ana sınıfları genelde yarım gün zaten canım. sabah gidip öğlen gelecek. branş dersleri (ingilizce drama bale at binme vs ) hep öğleye kadar oluyor. öğleden sonra daha çok oyun, uyku ve yemekle geçiyor. benimki 3 yaşından beri gündüz uyumuyor zaten.çok iyi 5 yaş olunca sana yardımı bile olur. ama evde hep kalmak istemezmi? yarım günü ister mi bilemedim. kreşiniz nerede?
ana sınıfları genelde yarım gün zaten canım. sabah gidip öğlen gelecek. branş dersleri (ingilizce drama bale at binme vs ) hep öğleye kadar oluyor. öğleden sonra daha çok oyun, uyku ve yemekle geçiyor. benimki 3 yaşından beri gündüz uyumuyor zaten.
kreş işime 2 sokak mesafede. ben bırakıp ben alıyorum. izne ayrılınca servisle gidip gelecek.
aynenn bende iki set aldım o donlardan :)
3lü bir pakette ve e bebekte 9,99 tl ydi ama yıkanmaz dimi onlar ben giymeden bir yıkasammı diye düşündüm ama olmaz dimi hazır kullanmışn sorayım iyi denk geldi
çok güzel, o gelene kadar sen de işlerini halledersin, 3ünüz oynarsınız o gelince. yakın olması çok iyiymiş. ben de şimdi kendim bırakıp alıyorum. eve 8 km. çok yakın değil yani. kasımda servise vericez ama korkuyorum. serviste montla oturacak terleyecek diye. serviste öğretmen oluyor ama 10-15 tane çocuğun montunu giydir çıkart uğraşmaz montla oturur su gibi terler gelir diyor deneyimli arkadaşlar
yok kuzum onlar kağıt gibi bir şey zaten. onu giyip içine de ped koyuyorsun. ped taşsa kaysa da çamaşır kirlendi derdin olmuyor. pedle beraber atıyorsun çöpe. mantığı o.
hadi gözün aydın,güle güle giydirmek nasip etsin allahım,bi arada foto çekde bakalım kızının cicişlerineeMerhaba kızlarr. Uzun zamndr yoktm. İyisnzdir inşş. Bizde oda tamam. Alışverıste onumuzdeki hafta bitiricez inşallahh. Bi sürü şey aldık kızımaa
Atarm tabi canm. Bi nevresm takmları falan kaldı işte. Ufak tefek benm eksıklerm falan. İnşş bu ay bitıcek hersey yerleştrmesı kalcak işte Saka maka 2,5 ayımız kaldı. Sabırsızlanyorum artıkya. Eminim herkez aynıdırhadi gözün aydın,güle güle giydirmek nasip etsin allahım,bi arada foto çekde bakalım kızının cicişlerinee
bende kurban bayramından sonra devam edeicem alışverişe,tek tük şeyler bırakacağım sonrayaa. ayy vallahi yaaa ne kadar az kaldı,heyecenlanıyorum çokAtarm tabi canm. Bi nevresm takmları falan kaldı işte. Ufak tefek benm eksıklerm falan. İnşş bu ay bitıcek hersey yerleştrmesı kalcak işte Saka maka 2,5 ayımız kaldı. Sabırsızlanyorum artıkya. Eminim herkez aynıdır
Canim cok sagol bu pamuklar güzelmis ins becerebilirim,deniycem artik.Ben de lavaboda yikayamam temizliycem derken iyice batariz o konuda becerikli degilim ne yazik ki.Bu marka pamuklardan stok yapayim ben.ben unibabay ıslak pamuklu sulu havlu aldım ilk bebek zaten becerememm o dediğini ama kuzenim bu bebek mağazalarında özel pamuk satılır şunun gibi http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017
dikdörtgen gibi avucun kadar ondan alır ve bir leğeni vardı suyla onla temizlerdi ama kış bebişi bizimki ben beceremem hem iğrenirimde diyom ya bakalım özellikle kızında çok zor gelmişti kız bebişin altı kirlenince şeyinin kenaralrına dek kakası değiyordu ben ısrrala izledim öğrenim diye ama zor geldi gözüme o bölgenin tüm kıvrımlarını tek tek siliyordu sonra arada da hakiki zeytin yağı ile üstünden geçiyordu bebeek 5 ayını dolunca tahret aldırırı gibi kakasından sonra ılıtırdı doğalgaz suyunu lavaboda bebişin altını yıkardı ama ben beceremem düşürürüm falannn yok yahuu
kızlar bu markanın park yatağınamı aldık ne cumartesi aldık pazar iade ettik cidden mağazada şık duryorr vs işimi görürü 169 tl indirimle 109 mı düşmüştü ne düşünün ama ev egetirdik bir açtık amde in çin ve bir koku bir koku naylonnnnn eşim dellendi gerekirse odasında mobilyasında yatsın ona sert yatakda alalım ama bu kullanılmaz kesinlikle dedi ve erinmeden iadeye ye gitti.. onun için cidden yatak diyip geçmeyin derim pişman olmayın iade süreci sıkıntıya da girmeyin aman dikkat... amde in p.r.c den uzak duralım...
ana kucağı çok gerekli ve kullanışlı bence. 1 yaşına kadar oto koltuğu olarak kullanabilirsin. ben ek gıdaya geçtiğimizde mama sandalyesi niyetine bile kullanmıştım. çok seviyordu onda oturmayı. bi de sallanıyo falan ya. ama belli bi kilodan sonra tek başına onda taşınmaz. zaten tek başına ağır bişey. puset üstüne monte edilince çok kullanışlıKizlar travel sistem almayanlar bebek oto koltugu ana kucagi diye geciyo ya puset hani yatirip elde tasiyoruz onlardan alacak misiniz ilk 5-6 ay yatiyor ama kisin kullanisli olur sanki misafirlikte filan ne diyosunuz?
Kizlar travel sistem almayanlar bebek oto koltugu ana kucagi diye geciyo ya puset hani yatirip elde tasiyoruz onlardan alacak misiniz ilk 5-6 ay yatiyor ama kisin kullanisli olur sanki misafirlikte filan ne diyosunuz?[/QU
kızlaaaar sünnet olayını düşündünüz mü .. ben ertesi gün diorum ilk bir hafta acı hissetmiyorlarmış daha önce var mı bu şekilde hareket eden ? düşüncelerinizi almak istiyorum yılın en güzel anneleriiii
OTE]
ilk 1 ay içerisinde narkozsuz yapıldığını biliyorum ve en sağlıklısının bu şekilde olduğunu sölüyorlar bende ilk 1 ay içinde tosunumu erkek yapmayı düşünüyorum
bende doğunca istiyordum da burda biri yazmıştı,hemen yapılan sünnet sağlıklı değilmiş gelişimi tamamlanmadığı için pipinin,bende ne karar vereceğimi şaşırdımmkızlaaaar sünnet olayını düşündünüz mü .. ben ertesi gün diorum ilk bir hafta acı hissetmiyorlarmış daha önce var mı bu şekilde hareket eden ? düşüncelerinizi almak istiyorum yılın en güzel anneleriiii
prima premium kullandım kzıımda. hiç pişik olmadı. bunda da öyle yapıcam. yeni doğan 1 numara 2-5 kg, 2 numara da 3-6 kg olması lazım. 1 paket 1 numara yeter bence. diğerini 2 numara alırsın.Bebek bezınde markada kafam cok karışık kızlarya ne tavsiye edıyosunuz. Birde yeni dogan nekadar süre kullabilir. Hiç anlamıyem şu bez meselesınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?