yok hayır 1 numara yeni doğan diye geçiyor 2kg-5 kg aralığı için. prematürelerin 0 numara.1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorum
anaaaa öle hemen iyileşiyosa küçüken yaptırmak en iyisi,büyüdükçe iyileşme süresi artıyo mu nevallai benim arkadaşım göbeği dustukten sonra yaptirdi 1 gun sonra gittim sok oldum iyilesmisti bile yaa. oda iste 1 haftaya tekabül ediyor asagi yukarı canim.
Sebamed düşünüyorum hatta netten alıcam dusarıdan daha ucuz bi iste buldum buradan bi arkadas sayesinde facedermo sitenin adı tsvsıye ederım ..Bebişe krem sampuan falan marka olarak hangısını kullanmayı düşünüyosunuz
güzel günlerde sağlıklı günlerde kullanın :) mışıl mışıl uyusun da büyüsün odasında :)
tabiki bübchen ürünleriBebişe krem sampuan falan marka olarak hangısını kullanmayı düşünüyosunuz
aynen canim hem cabuk iyilesiyor hem dikis yok kanama nerdeyse hic olmadi dedi. yavrum cisini yaparken biraz agliyodu cis pipisini yakiodu heralde onun disinda gayet iyiydi zaten akli ermeden yapmak daha iyi çünkü sünnet erkek cocugu icin basli başina travma sebebi. etinden et kopartiolar kolaymi.anaaaa öle hemen iyileşiyosa küçüken yaptırmak en iyisi,büyüdükçe iyileşme süresi artıyo mu ne
evet yaaaa,anommm minicik pipişe de kıyılır mıaynen canim hem cabuk iyilesiyor hem dikis yok kanama nerdeyse hic olmadi dedi. yavrum cisini yaparken biraz agliyodu cis pipisini yakiodu heralde onun disinda gayet iyiydi zaten akli ermeden yapmak daha iyi çünkü sünnet erkek cocugu icin basli başina travma sebebi. etinden et kopartiolar kolaymi.
Ben de koruda yapicam. Normal dogumda bile 2 gun diye anlatmislardi egitimde. Carsamba randevumuz var bi daha sorayim bari.. :Sya kızlar birşey sorucam size. ben koruda doğum yapacağım. sezeryan da normalde de 1 gece yatırılıyormuş. ben önceki doğumumda 2 gece yatmıştım sezeryan olmuştum. sizin hastanelerde kaç gün kalınıyormuş öğrendiniz mi. gerçi evde olmak daha çok işime gelir ama 1 gece yeterli olur mu sezeryandan sonra.
Eki Görüntüle 1244240 çeyizimiz. geneli 6. aya kadar örme yelekler 1 yaş üzeri. inş. yeterli olur. bazen çok almışım gibi geliyo. bazen de hala eksik görüyorum :) oyüzden kendimi durdurmaya karar verdim. yıkayıp, ütüleyip yerleştirmek kaldı
Süperman olmak çok yakışacak Yusuf'a. Çok güzelmiş güle güle kullanın.kızlaaaar herşeyi haftasonu havuzluhana bırakmışken bunu almadan geçemedimm Yusufumuz superman olacak inş ..
Eki Görüntüle 1243779
Yok canım prematüreler için 0 numara. 1 numara 2-5 kg arası. Ben 1 numaradan 1 paket 2 numaradan 2 paket aldım.1 NUMARA prematüreler için değil mi? en son burada konuşulmuştu hatırladığım kadarıyla bende bebek bezine 2 numaradan başlamayı düşünüorum
Yok canım nerde... Teslimat 4 Kasım. Biraz geç olacak ama biz de suç bu kadar geç kalmasaydıkinanmıyorummmm geldi mi takımı hey maşallah çok güzel
iyi günlerde kullanın inşallah :)
İnş Allah canım. Gelsinde hayırlısı ile hem oda hem bebişgüzel günlerde sağlıklı günlerde kullanın :) mışıl mışıl uyusun da büyüsün odasında :)
Sen diğer arkadaşla aynı aldın sanıyordum. Aynısı kulpları farklı demiştin sanki öyle aklımda kalmış hatta arkadaşa bile dedim yok onun ki bu değil diyecanım benim mobilyamda buhatta içinde sallanan sandalye var ya onu da aldım ben. hayırlı olsun güle güle kullansın oğluşlarımız.
Ben tavsiye etmiştim. Bende en uygun fiyatları orda buldum ve sorunsuz geldiler. İnş Allah sizinde işinize yarar.Kizlar merhaba su facedermo sitesinden bebise alinacak bakim malzemelerine baktim biraz cok sagolun siteyi kim tavsiye ettiyse uygun geldi banada.Kizlar pisik kremi icin sudocream önermissiniz.su kavanoz gibi kapta olanindan mi olucak.?
Simdi kizlar bu krem her alt acista sürülebilecek hafif bir yapiya mi sahip yoksa pisik oldugunda mi elimizin altinda bulunmali.?Nette biraz arastirdim sivilcelere filan da kullaniyormus bayanlar aklima takildi her alt acista sürüste agir gelmesin popise?Malum artik pudra kullanilmiyo.Alt temizledikten sonra ne sürücez kullanan annisler yorum bekliyorummmm
Çeyiziniz de pek bi güzelmiş. Sağlıklı günlerde kullanın inş Allah.Eki Görüntüle 1244240 çeyizimiz. geneli 6. aya kadar örme yelekler 1 yaş üzeri. inş. yeterli olur. bazen çok almışım gibi geliyo. bazen de hala eksik görüyorum :) oyüzden kendimi durdurmaya karar verdim. yıkayıp, ütüleyip yerleştirmek kaldı
Günaydın güzel annişler ve pek sevimli bebişleri;
Süperman olmak çok yakışacak Yusuf'a. Çok güzelmiş güle güle kullanın.
Yok canım prematüreler için 0 numara. 1 numara 2-5 kg arası. Ben 1 numaradan 1 paket 2 numaradan 2 paket aldım.
Yok canım nerde... Teslimat 4 Kasım. Biraz geç olacak ama biz de suç bu kadar geç kalmasaydıkBu mağzadakinin fotoğrafı. Amin. sağol beğenmene sevindim :)
İnş Allah canım. Gelsinde hayırlısı ile hem oda hem bebiş
Sen diğer arkadaşla aynı aldın sanıyordum. Aynısı kulpları farklı demiştin sanki öyle aklımda kalmış hatta arkadaşa bile dedim yok onun ki bu değil diye
Ben şifonyerini bir tarafı sürgülü olandan istedim. ÖYle yapacaklar kısmetse ama teslimat geç işte 4 Kasım. 36. haftamın içinde olacağım. O zamana kadar her şeyini hazırlayacağız oda geldi mi hemen yerleştireceğiz. Su zımparası yaptırın kurmaya gelenlere o zaman koku falan kalmaz hemen yerleştirirsiniz dedi. Zaten hemen odasında yatmayacak. Yanımızda yatacak. Senin ki Cuma mı gelecekti. Foto bekliyoruz bak ona göre :)
Ben tavsiye etmiştim. Bende en uygun fiyatları orda buldum ve sorunsuz geldiler. İnş Allah sizinde işinize yarar.
Çeyiziniz de pek bi güzelmiş. Sağlıklı günlerde kullanın inş Allah.
Pisik icin neden aynisefa gibi kremler kullanmiyosunuz?
hanımlar sünnet için acele etmeyin ve 7 yaşını bekleyin derim şuan ben çocuk cerrahi bölümünde çalışıyorum ve doktorlar bezliyken ve yaşı küçükken sünneti önermiyor.bezliyken kakadan enfeksiyon kapma riski fazla ve anestezi ile yapılıyor küçük yaşta anesteziye gerek yok diyorlar hemde gelişimini tamamlamasını öneriyorlar.7 yaşta hem psikolojik açıdan hem de anestezi almadan lokal olarak yani yine acısız bir şekilde geçirebiliyor.kızlar geçen tvde bi çocuk dr'u sünnet için 7 gün 7 ay veya 7 yaşındayken yapılmalı diyodu. peygamber efendimizin uygulaması da böyleymiş. yani o öyle dedi. ruh sağlığı için en uygun dönemler bunlardır demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?