2014 Aralık Anneleri

kızlar geçen tvde bi çocuk dr'u sünnet için 7 gün 7 ay veya 7 yaşındayken yapılmalı diyodu. peygamber efendimizin uygulaması da böyleymiş. yani o öyle dedi. ruh sağlığı için en uygun dönemler bunlardır demişti.

Saol canım yaa .. Neyseki iade edebılıyormusuz iadeye karar verdik :) acele etmıycem dıger bevendıgımi yaptırcam . Şükürler olsun dogru dıyorsun

hımm hadi yaaa,dini boyutunu bilemem tabi ama 7 yaşı araştırmak lazım bi

Arkadasım Sezeryan yaptı csnım oda bi gun yattı .. Ekstra bişi yoksa 2 gun kalınmıyor sanırım bi başka arkadasımda bi gun kalmıştı

Canım ben hep yapıcam dıyorum liste yapmıyorum ama nette falan cok ornekleri var bi liste çıkarmak lazım . Burası cok faydalı baya arkadaslar aldım biberon bakımnürünleri markaları da belli .. Bızde yardımcı oluruz canım. Sana dıyorum benımde baya eksık var :)

Bebişe krem sampuan falan marka olarak hangısını kullanmayı düşünüyosunuz

tabi canımm doktor bişi biliyo da söylüyo,sanki sıradan biri gibi niye dinlemeyelim dimi,iyi demişsin yanii,bazen de konuşmak lazım bölee...
kesinlikle cevabini vericeksin canim yoksa ayarini bilmez dahada üstüne gelir. ben bi doktorumu bilirim.benim annem hemsire onu.bile dinlemiyrum ben doktorumun lafindan cikmam o vebalin altina ben annesi olarak giripte ne bebegi ne kendimi riske edemem. ama kayunvalidem.rahat bazen cok halsiz oluyorum yaw he he diyip geçiyorumdaha cocuguma bi don almamis benim aldiklarima cok diyo hee dedim almam artik cokta tin guzrl bisi görsem yine alicam en kotu oglum giysin duurmu iyi olmayan birine veririm yeterki hevesim kalmasin.

aynenn yanii başkalarını takarsak,ne onu alalım ne bunu yapalımm, evet hee deyip geçmek en mantıklısı. insan dayanamıyo valaaa birde minicik kıyafetler öle sevimli oluyo kii alınmadan durulur mu

prima premium kullandım kzıımda. hiç pişik olmadı. bunda da öyle yapıcam. yeni doğan 1 numara 2-5 kg, 2 numara da 3-6 kg olması lazım. 1 paket 1 numara yeter bence. diğerini 2 numara alırsın.
1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…