çok çok beğendim ama 178 tlydi. onu sonraya bıraktım. 1 tane 5 li bir tane 10 lu yeterli oluyor zaten hastane için.
aziz bebenin alt açma setini aldım 37 tl
bunların dışında mini mini çoraplar aldım 3 lü 3tl ye:) birkaç tulum aldım.nakonun penye yelekleri 5,90 (yün yelekleri sevmediğim için kızımda da hep penye yelek kullanmıştım çok rahattı. babanesi biraz örmüştü allahtan kızım da hiç sevmedi boynuna falan değince basardı çığlığı:) o da benim bahanem olmuştu giydirmemek için:)
ateş ölçerler pahalıydı. onu da sonraya bıraktım netten alıcam.
bebek arabalarına baktık. chicco little vay plus indirimdeydi. en çok satılan ürünmüş. 799 dan 699 a düşmüş kısa süreliğine. adam bize anlatırken 15 dk içinde bi taraftan da 3- 4 tane sattı. kapış kapıştı resmen. eşim demek ki iyi bişey alalım falan dedi ama benim aklım quinnylerde olduğu için hızlıca uzaklaştık ordan:)quinny nin zapp extra 2 si çıktığı için bir önceki modeli 1100 tl ye düşmüş. ben zapp 2 nin biraz daha düşmesini bekleceğim.
aklıma gelenler bunlar. kalan alacaklarım için haftaya dolaşcaz artık. birkaç hafta içinde herşeyini tamamlamam gerektiğini anladım 3 saatte 2 kere oturdum dinlendim. ayaklarım ve belim ağrıdı baya.
herkese sevgüler keyifli alışverişler :)
evet ağırlaşmadan almamız lazım artık yatak odasına alıcam hemen odasında yatamaz diye oda yapmama kararı aldım bakalım inşallah değişmez fikirlerim :)
kızlar bu markanın park yatağınamı aldık ne cumartesi aldık pazar iade ettik cidden mağazada şık duryorr vs işimi görürü 169 tl indirimle 109 mı düşmüştü ne düşünün ama ev egetirdik bir açtık amde in çin ve bir koku bir koku naylonnnnn eşim dellendi gerekirse odasında mobilyasında yatsın ona sert yatakda alalım ama bu kullanılmaz kesinlikle dedi ve erinmeden iadeye ye gitti.. onun için cidden yatak diyip geçmeyin derim pişman olmayın iade süreci sıkıntıya da girmeyin aman dikkat... amde in p.r.c den uzak duralım...canım şöyle bişey beğendim ben havuzlu hanada bakcam var mıdır bundan gide arkadaşlar yardım lütfennnnnn ;
http://www.n11.com/babylife-ayicik-lux-portbebeli-sallanir-bebek-sepeti-hamak-besik-P18178936
odaya beşik alan arkadaşlar foto paylaşabilirler mi rica etsemm
ben unibabay ıslak pamuklu sulu havlu aldım ilk bebek zaten becerememm o dediğini ama kuzenim bu bebek mağazalarında özel pamuk satılır şunun gibi http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017Kizlar merhaba size bisey sorucam bebis poposu temizleme konusulmus ta nasil kullanicsz pamuk ve suyu suyu nereye koyucaz elimiz degince kirlenmez mi ,önce bi islak mendille aldirip sonra mi pamukla silicez?Cok sordum ama hic bilgim yok.Ben de yaza kadar nasipse bebekle olucam pamuk kullanabilirim ama pamuk su makyaj pamuklarindan mi olcak?Resimle aciklayan olursa sevinirim su pamuk olayini☺
İnşallah hayırlısıyla bi doğsunlarda geleceğiz oralaraanladımm,olsun bebiş az büyüsün öle gelirsinnevey yakınmışşş,ben büyük anadoluya gidiyorum hastaneye doğal olarakda doktorum orda diye orda yapmak istiyorumm valaa bende hiç bilmyorum,hastaneye göre değil de doktora göre seçim yapmıştım da başta
aynen öyle canımmm,sağlıkla hayırlısıyla doğsunlarda başka bişi istemiyorum valaa,çoğu gitti azı kaldıİnşallah hayırlısıyla bi doğsunlarda geleceğiz oralaraAynen öyle doktora göre hastane seçiyoruz zaten,doktor iyi olduktan sonra gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?