En uygun orası canım çok araştırdım ben :) Ben şampuan, sabun, yağını aldım. Pişik kremi almadım. Her çocuk pişik olmaz. Olduğu zaman da eczaneden alacağımız kremler daha etkili. İçerik olarak ilaç kategoresinde. Bu sebamed ya da diğerlerinin pişik kremleri günlük bakım için. Her seferinde sürüyorsun. Pişik yokken boşuna cildine bir şey sürmek istemiyorum. Zeytin yağı sürerim birde pişik olursa ablamın önerdiği kremden kullanırım diyorum.Trosyd ve hametan önerdi. Hemen geçiriyor. Diğer zamanlarda aralıklarla bepanthol sürebilirim.kızlar günaydın. bende bebişin bakım ürünlerini alıcam FaceDermo'dan. herhalde en uygun burası şuan için? neleri almam yeterli? bebek şampuanı, sabunu pişik kremi ve bebek yağı.. yeterli oluryor mu bunlar? Pişik kremi sebamed'in ki iyimidir bi de? başka önereceğiniz marka var mı?
O nasıl bir krem canım. İsmi mi aynisefa. Bitkisel bir şey sanırsamPisik icin neden aynisefa gibi kremler kullanmiyosunuz?
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah
En uygun orası canım çok araştırdım ben :) Ben şampuan, sabun, yağını aldım. Pişik kremi almadım. Her çocuk pişik olmaz. Olduğu zaman da eczaneden alacağımız kremler daha etkili. İçerik olarak ilaç kategoresinde. Bu sebamed ya da diğerlerinin pişik kremleri günlük bakım için. Her seferinde sürüyorsun. Pişik yokken boşuna cildine bir şey sürmek istemiyorum. Zeytin yağı sürerim birde pişik olursa ablamın önerdiği kremden kullanırım diyorum.Trosyd ve hametan önerdi. Hemen geçiriyor. Diğer zamanlarda aralıklarla bepanthol sürebilirim.
En uygun orası canım çok araştırdım ben :) Ben şampuan, sabun, yağını aldım. Pişik kremi almadım. Her çocuk pişik olmaz. Olduğu zaman da eczaneden alacağımız kremler daha etkili. İçerik olarak ilaç kategoresinde. Bu sebamed ya da diğerlerinin pişik kremleri günlük bakım için. Her seferinde sürüyorsun. Pişik yokken boşuna cildine bir şey sürmek istemiyorum. Zeytin yağı sürerim birde pişik olursa ablamın önerdiği kremden kullanırım diyorum.Trosyd ve hametan önerdi. Hemen geçiriyor. Diğer zamanlarda aralıklarla bepanthol sürebilirim.
SAğol canım. Amin. İnş allah.Çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah
anladım canım. bende öyle yapayım o zaman. sadece bunları alsam yeterli. hemen kargoya veriyorlar mı peki? bide son kullanma tarihi erken değil dimi?
Ben yağı 150 ml, sabunu 150 gr, şampuanı 500 ml olarak aldım. Fiyatlar çok uygun çünkü. Nasılsa bundan sonra sürekli lazım o yüzden büyük alım şampuanı. Ertesi gün kargoya veriyorlar. Hiç sorun yaşamadım. Benimde ilk alışverişimdi ve üretim tarihleri yeni olanlardan gelmiş. Yani son kullanma tarihleri yakın değil baya bi var. O zamana kadar ikinci kutuları bile alırız yani :) Başlarda sabun daha çok kullanılıyor istersen 100 gr lık 2 tane alabilirsin. Tek kargo da gelmiş olur. Dışarda 150 gr lık sabuna 20 tl dediler çünkü burda 10 tl gibi fiyattı. Tabi sonra yine alırım da diyebilirsin. Sen bilirsin.canım bişey daha sorucam. bebek yağını 150 ml. şampuanı 250 ml. compact sabunu 100 gr lık aldım (150 gr lığı bitmiş). bu boyutlar yeterli midir?
SAğol canım. Amin. İnş allah.
Ben yağı 150 ml, sabunu 150 gr, şampuanı 500 ml olarak aldım. Fiyatlar çok uygun çünkü. Nasılsa bundan sonra sürekli lazım o yüzden büyük alım şampuanı. Ertesi gün kargoya veriyorlar. Hiç sorun yaşamadım. Benimde ilk alışverişimdi ve üretim tarihleri yeni olanlardan gelmiş. Yani son kullanma tarihleri yakın değil baya bi var. O zamana kadar ikinci kutuları bile alırız yani :) Başlarda sabun daha çok kullanılıyor istersen 100 gr lık 2 tane alabilirsin. Tek kargo da gelmiş olur. Dışarda 150 gr lık sabuna 20 tl dediler çünkü burda 10 tl gibi fiyattı. Tabi sonra yine alırım da diyebilirsin. Sen bilirsin.
Hay Allah razı olsun senden canım ben baya baktım sebamed urunlerıne en uygun burada bide sen almışsın guvenılirlik test edilmiş oldu :) bende herkese demeye çalışıyorum bu siteyi ..En uygun orası canım çok araştırdım ben :) Ben şampuan, sabun, yağını aldım. Pişik kremi almadım. Her çocuk pişik olmaz. Olduğu zaman da eczaneden alacağımız kremler daha etkili. İçerik olarak ilaç kategoresinde. Bu sebamed ya da diğerlerinin pişik kremleri günlük bakım için. Her seferinde sürüyorsun. Pişik yokken boşuna cildine bir şey sürmek istemiyorum. Zeytin yağı sürerim birde pişik olursa ablamın önerdiği kremden kullanırım diyorum.Trosyd ve hametan önerdi. Hemen geçiriyor. Diğer zamanlarda aralıklarla bepanthol sürebilirim.
Canım biz ablamınkileri baştan kafasını da sabun ile yıkadık. Şampuana 1 ay sonra gibi geçtik diye hatırlıyorum. Niye öyle yaptık onu bilmiyorumtamam öyle yapayım bende. sabunu 2 tane alayım. şampuanıda 500 lük yaptım. sabun vücudu içinmi kullanılacak canım ya. şampuan başına? ay çok cahilim ben ya. nasıl bebek bakıcam
Senden de canm ne demek. Söyle herkese tabi. Uygun fiyata alsın herkes. Ben hiç sorun yaşamadım valla. Hatta bittiğinde bile yine burdan alırım diyorum :)Hay Allah razı olsun senden canım ben baya baktım sebamed urunlerıne en uygun burada bide sen almışsın guvenılirlik test edilmiş oldu :) bende herkese demeye çalışıyorum bu siteyi ..
Evet canım konuşuldu. 1 numara ile başlanacak ama çok alınmayacak gibi bir karar var ortada. Ben 1 numaradan 1 paket aldım. 2 numaradan 2 paket. Artık duruma göre bakacağız.GÜNAYDIN kızlar ben demek ki bez konusunu kaçırmışım kısaca 1 numara elbet alınacak gibi duruyor :)
çok çok güzeller,pempişş pempişşş,sağlıkla giyer inaşallahEki Görüntüle 1244240 çeyizimiz. geneli 6. aya kadar örme yelekler 1 yaş üzeri. inş. yeterli olur. bazen çok almışım gibi geliyo. bazen de hala eksik görüyorum :) oyüzden kendimi durdurmaya karar verdim. yıkayıp, ütüleyip yerleştirmek kaldı
Canım biz ablamınkileri baştan kafasını da sabun ile yıkadık. Şampuana 1 ay sonra gibi geçtik diye hatırlıyorum. Niye öyle yaptık onu bilmiyorumSAbun aslında vücut için evet. İçgüdüsel o bi kere. Bakacağız.
Dün ablamla konuşurken altına uzun kollu çıtçıtlı, üzerine uzun kollu badi giydireceğiz falan dedi. Ben de çocuk kolunu kaldıramaz öyle kat kat dedim. Ablamın tepkisi birde bilinçliyim 2 tane yeğen büyüttüm dersin, çocuğu üşütüp hasta mı edeceksin dediO anda anladım ki insanın kendi çocuğunu düşünüp kollaması apayrı birşey Bende kara cahilim ama Allah'tan annem ve ablam yardımcı olurlar. EEE sizde varsınız burda daha ne olsun
Senden de canm ne demek. Söyle herkese tabi. Uygun fiyata alsın herkes. Ben hiç sorun yaşamadım valla. Hatta bittiğinde bile yine burdan alırım diyorum :)
Evet canım konuşuldu. 1 numara ile başlanacak ama çok alınmayacak gibi bir karar var ortada. Ben 1 numaradan 1 paket aldım. 2 numaradan 2 paket. Artık duruma göre bakacağız.
Canım biz ablamınkileri baştan kafasını da sabun ile yıkadık. Şampuana 1 ay sonra gibi geçtik diye hatırlıyorum. Niye öyle yaptık onu bilmiyorumSAbun aslında vücut için evet. İçgüdüsel o bi kere. Bakacağız.
Dün ablamla konuşurken altına uzun kollu çıtçıtlı, üzerine uzun kollu badi giydireceğiz falan dedi. Ben de çocuk kolunu kaldıramaz öyle kat kat dedim. Ablamın tepkisi birde bilinçliyim 2 tane yeğen büyüttüm dersin, çocuğu üşütüp hasta mı edeceksin dediO anda anladım ki insanın kendi çocuğunu düşünüp kollaması apayrı birşey Bende kara cahilim ama Allah'tan annem ve ablam yardımcı olurlar. EEE sizde varsınız burda daha ne olsun
Senden de canm ne demek. Söyle herkese tabi. Uygun fiyata alsın herkes. Ben hiç sorun yaşamadım valla. Hatta bittiğinde bile yine burdan alırım diyorum :)
Evet canım konuşuldu. 1 numara ile başlanacak ama çok alınmayacak gibi bir karar var ortada. Ben 1 numaradan 1 paket aldım. 2 numaradan 2 paket. Artık duruma göre bakacağız.
Canım akropole gıdıyorum ben orada 2500 dıye bıkıyorum konuşmadık hiç arkadasım orada yaptı dogumu ama cok geliyor fiyatı düşündükçe .. Sen nereye gıdıyosun ???
50 Lİ 1 numara. Yetmezse alırız yine :)1 numara aldığın bezi kaçlı aldın peki canım?
Doğru aslında. Amann oldu oldu olmadı başka birine veririm ne yapayım. Zaten 1 numara çok almayın diyor herkes. Birde erkek bebişlere biraz bol olsun diyorlar. Bakalım göreceğiz :)benim çocuk 4 kg doğmazsa 1 numara olur da gidişatımız fazla parlak.. en son ebemize sorduğumda 9. ayında al bezi dedi.. kilosuna göre 1 numara ne bileyim bana sıkacak gibi geliyor bebeği.. gerçi bi o gün gelsinde tek derdim bezi olsun
Annemin dediği gibi kıtlık yok ya biterse gider alırız :) Zaten uzun bir süre bez almakla geçecek ömrümüzBen de 1 ve 2 numaradan 1 er paket aldım şimdilik..
Tecrübeli birinden duymak iyi oldu. Teşekkür ederiz.merhaba gecen sene ben de sizler gibiydim çok güzel heyecanlar allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bez konusunda tecrubemı paylaşmak isterım kızım 3400 gr. doğdu 1 numara prima premıumcare sadece 1-2 paket kullandık çok emin değilim ama 2. paketı aaçmamış da olabilirim. zaten bir haftada bitiyor çünkü minik kuşlar çok sık çiş ve kaka yapıyorlar yıne de siz 1 paket alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?