2014 Aralık Anneleri

evettt bayramm alışverişi bile artık bebişlere olcakkk

gün boyu sakin olan oğluşumm ağzıma sakız alıncaa başladı tepinmeyeee bebeğim hareket etmiyo diyen annelere duyurulur,bi deneyinn derim

İstanbul Avrupa yakasında olan ve özel hastaneye gidenler tavsiyede bulunabilir mi ben şişli kolan a gidiyorum ama biraz pahalı

Tabi canım eksikleri hiç bitmiyor. Biz de ilk etapta odasına yatırmayacağız. Yanımıza bambu beşiğe koyacağız. Ama odası da hazır olsun diye uğraşıyoruz işte :)

valla ben bile 2. olacak olmasına rağmen aynı şeyleri düşünüyorum. yeni doğmuş bi bebek görünce acaip küçük geliyo gözüme tutamıyorum bile :) kızımı ilk 1 ay hep kayınvaldem yıkamıştı sağolsun. korkuyordum elimden kayıp düşecek diye:) ama kısa sürede alışıyorsun merak etme. yıllardır yapıyor gibi :)

Çok sağol canım. İnş Allah güle güle kullanırız hepimiz için geçerli :)

Birde sen pompa sormuşsun bana öbür sayfa da. Oraya da cevap verdim okursun ama burdan da söyleyeyim
Lansinoh elektrikli çift sağımlı aldım. Çok araştırdım en sonunda ona karar verdim. İnş Allah sütümüz olur da sağar bırakırız.

İstanbul Avrupa yakasında olan ve özel hastaneye gidenler tavsiyede bulunabilir mi ben şişli kolan a gidiyorum ama biraz pahalı

canım ben beşiktaşta oturuyorum üsküdarda yunus emre hastanesine gidiyorum memnunum Türkiye hastanesine giden yakın arkadaşlarım oldu sezeryanla doğum yapıp normal gibi ayaga kalkanlar oldu cok memnun kaldılar .. ikisini de bi araştır istersen

evet hayatım yunus emre yi duymuştum ama şişli feriköydeyim ben gitmek sıkıntı olabilir türkiye hastneside kolanla fiyatı aynı 3600 civarı

canımm okudum saolasın inş haftasonu bende bakcam ama şuan beşik mobilya kıyafeti halledicez ilk planda önümüzdeki ayda ins pompayı alırız .. buarada kaça aldın hatırlıo musun

canımm okudum saolasın inş haftasonu bende bakcam ama şuan beşik mobilya kıyafeti halledicez ilk planda önümüzdeki ayda ins pompayı alırız .. buarada kaça aldın hatırlıo musun
Mecbur sıraya koyuyoruz alacaklarımız yoksa başa çıkmak mümkün olmuyor :) 175 TL ye almıştık. İndirimdeydi o zaman. Her yerde çok daha pahalıydı bizim denk geldi resmen. Şİmdi 240 larda nette fiyatları.

teşekkür ederim. evet baston tipini çok öeneriyorlar. ana kucağını çift yönlü kullanabiliyorsun chicco da. ama puseti bilemiyorum
Anakucagı dışında dıger turlü cıft yon kullanılmıyor maalesef .. Ama artık gezerken avnde falan kullananlara bakıyorum lite way cok kullanılıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…