evettt bayramm alışverişi bile artık bebişlere olcakkkBAYRAMDAN SONRA DOĞUM RAPORUMU ALMAK İÇİN ADANAYA GİDECEZ BAŞKENTE 2 HAFTAYA BİR GİDİYORUZ ZATEN ORADAN ALALIM DİYORUM EŞİME BÜYÜK YERLERDEN BELKİ DAHA UYGUNA GELİR BAYRAM GELSİN KUZULARIN ALIŞVERİŞİNİ BAŞLATACAM SON HIZZZZZZZZ
hımm deneyip göreceğiz diyosunn,bakıcizzz artıkkCANIM ALDIĞIMIZ BEZİ KULLANACAKLAR DİYE BİŞEY YOK ASLINDA POPİŞLERİNE BAPLI BELKİ PRİMA ALERJİ PİŞİK YAPACAK ARTIK POPİŞLERİNİN KEYFİNE GÖRE BEZ ALICAZ BENİMKİNE MOLFİZ ALERJİ YAPMIŞTI
he valaaa,bende pek uyuyacağımı sanmıyorummm,minicikler zatennİLK ZAMANLAR İNSANIN GÖZÜNE UYKU BİLE GİRMİYO SEYRETMEKTEN BİŞEY OLURMU KORKUSUNDAN
Tabi canım eksikleri hiç bitmiyor. Biz de ilk etapta odasına yatırmayacağız. Yanımıza bambu beşiğe koyacağız. Ama odası da hazır olsun diye uğraşıyoruz işte :)Tabi cnm bı istedgm kıvama gelsın odası falan hazr halde atarım resimlerını. Eksik bitmiyokı hiç. Odasını kullanmıcam biraz ona ragmen herseyıyle hazrlayıp kızıma kullanıma hazr olmasını istıyorum.
valla ben bile 2. olacak olmasına rağmen aynı şeyleri düşünüyorum. yeni doğmuş bi bebek görünce acaip küçük geliyo gözüme tutamıyorum bile :) kızımı ilk 1 ay hep kayınvaldem yıkamıştı sağolsun. korkuyordum elimden kayıp düşecek diye:) ama kısa sürede alışıyorsun merak etme. yıllardır yapıyor gibi :)Tesekkur ederim canım. Bende hiç alt degıstrmedım. Hatta aglayan bebegı kucagıma dahı almadım. Korkuyorum becerebilckmıyım diye. İyi bi anne olabılckmıyom herseyı verebilckmıyım diye hep bir endişe var içimde. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Çok sağol canım.Canımmmm çok beğendimmmmm çok cici .. bende bu tarz bi dolap istiorum ama yerim yok 2 ya da 3 kapılı ancak olabilir güle güle kullansın güzel oğluşunbi sürü de maşallah dielim ki nazar değmesin Rabbim hepimizii korusunnn
Birde sen pompa sormuşsun bana öbür sayfa da. Oraya da cevap verdim okursun ama burdan da söyleyeyimCanımmmm çok beğendimmmmm çok cici .. bende bu tarz bi dolap istiorum ama yerim yok 2 ya da 3 kapılı ancak olabilir güle güle kullansın güzel oğluşunbi sürü de maşallah dielim ki nazar değmesin Rabbim hepimizii korusunnn
İstanbul Avrupa yakasında olan ve özel hastaneye gidenler tavsiyede bulunabilir mi ben şişli kolan a gidiyorum ama biraz pahalı
Sağol canım. Yok Sedef inki bundan değil.güle güle kullanın canım sedefınkınde bu sanıırm :) çok güzel
canım ben beşiktaşta oturuyorum üsküdarda yunus emre hastanesine gidiyorum memnunum Türkiye hastanesine giden yakın arkadaşlarım oldu sezeryanla doğum yapıp normal gibi ayaga kalkanlar oldu cok memnun kaldılar .. ikisini de bi araştır istersen
Birde sen pompa sormuşsun bana öbür sayfa da. Oraya da cevap verdim okursun ama burdan da söyleyeyim
Lansinoh elektrikli çift sağımlı aldım. Çok araştırdım en sonunda ona karar verdim. İnş Allah sütümüz olur da sağar bırakırız.
Mecbur sıraya koyuyoruz alacaklarımız yoksa başa çıkmak mümkün olmuyor :) 175 TL ye almıştık. İndirimdeydi o zaman. Her yerde çok daha pahalıydı bizim denk geldi resmen. Şİmdi 240 larda nette fiyatları.canımm okudum saolasın inş haftasonu bende bakcam ama şuan beşik mobilya kıyafeti halledicez ilk planda önümüzdeki ayda ins pompayı alırız .. buarada kaça aldın hatırlıo musun
evet hayatım yunus emre yi duymuştum ama şişli feriköydeyim ben gitmek sıkıntı olabilirtürkiye hastneside kolanla fiyatı aynı 3600 civarı
Mecbur sıraya koyuyoruz alacaklarımız yoksa başa çıkmak mümkün olmuyor :) 175 TL ye almıştık. İndirimdeydi o zaman. Her yerde çok daha pahalıydı bizim denk geldi resmen. Şİmdi 240 larda nette fiyatları.
Anakucagı dışında dıger turlü cıft yon kullanılmıyor maalesef .. Ama artık gezerken avnde falan kullananlara bakıyorum lite way cok kullanılıyor ..teşekkür ederim. evet baston tipini çok öeneriyorlar. ana kucağını çift yönlü kullanabiliyorsun chicco da. ama puseti bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?