ne için heyet raporu aldın canım. Çok fazla bir rapor için bu kadar parakızlar bu gün heyet raporu aldım 450tl
nasıl biraz daha alıştı mı oğluş kreşe??
kızlar bu gün heyet raporu aldım 450tl
Kizlar merhaba size bisey sorucam bebis poposu temizleme konusulmus ta nasil kullanicsz pamuk ve suyu suyu nereye koyucaz elimiz degince kirlenmez mi ,önce bi islak mendille aldirip sonra mi pamukla silicez?Cok sordum ama hic bilgim yok.Ben de yaza kadar nasipse bebekle olucam pamuk kullanabilirim ama pamuk su makyaj pamuklarindan mi olcak?Resimle aciklayan olursa sevinirim su pamuk olayini☺
ne için heyet raporu aldın canım. Çok fazla bir rapor için bu kadar para
450tl 1 ayvalla bu sabah ağlamadan gitti. hayırlısı inşallah her sabah böyle olur canım. yemediği şeyleri yemeye başladı maşallah. keşke daha önce gitseymiş kreşe. sizin nasıl gidiyor ? senin kızın ne kadarlıktı canım?
ben 5 güne 90 vermiştim canım. 450ye kaç gün aldın
maşrapaya kaynamış ılımış suyu koyarsın. eline de bir paket pamuk. kocaman bir parça pamuğu suda ıslat, popişi sil çöpe at. yenisini al aynı şekilde. suya hep temiz pamuk girecek , su kirlenmez:)
ne için heyet raporu aldın canım. Çok fazla bir rapor için bu kadar para[/bacım riskden dolayı doktorum heyet al ve işe falan gideyim deme dedi zaten bzide korktuk bebek anormal duruyor sağ bacağım ağrıyorrrr ayakda duramıyom tansiyonum düşüyor bunalrda yetmez gibi kan kaybediyom hemoroidden ve tüm bu sıkıntılara rağmen normal yollardan veremiyolar raporu parayı basınca alabiliyoz o bakıma almammg erektiğinden aldık bakalım feci para bencede
niye parayla heyet alıyon. snein istirahat etmen laızm doğuma kadar. parasız vermesi lazım doktorunun. niye vermiyor?450tl 1 ay
özel ya ben veremem dedi... sami ulusada gidemedim... gitseydim verirmiydi acaba devlet doktoru anlamış değilim. bir arkdşm ben sana verim dedi ama mr çekilmem gerekliymiş verebilmesi için beyin cerrahıydı ayarlayamadık bileceğin illa parayı verdik doğrsun sonrasında ne kadar paramız gidecek desene bacımniye parayla heyet alıyon. snein istirahat etmen laızm doğuma kadar. parasız vermesi lazım doktorunun. niye vermiyor?
Canim bnce sen o isi dogumdan sonraya birak. Cnku baya operasyon geciriyosun. Gecen haftalrda ananem yuzundeki yara gibi olan kitleyi aldirdi bi sure hastanede kaldi. Narkoz da uyguluyolar ama kismi yapiyolardir. Dikis atiliyo pansumani oluyo. Agri yaparsa agri kesici veriyolar. Ama cabuk iyilesiyo. Sen bi dr una danis ama bn cesaret edemezdim. Ne olur ne olmaz.bu aralar sürekli bişiler soruyorum sizlere yaakızlar şimdi benim göğsümün hemen altında et beni vardı.küçükdü biraz ama gebelikde biraz daha büyüdü.ve göğüslerimde büyümeye başladığından sütyenim ona geliyo,acıyo arada.aldırmaak istiyorum,ama gebelikde alınır mı ve nasıl alınıyo acaba bi bilgisi olan var mı canlarımm
teşekkürler canım. evet yorucuydu ama keyifliydi :)güle güle kullan bacım.. desene bu hafta sonu bir çoğumuz için benzer duygularla geçmiş haydi bakalım
ya öle büyük değl tenme yapışık da değil. tenime bağlantılı olan yer çok ince sonrası az büyük.hani önceden ip bağlayıp kuruturlarmış ya doktorlar bende öle bişi yapr diye düşünmüştüm,amann operasyon falansaa hiç girmem. çok rahatım ben etimleeCanim bnce sen o isi dogumdan sonraya birak. Cnku baya operasyon geciriyosun. Gecen haftalrda ananem yuzundeki yara gibi olan kitleyi aldirdi bi sure hastanede kaldi. Narkoz da uyguluyolar ama kismi yapiyolardir. Dikis atiliyo pansumani oluyo. Agri yaparsa agri kesici veriyolar. Ama cabuk iyilesiyo. Sen bi dr una danis ama bn cesaret edemezdim. Ne olur ne olmaz.
parayı veriyon aynenn öyle bir sistem.. hattaaa bir saçmalık daha diyim keçiören özel hastanesi gibi özel hastane veremiyormuş heyet raporunu ama tıp merkezleri verebiliyor bu da işin ayrı yönüÇok saçma yaa. Senin ve beebğin için gerekli bu rapor ve para karşılığında alabiliyorsun. Ben böyle sisteme
Madem o kadar para verdin. Yat hiç kalkmaTadını çıkart
inş güle oynaya gideceği günler de gelir. benim görümcemin oğlu hafta sonları ağlıyo kreş yok diyevalla bu sabah ağlamadan gitti. hayırlısı inşallah her sabah böyle olur canım. yemediği şeyleri yemeye başladı maşallah. keşke daha önce gitseymiş kreşe. sizin nasıl gidiyor ? senin kızın ne kadarlıktı canım?
off gerçekten bu düzen çok kötü. senin ihtiyacın var ve parayla alıyorsun. bugün işyerinde bir arkadaş aldı sırf keyfi 30 gün ve para falan vermemiştir hiç sanmam.. tanıdığı falan var hastanelerde.. yorumsuz...parayı veriyon aynenn öyle bir sistem.. hattaaa bir saçmalık daha diyim keçiören özel hastanesi gibi özel hastane veremiyormuş heyet raporunu ama tıp merkezleri verebiliyor bu da işin ayrı yönü
inş güle oynaya gideceği günler de gelir. benim görümcemin oğlu hafta sonları ağlıyo kreş yok diyeerkek çocuklar daha severek gidiyor diyorlar.
kızım hiç bir zaman çok severek gitmedi aslında.bize aşırı bağlı olduğu için evde olmak her zaman ilk tercihiydi:) bi de bu sene 3. seneye başladı. 5 yaşına girdi geçen hafta. kreşin ana sınıfı bölümüne gidiyor. ama ben izne ayrılınca yarım güne çeviricem. hem kardeşiyle vakit geçirsin. hem de benim gibi memur mesaisi yapmasın :)
Yuhh diyorum artıkparayı veriyon aynenn öyle bir sistem.. hattaaa bir saçmalık daha diyim keçiören özel hastanesi gibi özel hastane veremiyormuş heyet raporunu ama tıp merkezleri verebiliyor bu da işin ayrı yönü
Kesinlikle böyle durumlar ile çok karşılaşıyoruz. Yorumsuz gerçekten yazıkoff gerçekten bu düzen çok kötü. senin ihtiyacın var ve parayla alıyorsun. bugün işyerinde bir arkadaş aldı sırf keyfi 30 gün ve para falan vermemiştir hiç sanmam.. tanıdığı falan var hastanelerde.. yorumsuz...
Canim sen hic takmaaa be her gun nelerine kulak tikiyorum neleri gormezden geliyorum bilemezsin. Her gun evine gitsem bile der ki haftada bir bile gelmiyosundur diye laf sokar. Ohooo biz onlara kalirsak.. ayni seyi annene soyle bakalim onun cevabi ne olacak.. herkesin kendi yavrusu daha kiymetlidir bunu unutma. Bn k.validemi severim ama bazi huylarindan ve laf sokmasindan muzdaribim. Bugun ben de bunaldim. Esim gec saatlere kadar calisiyo ve bir tek pazar gunumuz var. Her pazar bebekle ilgili bi isimizi halletmeye calisiyoruz.ama dusunce yok ki..arabamizi aliyolar sklikla.bugun mesela butun pazarimiz bitti.bi de ne isiniz olcak sizin diye laf bile yiyebiliyrz.bari yardim etmiyosun onu bunu almaya bari dusunceli ol bi pazarlari var diye..annedir tabiki basimizin ustune.ama evladini kole gibi gorme dimi..ona bkarsan bnm ilk cocugum ve kendi kizinin oglundan kalanlari bnm cocuguma vercek ve sakin kiyafet almayin bunlar yeter diyo. Yahu bu senin tek oglunun oglu olacak dusun yani..smdi ben onu dinleyip biricik ogluma bi igne dahi almicam mi tabi ki de alicam. Yani demem o ki he hee de gec. Kendi bildigini yap kuzum. Kusura bkma bugun bn de dertliyim de cok uzattim
aynenn bende iki set aldım o donlardan :)kızlar kel alaka bir şey geldi aklıma. ilk gebeliğimde jokerden tek kullanımlık iç çamaşırı almıştım. ve de hasta pedi. doğumdan sonra 1-2 gün kullanmıştım. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?