2014 Aralık Anneleri

Ben park yatak kanz aldim ama öyle plastik bir koku yok asla cok saglam geldi bana bir arkadasimda aldi hatta o da memnun.Markasi bilinmeyen birsürü park yatak vardi ucuzdu ama ben yinede kanz olani tervih ettim digerlerine göre pahali ama icim rahat yani.

Prima premium care almis herkes canim 1 tane 1 numara yetiyomus digerini 2 al hemen büyüyolarmis anladigim kadariyla.Benim ilk bebis sadece buradan ögrendiklerimi yazdim.Ben alt degistirmeyi becerebilecek miyim onu da bilmiyom
kızzz öle abartılcak kadar zor bişi değil alt değiştirmek benceee,ben yeğenimin altını gayet güzel değiştiriyodum hiç bilmediğim halde o annelik duygusuyla hepsini yaparız allahın izniylee

Kizlar travel sistem almayanlar bebek oto koltugu ana kucagi diye geciyo ya puset hani yatirip elde tasiyoruz onlardan alacak misiniz ilk 5-6 ay yatiyor ama kisin kullanisli olur sanki misafirlikte filan ne diyosunuz?
BENDE ONLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM 109 TL FİYATI 13KG YA KADAR

Eklentiler

• 401%20DELUXE%20(2)[1].webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlarr. Uzun zamndr yoktm. İyisnzdir inşş. Bizde oda tamam. Alışverıste onumuzdeki hafta bitiricez inşallahh. Bi sürü şey aldık kızımaa
Evet yoktun. İyi olmanıza sevindim. Ohh bitirmişsin ne güzel kafan rahat bekle şimdi. Foto bekleriz bak ona göre. :)

Ben hic öyle bisey duymadim yani gelisimini tamamlamama olayini.Benim cevremde erkek cocugu olan herkes yaptirdi hic öyle biseybdemedi doktorlar ama bilemem tabi .Bazisi sünnetli doguyo diyorlar ya o nasil oluyo ki?Ben doktora danisip yaptirmayi düsünüyorum.

valaa bende kimin yazdığını hatırlamıyorum,o gibi bişiler demişti,yani öyle olsa doktorlar derdi herhalde yaptırmayın diye.netten bi araştırmalı bunu...aynen ya sünnetli doğması nasıl oluyo,ilginçç

Evt canim ben de bu pusetlerden alicam iste cok hosArabamiz kücük biz baston alacagiz nasipse travel sistem alamiyoruz.Zaten arabayi ben ilkbaharda alicam önce bu anakucaginda gezdiricem diye düsündüm

kızzz öle abartılcak kadar zor bişi değil alt değiştirmek benceee,ben yeğenimin altını gayet güzel değiştiriyodum hiç bilmediğim halde o annelik duygusuyla hepsini yaparız allahın izniylee
AYNEN CANIM BEN ÜZERİNİ DEĞİŞTİRMEYE KORKUYODUM BİYERİ ÇIKACAK DİYE BEN BEZİN 0 NUMARASINI ALACAM 1 PAKET PRİMA ASLINDA MOLFİXİN GÖBEK OYUNTULUSU ÇIKMIŞ RAHAT OLUR GÖBEK DÜŞENE KADAR TISRSIYO İNSAN CANINI YAKARMIYIM DİYE

prima premium kullandım kzıımda. hiç pişik olmadı. bunda da öyle yapıcam. yeni doğan 1 numara 2-5 kg, 2 numara da 3-6 kg olması lazım. 1 paket 1 numara yeter bence. diğerini 2 numara alırsın.
Tesekkur ederim canım. Bende hiç alt degıstrmedım. Hatta aglayan bebegı kucagıma dahı almadım. Korkuyorum becerebilckmıyım diye. İyi bi anne olabılckmıyom herseyı verebilckmıyım diye hep bir endişe var içimde. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

evet çok miniklerken korkar insan tabi ama alışıyo herkes sonundaa benimde göbek korkum var aynen. prima aldım ben 1 numara,bakalım ne kadar yetecek.hımm herkes prima almış diye bende öle aldım,demek molfixin öle yenidoğan bezi

Evet yoktun. İyi olmanıza sevindim. Ohh bitirmişsin ne güzel kafan rahat bekle şimdi. Foto bekleriz bak ona göre. :)
Tabi cnm bı istedgm kıvama gelsın odası falan hazr halde atarım resimlerını. Eksik bitmiyokı hiç. Odasını kullanmıcam biraz ona ragmen herseyıyle hazrlayıp kızıma kullanıma hazr olmasını istıyorum.

Ayy insallah yaparim Allah'in izniyle cok kücükler ya korkuyorum tutmaya bile ilk dogduklarinda baskalarininkini.Ama kendimin olursa annelik duygusuyla kimseye vermem herhalde.Sünnet olayini da doktora bi soralim bakalim ne diyecek.Kardesim 5 yasinda oldu ama cok zor günler yasatti bize kiziyo krem sürdürmüyo filan cok mizmizlik yapti.Ananemlerin kafasina bile uzaktan kumanda atmisligi oldu yani o dönemde.O nedenle kücükken yaptirsak bizim icin daha hayirli sanki

Sekerler bide yatak odası için uygun diyatlı sepet belik sitesı bilen varmı. Odası hazrda ilk zamanlar için ufak şirin bi beşik almak istyrm ama oyle 400 300 lirada vermek istemıyorum.

BEN KIZIMA MOLFİX KULLANMIŞTIM AMA BİRAZ KABA İKİZLER UFAK DOĞACAĞI İİÇİN ABLAMDA PRİMA AL DİYE UFACIK YENİ DOĞANLARI İYİ OLUR SANKİ PRİMANINDA OLSA GÖBEK OYUNTULUSU ÇOK İYİ OLUR YOKSA KIZIMDA GÖBEĞİNİN ÜZERİNE UFAK Bİ PEÇETE YERLEŞTIRIYODUM BEZİ ÜZERİNE BAĞLIYOODUM İYİ OLUYODU

ALLAH NASİP EDERSE YEĞENİMİ SÜNNET ETTİRECEZ 2 YAŞINDA ODA ABİSİNİ 3 DEN SONRA YAPTIRMIŞTIK COK MIZMZLANMIŞTI

evett bi yandan korkarken bi yandan da kimseye veremezsin valaa hadi yaaa, etkileniyolar birde o yaşda sünnet,pipinin kesilmesi falann,bilmediği bi zamanda yaptırmak daha doğru gibi

artık öle yapıcazz,evet senin birde ikiz daha minik olurlar bebişler.bez değiştirmek bebişlerin poposunu falan etkiliyo mu,bi bilgin var mı

bende kurban bayramından sonra devam edeicem alışverişe,tek tük şeyler bırakacağım sonrayaa. ayy vallahi yaaa ne kadar az kaldı,heyecenlanıyorum çok
BAYRAMDAN SONRA DOĞUM RAPORUMU ALMAK İÇİN ADANAYA GİDECEZ BAŞKENTE 2 HAFTAYA BİR GİDİYORUZ ZATEN ORADAN ALALIM DİYORUM EŞİME BÜYÜK YERLERDEN BELKİ DAHA UYGUNA GELİR BAYRAM GELSİN KUZULARIN ALIŞVERİŞİNİ BAŞLATACAM SON HIZZZZZZZZ

artık öle yapıcazz,evet senin birde ikiz daha minik olurlar bebişler.bez değiştirmek bebişlerin poposunu falan etkiliyo mu,bi bilgin var mı
CANIM ALDIĞIMIZ BEZİ KULLANACAKLAR DİYE BİŞEY YOK ASLINDA POPİŞLERİNE BAPLI BELKİ PRİMA ALERJİ PİŞİK YAPACAK ARTIK POPİŞLERİNİN KEYFİNE GÖRE BEZ ALICAZ BENİMKİNE MOLFİZ ALERJİ YAPMIŞTI

evett bi yandan korkarken bi yandan da kimseye veremezsin valaa hadi yaaa, etkileniyolar birde o yaşda sünnet,pipinin kesilmesi falann,bilmediği bi zamanda yaptırmak daha doğru gibi
İLK ZAMANLAR İNSANIN GÖZÜNE UYKU BİLE GİRMİYO SEYRETMEKTEN BİŞEY OLURMU KORKUSUNDAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…