kızlar geçen tvde bi çocuk dr'u sünnet için 7 gün 7 ay veya 7 yaşındayken yapılmalı diyodu. peygamber efendimizin uygulaması da böyleymiş. yani o öyle dedi. ruh sağlığı için en uygun dönemler bunlardır demişti.valaa bende kimin yazdığını hatırlamıyorum,o gibi bişiler demişti,yani öyle olsa doktorlar derdi herhalde yaptırmayın diye.netten bi araştırmalı bunu...aynen ya sünnetli doğması nasıl oluyo,ilginçç
Saol canım yaa .. Neyseki iade edebılıyormusuz iadeye karar verdik :) acele etmıycem dıger bevendıgımi yaptırcam . Şükürler olsun dogru dıyorsunHaklisin ama olsun saglik olsun. Bak ne guzel perde yaptirmissin. Onu da yaptiramayan var hatta es dosttan alinan besiklerle bebeklerini buyutenler var. Buna da sukur. O kadar takilma biz yine sansliyiz. Ilerde maddi yonden rahatlaynca degistirirsin. Suslemelerle perdeyi uyumlu hale getir. Cok da vasat bisi oldugunu sanmiyorum ya skma canini.
Beylikduzü medilife gıdıyorum canım cokk memnunum tavsıye ederimİstanbul Avrupa yakasında olan ve özel hastaneye gidenler tavsiyede bulunabilir mi ben şişli kolan a gidiyorum ama biraz pahalı
hımm hadi yaaa,dini boyutunu bilemem tabi ama 7 yaşı araştırmak lazım bikızlar geçen tvde bi çocuk dr'u sünnet için 7 gün 7 ay veya 7 yaşındayken yapılmalı diyodu. peygamber efendimizin uygulaması da böyleymiş. yani o öyle dedi. ruh sağlığı için en uygun dönemler bunlardır demişti.
Arkadasım Sezeryan yaptı csnım oda bi gun yattı .. Ekstra bişi yoksa 2 gun kalınmıyor sanırım bi başka arkadasımda bi gun kalmıştıya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
Bende burun alışverışımı orda yaptım. Hatta önümüzdeki hafta dıger eksıklerı almaya gıdıcemkızlaaaar herşeyi haftasonu havuzluhana bırakmışken bunu almadan geçemedimm Yusufumuz superman olacak inş ..
Eki Görüntüle 1243779
Canım ben hep yapıcam dıyorum liste yapmıyorum ama nette falan cok ornekleri var bi liste çıkarmak lazım . Burası cok faydalı baya arkadaslar aldım biberon bakımnürünleri markaları da belli .. Bızde yardımcı oluruz canım. Sana dıyorum benımde baya eksık var :)haklısın canım şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum o yönden rahatımda ama kıyafettir gerekli eşyalarıdır biberon emzik falan filan gerildim :) gittim geçen ne alacağımı bilemiyorumki almadan yine çıktım
kesinlikle cevabini vericeksin canim yoksa ayarini bilmez dahada üstüne gelir. ben bi doktorumu bilirim.benim annem hemsire onu.bile dinlemiyrum ben doktorumun lafindan cikmam o vebalin altina ben annesi olarak giripte ne bebegi ne kendimi riske edemem. ama kayunvalidem.rahat bazen cok halsiz oluyorum yaw he he diyip geçiyorumtabi canımm doktor bişi biliyo da söylüyo,sanki sıradan biri gibi niye dinlemeyelim dimi,iyi demişsin yanii,bazen de konuşmak lazım bölee...
Gece kalkıp kalıp nefesini kontrol ederdim, nefes alıyor mu diye...İLK ZAMANLAR İNSANIN GÖZÜNE UYKU BİLE GİRMİYO SEYRETMEKTEN BİŞEY OLURMU KORKUSUNDAN
canik dini olarakta dogrudur bilimsel olarakta en erken 7 -10 gunlukken yapturin bobrekleri ureme sistemi kendine gelsin yaziyodu nette.hımm hadi yaaa,dini boyutunu bilemem tabi ama 7 yaşı araştırmak lazım bi
aynenn yanii başkalarını takarsak,ne onu alalım ne bunu yapalımm, evet hee deyip geçmek en mantıklısı.kesinlikle cevabini vericeksin canim yoksa ayarini bilmez dahada üstüne gelir. ben bi doktorumu bilirim.benim annem hemsire onu.bile dinlemiyrum ben doktorumun lafindan cikmam o vebalin altina ben annesi olarak giripte ne bebegi ne kendimi riske edemem. ama kayunvalidem.rahat bazen cok halsiz oluyorum yaw he he diyip geçiyorumdaha cocuguma bi don almamis benim aldiklarima cok diye hee dedim almam artik cokta tin guzrl bisi görsem yine alicam en kotu oglum giysin duurmu iyi olmayan birine veririm yeterki hevesim kalmasin.
Ben Yenibosna Nisa Hastanesi'ne gidiyorum, çok memnunum, İlk doğumumu da orada yapmıştım zaten. Muayene 50 Tl Spinal Sezaryen 1500 Tl.İstanbul Avrupa yakasında olan ve özel hastaneye gidenler tavsiyede bulunabilir mi ben şişli kolan a gidiyorum ama biraz pahalı
hımm doğdukdan 1 hafta sonra yapılıyo yani,doğru yani dış dünyaya alışmalı organlarrcanik dini olarakta dogrudur bilimsel olarakta en erken 7 -10 gunlukken yapturin bobrekleri ureme sistemi kendine gelsin yaziyodu nette.
1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorumprima premium kullandım kzıımda. hiç pişik olmadı. bunda da öyle yapıcam. yeni doğan 1 numara 2-5 kg, 2 numara da 3-6 kg olması lazım. 1 paket 1 numara yeter bence. diğerini 2 numara alırsın.
inanmıyorummmm geldi mi takımı hey maşallah çok güzel
vallai benim arkadaşım göbeği dustukten sonra yaptirdi 1 gun sonra gittim sok oldum iyilesmisti bile yaa. oda iste 1 haftaya tekabül ediyor asagi yukarı canim.hımm doğdukdan 1 hafta sonra yapılıyo yani,doğru yani dış dünyaya alışmalı organlarr
ne sorucam H&m online satışı yok sitede nasıl satın aldın?kızlaaaar herşeyi haftasonu havuzluhana bırakmışken bunu almadan geçemedimm Yusufumuz superman olacak inş ..
Eki Görüntüle 1243779
Canım premstüre için 0 numara sıfır .. Ilkden 1le başlamak lazım.1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?