2014 Aralık Anneleri

nasıl biraz daha alıştı mı oğluş kreşe??

valla bu sabah ağlamadan gitti. hayırlısı inşallah her sabah böyle olur canım. yemediği şeyleri yemeye başladı maşallah. keşke daha önce gitseymiş kreşe. sizin nasıl gidiyor ? senin kızın ne kadarlıktı canım?

kızlar bu gün heyet raporu aldım 450tl

ben 5 güne 90 vermiştim canım. 450ye kaç gün aldın

maşrapaya kaynamış ılımış suyu koyarsın. eline de bir paket pamuk. kocaman bir parça pamuğu suda ıslat, popişi sil çöpe at. yenisini al aynı şekilde. suya hep temiz pamuk girecek , su kirlenmez:)

Kızlar merhaba birşey soracam benim kahverenegi lekelerim hala devam ediyor bugün yine doktora gittim bu sefer başka doktora gittim. Bebek ters dedi ve ayakları hiç durmuyor sürekli kasığıma tekme atıyor, doktor dedi ayakları çok hareketli kasığına vurdukça ağrı yapması ve leke yapması normal dedi. 25. Haftadayız benim gibi bebeği ters olan var mı. Acaba doğuma kadar normale döner mi normal doğum istiyordum ama bakalım artık

450tl 1 ay

niye parayla heyet alıyon. snein istirahat etmen laızm doğuma kadar. parasız vermesi lazım doktorunun. niye vermiyor?
özel ya ben veremem dedi... sami ulusada gidemedim... gitseydim verirmiydi acaba devlet doktoru anlamış değilim. bir arkdşm ben sana verim dedi ama mr çekilmem gerekliymiş verebilmesi için beyin cerrahıydı ayarlayamadık bileceğin illa parayı verdik doğrsun sonrasında ne kadar paramız gidecek desene bacım

Canim bnce sen o isi dogumdan sonraya birak. Cnku baya operasyon geciriyosun. Gecen haftalrda ananem yuzundeki yara gibi olan kitleyi aldirdi bi sure hastanede kaldi. Narkoz da uyguluyolar ama kismi yapiyolardir. Dikis atiliyo pansumani oluyo. Agri yaparsa agri kesici veriyolar. Ama cabuk iyilesiyo. Sen bi dr una danis ama bn cesaret edemezdim. Ne olur ne olmaz.

Çok saçma yaa. Senin ve beebğin için gerekli bu rapor ve para karşılığında alabiliyorsun. Ben böyle sisteme
Madem o kadar para verdin. Yat hiç kalkma Tadını çıkart

ya öle büyük değl tenme yapışık da değil. tenime bağlantılı olan yer çok ince sonrası az büyük.hani önceden ip bağlayıp kuruturlarmış ya doktorlar bende öle bişi yapr diye düşünmüştüm,amann operasyon falansaa hiç girmem. çok rahatım ben etimlee

Çok saçma yaa. Senin ve beebğin için gerekli bu rapor ve para karşılığında alabiliyorsun. Ben böyle sisteme
Madem o kadar para verdin. Yat hiç kalkma Tadını çıkart
parayı veriyon aynenn öyle bir sistem.. hattaaa bir saçmalık daha diyim keçiören özel hastanesi gibi özel hastane veremiyormuş heyet raporunu ama tıp merkezleri verebiliyor bu da işin ayrı yönü

inş güle oynaya gideceği günler de gelir. benim görümcemin oğlu hafta sonları ağlıyo kreş yok diye erkek çocuklar daha severek gidiyor diyorlar.
kızım hiç bir zaman çok severek gitmedi aslında.bize aşırı bağlı olduğu için evde olmak her zaman ilk tercihiydi:) bi de bu sene 3. seneye başladı. 5 yaşına girdi geçen hafta. kreşin ana sınıfı bölümüne gidiyor. ama ben izne ayrılınca yarım güne çeviricem. hem kardeşiyle vakit geçirsin. hem de benim gibi memur mesaisi yapmasın :)

parayı veriyon aynenn öyle bir sistem.. hattaaa bir saçmalık daha diyim keçiören özel hastanesi gibi özel hastane veremiyormuş heyet raporunu ama tıp merkezleri verebiliyor bu da işin ayrı yönü
off gerçekten bu düzen çok kötü. senin ihtiyacın var ve parayla alıyorsun. bugün işyerinde bir arkadaş aldı sırf keyfi 30 gün ve para falan vermemiştir hiç sanmam.. tanıdığı falan var hastanelerde.. yorumsuz...

çok iyi 5 yaş olunca sana yardımı bile olur. ama evde hep kalmak istemezmi? yarım günü ister mi bilemedim. kreşiniz nerede?

Yuhh diyorum artık
Kesinlikle böyle durumlar ile çok karşılaşıyoruz. Yorumsuz gerçekten yazık

ayy ben de çok sinir oluyorum böyle şeylere.
Benim de K. validem eski eski modası geçmiş şeyleri saklayıp bana kakalamaktan vaz geçmiyor bir türlü. Allahtan eşimin bebeklik eşyalarını saklamış da manevi değeri var. Yine de çok taraftar değilim eski şeyleri giydirmeye.
Eşimin bekarlık evinden kalan bir yatak örtüsü vardı. geçen gün eltim resim yolllamış "Annen yaptı" diye. Sen nevresimi al, Puset örtüsü yap değerlendirmek için :)

Ne diyim ki, seviyorum, anne sonuçta ama ne yazık ki bizim de hassasiyetlerimizi anlayamıyorlar.

kızlar kel alaka bir şey geldi aklıma. ilk gebeliğimde jokerden tek kullanımlık iç çamaşırı almıştım. ve de hasta pedi. doğumdan sonra 1-2 gün kullanmıştım. tavsiye ederim.

kızlar kel alaka bir şey geldi aklıma. ilk gebeliğimde jokerden tek kullanımlık iç çamaşırı almıştım. ve de hasta pedi. doğumdan sonra 1-2 gün kullanmıştım. tavsiye ederim.
aynenn bende iki set aldım o donlardan :)
3lü bir pakette ve e bebekte 9,99 tl ydi ama yıkanmaz dimi onlar ben giymeden bir yıkasammı diye düşündüm ama olmaz dimi hazır kullanmışn sorayım iyi denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…